Vi beklager, dette tilbud er desværre udløbet.

 • Med indkvartering

Kulinarisk miniferie i Champagne-regionen

 • Solferie
 • 1, 2 eller 3 overnatninger
 • Château-Thierry
kr. 1.192,- -54%
Pris fra kr. 549,-
 • per person
 • baseret på 2 personer
Kunne disse tilbud friste i stedet?
Dette var tilbuddet

Lad selvforkælelsen flyde i Champagne-regionen i Frankrig: Nyd 2, 3 eller 4 dage med morgenmad, 3-retters middag og adgang til wellnessområde

Den frugtbare jord i Champagne-regionen i Frankrig gør, at boblerne, der bliver produceret her, er verdensberømte. Nu får I mulighed for både at opleve den smukke og fascinerende natur, der huser druerne, som bliver til de gyldne dråber, og at smage på dem. I løbet af jeres franske miniferie, vil I få daglig morgenmad samt én 3-retters middag på hotellet, og har I mod på at udforske landskabet, er I omringet af en uforlignelig udsigt til endeløse vinmarker, romantiske vingårde og bløde, grønne tinder. Glem ikke at besøge nogle af de nærliggende vinkældre og lad propperne springe!

Inklusive
 • 1, 2 eller 3 overnatninger i dobbeltværelse på Best Western Hotel Ile de France***
 • Daglig morgenmad
 • 1x 3-rettersmiddag
 • Velkomstdrink
 • Fri afbenyttelse af wellnessområde
 • Vin- og champagnesmagning i vinkælder
Champagne-regionen

Velkommen til Champagne-regionen! Det tager knap halvanden time fra Paris at nå til Château-Thierry, hvor jeres hotel ligger. Kommer I bil, kan I køre til hotellet ad margueritruten langs Marne-floden, hvor I kommer forbi smuk natur og hyggelige, franske landsbyer. I kan godt begynde at glæde jer til at opleve alt det bedste, denne smukke region har at byde på. Nyd det flydende guld og hinandens selskab — og husk at købe et par flasker med hjem til Danmark, så er la belle vie aldrig mere end et glas bobler væk!

Best Western Hôtel Ile de France

 • Hotel
 • Château-Thierry, Frankrig
Hotel

Det sofistikerede Best Western Hotel Ile de France ligger i byen Château-Thierry. Hotellets restaurant serverer retter fra det franske køkken, og I nyder en 3-retters middag samt jeres daglige morgenmad i den hyggelige restaurant. Efter en dag fyldt med oplevelser kan I slappe af i hotellets wellnessområde, hvor der er swimmingpool, sauna samt mulighed for at tilkøbe en lækker massage. I kan sippe cocktails i den flotte lounge, så I rigtig kan komme i feriestemning!

 • +5
Læs mere
Double Room

Dobbeltværelse

2 voksne per værelse

I bor på et af hotellets komfortable dobbeltværelser, der er indrettet i klassisk stil med træmøbler. I sover i en queensize dobbeltseng, og I har jeres eget badeværelse. Alle værelser er udstyret med TV, gratis WiFi og te- og kaffefaciliteter.

Vi anbefaler

 • I er kun 100 km fra Paris, hvilket betyder, at der kun er 1 times kørsel til Marais, Eiffeltårnet, crêpes og sofistikeret storbystemning!
 • Har I lyst til at blive i Champagne, bør I besøge den historiske by Reims, der var regionens tidligere hovedstad, og som stadig emmer af grandiositet og storslåethed. Reims er ligeledes fødestedet for den berømte fabulist Jean de La Fontaine, så her er også gode oplevelsesmuligheder for de historie- og litteraturinteresserede. Læg endelig turen forbi byens enorme, gotiske kirke, de romerske levn, byens smukke museer eller fine spisesteder.
 • Læg også vejen forbi Épernay, hvor nogle af verdens mest berømte champagneproducenter, såsom Moët, Dom Perignon og Mercier, har hjemme. Regionen er kendt for sin 100 km lange champagnerute, som byder på et panorama af bølgende druemarker og maleriske vingårde.
 • Er I på Épernays kanter, bør I ikke snyde jer selv for et par besøg i nogen af vinkældrene og prøvesmage de gyldne, boblende dråber – for hvor tit kan man smage noget af verdens bedste champagne på ét sted?
Vin- og champagnesmagning i vinkælder

I kan også tilkøbe et vinkælderbesøg, hvor I får lov at smage champagne og vine på Champagne Lévêque-Dehan, som ligger 15 km fra hotellet. Champagne Lévêque-Dehan er en familiedrevet vingård, som har eksisteret i mere end 5 generationer. I får mulighed for at vide mere om de forskellige druesorter, som vingårdens marker er plantet med. I kan også se en video, der fortæller vingårdens arbejde og champagnens udvikling fra det 19. århundrede. På denne udflugt vil I prøvesmage 4 cuvéer og champagne, og besøgets varighed er mellem 1 time og 1,5 time. Turene finder sted kl. 10.30 på opholdets anden dag.

calendar illustration
Tjek priser og ledige datoer for dette tilbud
Eksklusive
 • Rejse- og/eller afbestillingsforsikring
 • Bookinggebyr kr. 150,-
 • Transport
 • Drikkevarer til middagen
Betaling

Hvis du booker dette tilbud 49 dage før afrejse, kan du vælge at betale i rater. Det første beløb vil være 35% af tilbuddets samlede pris plus bookinggebyr.

Vigtig information
Vores samarbejdspartners betingelser

TravelBird fungerer som rejseagent for vores samarbejdspartner Hotel Ile de France. Du indgår derfor direkte aftale med Hotel Ile de France. TravelBirds bookingbetingelser (B) og vores samarbejdspartners (rejse)betingelser gælder for dette tilbud. Det samlede rejsebeløb (eksklusive bookinggebyr) kan refunderes, hvis ordren annulleres indtil 2 dage før udrejsedagen. Der sker ingen refundering, hvis ordren annulleres efter den dag.

Check-ind

Fra 15:00

Check-ud

Indtil 11:00

Pris

Prisen er per person

Værelseskapacitet

Dobbeltværelse: Maks. 2 personer

Enkeltpersonstillæg

Hvis 1 person booker et dobbeltværelse, betales der for 2 personer

Tilgængelighed

Hotellet råder over værelser egnet til kørestolsbrugere. Kontakt venligst vores kundeservice

Kæledyr

Kæledyr kan medbringes for 6 € per dyr per nat (betales på hotellet). Kontakt venligst vores kundeservice

Internet

Gratis WiFi på hotellet

Parking

Gratis parkering ved hotellet

Flere værelser

I bookingprocessen er det muligt at booke flere værelser ad gangen (afhængigt af tilgængelighed)

Sted

Jeres hotel ligger i byen Château-Thierry, der ligger mellem Paris og Reims i Frankrig. Der er knap 100 km til Paris og omkring 300 km til vestkysten.

Kan vi hjælpe dig? Find svar på de oftest stillede spørgsmål eller kontakt os.
Til kundeservice