Vi beklager, dette tilbud er desværre udløbet.

 • Med oplevelse

Universe - en forunderlig verden for hele familien!

 • Oplevelse
 • Nordborg
kr. 1.576,- -37%
Nu kr. 999,-
 • nu
Kunne disse tilbud friste i stedet?
Dette var tilbuddet

Få en fantastisk dag i Universe på Als – Danmarks fedeste oplevelsespark, hvor sjov er en videnskab! Familiebilletten skal udskrives og kan indløses i hele sæson 2017 for 4 personer (0-99 år) og inkluderer fri buffet og 4x drikkevarer

Tag familien med til Universe, og oplev Sønderjyllands største og sjoveste oplevelsespark. Her kan I opdage naturvidenskabens og teknologiens forunderlige univers, og vi lover begejstring og underholdning for både store og små. I 2017 åbnes dørene til den store Virtual Reality-nyhed, hvor I sammen kan udforske spændende virtuelle verdener. Glæd jer til at bestige det himmelhøje Sky Trail og til at ræse rundt i de spritnye elbiler. Finurlige og forbløffende oplevelser venter jer i Universe!

Inklusive
 • 1x familiebillet til Universe (gælder for 4 personer: Skal udskrives og medbringes i parken)
 • Fri buffet
 • 4x drikkevarer
Universe – hvor sjov er en videnskab

Velkommen til Universe, en oplevelsespark fuld af sjov for alle aldre! Glem alt om videnskab som en kedelig størrelse, for her blandes teknologi, iværksætteri og naturvidenskab med leg og kreativitet – og det er på en måde, så både små og store bliver begejstret og forundret. I Universe er sjov en videnskab, og hele sæsonen er fyldt med underholdende og spektakulære indslag. Læring har aldrig været sjovere, så det er bare om at komme afsted!

I 2017 åbner Universe dørene for den store Virtual Reality-nyhed, hvor I kan udforske spændenDe verdner, bestige det himmelhøje Sky Trail og ræse rundt i de splinternye elbiler.

Attraktioner i Universe

 • Science show: Er I klar til en eksplosiv cocktail af boblende kvælstof, gas og brag? I det spektakulære og lærerige Science Show oplever I videnskabens magi helt tæt på, og der er masser af begejstring at hente for både børn og voksne.
 • Segwaybanen: Hop op på en Segway, og prøv kræfter med en teknologi, hvor interaktion, computerkraft og kroppens balance kombineres. I skal udfordre jer selv gennem alle de krogede sving og overvinde forhindringerne på banen.
 • Bittens Have: I Bittens Have kan I for en stund skrue helt ned for tempoet. Den frodige og farverige blomsterhave er en oase af sanseindtryk for alle naturelskere og livsnydere. Kan I finde blomsterne, der dufter af cola og chokolade?
calendar illustration
Tjek priser og ledige datoer for dette tilbud
Eksklusive
 • Bookinggebyr kr. 20,-
 • Transport
Vigtig information
Vores samarbejdspartners betingelser

TravelBird fungerer som rejseagent for vores samarbejdspartner B Universe. Du indgår derfor direkte aftale med B Universe. TravelBirds bookingbetingelser (B) og vores samarbejdspartners (rejse)betingelser gælder for dette tilbud. Dette tilbud kan ikke refunderes.

Pris

Prisen er per værdibevis og gælder for 4 personer (0-99 år)

Åbningstider

Sæson 2017 løber fra 8. april indtil d. 29. oktober 2017
Universe har åbent alle dage fra 2. juni og 3. september 2017 fra kl. 10.00.
Resten af sæsonen kan åbningstiderne variere grundet skolebesøg. Vi anbefaler derfor, at I forud for jeres besøg tjekker deres hjemmeside for nærmere information om åbningstider

Parkering

Gratis parkering

Tilgængelighed

Universe er tilgængeligt for kørestole

Kæledyr

Hunde i snor er velkomne på Universes udendørsarealer

Gyldighed

Værdibeviset er gyldigt fra d. 8. april 2017 indtil d. 29. oktober 2017
Bemærk venligst, at værdibeviset skal udskrives og vises ved indgangen til parken. Kun udskrevne værdibeviser vil blive accepteret

Flere familiebilletter

Ønsker I at købe flere familiebilletter? I bookingprocessen er det muligt at købe op til 5 familiebilletter ad gangen

Sted

Universe ligger ca. 5 km fra Nordborg på Als. Køreturen hertil tager ca. 2 timer fra Aarhus og 3½ time fra København.

Kan vi hjælpe dig? Find svar på de oftest stillede spørgsmål eller kontakt os.
Til kundeservice