Vi beklager, dette tilbud er desværre udløbet.

 • Med fly
 • Med indkvartering
 • Med lejebil

4-stjernet afslapningsferie ved Girona

 • Solferie
 • Santa Coloma de Farners
Pris fra kr. 4.599,-
 • per person
 • baseret på 2 personer
Kunne disse tilbud friste i stedet?
Dette var tilbuddet

Nyd livet i Spanien: Tilbring 7 eller 10 overnatninger på 4-stjernet hotel nær Girona inkl. morgenmad med mulighed for at opgradere til halvpension, adgang til poolområde og 1 times spa om dagen, lejebil samt fly tur-retur fra Købehavn eller Billund

Trænger I til en pause fra hverdagens stress og jag? Så tag med på årets skønneste afslapningsferie nær vidunderlige Girona i Spanien. I bor på det 4-stjernede Hotel Mas Solà, hvor I bliver forkælet med morgenmad med mulighed for at opgradere til halvpension, adgang til hotellets udendørs pool og 1 times daglig spa i hotellets wellnessområde. Med jeres lejebil kan I ikke blot nå til Girona, men blandt andet også opleve det pulserende byliv i Barcelona og de vidunderlige sandstrande i Lloret de Mar på fantastiske Costa Brava. Der er simpelthen sørget for det hele på denne afslappende ferie i Spanien!

Inklusive
 • 7 eller 10 overnatninger i dobbeltværelse (maks. 3 voksne) på Hotel Mas Solà****
 • Morgenmad (kan opgraderes til halvpension i forbindelse med booking)
 • Adgang til udendørs pool (åben fra juni til september)
 • 1 times daglig adgang til hotellet spa per person
 • 3 timers cykelleje per person per ophold
 • Fly tur-retur fra København eller Billund til Barcelona
 • Håndbagage
 • Billeje (Seat Ibiza eller tilsvarende)
Afslapning i Catalonien

Selvom det kan være svært at forlade jeres skønne hotel, må I endelig ikke gå glip af de utallige udendørs og kulturelle aktiviteter, som området omkring jeres hotel byder på. I Guilleries finder I et af områdets absolut bedste nationalparker, som byder ind til vandreture, cykling og endda golf.

Har I lyst til at opleve det pulserende byliv, skal vejen lægges forbi områdets to storbyer Girona og Barcelona. Her venter jer fantastiske museer, interessant arkitektur, fabelagtige shoppingmuligheder og ikke mindst mad i verdensklasse. Tilfredsstil den søde tand med Gironas famøse Xuixo, der er den lokale favorit inden for sødt bagværk, eller nyd godt af alt fra det traditionelle middelhavskøkken og sushi til eksotiske retter fra Thailand og Brasilien i Barcelonas berømte madkvartererne Eixample, Gracia og El Born. Trænger I til at blive kølet ned efter en spændende dag under den catalonske sol, skal vejen lægges forbi Palafrugell, Cadaqués eller Lloret de Mar, hvor der venter jer de skønneste sandstrande og ikke mindst det dejlige Middelhav. Velkommen til vidunderlige Catalonien!

Hotel Mas Solà

 • Hotel
 • Santa Coloma de Farners, Spanien
Hotel

I finder det 4-stjernede Hotel Mas Solà beliggende halvvejs mellem havet og bjergene ved Santa Coloma de Farnes. Hotellet er 80.000 m² stort og råder over 78 værelser, sportsfaciliteter (12 tennisbaner, en fodboldbane samt 3 udendørs swimmingpools), restaurant, bar og spa. I spaområdet vil I finde vandfald, dampbad, sauna, boblebad, motionsrum, afslapningsrum, solarium og massageklinikker (mod betaling).

 • +7
Læs mere
Room

Dobbeltværelse

3 voksne per værelse

Jeres dobbeltværelse er indrettet med to enkeltsenge eller en kingsize-seng, TV med satellitkanaler, gratis WiFi, aircondition og varme samt et lille køleskab. Derudover er værelset udstyret med eget badeværelse med hårtørrer.

Vejret i Girona

Laveste og højeste temperaturer i Girona:
Januar: 2°C - 13°C
Februar: 3°C - 14°C
Marts: 5°C - 15°C
April: 7°C - 17°C
Maj: 10°C - 20°C
Juni: 15°C - 25°C
Juli: 17°C - 28°C
August: 17°C - 28°C
September: 15°C - 25°C
Oktober: 11°C - 21°C
November: 6°C - 16°C
December: 3°C - 13°C

calendar illustration
Tjek priser og ledige datoer for dette tilbud
Eksklusive
 • Rejse- og/eller afbestillingsforsikring
 • Bookinggebyr kr. 150,-
 • Turistskat: 0,99 € per person per nat for personer over 17 år (betales på hotellet)
Betaling

Hvis du booker dette tilbud 49 dage før afrejse, kan du vælge at betale i rater. Det første beløb vil være 35% af tilbuddets samlede pris plus bookinggebyr.

Vigtig information
Betingelser

Kombinationen af rejsetjenester, der tilbydes til dig, er en pakke i henhold til EU direktiv 2015/2302. Du vil derfor drage fordel af alle de EU-rettigheder, der gælder for pakkerejser. TravelBird B.V. er fuldt ansvarlig for den korrekte udførelse af pakkerejsen som helhed. TravelBird s generelle vilkår og betingelser (A) gælder for denne booking. Se Artikel 11 i de generelle rejsevilkår for vores afbestillingsregler. I henhold til loven er TravelBird B.V. også dækket i tilfælde af, at det skulle blive nødvendigt at refundere dine indbetalinger, samt i tilfælde, hvor transport er inkluderet i pakkerejsen, for dermed at sikre din hjemtransport. Yderligere oplysninger om dine rettigheder findes under Direktiv (EU) 2015/2302 i bilag I, del A.

Prisændringer

Bemærk venligst, at flypriser kan ændre sig øjeblikkeligt og i forbindelse med bookingen. I tilfælde af prisændringer vil det altid oplyses i bookingprocessen

Pris

Prisen er per person

Værelseskapacitet

Dobbeltværelse: Maks. 3 voksne

Børnerabat

Rabatten gælder i forbindelse med 2 fuldtbetalende voksne per værelse:
Børn i alderen 0-7 år: Bor gratis på hotellet
Børn fra 8 år tæller som voksne og betaler fuld pris

Solorejsende

Rejser du alene? Så betaler du et tillæg for hotelværelset og den fulde pris for lejebilen (prisen er baseret på 2 voksne)

Tilgængelighed

Hotellet er desværre ikke egnet til kørestolsbrugere

Kæledyr

Det er ikke muligt at medbringe kæledyr

Internet

Gratis WiFi på hotellet

Parkering

Gratis parkering

Halvpension

Halvpension omfatter morgenmad og aftensmad

Personlige oplysninger

Sørg for at oplyse jeres personlige oplysninger, så de stemmer overens med dem i jeres pas. Hvis de ikke stemmer overens, vil I blive afvist ved gaten og kommer altså ikke med på flyet. I fald de personlige oplysninger ikke er udfyldt korrekt, og der derfor skal foretages ændringer, vil et gebyr forekomme. Er de personlige oplysninger ikke udfyldt indenfor 24 timer efter booking, vil jeres bestilling automatisk blive annulleret, jf. TravelBirds vilkår og betingelser

Flyinformation

Vi opdaterer dagligt udvalget af fly i vores tilbud for at sikre vores kunder de bedste flyafgange. Udbudet af flyselskaber og flytider kan derfor variere fra dag til dag. I bookingprocessen kan I se jeres flytider, og hvilket flyselskab I rejser med. Såfremt I ikke kan tilvælge indchecket bagage i bookingprocessen, er dette inkluderet i prisen. I kan finde nærmere information om bagagens maksimale mål og vægt på det pågældende flyselskabs hjemmeside

Spa og pool

Hotellets spaområde er åbent året rundt, mandag til fredag fra kl. 17.00 til kl. 21.00 og i weekenderne ra kl. 10.00 til kl. 21.00
De udendørs pools er åbne fra juni til september fra kl. 11.00 til kl. 20.00

Sted

Hotellet ligger mindre end 2 kilometer fra Santa Coloma de Farnes centrum og cirka 40 kilometer fra Lloret de Mar på Costa Brava. Girona ligger cirka 25 kilometer væk, mens Barcelona og Barcelona lufthavn ligger cirka 100 kilometer fra hotellet.

Kan vi hjælpe dig? Find svar på de oftest stillede spørgsmål eller kontakt os.
Til kundeservice