Vi beklager, dette tilbud er desværre udløbet.

 • Med fly
 • Med indkvartering
 • Med lejebil

Oplev smukke Sicilien i lejebil

 • Rundrejse
 • 14 overnatninger
 • Italien
Pris fra kr. 8.709,-
 • per person fra
 • baseret på 2 personer
Kunne disse tilbud friste i stedet?
Dette var tilbuddet

Rundrejse på smukke Sicilien i lejebil: I bor 7 eller 14 overnatninger på Hotel La Terra dei Sogni og Hotel Eolian Milazzo inkl. morgenmad, lejebil og fly tur-retur fra København eller Hamborg

Trænger I til at opleve noget nyt, til at sætte farten ned og at have tid til hinanden? Så tag med til skønne Sicilien! Her kan I slappe af på strandene, nyde en iskold drink ved swimmingpoolen eller tage på opdagelse i øens spændende kultur og historie. I kommer nemt rundt i jeres lejebil, og der er masser at se! På rejsen bor I på Hotel Terra Dei Sogni og Eolian Milazzo Hotel, hvor I kan nyde jeres morgenmad, inden I tager på farten. Så sæt kryds i kalenderen, og glæd jer til at opleve masser af italiensk stemning og ægte livsnyderi — god tur til Sicilien!

Inklusive
 • Rundrejse på Sicilien: 7 eller 14 overnatninger i dobbeltværelse:
 • 3 eller 7 overnatninger på Hotel La Terra Dei Sogni***
 • 4 eller 7 overnatninger på Hotel Eolian Milazzo****
 • Morgenmad
 • Fly tur-retur
 • Lejebil (VW polo eller tilsvarende)
 • Gratis parkering ved hotellerne
 • Håndbagage
Eksklusive
 • Rejse- og/eller afbestillingsforsikring
 • Bookinggebyr kr. 150,-
 • Turistskat: 1,50 € per person per dag på Hotel Terra dei Sogni
 • Turistskat: 2 € per person per dag på Hotel Eolian Milazzo (betales på hotellet)
Tilvalg
 • Bådtur og udflugt til øerne Vulcano og Lipari - Voksen (fra 11 år)
 • Bådtur og udflugt til øerne Salina og Lipari - Voksen (fra 11 år)
 • Bådtur og udflugt til øerne Vulcano og Lipari - Barn 4-10 år
 • Bådtur og udflugt til øerne Salina og Lipari - Barn 4-10 år
 • Bådtur og udflugt til øerne Vulcano og Lipari - Barn 0-3 år
 • Bådtur og udflugt til øerne Salina og Lipari - Barn 0-3 år
 1. Nat 1 - 3: Naturskønne Sicilien og vulkanen Etna

  Velkommen til skønne Sicilien — øen der emmer af ægte italiensk idyl, fantastisk natur og en spændende kultur. Sæt tempoet ned, og nyd den italienske livsstil med god mad, lækker vin og masser af livsnyderi. Her er lidt for enhver smag, og I kan nemt udforske øens mange seværdigheder i jeres lejebil. Øens fascinerende historie, går helt tilbage til Oldtidens Grækenland og Romerriget, og flere steder springer antikke teatre og templer frem. Sicilien har mere end 1000 km kyststrækning, og der er rig mulighed for at finde den strand, der passer til jer, da strandene varierer meget, alt efter hvor I er på øen. I kan også tage på vandreture i de smukke naturparker eller besøge øens hyggelige byer.

  Det er desuden oplagt med en udflugt til den berømte vulkan Etna, som ligger ca. 35 km fra hotellet. Etna er med sine 3300 meter Europas højeste, og området omkring vulkanen er smukt og frodigt, så I er garanteret en dejlig udflugt blandt grønne vinmarker og et storslået bjerglandskab.

  Har I valgt en rundrejse med 7 overnatninger, bor I 3 nætter på dette hotel. Har I valgt rundrejsen med 14 overnatninger har I 7 nætter på Hotel La Terra Dei Sogni.

  Catania Fontanarossa -> La Terra Dei Sogni 58.0 km

  Hotel

  Hotel La Terra dei Sogni

  273 Anmeldelser
  • Hotel
  • Province of Catania, Italien
  Hotel

  Det romantiske hotel La Terra dei Sogni ligger på øens nordøstlige spids i et naturskønt område med udsigt over Mount Etna tæt ved det Ioniske Hav. Hotellet er indrettet i siciliansk stil, og der er udendørs swimmingpool samt en hyggelig restaurant og bar, hvor I kan smage på lokale vine. Tag på tur i omgivelserne omkring hotellet, som byder på appelsinplantager, vinmarker og bjerglandskab.

  Læs mere
  • +2
 2. Nat 4 - 7: Hyggelige Milazzo og fantastiske strande

  Næste stop på turen er Milazzo på den nordvestlige del af Sicilien. Milazzo byder på masser af skøn italiensk stemning og fantastisk natur. Byen har et smukt historisk centrum, og området omkring er kendt for sine skønne strande og smukke øer. Ca. 40 km fra hotellet finder I Siciliens tredjestørste by Messina, der også kaldes "døren til Sicilien", fordi det italienske fastland kun ligger 3 km derfra. Her kan I nyde den storslåede udsigt over havet og gå tue langs Messinas charmerende havn, der er en spændende blanding mellem den græske, romerske, byzantinske og arabiske kultur. I kan besøge Piazza del Duomo, byens smukke springvand og det astronomiske ur.

  Siciliens hovedby, Palermo, ligger ca. 200 km fra Hotel Eolian Milazzo. Palermo er en spændende og pulserende by, der blander historiske bygninger og klassisk italiensk kultur med et moderne storbyliv. Byen byder på et væld af museer, kirker, pladser, butikker og hyggelige parker. Et besøg ved den imponerende Cattedrale di Palermo er helt sikkert en køretur værd. Katedralen er et fantastisk bygningsværk med massevis af mosaikker, og der er en imponerende udsigt fra toppen af katedralen. Katedralen ligger på en hyggelig plads, hvor I passende kan tage en lille pause og måske prøve den lokale specialitet "Arancini Siciliane" — en ris-bolle med lækkert fyld, som fås i alle mulige afskygninger

  I har mulighed for at tilkøbe en bådtur til Vulcano eller Salina, og på begge ture kommer I også til Lipari. Øerne er kendt for deres vidunderlige og specielle natur grundet vulkanerne i området. Øen Lipari siges at være hjemsted for Siciliens smukkeste strande og her er også en travl havneby med pastelfarvede facader. Salina er berømt for sine kilder, frodige landskaber, sorte sandstrande og de to inaktive vulkaner, som dannede øen.

  Har I valgt rundrejsen med 7 overnatninger bor I 4 nætter på dette hotel, og hvis I har valgt en 14 overnatninger lang rundrejse, har I derimod 7 overnatninger på Hotel Milazzo Eolian.

  La Terra Dei Sogni -> Eolian Milazzo Hotel 103.1 km

  Hotel

  Eolian Milazzo Hotel

  170 Anmeldelser
  • Hotel
  • Milazzo, Italien
  Hotel

  Det 4-stjernede Eolian Milazzo Hotel er indrettet i en moderne stil for at gøre jeres ophold behageligt. Hotellet ligger i dejlige grønne omgivelser med udsigt til havet. På hotellet finder I en døgnåben reception, en restaurant hvor i kan nyde jeres morgenmad samt en udendørs swimmingpool hvor I kan slappe af efter dagens oplevelser.

  Læs mere
Vejret på Sicilien

Laveste og højeste temperaturer på Sicilien:

Januar: 8 °C - 13°C
Februar: 8°C - 13°C
Marts: 9°C - 15°C
April: 11°C - 18°C
Maj: 14°C - 22°C
Juni: 18°C - 25°C
Juli: 21°C - 29°C
August: 22°C - 29°C
September: 19°C - 26°C
Oktober: 16°C - 22°C
November: 13°C - 18°C
December: 10°C - 14°C

Betaling

Hvis du booker dette tilbud 49 dage før afrejse, kan du vælge at betale i rater. Det første beløb vil være 35% af tilbuddets samlede pris plus bookinggebyr.

Vigtig information
Betingelser

TravelBird fungerer som den ansvarlige rejseagent. TravelBird Vilkår og Betingelser (A) er gældende for denne booking. Se venligst artikel 11 for vores afbestillingsbetingelser.

Prisændringer

Bemærk venligst, at flypriser kan ændre sig øjeblikkeligt og i forbindelse med bookingen. I tilfælde af prisændringer vil det altid oplyses i bookingprocessen

Check-ind

Fra kl. 14.00 på begge hoteller

Check-ud

Indtil kl. 10.30 på begge hoteller

Pris

Prisen er per person

Værelseskapacitet

Dobbeltværelse: Maks. 2 voksne

Solorejsende

Rejser du alene? Så betaler du for den fulde pris for hotelophold og lejebilen (prisen er baseret på 2 voksne)

Tilgængelighed

Hotellet råder over værelser egnede til kørestolsbrugere. Kontakt venligst vores kundeservice

Kæledyr

Det er ikke muligt at medbringe kæledyr

Internet

Gratis WiFi på hotellerne

Parkering

Gratis parkering ved hotellerne

Udflugt med bådtur fra Hotel Eolian Milazzo

Har I tilkøbt en bådtur, vil I ved ankomst på hotellet få mere information om udflugten

Personlige oplysninger

Sørg for at oplyse jeres personlige oplysninger, så de stemmer overens med dem i jeres pas. Hvis de ikke stemmer overens, vil I blive afvist ved gaten og kommer altså ikke med på flyet. I fald de personlige oplysninger ikke er udfyldt korrekt, og der derfor skal foretages ændringer, vil et gebyr forekomme. Er de personlige oplysninger ikke udfyldt indenfor 24 timer efter booking, vil jeres bestilling automatisk blive annulleret, jf. TravelBirds vilkår og betingelser

Flyinformation

Vi opdaterer dagligt udvalget af fly i vores tilbud for at sikre vores kunder de bedste flyafgange. Udbudet af flyselskaber og flytider kan derfor variere fra dag til dag. I bookingprocessen kan I se jeres flytider, og hvilket flyselskab I rejser med. Såfremt I ikke kan tilvælge indchecket bagage i bookingprocessen, er dette inkluderet i prisen. I kan finde nærmere information om bagagens maksimale mål og vægt på det pågældende flyselskabs hjemmeside

Kan vi hjælpe dig? Find svar på de oftest stillede spørgsmål eller kontakt os.
Til kundeservice