Vi beklager, dette tilbud er desværre udløbet.

 • Med indkvartering

Mad og golf i Frederikshavn

 • Miniferie
 • 1 eller 2 overnatninger
 • Frederikshavn
kr. 1.053,- -30%
Pris fra kr. 739,-
 • per person fra
 • baseret på 2 personer
Kunne disse tilbud friste i stedet?
Dette var tilbuddet

Miniferie i dejlige Nordjylland: 2 eller 3 dage på det 4-stjernede Hotel Jutlandia i Frederikshavn inkl. morgenmad, middag på ankomstdagen, greenfee til Frederikhavns Golfklub og fri adgang til Jutlandia fitness

Trænger I til et afbræk fra hverdagen? Så tag på miniferie til Frederikshavn, og oplev den skønne natur i Vendsyssel. I kan nyde hinandens selskab og de smukke omgivelser i Bangsbo botaniske have, besøge Frederikshavns Krudttårn samt snuppe et slag golf i Frederikshavns Golfklub. Både Skagen og Sæby ligger blot en kort køretur fra hotellet. Her finder I kultur, kunst, lækre fisk- og skaldyrsrestauranter og masser af ægte dansk idyl. I bor på det 4-stjernede Hotel Jutlandia, hvor I kan nyde jeres morgenmad inden dagens oplevelser samt en middag på ankomstdagen. Velkommen til Frederikshavn!

Inklusive
 • 1 eller 2 overnatninger i dobbeltværelse på Hotel Jutlandia****
 • Morgenmad
 • 1x middag på ankomstdagen
 • Kaffe og te på værelset
 • Greenfee til Frederikshavns Golfklub
 • Fri adgang til Jutlandia Fitness
På opdagelse i og omkring Frederikshavn

Velkommen til skønne Nordjylland! Området i og omkring Frederikshavn byder på masser af dejlig natur, historiske bygninger og spændende museer — og hvis I er til golf, er der greenfee til Frederikshavn Golfklub inkluderet i ferien. I kan gå tur langs byens imponerede havn og besøge Krudttårnet, der i dag er indrettet som museum, og derudover fungerer som Frederikshavns vartegn. I kan også lægge vejen forbi det smukke Bangsbo Museum, der rummer en stor samling af møbler og klædedragter fra herregårdens fortid, og i husets tilbygninger finder I en permanent udstilling om bl.a. Frederikshavns rolle i 2. verdenskrig. Bangsbo byder også på en smuk botanisk have der blev grundlagt helt tilbage i 1400-tallet, og gennem tiden har den idylliske have været et sted, hvor digtere valfartede til for at opleve roen og de skønne omgivelser.

I kan tage på tur til Skagen, og indsnuse den friske havluft ved Grenen eller nyde en omgang pil-selv rejer og en iskold øl ved de hyggelige pakhuse ved havnen. I kan også tage et smut forbi Sæby, der byder på hyggelige huse, inspirerende kunstmuseer og lækre fiskerestauranter. God tur til Frederikshavn!

Hotel Jutlandia

 • Hotel
 • Frederikshavn, Danmark
Hotelbillede

Velkommen til det 4-stjernede Hotel Jutlandia, et hyggeligt familieejet hotel lige ved havnen i Frederikshavn. Hotellet har egen restaurant, Restaurant Panorama, med en smuk udsigt over havnen samt en hyggelig bar. Under jeres ophold kan I hygge jer med et spil billard eller dart, og I kan leje cykler på hotellet, så I kan udforske området og nyde den friske luft.

 • +4
Læs mere
Dobbeltværelse

Dobbeltværelse

2 voksne per værelse

Dette dobbeltværelse er indrettet med TV, minibar (mod betaling), telefon og hårtørrer. Derudover har værelset privat badeværelse.

Eksklusive
 • Rejse- og/eller afbestillingsforsikring
 • Bookinggebyr kr. 49,-
 • Transport
Betaling

Hvis du booker dette tilbud 49 dage før afrejse, kan du vælge at betale i rater. Det første beløb vil være 35% af tilbuddets samlede pris plus bookinggebyr.

Vigtig information
Vores samarbejdspartners betingelser

TravelBird fungerer som rejseagent for vores samarbejdspartner Hotel Jutlandia. Du indgår derfor direkte aftale med Hotel Jutlandia. TravelBirds bookingbetingelser (B) og vores samarbejdspartners (rejse)betingelser gælder for dette tilbud. Det samlede rejsebeløb (eksklusive bookinggebyr) kan refunderes, hvis ordren annulleres indtil 2 dage før udrejsedagen. Der sker ingen refundering, hvis ordren annulleres efter den dag.

Check-ind

Fra 14:00

Check-ud

Indtil 11:00

Pris

Prisen er per person

Værelseskapacitet

Dobbeltværelse: Maks. 2 voksne

Enkeltpersonstillæg

Hvis 1 person booker et dobbeltværelse, betales der for 2 personer

Tilgængelighed

Hotellet råder over værelser egnet til kørestolsbrugere. Kontakt venligst vores kundeservice

Parkering

Der er offentlig parkering tæt ved hotellet. Det er muligt at parkere ved hotellet mod et gebyr på 69 DKK per dag

Kæledyr

Det er muligt at medbringe et kæledyr mod et gebyr på 100 DKK per kæledyr per nat. Kontakt venligst vores kundeservice

Internet

Gratis WiFi på hotellet

Flere værelser

I bookingprocessen er det muligt at booke flere værelser ad gangen (afhængigt af tilgængelighed)

Greenfee til Frederikshavns Goldklub

Jeres greenfee til Frederikshavns Golfklub kan afhentes i hotellets reception ved ankomst
I bestiller starttid via golfbox eller ved at henvende jer direkte i sekretariatet i klubben

Sted

Hotel Jutlandia ligger 39 minutters kørsel fra Skagen. Turen til hotellet tager 4½ time i bil fra København og under 2 timer fra Aarhus. Med tog kan hotellet nås fra hele Danmark og ligger kun 650 meter fra stationen.

Kan vi hjælpe dig? Find svar på de oftest stillede spørgsmål eller kontakt os.
Til kundeservice