Vi beklager, dette tilbud er desværre udløbet.

 • Med fly
 • Med indkvartering

Storbyferie i egen lejlighed i Barcelona

 • Storbyferie
 • 3, 4 eller 5 overnatninger
 • Barcelona
13 Anmeldelser
Pris fra kr. 1.659,-
 • per person
 • baseret på 2 personer
Kunne disse tilbud friste i stedet?
Dette var tilbuddet

2, 3, 4 eller 5 overnatninger i lejlighed i Cataloniens summende hovedstad inkl. en let morgenmad og fly tur-retur fra København, Billund eller Aalborg

Så er det blevet tid til tortilla de patata, chorizo og sangria — turen går til Spanien! Destinationen er nærmere bestemt den charmerende, sprudlende og farvestrålende catalanske hovedstad, Barcelona, og her venter jer masser af gode stunder med lækre tapas, flot arkitektur, afslappende ture til stranden og spændende museumsbesøg. I Barcelona er mulighederne næsten uendelige, så uanset hvad I har lyst til at lave, og hvilket tempo I har lyst til at holde ferie i, kan det lade sig gøre her.

Inklusive
 • Madanis Apartments: 3, 4 eller 5 overnatninger
 • Let morgenmad
 • Fly fra Aalborg, Billund, København til Barcelona tur-retur
 • Håndbagage
Barcelona

Når turen går til Barcelona, kan man hurtigt skrive en lang liste over ting, man skal nå at se og lave, for den catalanske hovedstad vrimler med smukke steder at besøge, hyggelige barer at spise tapas på og overdådige bygningsværker at blive imponeret over. Barcelona er en charmerende blanding af gammelt og nyt, traditionelt og moderne, og I kan både gå tur i de smalle gader i den gamle bydel, få tegnet portrætter på Rambla'en og nyde solens stråler på stranden. Gaudís både flotte og finurlige arkitektur er at finde mange forskellige steder i byen, bl.a. i den farvestrålende Park Güell og berømte Sagrada Familia. Om aftenen bliver byen vækket til live med flamencoens lynhurtige tempo, jazzens bløde toner og lyden af latter og klirrende glas fra de mange taverner og tapasbarer.

Madanis Apartments

 • Apartment
 • L'Hospitalet de Llobregat, Spanien
bathroom

En storbyferie uden at gå på kompromis med komforten — det er, hvad der venter jer på Apartamentos Madanis. Her bor I nemlig i jeres egen 1-værelseslejlighed, kun få minutter fra metroen og Barcelonas berømte stadion, Camp Nou. Hotellet serverer en let morgenmad hver morgen (2 croissanter, minisandwich eller ristet brød samt juice og kaffe eller te) og har en bar og døgnåben reception.

 • +1
Læs mere
bathroom

Lejlighed

Jeres hyggelige og moderne lejlighed er forsynet med en dobbeltseng og en sovesofa samt fladskærms-TV, aircondition, gratis WiFi, et lille køkken og eget badeværelse med bruser, toilet og hårtørrer.

Rejseguide Inklusive

Her finder I forskellige tips til seværdigheder, restauranter, museer og meget mere. Når I har booket rejsen, kan I se jeres Rejseguide på TravelBird-app'en.

calendar illustration
Tjek priser og ledige datoer for dette tilbud
Eksklusive
 • Rejse- og/eller afbestillingsforsikring
 • Bookinggebyr kr. 150,-
 • Turistskat: 0,72 € per person per nat
Betaling

Hvis du booker dette tilbud 49 dage før afrejse, kan du vælge at betale i rater. Det første beløb vil være 35% af tilbuddets samlede pris plus bookinggebyr.

Vigtig information
Betingelser

Kombinationen af rejsetjenester, der tilbydes til dig, er en pakke i henhold til EU direktiv 2015/2302. Du vil derfor drage fordel af alle de EU-rettigheder, der gælder for pakkerejser. TravelBird B.V. er fuldt ansvarlig for den korrekte udførelse af pakkerejsen som helhed. TravelBird s generelle vilkår og betingelser (A) gælder for denne booking. Se Artikel 11 i de generelle rejsevilkår for vores afbestillingsregler. I henhold til loven er TravelBird B.V. også dækket i tilfælde af, at det skulle blive nødvendigt at refundere dine indbetalinger, samt i tilfælde, hvor transport er inkluderet i pakkerejsen, for dermed at sikre din hjemtransport. Yderligere oplysninger om dine rettigheder findes under Direktiv (EU) 2015/2302 i bilag I, del A.

Check-ind

Fra 15:00

Check-ud

Indtil 12:00

Prisændringer

Bemærk venligst, at flypriser kan ændre sig øjeblikkeligt og i forbindelse med bookingen. I tilfælde af prisændringer vil det altid oplyses i bookingprocessen

Pris

Pris per person

Kapacitet

Maks. 4 voksne og 1 baby op til 1 år per værelse

Børnerabat

Børnerabat gælder kun ved min. 2 fuldtbetalende personer:
Børn mellem 0-1 år: får 100% rabat per overnatning
Babyer fra 0 til 1 år får rabat på flybilletten, men bliver ikke tildelt eget sæde på flyet eller indtjekket bagage

Solorejsende

Rejser du alene? Så betaler du for den fulde pris for lejligheden (prisen er baseret på 2 voksne)

Tilgængelighed

Hotellet er desværre ikke egnet for kørestolsbrugere

Kæledyr

Det er ikke tilladt at medbringe kæledyr

Flere lejligheder

Ønsker I at booke flere lejligheder? I bookingprocessen er det muligt at booke op til 2 lejligheder ad gangen

Personlige oplysninger

Sørg for at oplyse jeres personlige oplysninger, så de stemmer overens med dem i jeres pas. Hvis de ikke stemmer overens, vil I blive afvist ved gaten og kommer altså ikke med på flyet. I fald de personlige oplysninger ikke er udfyldt korrekt, og der derfor skal foretages ændringer, vil et gebyr forekomme. Er de personlige oplysninger ikke udfyldt indenfor 24 timer efter booking, vil jeres bestilling automatisk blive annulleret, jf. TravelBirds vilkår og betingelser

Flyinformation

Vi opdaterer dagligt udvalget af fly i vores tilbud for at sikre vores kunder de bedste flyafgange. Udbudet af flyselskaber og flytider kan derfor variere fra dag til dag. I bookingprocessen kan I se jeres flytider, og hvilket flyselskab I rejser med. Såfremt I ikke kan tilvælge indchecket bagage i bookingprocessen, er dette inkluderet i prisen. I kan finde nærmere information om bagagens maksimale mål og vægt på det pågældende flyselskabs hjemmeside

Transport mellem lufthavnen og hotellet

Der er gode muligheder for at komme fra lufthavnen i Barcelona og ind til centrum. Der går både taxa og busser fra lufthavnen. Lufthavnsbusserne kører ca. hver 15. minut og stopper flere steder i byen.

Flytider

Bemærk venligst, at der kan optræde ændringer for fly afhængigt af flyselskab, og at flytiderne er foreløbige. Husk at tjekke dit flys afgangstider før afrejse på flyselskabets hjemmeside for at undgå misforståelser

Rejsedokumenter

I vil modtage jeres rejsedokumenter senest 5 dage før planlagt afrejse

Sted

Hotellet ligger i Les Corts-distriktet i Barcelona, lige foran fodboldstadionet Camp Nou. Fra Barcelona Lufthavn tager det 45 minutter at komme til hotellet med offentlig transport eller ca. 20 minutter i taxa.

Kan vi hjælpe dig? Find svar på de oftest stillede spørgsmål eller kontakt os.
Til kundeservice