Vi beklager, dette tilbud er desværre udløbet.

 • Med fly
 • Med indkvartering

Shoppingferie ved Londons Hyde Park

 • Storbyferie
 • 2, 3 eller 4 overnatninger
 • London
Pris fra kr. 2.309,-
 • per person fra
 • baseret på 2 personer
Kunne disse tilbud friste i stedet?
Dette var tilbuddet

Shop i London! 2, 3 eller 4 overnatninger på hotel nær Hyde Park inkl. morgenmad, shopperabatter samt fly fra København, Billund, Aalborg eller Aarhus

Shopping på Oxford Street, en kold pint på en autentisk engelsk pub eller sightseeing ved Big Ben? Snup en storbyferie til altid livlige London, og nyd nogle fantastiske dage fyldt med oplevelser! Med de mange markeder, de enorme shoppingcentre og massevis af butikker med noget for enhver smag har London alt det, et shoppinghjerte kan begære. I bor på et centralt beliggende hotel lige ved den smukke Hyde Park, så I har det helt ideelle udgangspunkt for at udforske den spændende millionby.

Inklusive
 • 2, 3 eller 4 overnatninger i dobbeltværelse på Columbia Hotel**
 • Fly tur-retur fra København, Aarhus, Billund eller Aalborg til London
 • Morgenmad
 • VIP Pass til Westfield som giver rabatter i butikker og restauranter (gælder både til Westfield London og Westfield Stratford City)
 • Håndbagage
Shopping i London

London er kendt og elsket af shopaholics, og der er da også nok steder at svinge kreditkortet i den engelske hovedstad. I vest findes Oxford Street med mere end 300 butikker, deriblandt legendariske Selfridges og Topshops flagskibsbutik. Notting Hill er verdenskendt grundet filmen af samme navn, og her ligger unikke butikker med alt fra antikviteter til vintagetøj som perler på en snor. Her findes desuden det populære Portobello Road Market.

Besøg også hyggelige Covent Garden eller Carnaby Street, der byder på et spændende miks af butikker og masser af hyggelige restauranter, caféer og klassiske pubber. Er I til luksusshopping er det Knightsbridge, I skal søge mod. Det er her modeeliten handler, og stormagasinet Harrods har også hjemme her.

I øst finder I området Spitalfields, der er lidt af et mekka for unge designere og kreative sjæle, hvilket afspejler sig i de mange interessante butikker, området huser. Mod nord i Camden finder I nogle af Londons mest usædvanlige butikker, og er I vilde med tøj, der skiller sig ud fra mængden, er dette stedet at tage til.

Hvis det ikke kun er shoppelysten, men også sulten der skal stilles, så tag syd for Themsen til det legendariske Borough Market. Madmarkedet er et sandt overflødighedshorn af lækkerier med de omkring 100 boder med mad fra alle verdenshjørner.

Hotel Columbia London

 • Hotel
 • London, Storbritannien
Hotel Columbia Exterior

Hotel Columbia ligger lige nord for Hyde Park, kun få minutters gang fra de nærmeste undergrundsstationer. Hotellet bestod oprindeligt af fem victorianske byhuse, under 1. verdenskrig fungerede det som hospital, og siden 1975 har det været et hotel. Hotel Columbia er elegant indrettet, og I kan nyde jeres morgenmad i restauranten, de bløde lædermøbler i loungen og en frisk drink i baren.

 • +7
Læs mere
Double room

Dobbeltværelse

2 voksne per værelse

De rummelige dobbeltværelser er charmerende og elegant indrettet i klassisk engelsk stil med fladskærms-TV, telefon og faciliteter til at lave kaffe og te. Desuden har I eget badeværelse med toilet, bruser og hårtørrer.

VIP Pass til Westfield

De to kæmpemæssige shoppingcentre Westfield London (i vest) og Westfield Stratford City (i øst) rummer henholdvist 372 og 350 butikker og restauranter, så der er rig mulighed for at shoppe amok! Her finder I designervarer, accessories, high street-mode, ting til hjemmet og meget, meget mere. I begge centre er der også food courts med restauranter og caféer, hvor I kan få lidt at styrke jer på, inden I shopper videre.

 • Jeres VIP Pass gælder til både Westfield London (ca. 20 minutter med bus eller undergrunden fra hotellet) og Westfield Stratford City (ca. 40 minutter med undergrunden fra hotellet).
 • Jeres VIP Pass giver jer rabatter i flere af butikkerne og restauranterne i Westfield-centrene.
 • I modtager et værdibevis til jeres VIP Pass med jeres øvrige rejsedokumenter. Dette skal udskrives og kan ombyttes til et VIP Pass i informationsskranken i et af de 2 Westfield-centre.

Rejseguide Inklusive

Her finder I forskellige tips til seværdigheder, restauranter, museer og meget mere. Når I har booket rejsen, kan I se jeres Rejseguide på TravelBird-app'en.

Eksklusive
 • Rejse- og/eller afbestillingsforsikring
 • Bookinggebyr kr. 150,-
 • Transport mellem lufthavnen og hotellet
Betaling

Hvis du booker dette tilbud 49 dage før afrejse, kan du vælge at betale i rater. Det første beløb vil være 35% af tilbuddets samlede pris plus bookinggebyr.

Vigtig information
Betingelser

TravelBird fungerer som den ansvarlige rejseagent. TravelBird Vilkår og Betingelser (A) er gældende for denne booking. Se venligst artikel 11 for vores afbestillingsbetingelser.

Check-ind

Fra 14:30

Check-ud

Indtil 11:30

Prisændringer

Bemærk venligst, at flypriser kan ændre sig øjeblikkeligt og i forbindelse med bookingen. I tilfælde af prisændringer vil det altid oplyses i bookingprocessen

Pris

Prisen er per person

Værelseskapacitet

Dobbeltværelse: Maks. 2 personer

Solorejsende

Rejser du alene? Så betaler du for den fulde pris for hotelværelset (prisen er baseret på 2 voksne)

Internet

WiFi kan benyttes i hotellets reception og lobby

Tilgængelighed

Hotellet har desværre ikke kørestolsegnede værelser

Kæledyr

Det er ikke tilladt at medbringe kæledyr

Flere værelser

Ønsker I at booke flere værelser? I bookingprocessen er det muligt at booke op til 2 værelser ad gangen

Personlige oplysninger

Sørg for at oplyse jeres personlige oplysninger, så de stemmer overens med dem i jeres pas. Hvis de ikke stemmer overens, vil I blive afvist ved gaten og kommer altså ikke med på flyet. Hvis I ikke har udfyldt de personlige oplysninger indenfor 24 timer efter booking, vil jeres bestilling automatisk blive annulleret, jf. TravelBirds vilkår og betingelser

Flyinformation

Vi opdaterer dagligt udvalget af fly i vores tilbud for at sikre vores kunder de bedste flyafgange. Udbudet af flyselskaber og flytider kan derfor variere fra dag til dag. I bookingprocessen kan I se jeres flytider, og hvilket flyselskab I rejser med. Såfremt I ikke kan tilvælge indchecket bagage i bookingprocessen, er dette inkluderet i prisen. I kan finde nærmere information om bagagens maksimale mål og vægt på det pågældende flyselskabs hjemmeside

VIP Pass

I modtager et værdibevis til jeres VIP Pass med jeres øvrige rejsedokumenter. Dette skal udskrives og kan ombyttes til et VIP Pass i informationsskranken i et af de 2 Westfield-centre

Flytider

Bemærk venligst, at der kan optræde ændringer for fly afhængigt af flyselskab, og at flytiderne er foreløbige. Husk at tjekke dit flys afgangstider før afrejse på flyselskabets hjemmeside for at undgå misforståelser

Rejsedokumenter

I vil modtage jeres rejsedokumenter senest 5 dage før planlagt afrejse

Sted

Hotel Columbia ligger blot fem minutters gang fra Lancaster Gate undergrundsstation, hvorfra I nemt og hurtigt kommer rundt til alle byens seværdigheder. Med offentlig transport kan I nå hotellet på ca. 1 time og 15 minutter fra Stansted og Luton og på godt 1 time fra Gatwick.

Kan vi hjælpe dig? Find svar på de oftest stillede spørgsmål eller kontakt os.
Til kundeservice