Vi beklager, dette tilbud er desværre udløbet.

 • Med fly
 • Med indkvartering
 • Taxa inkluderet
 • Med oplevelse

Vintur i Budapest inkl. 4* hotelophold og fly

 • Storbyferie
 • Budapest
Pris fra kr. 2.529,-
 • per person
 • baseret på 2 personer
Kunne disse tilbud friste i stedet?
Dette var tilbuddet

Miniferie i Budapest inkl. guidet udflugt til vinregionen Etyek: 2, 3, 4 eller 5 overnatninger på det centrale 4* Atrium Fashion Hotel med fly tur-retur fra København eller Billund

Tag på en velsmagende storbyferie til Budapest: Lær mere om Ungarns udsøgte vine med en guidet udflugt til vinregionen Etyek kun 30 km fra Budapest, hvor I vil besøge vinkældre, smage på vine og oste samt nyde en 2-retters middag. I er indlogeret i 2, 3, 4 eller 5 overnatninger med morgenmad på det 4-stjernede Atrium Fashion Hotel i hjertet af Budapest med daglige bobler til morgenbuffeten. Skynd jer at pakke kufferten og flyv afsted på jeres ungarnske vinrejse!

Inklusive
 • 2, 3, 4 eller 5 overnatninger på Atrium Fashion Hotel****
 • Daglig morgenmad med bobler
 • Guidet udflugt til Etyek inkl. vin- og ostesmagning samt 2-retters middag (dag 2)
 • Fly tur-retur fra København eller Billund
 • Håndbagage
 • Transport mellem lufthavn og hotellet tur-retur
 • Gratis forfriskninger og snacks i hotellets lobby
Tilvalg
 • Indchecket bagage à 15 kg med Ryanair (maks. 1 per person)

Atrium Fashion Hotel Budapest

 • Hotel
 • Budapest, Ungarn
hotel 2

Atrium Fashion Hotel er et intimt boutique-hotel i hjertet af byen. Hotellet tilbyder den perfekte blanding af moderne og frisk design og klassisk ungarsk arkitektur. Unikt for Atrium Fashion Hotel er den glasoverdækkede gård, som alle værelser har udsigt til. Her kan I starte jeres dag med morgenbuffet, hvortil I kan få serveret mousserende vin, og afslutte dagen med et lækkert glas vin under stjernerne.

 • +2
Læs mere
room

Dobbeltværelse

2 voksne per værelse

I kommer til at bo på et moderne værelse, som er udstyret med en stor dobbeltseng eller to enkeltsenge, eget badeværelse med hårtørrer og te- og kaffefaciliteter.

Udflugt til Etyek inkl. vin- og ostesmagning samt 2-retters middag

Det er en overraskelselse for mange, at Ungarn er kendt for suveræne vine, ligesom det kan komme bag på mange, at landet producerer klassiske favoritdruer såsom Chardonnay, Sauvignon Blanc, Riesling og Pinot Gris. Med dette i mente har vi derfor inkluderet et lille vineventyr i jeres Budapest-ophold, så I kan få smagt på de ungarnske druer. Jeres vineventyr finder sted i den lille landsby Etyek, vest for Budapest, som siges at være en af Ungarns vigtigste vinregonioner. Regionen er desuden kendt for sine lækre mousserende vine som for eksempel den berømte Törley. I bliver hentet på jeres hotel og kørt gennem smukke vinmarker og -bakker i Etyek-regionen cirka 30 km fra Budapest. Jeres første stop på udflugten er hos en lokal osteproducent, som byder jer velkommen med smagsprøver og vin til. Smag løs og lad delikatesserne danse på smagsløgene, før I begiver jer videre til turens næste 3 vingårde, hvor flere ungarnske druer venter jer. Jeres guide vil fortælle jer om produktionen undervejs, ligesom I vil få viden om vinens dyrkelse og generelle produktion. I afslutter den smagfulde udflugt med en 2-retters middag og dertil afstemt vinmenu. I bliver kørt tilbage til hotellet efter middagen. Udlfugten varer omkring 5 timer og strækker sig fra omkring kl. 15.00 til kl. 22.00. Bemærk venligst, at minimumsalderen for at deltage i udflugten er 18 år.

Rejseguide Inklusive

Her finder I forskellige tips til seværdigheder, restauranter, museer og meget mere. Når I har booket rejsen, kan I se jeres Rejseguide på TravelBird-app'en.

calendar illustration
Tjek priser og ledige datoer for dette tilbud
Eksklusive
 • Rejse- og/eller afbestillingsforsikring
 • Bookinggebyr kr. 150,-
 • Turistskat: 1,20 € per person per nat
 • Indchecket bagage (kan tilkøbes i forbindelse med bookingen)
Betaling

Hvis du booker dette tilbud 49 dage før afrejse, kan du vælge at betale i rater. Det første beløb vil være 35% af tilbuddets samlede pris plus bookinggebyr.

Vigtig information
Betingelser

Kombinationen af rejsetjenester, der tilbydes til dig, er en pakke i henhold til EU direktiv 2015/2302. Du vil derfor drage fordel af alle de EU-rettigheder, der gælder for pakkerejser. TravelBird B.V. er fuldt ansvarlig for den korrekte udførelse af pakkerejsen som helhed. TravelBird s generelle vilkår og betingelser (A) gælder for denne booking. Se Artikel 11 i de generelle rejsevilkår for vores afbestillingsregler. I henhold til loven er TravelBird B.V. også dækket i tilfælde af, at det skulle blive nødvendigt at refundere dine indbetalinger, samt i tilfælde, hvor transport er inkluderet i pakkerejsen, for dermed at sikre din hjemtransport. Yderligere oplysninger om dine rettigheder findes under Direktiv (EU) 2015/2302 i bilag I, del A.

Check-ind

Fra 14:00

Check-ud

Indtil 11:00

Prisændringer

Bemærk venligst, at flypriser kan ændre sig øjeblikkeligt og i forbindelse med bookingen. I tilfælde af prisændringer vil det altid oplyses i bookingprocessen

Pris

Prisen er per person

Værelseskapacitet

Dobbeltværelse: Maks. 3 voksne

Børnerabat

Rabatten gælder i forbindelse med 2 fuldtbetalende voksne per værelse:
Børn i alderen 0-1 år: Bor gratis på hotellet

Solorejsende

Rejser du alene? Så betaler du for den fulde pris for hotelværelset (prisen er baseret på 2 voksne)

Tilgængelighed

Hotellet er desværre ikke egnet til kørestolsbrugere

Kæledyr

Det er ikke muligt at medbringe kæledyr

Internet

Gratis WiFi på hotellet

Personlige oplysninger

Sørg for at oplyse jeres personlige oplysninger, så de stemmer overens med dem i jeres pas. Hvis de ikke stemmer overens, vil I blive afvist ved gaten og kommer altså ikke med på flyet. I fald de personlige oplysninger ikke er udfyldt korrekt, og der derfor skal foretages ændringer, vil et gebyr forekomme. Er de personlige oplysninger ikke udfyldt indenfor 24 timer efter booking, vil jeres bestilling automatisk blive annulleret, jf. TravelBirds vilkår og betingelser)

Flyinformation

- Lufthavne: Fly fra Københavns Lufthavn eller Billund Lufthavn til Budapest Ferenc Liszt International Airport (BUD)
- Inkluderet i prisen: 10 kg håndbagage (55x40x20 cm) per person
- Den forventede flyvetid er ca. 2 timer
- I flyver med Ryanair (med forbehold for ændring)
- TravelBird sender jer en e-mail med information om flyafgange, så snart de ligger fast, sammen med de andre rejsedokumenter
- Vi forsøger altid at finde den bedste flyafgang for jer. Det kan dog ske, at en flyafgang ikke længere er tilgængelig, og vi dermed er nødt til at tilbyde en alternativ flyafgang, hvilket kan påvirke længden på jeres ophold (for eksempel et aftenfly frem og et morgenfly tilbage)

Transport mellem lufthavnen og hotellet

I forbindelse med transport mellem lufthavnen og hotellet vil køretiden være 70 minuter. I vil blive sat af ved stoppestedet Budapest City Centre.

Udflugt til Etyek

Jeres inkluderede udflugt finder sted på opholdets 2. dag fra kl. 15.00 til kl. 22.00 (vejledende tider). Udflugten varer cirka 5 timer.

Bemærk venligst, at det ikke er muligt for personer under 18 år at deltage i udflugten

Sted

Atrium Fashion Hotel ligger i nærheden af et af de vigtigste knudepunkter for offentlig transport i Budapest; Blaha Lujza Square. Herfra kan I til fods eller med metro besøge alle de historiske seværdigheder og mange shopping-områder. I kan komme herfra med sporvogn 4 og 6, M2 metroen og mange buslinjer. Hotellet ligger desuden ved siden af Grand Boulevard.

Kan vi hjælpe dig? Find svar på de oftest stillede spørgsmål eller kontakt os.
Til kundeservice