• Med oplevelse

Universe - en forunderlig verden for hele familien!

Forlystelsespark Nordborg

kr. 1.576,- -37%
nu kr. 999,-

Allerede booket 172 gange

Få en fantastisk dag i Universe på Als – Danmarks fedeste oplevelsespark, hvor sjov er en videnskab! Familiebilletten kan indløses i hele sæson 2017 for 4 personer (0-99 år) og inkluderer fri buffet og 4x drikkevarer

Tag familien med til Universe, og oplev Sønderjyllands største og sjoveste oplevelsespark. Her kan I opdage naturvidenskabens og teknologiens forunderlige univers, og vi lover begejstring og underholdning for både store og små. I 2017 åbnes dørene til den store Virtual Reality-nyhed, hvor I sammen kan udforske spændene virtuelle verdener. Glæd jer til at bestige det himmelhøje Sky Trail og til at ræse rundt i de spritnye elbiler. Finurlige og forbløffende oplevelser venter jer i Universe!

Inklusive
  • 1x familiebillet til Universe (gælder for 4 personer)
  • Fri buffet
  • 4x drikkevarer
Universe – hvor sjov er en videnskab

Velkommen til Universe, en oplevelsespark fuld af sjov for alle aldre! Glem alt om videnskab som en kedelig størrelse, for her blandes teknologi, iværksætteri og naturvidenskab med leg og kreativitet – og det er på en måde, så både små og store bliver begejstret og forundret. I Universe er sjov en videnskab, og hele sæsonen er fyldt med underholdende og spektakulære indslag. Læring har aldrig været sjovere, så det er bare om at komme afsted!

I 2017 åbner Universe dørene for den store Virtual Reality-nyhed, hvor I kan udforske spændene verdner, bestige det himmelhøje Sky Trail og ræse rundt i de splinternye elbiler.

Attraktioner i Universe

  • Science show: Er I klar til en eksplosiv cocktail af boblende kvælstof, gas og brag? I det spektakulære og lærerige Science Show oplever I videnskabens magi helt tæt på, og der er masser af begejstring at hente for både børn og voksne.
  • Segwaybanen: Hop op på en Segway, og prøv kræfter med en teknologi, hvor interaktion, computerkraft og kroppens balance kombineres. I skal udfordre jer selv gennem alle de krogede sving og overvinde forhindringerne på banen.
  • Bittens Have: I Bittens Have kan I for en stund skrue helt ned for tempoet. Den frodige og farverige blomsterhave er en oase af sanseindtryk for alle naturelskere og livsnydere. Kan I finde blomsterne, der dufter af cola og chokolade?
Eksklusive
  • Bookinggebyr kr. 20,-
  • Transport
Betaling

Hvis du booker dette tilbud 49 dage før afrejse, kan du vælge at betale i rater. Det første beløb vill være 35% af tilbuddets samlede pris plus bookinggebyr.

Vigtig information
Betingelser

TravelBird fungerer som den ansvarlige rejseagent. TravelBird Travel Vilkår og Betingelser (A) er gældende for denne booking. Se venligst artikel 11 for vores afbestillingsbetingelser.

Pris

Prisen er per værdibevis og gælder for 4 personer (0-99 år)

Åbningstider

Sæson 2017 løber fra 8. april indtil d. 29. oktober 2017
Universe har åbent alle dage fra 2. juni og 3. september 2017 fra kl. 10.00.
Resten af sæsonen kan åbningstiderne variere grundet skolebesøg. Vi anbefaler derfor, at I forud for jeres besøg tjekker deres hjemmeside for nærmere information om åbningstider

Parkering

Gratis parkering

Tilgængelighed

Universe er tilgængeligt for kørestole

Kæledyr

Hunde i snor er velkomne på Universes udendørsarealer

Gyldighed

Værdibeviset er gyldigt fra d. 8. april 2017 indtil d. 29. oktober 2017
Bemærk venligst, at værdibeviset skal udskrives og vises ved indgangen til parken. Kun udskrevne værdibeviser vil blive accepteret

Flere familiebilletter

Ønsker I at købe flere familiebilletter? I bookingprocessen er det muligt at købe op til 5 familiebilletter ad gangen

Sted

Universe ligger ca. 5 km fra Nordborg på Als. Køreturen hertil tager ca. 2 timer fra Aarhus og 3½ time fra København.

Universe
Mads Patent Vej 1
6430 Nordborg