Vi beklager, dette tilbud er desværre udløbet.

 • Med fly
 • Med indkvartering

Historisk rundrejse på USAs og Canadas østkyst

Rundrejse 9 overnatninger Canada, USA

per person fra kr. 13.279,-
baseret på 2 personer
Kunne disse tilbud friste i stedet?
Dette var tilbuddet

Guidet rundrejse på USAs og Canadas østkyst: Tilbring 9 overnatninger på 6 forskellige hoteller i USA og Canada, udflugter med engelsktalende guide, al transport under rundrejsen i bus med aircondition samt fly tur-retur fra København

Niagara Falls, Frihedsgudinden, Det Hvide Hus, franskinspirerede gader, shopping i verdensklasse og prestigefyldte universiteter. Alt det og meget mere kan I se frem til på denne guidede rundrejse igennem det østlige USA og Canada. Her kommer I til at tilbringe 9 overnatninger på 6 forskellige hoteller i Montreal, Boston, New York, Washington D.C., Niagara Falls og Toronto. Så tag hinanden i hånden og drag på årets rundrejse, der kommer til at byde på historie, sprudlende storbyer, fantastisk natur, en spændende kultur og ikke mindst mange fantastiske minder!

Inklusive
 • 10 overnatninger i standardværelser (maks. 4 voksne):
 • 3 overnatninger på Sandman hotel (eller tilsvarende) i Montreal
 • 1 overnatning på Holiday Inn Hotel & Suites Marlborough (eller tilsvarende) i Boston/Marlborough
 • 1 overnatning på Hotel Executive Suites (eller tilsvarende) i New York/New Jersey
 • 2 overnatninger på Hampton Inn & Suites Columbia/South MD (eller tilsvarende) i Washington D.C.
 • 1 overnatning på Old Stone Niagara Falls Hotel (eller tilsvarende) i Niagara Falls
 • 1 overnatning på Delta Toronto East (eller tilsvarende) i Toronto
 • Morgenmad på alle hoteller
 • Fly tur-retur fra København til Montreal
 • Engelsktalende guide
 • Al transport i bus med aircondition
 • Udgifter til benzin
 1. Dag 1 & 2: Montreal og Quebec City

  Velkommen til Canada og et af verdens høfligste folkefærd! Jeres første stop på denne spændende rundrejse er den fransktalende hovedstad i Quebec, Montreal. Den første dag på jeres rundrejse kan I bruge på egen hånd. I kan enten gå på opdagelse i de brostensbelagte gader, den gotiske kirke Notre-Dame, slå jer ned på en bar i det bohemiske kvarter Plateau, eller I kan slappe af efter den lange flyvetur og samle energi til den næste dag.

  Dag 2 starter efter morgenmaden, hvor I bliver hentet på jeres hotel og sætter kursen mod Montmorency Falls. Her skal I med en svævebane op til klippen ved siden af vandfaldene, hvorfra I kan beundre den imponerende panoramaudsigt over den idylliske Saint Laurence River. Efter frokost går turen til Quebec City, og I starter jeres besøg i Capital Observatory, hvor I kan en storslået udsigt over byen. Om eftermiddagen kommer I på en tidsrejse 400 år tilbage i tiden, når I besøger den charmerende gamle bydel, der er registreret på UNESCOs verdensarvsliste. Her venter jer mange historiske skatte som Chateau Frontenac, Place d'Armes, provincial parliament og Nordamerikas ældste gågade - Petit Champlain. Senere har I også mulighed for at udforske byen på egen hånd, før I tager tilbage til jeres hotel i Montreal.

  Indgang til seværdigheder, cruise og museer er ikke inkluderet.

  Sandman Hotel

  Sandman Hotel Montreal-Longueuileller tilsvarende

  Hotel Longueuil, Canada

  I Montreals South Shore Business District og en kort køretur fra den gamle bydel i Montreal finder I Sandman Hotel. Hotellet har et fitnessrum, indendørs swimmingpool samt restauranten Joseph Bistro & Brasserie, hvor I kan nyde en drink efter en spændende dag i byen. Standardværelserne er komfortable og kommer med faciliteter som eget badeværelse og te- og kaffefaciliteter.

  Læs mere
 2. Dag 3: Boston

  Den næste dag går turen mod USA og Boston. Jeres rejse begynder tidligt om morgenen, og undervejs gør I stop for at spise morgenmad, før I ankommer til Boston, der er en by rig på kultur og amerikansk historie. Her kan I glæde jer til at besøge det verdensberømte universitet Harvard University, hvor en guide viser jer rundt og giver jer et indblik i universitets historie, bygninger samt de 40 nobelprisvindere og 8 præsidenter, der er dimitteret herfra. Herefter skal I opleve M.I.T. (Massachusetts Institute of Technology), der er kendt for at have uddannet mange af verdens bedste ingeniører. Efterfølgende skal I med på et bådtur med Boston Harbor Cruise, hvor I både får mulighed for at se byen fra en anden vinkel samt en smuk udsigt over Atlanterhavet. Dagen sluttes af på egen hånd i downtown Boston, hvor I blandt andet kan gå forbi Quincy Market, der bugner af små hyggelige butikker.

  Indgang til seværdigheder, cruise og museer er ikke inkluderet.

  Holiday Inn Hotel & Suites Marlborougheller tilsvarende

  Hotel Marlborough, USA

  Holiday Inn Hotel & Suites Marlborough ligger ovenfor Williams Lake i Marlborough ca. 45 minutters kørsel fra Boston centrum. Det har et fitnessrum, en indendørs swimmingpool, restauranten Lago Grille, hvor I kan nyde retter fra hele verden, samt baren Lago Lounge, hvor I kan nyde en drink efter en lang og aktiv dag byen. Jeres standardværelse kommer med egen badeværelse, gratis WiFi og kaffe-og tefaciliteter.

  Læs mere
 3. Dag 4: New York, New York!

  Efter morgenmaden går turen mod ikoniske New York, der er en af verdens største metropoler. Ved ankomst besøger I Intrepid Sea, Air and Space Museum, hvor I kan fordybe jer i de berømte rumfartsekspeditioner, ubåden USS Growler, helikoptere fra hæren samt rumfærgen Enterprise. I fortsætter herefter mod hjertet af Manhattan, hvor I på Times Square besøger Madame Tussauds voksmuseum og Ripley's Believe it or not. Deretter har I fri mulighed for at vandre rundt og slå jer løs i de mange butikker. Sent om eftermiddagen, drager I til toppen af den majestætiske skyskraber Rockefeller Center på Manhatten, hvor I har en ikonisk panoramaudsigt over den enorme storby. Cirka kl. 20.30 bliver I hentet med bussen og kørt til jeres hotel i New Jersey, men I har også mulighed for at blive i byen længere og tage hjem til hotellet med offentlig transport.

  Indgang til seværdigheder, cruise og museer er ikke inkluderet.

  Hotel Executive Suiteseller tilsvarende

  Hotel Carteret, USA

  Hotel Executive Suites ligger i New Jersey cirka 30 minutter fra New York City. I har her adgang til et fitnessrum, morgenmaden serveres i Roosevelt Ballroom, og drinks og snacks er tilgængeligt på pubben/restauranten Lucky Dublin. Jeres standardværelse er traditionelt indrettet, har eget badeværelse, et fladskærms-TV, samt kaffe- og tefaciliteter

  Læs mere
 4. Dag 5 & 6: New York, Philadelphia og Washington D.C.

  Rejsens 5. dag er fuldt pakket med enestående oplevelser! Efter morgenmad startes dagen ud ved South Street havneport i New York, hvor I skal på en sejltur med udsigt over Frihedsgudinden, Brooklyn Bridge, Ellis Island og Manhattans stolte skyskrabere. Sidst men ikke mindst skal I på en rundvisning til fods til den ikoniske Wall Street og Ground Zero, der er mindestedet for tvillingtårnene, som kollapsede under terrorangrebet den 11. september 2001. Herefter er det tid til at hvile benene, mens I bliver kørt videre til landets fødested Philadelphia, som menes at være stedet, hvor USAs uafhængighed begyndte. Her får I en rundvisning af byen med en bus, hvorefter turen går videre til jeres næste hotel Washington D.C.

  På dag 6 skal I opleve USAs hovedstad. Washington D.C. er en af de vigtigste politiske byer i verden, og I kommer her forbi præsidentens bolig og kontor, nemlig Det Hvide Hus. Derefter skal I på en bådtur på Potomac River, hvor I har en smuk udsigt over byen. Efter jeres bådtur skal I forbi byens ikoniske monumenter som Washington Monument, Lincoln Memorial, Memorial of the Korean War og Memorial of Vietnam War. Til slut går turen mod verdens største museum og forskningskompleks Smithsonian Institution, hvor det er op til jer selv, om I vil bruge eftermiddagen på Air & Space Museum, National Museum of Art, Natural History Museum eller American Indian Museum.

  Indgang til seværdigheder, cruise og museer er ikke inkluderet.

  Hampton Inn & Suites Columbia/South MDeller tilsvarende

  Hotel Columbia, USA

  The Hampton Inn & Suites Columbia/South hotel ligger ca. 1 times kørsel fra Washington D.C., 10 minutters kørsel fra Savage Mill Shopping Center og Robinson Nature Center. Her har I et døgnåbent fitnessrum, en lille butik med nødvendigheder og gratis WiFi. Jeres standardværelse har eget badeværelse, en kaffemaskine, strygejern og fladskærms-TV.

  Læs mere
 5. Dag 7: Niagara Falls

  Efter morgenmaden den 7. dag kører I mod Corning Glass Art Center, hvor I kan beundre verdens største samling af glashåndværk og få et indblik I hvordan de laver glaskunst. Efter frokost fortsætter I jeres rejse tilbage til Canada, hvor I undervejs gør holdt ved grænsens toldfri butikker. I begyndelsen af aftenen ankommer I til hotellet, der ligger på den canadiske side af Niagara Falls. Her kan I bruge aftenen, som I har lyst. Niagara Falls er som en mere rolig udgave af Las Vegas og byder på restauranter, morsomme museer, barer, biografer og Canadas største kasino.

  Indgang til seværdigheder, cruise og museer er ikke inkluderet.

  Old Stone Inn Boutique Hoteleller tilsvarende

  Hotel Niagara Falls, Canada

  Dette 4-stjernede hotel ligger i det populære forlystelsesområde Fallsview Boulevards i Niagara Falls. Hotellet råder over en indendørs swimmingpool, og på jeres historiske og elegant indrettede standardværelse har I eget badeværelse, kabel-TV og WiFi.

  Læs mere
 6. Dag 8: Toronto

  Så er det tid til at opleve de majestætiske Niagara Falls! Efter morgenmaden kører I mod vandfaldende. I starter jeres udflugt i toppen af Skylon Tower i 160 meters højde, hvor I har en fantastisk udsigt over vandfaldene, hvorefter I får et indblik i vandfaldenes historie i en IMAX-biograf. Sidst men bestemt ikke mindst skal I opleve Niagara Falls på nær hånd på en tur med Niagara Cruise, hvor I kommer helt tæt på de majestætiske vandfald. På med regnponchoen hvis I ikke ønsker at blive pjaskvåde! Efter frokost kører I mod Torontos centrum og besøger byens ikoniske varetegn CN Tower, som er 553 meter højt og har en fantastisk udsigt over Toronto og Lake Ontario. Herefter skal I en tur til midtbyen, hvor I kommer forbi Parlamentet i Ontario, Torontos City Hall og Torontos universitet, før I bliver kørt til jeres nye hotel.

  Indgang til seværdigheder, cruise og museer er ikke inkluderet.

  Delta Hotels by Marriott Toronto Easteller tilsvarende

  Hotel Toronto, Canada

  Hotellet ligger ca. 25 minutters kørsel fra Toronto centrum. Det har 2 restauranter, en bar, et spa samt et saltvandsbassin med en rutsjebane. Hotellet har en rolig atmosfære, døgnåben reception og et fitnessrum. I Sagano Restaurant har I en smuk panoramaudsigt, som I kan nyde, mens I spiser japansk mad. Whiteside Terrace Grille har en international menu med pizza og pasta. Jeres standardværelse har eget badeværelse, TV, skrivebord, og en iPod ladestation.

  Læs mere
 7. Dag 9 & 10: Ottawa

  Tidligt om morgenen på dag 9 kører I fra Toronto og mod den naturskønne region Thousand Islands, der byder på smukke naturområder, vandfald, øer, sumpe og kystlinjer, som I kommer til at opleve på en times bådtur. Efter frokost går rejsen videre til Canadas hovedstad Ottawa, hvor I gør holdt ved Parliament Hill, Peace Tower og Centennial Flame. Til slut kommer I forbi statsministerens hus og guvernørens kongelige residens- Rideau Hall, før I bliver kørt tilbage til jeres første hotel i Montreal.

  På jeres afrejsedag har I en sidste mulighed for at opleve den smukke by Montreal. Efter morgenmaden på hotellet bliver I kørt til Mont Royal Park, hvor I kan beundre den panoramiske udsigt over Canadas næststørste by. Herefter skal I med på en 60-minutters bustur, hvor I får et indblik i Montreals historie og attraktioner. Deretter kan I på egen hånd opleve Montreals havn, der er indbegrebet af Montreals kultur, og som byder på charmerende gallerier. Efter en spændende sidste dag i Montreal går turen tilbage til Danmark om eftermiddagen med kufferten fuld af mange dejlige minder.

  Indgang til seværdigheder, cruise og museer er ikke inkluderet.

  Sandman Hotel

  Sandman Hotel Montreal-Longueuileller tilsvarende

  Hotel Longueuil, Canada

  I Montreals South Shore Business District og en kort køretur fra den gamle bydel i Montreal finder I Sandman Hotel. Hotellet har et fitnessrum, indendørs swimmingpool samt restauranten Joseph Bistro & Brasserie, hvor I kan nyde en drink efter en spændende dag i byen. Standardværelserne er komfortable og kommer med faciliteter som eget badeværelse og te- og kaffefaciliteter.

  Læs mere
Eksklusive
 • Rejse- og/eller afbestillingsforsikring
 • Bookinggebyr kr. 150,-
 • Udgifter til ESTA (indrejsetilladelse til USA og Canada- søges online)
 • Frokost og middag
 • Indgang til seværdigheder, cruise og museer (valgfrit)
 • Serviceafgift til guiden og chaufføren: Voksen: 7 $ per person per dag. Barn 2-12 år: 5 $ per person per dag
Betaling

Hvis du booker dette tilbud 49 dage før afrejse, kan du vælge at betale i rater. Det første beløb vil være 35% af tilbuddets samlede pris plus bookinggebyr.

Vigtig information
Betingelser

TravelBird fungerer som den ansvarlige rejseagent. TravelBird Vilkår og Betingelser (A) er gældende for denne booking. Se venligst artikel 11 for vores afbestillingsbetingelser.

Pris

Prisen er per person

Værelseskapacitet

Standardværelse: Maks. 4 voksne (børn fra 2 år)

Solorejsende

Rejser du alene? Så betaler du et tillæg for hotelværelset

Tilgængelighed

Rundrejsen er desværre ikke egnet til kørestolsbrugere

Kæledyr

Det er ikke muligt at medbringe kæledyr

Internett

WiFi er tilgængeligt gratis eller mod betaling på alle hoteller

Faciliteter

Indendørs swimmingpool er tilgængelig på de fleste af hotellerne

Flere værelser

I bookingprocessen er det muligt at booke op til 2 værelser ad gangen (afhængigt af tilgængelighed)

Information om grupperejser

På denne tur rejser I med en gruppe bestående af min. 10 og maks. 59 personer. Bemærk, at de andre rejsende i gruppen ikke nødvendigvis er danskere

Information om rejsevisum til USA

Ved indrejse til USA skal danske statsborgere ikke søge visum for ophold på under 90 dage. Dog skal der under alle omstændigheder søges om indrejsetilladelse. ESTA (Electronic System for Travel Authorization) opkræver et administrationsgebyr, og indrejsetilladelsen skal søges i god tid. Læs om kravene og reglerne for indrejse til USA på Udenrigsministeriets hjemmeside, www.um.dk, som også indeholder et direkte link til ESTA's hjemmeside.

Personlige oplysninger

Sørg for at oplyse jeres personlige oplysninger, så de stemmer overens med dem i jeres pas. Hvis de ikke stemmer overens, vil I blive afvist ved gaten og kommer altså ikke med på flyet. I fald de personlige oplysninger ikke er udfyldt korrekt, og der derfor skal foretages ændringer, vil et gebyr forekomme. Er de personlige oplysninger ikke udfyldt indenfor 24 timer efter booking, vil jeres bestilling automatisk blive annulleret, jf. TravelBirds vilkår og betingelser

Flyinformation

Vi opdaterer dagligt udvalget af fly i vores tilbud for at sikre vores kunder de bedste flyafgange. Udbudet af flyselskaber og flytider kan derfor variere fra dag til dag. I vil modtage information omkring flyselskab, flytider og inkluderet bagage i jeres rejsedokumenter, som vil blive tilsendt senest 3 uger før afrejse. Bemærk venligst, at antallet af overnatninger, der ses i afsnittet ‘’Inklusive’’, er antallet af overnatninger på destinationen, men at der kan forekomme en overnatning på ud- og/eller hjemrejsen. Dette vil fremgå af flytiderne, som I modtager med jeres rejsedokumenter senest 3 uger før afgang

Information om rejsevisum til Canada

I skal søge om indrejsetilladelse (ETA - Electronic Travel Authorization) for at kunne besøge Canada. Læs om reglerne for indrejse til Canada på Udenrigsministeriets hjemmeside, www.um.dk.