Vi beklager, dette tilbud er desværre udløbet.

 • Med fly
 • Med indkvartering
 • Shuttlebus inkluderet
 • Med oplevelse

Barcelona, historiske Girona & solrige Costa Brava

 • Storbyferie
 • Barcelona
Pris fra kr. 4.579,-
 • per person
 • baseret på 2 personer
Kunne disse tilbud friste i stedet?
Dette var tilbuddet

3 eller 4 nætter på Hotel Madanis inkl. morgenmad, dagsudflugt til Costa Brava og Girona, transfer samt fly tur-retur fra København, Aalborg eller Billund

Storby, strand og historie. Alt det og meget mere kommer I til at opleve på denne spændende storbyferie til Barcelona. I tilbringer 3 eller 4 overnatninger på det 4-stjernede Hotel Madanis, hvor I hver morgen spiser morgenmad, før den står på opdagelse i byen. På opholdets anden dag forlader I det hektiske storbyliv, når I tager på dagsudflugt til den historiske perle Girona og de fantastiske strande på Costa Brava. Så pak kufferten, og glæd jer til alt det bedste, den spanske middelhavskyst har at byde på!

Inklusive
 • 3 eller 4 overnatninger i dobbeltværelse (maks. 3 voksne) på Hotel Madanis****
 • Velkomstdrink
 • Morgenmad
 • Dagsudflugt til Girona og Costa Brava på dag 2
 • Fly tur-retur fra København, Aalborg eller Billund til Barcelona
 • Transport mellem lufthavnen og Barcelona bymidte
 • Håndbagage
 • Sen check-ud på hotellet til kl. 14.00
Barcelona

Velkommen til mageløse Barcelona! Byen blev i sin tid grundlagt som en romersk by og blev senere i middelalderen hovedstad for Catalonien. Dette betyder, at Barcelona i dag har en rig kulturarv, som mange ynder at opleve. Tag for eksempel en slentretur gennem den gamle bydel, hvor bygninger og monumenter tilbage fra romertiden pryder bybilledet blandt de mange caféer og små unikke butikker. Barcelona er også særlig kendt for sine mange arkitektoniske værker af Antoni Gaudí, der er optaget på UNESCOs verdensarvsliste. Dette er værker, som Segrada Familia, Park Güell og Casa Batlló. Der er ingen tvivl om, at Cataloniens fascinerende hovedstad har uendeligt meget at byde på. I kan også tage med en sporvogn op til byens højeste punkt, hvor I ikke blot bliver mødt af en storslået udsigt over byen, men også en gammel forlystelsespark. Derefter kan I opleve fødestedet for mange af Picassos værker ved et besøg på Els Quatre Gats, hvor kunstneren indsamlede størstedelen af sin inspiration i begyndelsen af 1900'erne. Så kom med til Barcelona, og oplev en helt unik kulturhistorie!

Hotel Madanis

 • Hotel
 • L'Hospitalet de Llobregat, Spanien
entrance

I bor på det moderne 4-stjernede Hotel Madanis, som sørger for et komfortabelt ophold. I hotellets stilfulde restaurant starter I dagen med en omgang morgenmad, og om aftenen kan I slappe af ovenpå dagens eventyr med en cocktail fra baren. Er vejret stadig lunt, kan I nyde en drink eller et måltid på terrassen, og vil I forkæle jer selv, kan I nyde en lækker massage i hotellets wellnessområde. Hotellet tilbyder også cykelleje – den perfekte måde at udforske byen på!

 • facility icon
 • facility icon
 • facility icon
 • facility icon
 • +3
Læs mere
double room

Dobbeltværelse

2 voksne per værelse

I bor på et elegant og rummeligt dobbeltværelse, som er udstyret med en dobbeltseng, et opholdsområde samt eget badeværelse med brusebad og toilet.

Udflugt til Girona og Costa Brava

På andendagen af jeres rejse skal I på en dagsudflugt, hvor I kommer uden for den travle storby og besøger den idylliske by Girona og stranden ved Costa Brava.

I Girona venter jer en historisk by med storslåede katedraler, traditionelle bymure, idylliske floder og gotiske byområder med brostensbelagte gader.

Derefter bliver kursen sat mod solskinskysten Costa Brava. Undervejs kører I forbi frodige grønne marker, før I ankommer til den populære strandkyst. Her kan I opleve uspolerede spanske fiskerbyer, traditionelle tapasrestauranter og selvfølgelig de længe ventede sandstrande og det skønne Middelhav, som I frit kan boltre jer i.

Sidst på dagen bliver I kørt tilbage til jeres opsamlingssted midt i Barcelona.

Rejseguide Inklusive

Her finder I forskellige tips til seværdigheder, restauranter, museer og meget mere. Når I har booket rejsen, kan I se jeres Rejseguide på TravelBird-app'en.

calendar illustration
Tjek priser og ledige datoer for dette tilbud
Eksklusive
 • Rejse- og/eller afbestillingsforsikring
 • Bookinggebyr kr. 150,-
 • Turistskat: 1 € per person per nat
Betaling

Hvis du booker dette tilbud 49 dage før afrejse, kan du vælge at betale i rater. Det første beløb vil være 35% af tilbuddets samlede pris plus bookinggebyr.

Vigtig information
Betingelser

Kombinationen af rejsetjenester, der tilbydes til dig, er en pakke i henhold til EU direktiv 2015/2302. Du vil derfor drage fordel af alle de EU-rettigheder, der gælder for pakkerejser. TravelBird B.V. er fuldt ansvarlig for den korrekte udførelse af pakkerejsen som helhed. TravelBird s generelle vilkår og betingelser (A) gælder for denne booking. Se Artikel 11 i de generelle rejsevilkår for vores afbestillingsregler. I henhold til loven er TravelBird B.V. også dækket i tilfælde af, at det skulle blive nødvendigt at refundere dine indbetalinger, samt i tilfælde, hvor transport er inkluderet i pakkerejsen, for dermed at sikre din hjemtransport. Yderligere oplysninger om dine rettigheder findes under Direktiv (EU) 2015/2302 i bilag I, del A.

Prisændringer

Bemærk venligst, at flypriser kan ændre sig øjeblikkeligt og i forbindelse med bookingen. I tilfælde af prisændringer vil det altid oplyses i bookingprocessen

Pris

Pris per person

Værelseskapacitet

Dobbeltværelse: Maks. 3 voksne

Børnerabat

Rabatten gælder i forbindelse med 2 fuldtbetalende voksne per værelse:
Børn i alderen 0-2 år: Bor gratis på hotellet
Børn i alderen 3-17 år: Får en rabat på hotellet

Solorejsende

Rejser du alene? Så betaler du for den fulde pris for hotelværelset (prisen er baseret på 2 voksne)

Tilgængelighed

Hotellet råder over værelser egnede til kørestolsbrugere. Kontakt venligst vores kundeservice

Kæledyr

Det er ikke muligt at medbringe kæledyr

Internet

Gratis WiFi på hotellet

Information om dagsudflugt

På rejsens 2. dag har I en dagsudflugt til Girona og Costa Brava. I vil blive hentet kl. 09.00 om morgenen ved Via Laietana i Barcelona bymidte. Udflugten varer cirka 10 timer og inkluderer transport fra opsamlingsstedet og guide.

Flere værelser

I bookingprocessen er det muligt at booke op til 2 værelser ad gangen (afhængigt af tilgængelighed)

Personlige oplysninger

Sørg for at oplyse jeres personlige oplysninger, så de stemmer overens med dem i jeres pas. Hvis de ikke stemmer overens, vil I blive afvist ved gaten og kommer altså ikke med på flyet. I fald de personlige oplysninger ikke er udfyldt korrekt, og der derfor skal foretages ændringer, vil et gebyr forekomme. Er de personlige oplysninger ikke udfyldt indenfor 24 timer efter booking, vil jeres bestilling automatisk blive annulleret, jf. TravelBirds vilkår og betingelser

Flyinformation

Vi opdaterer dagligt udvalget af fly i vores tilbud for at sikre vores kunder de bedste flyafgange. Udbudet af flyselskaber og flytider kan derfor variere fra dag til dag. I bookingprocessen kan I se jeres flytider, og hvilket flyselskab I rejser med. Såfremt I ikke kan tilvælge indchecket bagage i bookingprocessen, er dette inkluderet i prisen. I kan finde nærmere information om bagagens maksimale mål og vægt på det pågældende flyselskabs hjemmeside

Transport mellem lufthavnen og hotellet

I vil modtage et værdibevis til jeres transport mellem lufthavnen og hotellet sammen med jeres rejsedokumenter. Herpå vil der stå anvisninger i forhold til ankomst og afrejse. I vil blive kørt til Barcelona bymidte.

Flytider

Bemærk venligst, at der kan optræde ændringer for fly afhængigt af flyselskab, og at flytiderne er foreløbige. Husk at tjekke dit flys afgangstider før afrejse på flyselskabets hjemmeside for at undgå misforståelser

Rejsedokumenter

I vil modtage jeres rejsedokumenter senest 5 dage før planlagt afrejse

Sted

Hotellet ligger i det rolige, men hyggelige kvarter Les Corts, tæt på det kendte stadion Camp Nou og kun 15 minutter fra Barcelonas centrum med offentlig transport. Barcelona-El Prat Airport ligger cirka 16 kilometer fra hotellet.

Kan vi hjælpe dig? Find svar på de oftest stillede spørgsmål eller kontakt os.
Til kundeservice