Vi beklager, dette tilbud er desværre udløbet.

 • Med fly
 • Med indkvartering

Luksus på 5-stjernet hotel i Bruxelles

 • Storbyferie
 • Bruxelles
Pris fra kr. 7.059,-
 • per person
 • baseret på 2 personer
Kunne disse tilbud friste i stedet?
Dette var tilbuddet

Luksuriøs ferie i Bruxelles: 2-3 overnatninger på 5* hotel inkl. morgenmad, velkomstdrink, fri minibar og fly tur-retur fra København eller Billund

Den belgiske hovedstad er spækket med historiske seværdigheder, smuk arkitektur og gode spisesteder. Her kan I se den sjove Manneken Pis, det flotte kongelige slot og det fascinerende museum, Musée de Cinquantenaire. I Bruxelles kan I desuden altid finde god kaffe, belgisk øl og lækre vafler, og det farverige natteliv har noget for enhver smag. I flyver hertil fra København eller Billund, og I bor i stilfulde omgivelser på det 5-stjernede Hotel Metropole, hvor I hver morgen får morgenmad. Mere kan man vist ikke ønske sig af en storbyferie!

Inklusive
 • 2 eller 3 overnatninger i superior dobbeltværelse (maks. 2 voksne og 1 barn op til 3 år) på Hotel Metropole*****
 • Morgenmad
 • Velkomstdrink
 • Minibar (med et udvalg af 6 gratis drikkevarer)
 • Adgang til fitnessrum
 • Fly tur-retur fra København eller Billund til Bruxelles
 • Håndbagage
 • Sen check-ud til kl. 14.00 på søndage
Bruxelles

Belgiens hovedstad er hjemsted for det berømte springvand Manneken Pis, Europa-Parlamentet og den smukke plads Grand-Place, som ikke uden grund er på UNESCOs Verdensarvsliste. Det er dog ikke kun kulturinteresserede, der vil føle sig hjemme i Bruxelles. Shoppegenet kan få frit løb med alt fra designerbutikker på Rue Royale til hyggelige loppemarkeder. I Belgien brygges over 400 varianter øl, og det har gjort Bruxelles til et valfartssted for ølentusiaster. Blandt byens mange hundrede bryghuse findes Delirium Café, hvor I kan få stillet tørsten med over 2000 forskellige øl at vælge imellem. Hvis I vil følge øltemaet helt til dørs, så er bryggerimuseet på Grand-Place et must!

Hotel Metropole

 • Hotel
 • Bruxelles, Belgien
Hotel

Luksus venter jer på dette smukke 5-stjernede hotel, der er ideelt beliggende i hjertet af Bruxelles. Hotellet er indrettet i klassisk viktoriansk stil, og her vil I blive serveret morgenmad i restauranten, mens I kan svede løs i fitnessrummet efter en spændende dag i byen. Hotellet har også en elevator.

 • facility icon
 • facility icon
 • facility icon
 • +-1
Læs mere
Chambre supérieure

Superior dobbeltværelse

2 voksne per værelse

Superior dobbeltværelset er cirka 26 m² og er udstyret med en queen-size seng, satellit-TV, gratis WiFi, telefon, minibar (med et udvalg af 6 gratis drikkevarer), værdiboks. På badeværelset har I en hårtørrer og et makeup-spejl. Ved tilgængelighed vil I blive opgraderet til hotellets privilege dobbeltværelse.

Vi anbefaler

 • Belgien er kendt for sin gode øl, og er I også glade for de gyldne, skummende dråber, bør I lægge vejen forbi bryggeriet Cantillon, hvor I kan få et unikt indblik i ølbrygningens kunst på Bruxelles eneste bryghus, der stadig er i produktion.
 • Den Botaniske Have byder regelmæssigt på musikalske og kulturelle oplevelser. Engang blev havens faciliteter brugt til botaniske studier og videnskab, men i dag råder haven over et kunstgalleri, to teatre, en lille biograf og to koncertsale.
 • Bruxelles er både flamsk og fransk af kultur, men på restauranten Saint-Boniface, nær kirken af samme navn, kan I smage nogle af de himmelske retter, der kommer fra det traditionelle sydfranske og baskiske køkken, såsom cassoulet, Périgord-and og andouillette.
calendar illustration
Tjek priser og ledige datoer for dette tilbud
Eksklusive
 • Rejse- og/eller afbestillingsforsikring
 • Bookinggebyr kr. 150,-
 • Transport mellem lufthavnen og hotellet
 • Turistskat: 4,24 € per værelse per nat
Betaling

Hvis du booker dette tilbud 49 dage før afrejse, kan du vælge at betale i rater. Det første beløb vil være 35% af tilbuddets samlede pris plus bookinggebyr.

Vigtig information
Betingelser

Kombinationen af rejsetjenester, der tilbydes til dig, er en pakke i henhold til EU direktiv 2015/2302. Du vil derfor drage fordel af alle de EU-rettigheder, der gælder for pakkerejser. TravelBird B.V. er fuldt ansvarlig for den korrekte udførelse af pakkerejsen som helhed. TravelBird s generelle vilkår og betingelser (A) gælder for denne booking. Se Artikel 11 i de generelle rejsevilkår for vores afbestillingsregler. I henhold til loven er TravelBird B.V. også dækket i tilfælde af, at det skulle blive nødvendigt at refundere dine indbetalinger, samt i tilfælde, hvor transport er inkluderet i pakkerejsen, for dermed at sikre din hjemtransport. Yderligere oplysninger om dine rettigheder findes under Direktiv (EU) 2015/2302 i bilag I, del A.

Prisændringer

Bemærk venligst, at flypriser kan ændre sig øjeblikkeligt og i forbindelse med bookingen. I tilfælde af prisændringer vil det altid oplyses i bookingprocessen

Pris

Prisen er per person

Værelseskapacitet

Superior dobbeltværelse: Maks. 2 voksne og 1 barn op til 3 år

Børnerabat

Rabatten gælder i forbindelse med 2 fuldtbetalende voksne per værelse:
Børn i alderen 0-3 år: Bor gratis på hotellet
Børn fra 3 år tæller som voksne og betaler fuld pris

Solorejsende

Rejser du alene? Så betaler du for den fulde pris for hotelværelset (prisen er baseret på 2 voksne)

Tilgængelighed

Hotellet er desværre ikke egnet til kørestolsbrugere

Kæledyr

Det er ikke muligt at medbringe kæledyr

Internet

Gratis WiFi på værelset og i hotellets fællesområder

Opgradering til privilege dobbeltværelse

Ved tilgængelighed vil I blive opgraderet til hotellets privilege dobbeltværelse

Flere værelser

I bookingprocessen er det muligt at booke op til 2 værelser ad gangen (afhængigt af tilgængelighed)

Personlige oplysninger

Sørg for at oplyse jeres personlige oplysninger, så de stemmer overens med dem i jeres pas. Hvis de ikke stemmer overens, vil I blive afvist ved gaten og kommer altså ikke med på flyet. I fald de personlige oplysninger ikke er udfyldt korrekt, og der derfor skal foretages ændringer, vil et gebyr forekomme. Er de personlige oplysninger ikke udfyldt indenfor 24 timer efter booking, vil jeres bestilling automatisk blive annulleret, jf. TravelBirds vilkår og betingelser

Flyinformation

Vi opdaterer dagligt udvalget af fly i vores tilbud for at sikre vores kunder de bedste flyafgange. Udbudet af flyselskaber og flytider kan derfor variere fra dag til dag. I bookingprocessen kan I se jeres flytider, og hvilket flyselskab I rejser med. Såfremt I ikke kan tilvælge indchecket bagage i bookingprocessen, er dette inkluderet i prisen. I kan finde nærmere information om bagagens maksimale mål og vægt på det pågældende flyselskabs hjemmeside

Flytider

Bemærk venligst, at der kan optræde ændringer for fly afhængigt af flyselskab, og at flytiderne er foreløbige. Husk at tjekke dit flys afgangstider før afrejse på flyselskabets hjemmeside for at undgå misforståelser

Rejsedokumenter

I vil modtage jeres rejsedokumenter senest 5 dage før planlagt afrejse

Sted

Det 5-stjernede hotel ligger i det centrale Bruxelles nær Brouckere og 10 minutters gang fra hovedbanegården. Fra hovedbanegården er der cirka 60 kilometer og direkte afgange til hovedbanegården.

Kan vi hjælpe dig? Find svar på de oftest stillede spørgsmål eller kontakt os.
Til kundeservice