Vi beklager, dette tilbud er desværre udløbet.

 • Med fly
 • Med indkvartering

Bo lige ved Vatikanet i storslåede Rom

 • Storbyferie
 • 2, 3, 4 eller 5 overnatninger
 • Rom
10 Anmeldelser
Pris fra kr. 829,-
 • per person
 • baseret på 2 personer
Kunne disse tilbud friste i stedet?
Dette var tilbuddet

Besøg fantastiske Rom og bo få meter fra Vatikanstaten: 2, 3, 4 eller 5 overnatninger på Hotel Museum inkl. morgenmad og fly tur-retur fra København

Oplev Roms helt specielle stemning og gå på opdagelse i Italiens hovedstad. Rom er i dag en moderne storby rig på kultur og historie — mellem moderne bygninger og alverdens modebutikker skyder monumenter fra Romerrigets højtid op i landskabet. Rom inviterer jer til at udforske byens finurlige arkitektur, kulturelle perler og lækre restauranter. I kan besøge Vatikanstaten, der ligger få meter fra jeres hotel og lade jer imponere af den storslåede Peterskirke. I bor på Hotel Museum, hvor I også kan nyde jeres morgenmad inden dagens oplevelser begynder. Så find jeres indre livsnyder frem, Rom venter på jer!

Inklusive
 • 2, 3, 4 eller 5 overnatninger i dobbeltværelse eller superior dobbeltværelse på Hotel Museum***
 • Morgenmad
 • Fly tur-retur fra København eller Billund til Rom
 • Håndbagage
Velkommen til fantastiske Rom

Rom er byen, man bare aldrig bliver træt af at besøge. Det er byen, hvor I kan kombinere fortidens storhed med nutidens moderne liv: Gå blandt ruiner fra Antikken på Palatinerhøjen, fornem Romerrigets storhedstid i Colosseum, se byens storslåede middelalderkirker, prægtige renæssancebygninger, og slå jer løs i den nyeste mode i topmoderne butikker. Fordyb jer I de udødelige værker af uforlignelige kunstnere som Michelangelo og Bernini, og nyd udsigten over denne enestående by med en gelato i den ene hånd og en espresso i den anden. Gå på opdagelse i byens lækre restauranter og traditionsrige køkken. Velkommen til Rom!

Hotel Museum

 • Hotel
 • Rom, Italien
hotel

Hotel Museum ligger blot få meter fra Vatinkanmuseet i Vatikanstaten, ca. 1 kilometer fra Peterskirken, og i gåafstand finder i alverdens barer, restauranter og butikker. Hotellet er indrettet i en klassisk italiensk stil med en tagterrasse, hvor I blandt andet kan nyde jeres morgenmad.

 • +2
Læs mere
room old

Dobbeltværelse

Dette dobbeltværelse er indrettet i en typisk italiensk stil med TV og aircondition. Derudover har værelset privat badeværelse.

room new

Superior dobbeltværelse

Dette dobbeltværelse er indrettet i en moderne stil. Værelset har eget badeværelse samt TV og aircondition.

Tips til Rom

 • Hvis I har lyst til en ægte italiensk frokost, kan I besøge restauranten Al Biondo Tevere. Her serveres klassiske retter som pizza, pasta og skaldyr i smukke omgivelser, og I kan nyde udsigten til Tiberen fra restaurantens hyggelige terrasse.
 • Vatikanstaten er uden tvivl et besøg værd, og jeres hotel ligger blot 1 km fra den berømte Peterskirke. I bør også lægge vejen forbi Det Sixtinske Kapel. Det er i dette kapel, at der stemmes mellem kardinalerne, når en ny pave skal vælges. Udsmykningen af loftet i kapellet blev udført af kunstneren Michelangelo, og det tog ham ikke mindre end 6 år at færdigøre dette vidunderlige kunstværk. Kig op, og tag jer tid til at opleve de mange detaljer og fantastiske farver i maleriet.

Rejseguide Inklusive

Her finder I forskellige tips til seværdigheder, restauranter, museer og meget mere. Når I har booket rejsen, kan I se jeres Rejseguide på TravelBird-app'en.

calendar illustration
Tjek priser og ledige datoer for dette tilbud
Eksklusive
 • Rejse- og/eller afbestillingsforsikring
 • Bookinggebyr kr. 150,-
 • Transport mellem lufthavnen og hotellet
 • Turistskat: 4,00 € per person per dag
 • Toeristenbelasting kr. 4,- per person per nat
Betaling

Hvis du booker dette tilbud 49 dage før afrejse, kan du vælge at betale i rater. Det første beløb vil være 35% af tilbuddets samlede pris plus bookinggebyr.

Vigtig information
Betingelser

Kombinationen af rejsetjenester, der tilbydes til dig, er en pakke i henhold til EU direktiv 2015/2302. Du vil derfor drage fordel af alle de EU-rettigheder, der gælder for pakkerejser. TravelBird B.V. er fuldt ansvarlig for den korrekte udførelse af pakkerejsen som helhed. TravelBird s generelle vilkår og betingelser (A) gælder for denne booking. Se Artikel 11 i de generelle rejsevilkår for vores afbestillingsregler. I henhold til loven er TravelBird B.V. også dækket i tilfælde af, at det skulle blive nødvendigt at refundere dine indbetalinger, samt i tilfælde, hvor transport er inkluderet i pakkerejsen, for dermed at sikre din hjemtransport. Yderligere oplysninger om dine rettigheder findes under Direktiv (EU) 2015/2302 i bilag I, del A.

Check-ind

Fra 14:00

Check-ud

Indtil 11:00

Prisændringer

Bemærk venligst, at flypriser kan ændre sig øjeblikkeligt og i forbindelse med bookingen. I tilfælde af prisændringer vil det altid oplyses i bookingprocessen

pris

Prisen er per person

Værelseskapacitet

Dobbeltværelse: Maks. 2 voksne + 1 baby 0-1 år
Superior dobbeltværelse: Maks. 2 voksne + 1 baby 0-1 år

Børnerabat

Rabatten gælder i forbindelse med 2 fuldtbetalende voksne per værelse:
Børn i alderen 0-1 år: Bor gratis på hotellet
Børn fra 2 år tæller som voksne og betaler fuld pris

Solorejsende

Rejser du alene? Så betaler du for den fulde pris for hotelværelset (prisen er baseret på 2 voksne)

Tilgængelighed

Hotellet er desværre ikke egnet til kørestolsbrugere

Kæledyr

Det er ikke muligt at medbringe kæledyr

Internet

Gratis WiFi på hotellet

Flere værelser

I bookingprocessen er det muligt at booke op til 2 værelser ad gangen, såfremt det er samme værelsestype (afhængigt af tilgængelighed)

personlige oplysninger

Sørg for at oplyse jeres personlige oplysninger, så de stemmer overens med dem i jeres pas. Hvis de ikke stemmer overens, vil I blive afvist ved gaten og kommer altså ikke med på flyet. I fald de personlige oplysninger ikke er udfyldt korrekt, og der derfor skal foretages ændringer, vil et gebyr forekomme. Er de personlige oplysninger ikke udfyldt indenfor 24 timer efter booking, vil jeres bestilling automatisk blive annulleret, jf. TravelBirds vilkår og betingelser

Flyinformation

Vi opdaterer dagligt udvalget af fly i vores tilbud for at sikre vores kunder de bedste flyafgange. Udbudet af flyselskaber og flytider kan derfor variere fra dag til dag. I bookingprocessen kan I se jeres flytider, og hvilket flyselskab I rejser med. Såfremt I ikke kan tilvælge indchecket bagage i bookingprocessen, er dette inkluderet i prisen. I kan finde nærmere information om bagagens maksimale mål og vægt på det pågældende flyselskabs hjemmeside

Flytider

Bemærk venligst, at der kan optræde ændringer for fly afhængigt af flyselskab, og at flytiderne er foreløbige. Husk at tjekke dit flys afgangstider før afrejse på flyselskabets hjemmeside for at undgå misforståelser

Rejsedokumenter

I vil modtage jeres rejsedokumenter senest 5 dage før planlagt afrejse

Sted

Hotel Museum er placeret ca. 1 km fra Peterskirken og der er omkring 40 km til lufthavnen.

Kan vi hjælpe dig? Find svar på de oftest stillede spørgsmål eller kontakt os.
Til kundeservice