Vi beklager, dette tilbud er desværre udløbet.

 • Med fly
 • Med indkvartering

Uforglemmelig rundrejse i Sydafrika

 • Rundrejse
 • 9 overnatninger
 • Sydafrika
Pris fra kr. 10.549,-
 • per person fra
 • baseret på 2 personer
Kunne disse tilbud friste i stedet?
Dette var tilbuddet

Udforsk storslåede Sydafrika i lejebil: 7 overnatninger på 3 hoteller inkl. 4 safarier, udflugt til Krüger Nationalpark, 2 nætter i luksustelt i safaripark og i Johannesburg med lejebil, transport og fly tur-retur fra København og Hamborg

Et imponerende dyre- og fugleliv, rustrøde savanner og en fascinerende og hårrejsende historie... Tag en dyb indåndning, for Sydafrika vil tage jer med storm og åbne jeres sind for en kultur, natur og en nation så betagende, at rejseglæden vil blomstre som vildskud på savannen! Med jeres egen lejebil kommer I rundt og ser landet med intet mindre end 7 overnatninger på 3 hoteller. Glæd jer til søge efter The Big Five med 4 safarier, opleve de legendariske storbyer Johannesburg og Bela Bela, historiske Pretoria og ikke mindst bo midt i Krüger Nationalparks ubegribelige flora og fauna!

Inklusive
 • 7 overnatninger i dobbeltværelser:
 • 2 overnatninger på Zebra Country Lodge i Pretoria nær Krüger Nationalpark
 • 3 overnatninger på Eagle's Nest nær Krüger Nationalpark
 • 2 overnatninger i luksustelt i Kwafubesi Tented Safari Camp i Bela Bela
 • 2 overnatninger på flyet på ud- og hjemrejsen
 • 4 safariudflugter i Bela Bela med engelsktalende guide inkl. entré til vildtreservater
 • Fly tur-retur fra København eller Hamborg til Johannesburg
 • Lejebil (VW Polo eller tilsvarende)
 • Mulighed for at opgradere (automatgear, Sedan eller tilsvarende)
 • Morgenmad på alle hotellerne og helpension på Kwafubesi Tented Safari Camp i Bela Bela
 • Al transport på rejsen
 • Gratis parkering og ubegrænset kilometer
 • Indchecket bagage
 • Håndbagage
Tilvalg
 • Heldagssafari i åben jeep i Krüger Nationalpark
 • Heldagsudflugt til Mpumalanga-panoramarute
 • Opgradering af lejebil (automatgear, Sedan eller tilsvarende)
 1. Dag 1: Johannesburg & Pretoria

  Velkommen til Johannesburg, Sydafrikas største metropol! Efter I er landet, henter I jeres udlejningsbil i lufthavnen og fortsætter til Pretoria, det administrative centrum i Sydafrika. Køreturen i Pretoria vil lade jer opleve landets vigtigste administrative bygninger, parlamentet, Voortrekker-monumentet og Church Square, hvor en af Sydafrikas måske vigtigste politiske retssager fandt sted. I får en bedre fornemmelse for Sydafrikas historie præ- og post-apartheid samt den spændingsfyldte tid midt imellem. Efter en indtryksmættet dag, kører I de 45 km fra centrum af Pretoria til jeres hotel Zebra Country Lodge, hvor I hviler krop og sind og tilbringer jeres allerførste nat i Sydafrika: Dette er blot begyndelsen på et uforglemmeligt eventyr.

  Zebra Country Lodge

  Zebra Country Lodge

  • Hotel
  • Pretoria, Sydafrika
  Zebra Country Lodge

  Velkommen til denne autentiske lodge, som ligger godt 130 km fra Johannesburg og 45 km fra Pretoria centrum. Zebra Country Lodge ligger godt skjult i de grønne omgivelser i en oase af af naturskønhed og ro. Faciliteterne tæller både formelle og mere afslappede spisesteder, samt steder hvor I kan nyde en cocktail eller grillmad, når vejret er til det. Der er 3 pools til fri afbenyttelse, volleyballbaner, udendørs skak og billiard. Jeres rummelige værelser er alle udstyret med eget badeværelse, TV, aircondition og te- og kaffefaciliteter.

  Læs mere
 2. Dag 2 - 5: Krüger Nationalpark

  På jeres 2. dag af rundrejsens skal I besøge Sydafrikas måske største attraktion – Krüger Nationalpark (bemærk venligst, at entré til parken ikke er inkluderet i rundrejsen). I overnatter i en hyggelig lodge ca. 17 km fra naturreservatet, hvor I rigtigt omhylles af den magiske, afrikanske stemning. I tilbringer 3 overnatninger her, så I har god tid til at tage på safari og (forhåbentligt) få set så mange af de mere end 135 slags vilde dyr, der bor her, som muligt. Her er også mulighed for at se The Big Five samt enormt mange forskellige slags fugle, krybdyr og padder. Krüger Nationalpark er et af de få steder, der tillader at I selv udforsker parkens enorme vejnetværk i jeres lejebil. Har I lyst til at krydre oplevelsen, kan I tage en dagstur til spektakulære Makobulaan Naturreservat og det majestætiske Mount Sheba, som ligger under 2 timers kørsel fra parken.

  I kan også vælge at tilkøbe en eller to af de valgfrie udflugter. I kan for eksempel tage på heldagssafari i en åben jeep med guide. Udflugten varer 10 timer, og I bliver hentet kl. 05.15. så der er gode chancer for at spotte The Big Five i Krüger Park. Parkens rangers ved nemlig ofte lige præcis, hvor dyrene tager hen for at slappe af eller slukke tørsten i dagens hede.

  Den anden udflugt I kan tilkøbe er en helt henrivende køretur langs panoramaruten. Denne udflugt giver jer udsigt over en uspoleret natur, spektakulære vandfald og den absolut betagende natur i Mpumalanga. Turen tager 9-10 timer og er en unik mulighed for at opleve noget af Sydafrikas smukkeste natur.

  Zebra Country Lodge -> Eagle's Nest Chalets 380.0 km

  Pool

  Eagle's Nest Chalets

  • Hotel
  • Hazyview, Sydafrika
  Pool

  Jeres skønne hotel tilbyder indlogering i smukke omgivelser. Faciliteterne byder på frodige haver og pool. I er blot 17 km fra Krüger Nationalpark, så der er god mulighed for at drage fordel af både hotelopholdet og nationalparken uden at skulle spilde tid på transport. I vælger helt selv, hvordan dagsordnen ser ud! Værelserne er udstyret med eget badeværelse, loftsventilator, tekøkken, TV og barbequefaciliteter til en ægte sydafrikansk barbecue (braai).

  Læs mere
 3. Dag 6 & 7: Bela Bela

  Efter nogle magiske dage på de sydafrikanske sletter, ankommer I på rundrejsens 5. dag til Bela Bela, som udover at byde på storbystemning er omgivet af termiske bade og betagende natur. Bela Bela er destinationen, hvor I får lov til at sove under stjernerne i en autentisk afrikansk teltlejr. I ankommer til Bela Bela om morgenen og begiver jer ud på jeres første safari om eftermiddagen. Efter en dag fyldt med oplevelser, tager I et bad og vasker den varme, røde jord af kroppen og nyder natten i jeres helt eget luksustelt. Teltlejren lader jer komme helt tæt på naturen og dyrelivet uden at gå på kompromis med komforten — og helpension er inkluderet, så I kan dedikere jeres tid til flora og fauna. Næste morgen skal I på intet mindre end 2 safarier om morgenen og om eftermiddagen, så det er bare med at læne jer tilbage, slå blitzen fra og dokumentere de utrolige syn, der venter jer.

  Eagle's Nest Chalets -> Kwafubesi Tented Safari Camp 511.6 km

  Dining

  Kwafubesi Tented Safari Camp

  • Hotel
  • Bosveld, Sydafrika
  Dining

  Jeres luksuriøse safaricamp består af 5 safaritelte beliggende i Mabula Private Game Reserve. Her skal I tage camping med et gran salt, for jeres fine telt har både el og eget badeværelse. På grunden finder I desuden en bar og en spisesal, hvor I kan nyde jeres inkluderede helpension. Nyd udsigten med en cocktail, mens I suger til jer af de fænomenale naturomgivelser.

  Læs mere
 4. Dag 8: Gensyn med Pretoria & Johannesburg

  På rundrejsens 7. dag, efter endnu en skøn overnatning med luksuriøs forkælelse, er det tid til jeres sidste inkluderede safariudflugt. Herefter går turen retur til Johannesburg og Pretoria, hvor I tjekker ind i velkendte omgivelser på jeres første hotel Zebra Country Lodge. Nyd jeres næstsidste dag, lad batterierne op og tag et dyp i hotelpoolen. På denne sidste, magiske aften er der god grund til at tage bilen til Johannesburg centrum og nyde en lækker middag på en af de utallige gourmetrestauranter. Sæt aftenen af til selvforkælelse i Sydafrikas vigtigste metropol, og tag værdigt afsked med det fascinerende land, som har overøst jer med glæde og oplevelser for livet.

  Efter jeres sidste nat under sydafrikanske skyer og en god omgang morgenmad på rundrejsens 8. dag, er I klar til at køre mod lufthavnen i Johannesburg, aflevere lejebilen og give slip på spektakulære Sydafrika.

  Kwafubesi Tented Safari Camp -> Zebra Country Lodge 143.7 km

  Zebra Country Lodge

  Zebra Country Lodge

  • Hotel
  • Pretoria, Sydafrika
  Zebra Country Lodge

  Velkommen til denne autentiske lodge, som ligger godt 130 km fra Johannesburg og 45 km fra Pretoria centrum. Zebra Country Lodge ligger godt skjult i de grønne omgivelser i en oase af af naturskønhed og ro. Faciliteterne tæller både formelle og mere afslappede spisesteder, samt steder hvor I kan nyde en cocktail eller grillmad, når vejret er til det. Der er 3 pools til fri afbenyttelse, volleyballbaner, udendørs skak og billiard. Jeres rummelige værelser er alle udstyret med eget badeværelse, TV, aircondition og te- og kaffefaciliteter.

  Læs mere
Eksklusive
 • Rejse- og/eller afbestillingsforsikring
 • Bookinggebyr kr. 150,-
 • Måltider der ikke nævnt i tilbuddet
 • Brændstof til lejebil
Betaling

Hvis du booker dette tilbud 49 dage før afrejse, kan du vælge at betale i rater. Det første beløb vil være 35% af tilbuddets samlede pris plus bookinggebyr.

Vigtig information
Betingelser

TravelBird fungerer som den ansvarlige rejseagent. TravelBird Vilkår og Betingelser (A) er gældende for denne booking. Se venligst artikel 11 for vores afbestillingsbetingelser.

Check-ind

Fra 14:00

Check-ud

Indtil 10:00

Prisændringer

Bemærk venligst, at flypriser kan ændre sig øjeblikkeligt og i forbindelse med bookingen. I tilfælde af prisændringer vil det altid oplyses i bookingprocessen

Check-ind på alle hoteller

Fra kl. 14.00

Check-ud fra alle hoteller

Til kl. 10.00

Pris

Prisen er per person

Værelseskapacitet

Dobbeltværelser: Maks. 2 personer (fra 2 år)

Solorejsende

Rejser du alene? Så betaler du et tillæg for hotelopholdet afhængigt af sæson

Tilgængelighed

Rundrejsen er desværre ikke egnet til kørestolsbrugere

Kæledyr

Det er ikke muligt at medbringe kæledyr

Parkering

Gratis parkering ved alle hoteller

Internet

Zebra Country Lodge: Gratis WiFi på hotellet
Eagle's Nest: WiFi ikke tilgængeligt
Kwafubesi Tented Safari Camp: WiFi ikke tilgængeligt

Information om grupperejser

Denne tur er en individuel tur, og I kommer ikke til at rejse sammen med en gruppe. Safariudflugter vil dog foregå i mindre grupper ledsaget af en engelsktalende guide

Information om rejsevaccinationer

Inden afrejse til Sydafrika kan det være nødvendigt at blive vaccineret mod difteri og tetanus (stivkrampe), hepatitis A og malaria. Rejsende er selv forpligtet til at opsøge de officielle og opdaterede anbefalinger for vaccinationer, og dette kan gøres hos egen læge og/eller hos Statens Serums Institut, www.ssi.dk

Information om rejsevisum

Bemærk venligst, at alle, der ønsker at rejse til Sydafrika, skal have visum før afrejse. Rejsende er selv forpligtet til at opsøge de officielle visumkrav på udenrigsministeriets hjemmeside, www.um.dk. Alternativt kan I kontakte det pågældende lands ambassade

OBS! Rejser med mindreårige (under 18 år)

Rejser I med et eller flere børn under 18 år, skal den mindreårige have forældrenes godkendelse til at rejse ind i landet. Derfor skal følgende dokumentation medbringes:

Ved afrejse med begge forældre: Medbring fødselsattest med forældrenes navne, der skal give tilladelse til, at den mindreårige må rejse ind i Sydafrika. Det er ikke nødvendigt at medbringe en skriftlig samtykkeerklæring

Ved afrejse med en forælder: Medbring fødselsattest med begge forældrenes navne samt en skriftlig samtykkeerklæring fra den anden forælder, at den mindreårige må rejse ind i Sydafrika med den ene forælder

Ved afrejse uden forældre (f.eks. med venner eller anden familie over 18 år): Medbring fødselsattest med begge forældrenes navne samt en skriftlig samtykkeerklæring fra begge forældre, at den mindreårige må rejse ind i Sydafrika med sine rejsekammerater

Personlige oplysninger

Sørg for at oplyse jeres personlige oplysninger, så de stemmer overens med dem i jeres pas. Hvis de ikke stemmer overens, vil I blive afvist ved gaten og kommer altså ikke med på flyet. I fald de personlige oplysninger ikke er udfyldt korrekt, og der derfor skal foretages ændringer, vil et gebyr forekomme. Er de personlige oplysninger ikke udfyldt indenfor 24 timer efter booking, vil jeres bestilling automatisk blive annulleret, jf. TravelBirds vilkår og betingelser

Flyinformation

Vi opdaterer dagligt udvalget af fly i vores tilbud for at sikre vores kunder de bedste flyafgange. Udbudet af flyselskaber og flytider kan derfor variere fra dag til dag. I bookingprocessen kan I se jeres flytider, og hvilket flyselskab I rejser med. I kan finde nærmere information om bagagens maksimale mål og vægt på det pågældende flyselskabs hjemmeside. Bemærk venligst, at antallet af overnatninger, der ses i afsnittet ‘’Inklusive’’, er antallet af overnatninger på destinationen, men at der kan forekomme en overnatning på ud- og/eller hjemrejsen. Dette vil fremgå af flytiderne, som I ser i bookingprocessen

Lejebil

- OBS! Bemærk venligst, at den primære chauffør skal være indehaver af et kreditkort i eget navn med et rådighedsbeløb, der kan dække depositummet på 7500 ZAR. Bemærk at et Dankort/VisaDankort IKKE kan benyttes til at betale depositum. Medbring i stedet et kreditkort, f.eks Mastercard
- I henter lejebilen på dag 1 hos Hertz-kontoret i Thambo International Airport (Johannesburg) ved ankomst eller ved nærmeste Hertz-kontor
- Jeres lejebil vil være en Volkswagen Polo eller tilsvarende
- OBS! Bemærk venligst, at det er nødvendigt at have et internationalt kørekort
- Lejebilen er forsikret med egenrisiko på 3500 ZAR
- Inkluderet: Ubegrænset kilometer, forsikring af forrude og dæk, tyveri. ekskl. brændstof
- Det er muligt at leje en GPS for 8 USD per dag
- Det koster 275 USD at tilføje en ekstrachauffør
- I modtager al information omkring jeres lejebil sammen med jeres rejsedokumenter

Forplejning

Morgenmad er inkluderet på alle hoteller
Helpension (morgenmad, frokost og middag ekskl. drikkevarer) er inkluderet på Kwafubesi Tented Safari Camp

Transport mellem lufthavnen og hotellet

Har I grundet jeres flytider brug for tidlig afhentning fra lufthavnen og/eller sen ankomst i lufthavnen kan dette tilkøbes for 25 USD (betales på destinationen). Kontakt venligst vores kundeservice

Flytider

Bemærk venligst, at der kan optræde ændringer for fly afhængigt af flyselskab, og at flytiderne er foreløbige. Husk at tjekke dit flys afgangstider før afrejse på flyselskabets hjemmeside for at undgå misforståelser

Rejsedokumenter

I vil modtage jeres rejsedokumenter senest 5 dage før planlagt afrejse

Kan vi hjælpe dig? Find svar på de oftest stillede spørgsmål eller kontakt os.
Til kundeservice