Vi beklager, dette tilbud er desværre udløbet.

 • Med fly
 • Med indkvartering

4-stjernet storbyferie i belgiske Gent

 • Storbyferie
 • Gent
Pris fra kr. 4.279,-
 • per person
 • baseret på 2 personer
Kunne disse tilbud friste i stedet?
Dette var tilbuddet

Oplev fortryllende Gent: Tilbring 2 eller 3 overnatninger på 4-stjernede Hotel de Flandre inkl. morgenmad, belgisk øl til velkomst og fly tur-retur fra København eller Billund

Tag med til en af de allersmukkeste og fortryllende byer i Belgien! Gent er endnu en ganske ukendt perle for de fleste, men byen kan sagtens hamle op med de større europæiske hovedstader. Glæd jer til at tilbringe 2 eller 3 overnatninger på et 4-stjernet hotel midt i byen, hvorfra I kan gå på opdagelse i byens brostensbelagte gader, snoede floder og ikke mindst de karakteristiske middelalderlige kanalhuse. Så tag hinanden i hånden og glæd jer til nogle magiske dage i en af Belgiens allerskønneste perler!

Inklusive
 • 2 eller 3 overnatninger i executive-dobbeltværelse på Hotel de Flandre****
 • Morgenmad
 • Velkomstøl
 • Fly tur-retur fra København eller Billund til Bruxelles
 • Håndbagage
 • Cityshop guide
Fortryllende Gent

Er I klar til at falde pladask for Gent? Gent i det nordvestlige Belgien er det fortryllende resultat af den nordeuropæiske livsstil, der møder den sydlige. Brostensbelagte gader, middelalderlige kanalhuse og snoede floder karakteriserer Gent, og gør det til en af Belgiens allersmukkeste perler. Gå på opdagelse i de eventyrlige gader, shop amok i de hyggelige butikker, og slå jer ned på en af de mange fine caféer. Midt i byen finder I den gamle fæstning Gravensteen, hvor greverne i regionen Flandern har boet lige siden 1100-tallet, og ikke langt herfra finder I det gotiske rådhus fra 1300-tallet. Èn ting er sikkert: I er garanteret af vende hjem fra Gent med kufferten fuld af fortryllende minder!

Hotel de Flandre

 • Hotel
 • Gent, Belgien
Hotel - restaurant

Hotel de Flandre er et stilfuldt og elegant hotel i centrum af dejlige Gent. Hotellet ligger i en traditionel bygning kun en kort gåtur fra togstationen. Hotellet serverer morgenmad og fungerer som det perfekte udgangspunkt til at udforske alle byens seværdigheder.

 • +-2
Læs mere
Hotel - executive room

Executive-dobbeltværelse

2 voksne per værelse

I bor på et stilfuldt og rummeligt indrettet executive-dobbeltværelse. Værelset er udstyret med en dobbeltseng, et opholdsområde samt eget badeværelse med bruser, toilet og hårtørrer.

Vi anbefaler

 • Tag på en tidsrejse på Alijn Huset, der giver et indblik i hverdagen og kulturen for en helt almindelig familie tilbage i det 20. århundrede. Her er der ofte specielle udstilliger og arrangementer, som vi også anbefaler, at I oplever.
 • Gent gemmer på et utal af fantastiske spisesteder, men vores favorit er uden tvivl Brasserie Pakhuis. Her finder I de mest fantastiske traditioneller retter, og I spiser i et hyggeligt gammelt pakhus tegnet af den portugisiske arkitekt Pinto.
 • Til trods for sin middelalderlige charme, kan I også opleve moderne kunst i form af gadekunst. På Werregarenstraat har grafittikunstnerne fået grønt lys til at slå sig løs, og uanset om det er jeres første gang i byen eller jeres 20., vil I altid blive mødt af nye værker, når I går forbi denne gade.
calendar illustration
Tjek priser og ledige datoer for dette tilbud
Eksklusive
 • Rejse- og/eller afbestillingsforsikring
 • Bookinggebyr kr. 150,-
 • Transport mellem lufthavnen og hotellet
 • Turistskat: 3 € per person per nat
Betaling

Hvis du booker dette tilbud 49 dage før afrejse, kan du vælge at betale i rater. Det første beløb vil være 35% af tilbuddets samlede pris plus bookinggebyr.

Vigtig information
Betingelser

Kombinationen af rejsetjenester, der tilbydes til dig, er en pakke i henhold til EU direktiv 2015/2302. Du vil derfor drage fordel af alle de EU-rettigheder, der gælder for pakkerejser. TravelBird B.V. er fuldt ansvarlig for den korrekte udførelse af pakkerejsen som helhed. TravelBird s generelle vilkår og betingelser (A) gælder for denne booking. Se Artikel 11 i de generelle rejsevilkår for vores afbestillingsregler. I henhold til loven er TravelBird B.V. også dækket i tilfælde af, at det skulle blive nødvendigt at refundere dine indbetalinger, samt i tilfælde, hvor transport er inkluderet i pakkerejsen, for dermed at sikre din hjemtransport. Yderligere oplysninger om dine rettigheder findes under Direktiv (EU) 2015/2302 i bilag I, del A.

Check-ind

Fra 15:00 - 23:59

Check-ud

Indtil 12:00

Prisændringer

Bemærk venligst, at flypriser kan ændre sig øjeblikkeligt og i forbindelse med bookingen. I tilfælde af prisændringer vil det altid oplyses i bookingprocessen

Pris

Prisen er per person

Værelseskapacitet

Executive-dobbeltværelse: Maks. 2 voksne og 1 baby 0-2 år

Børnerabat

Rabatten gælder i forbindelse med 2 fuldtbetalende voksne per værelse:
Børn i alderen 0-2 år: Bor gratis på hotellet
Børn fra 3 år tæller som voksne og betaler fuld pris

Solorejsende

Rejser du alene? Så betaler du for den fulde pris for hotelværelset (prisen er baseret på 2 voksne)

Tilgængelighed

Hotellet er desværre ikke egnet til kørestolsbrugere

Kæledyr

Det er ikke muligt at medbringe kæledyr

Internet

Gratis WiFi på hotellet

Flere værelser

I bookingprocessen er det muligt at booke op til 2 værelser ad gangen (afhængigt af tilgængelighed)

Personlige oplysninger

Sørg for at oplyse jeres personlige oplysninger, så de stemmer overens med dem i jeres pas. Hvis de ikke stemmer overens, vil I blive afvist ved gaten og kommer altså ikke med på flyet. I fald de personlige oplysninger ikke er udfyldt korrekt, og der derfor skal foretages ændringer, vil et gebyr forekomme. Er de personlige oplysninger ikke udfyldt indenfor 24 timer efter booking, vil jeres bestilling automatisk blive annulleret, jf. TravelBirds vilkår og betingelser

Flyinformation

Vi opdaterer dagligt udvalget af fly i vores tilbud for at sikre vores kunder de bedste flyafgange. Udbudet af flyselskaber og flytider kan derfor variere fra dag til dag. I bookingprocessen kan I se jeres flytider, og hvilket flyselskab I rejser med. Såfremt I ikke kan tilvælge indchecket bagage i bookingprocessen, er dette inkluderet i prisen. I kan finde nærmere information om bagagens maksimale mål og vægt på det pågældende flyselskabs hjemmeside

Flytider

Bemærk venligst, at der kan optræde ændringer for fly afhængigt af flyselskab, og at flytiderne er foreløbige. Husk at tjekke dit flys afgangstider før afrejse på flyselskabets hjemmeside for at undgå misforståelser

Rejsedokumenter

I vil modtage jeres rejsedokumenter senest 5 dage før planlagt afrejse

Sted

Hotellet ligger omkring 90 meter fra togstationen Namur og Gent centrum ligger en kort gåtur fra hotellet. Fra Bruxelles Zaventem Airport tager det cirka 1 time og 15 minutter med tog til Gent (31 € for en returbillet), mens det tager cirka 2 timer og 10 minutter fra Charleroi Airport (35 € for en returbillet).

Kan vi hjælpe dig? Find svar på de oftest stillede spørgsmål eller kontakt os.
Til kundeservice