• Med fly
 • Med indkvartering
 • Med oplevelse

Tag med til elegante rom og solrige Toscana

Storbyferie 3, 4 eller 5 overnatninger Rom

per person fra kr. 3.709,-
baseret på 2 personer

Rom og Toscana venter jer: Tilbring 3, 4 eller 5 overnatninger på 7 Inn Spanish Steps i hjertet af Rom og lige ved Den Spanske Trappe inkl. morgenmad, dagsudflugt i Toscana og fly tur-retur fra København eller Billund

Tag med på storbyferie i en af Europas mest fantastiske storbyer! Verdenskendte attraktioner, elegance, fremragende madoplevelser, brostensbelagte gader og en kulturarv uden lige. Rom har det hele! I bor på et centralt hotel lige ved Den Spanske Trappe, og I kan glæde jer til andendagen på jeres ophold, hvor I skal på en dagsudflugt rundt i den smukke Toscana-region. Så glæd jer til at opleve ikke blot én men to af Italiens smukke perler!

Inklusive
 • 3, 4 eller 5 overnatninger i dobbeltværelse på 7 Inn Spanish Steps****
 • Morgenmad
 • Guidet dagsudflugt rundt i Toscana på dag 2
 • Fly tur-retur fra København eller Billund (med Ryanair)
 • 10 kg håndbagage
 • 10% rabat på mad og drikkevarer
 • Gratis brug af Smartphone Handy
 • Gratis brug af iPad på værelset
 • Gratis adgang til træningsfaciliteter
Tilvalg
 • Indchecket bagage fra København eller Billund med Ryanair á 15 kg per person
Nyd en dag under den toskanske sol

Pantheon, Trevi-fontænen, Colosseum, Den Spanske Trappe, Peterskirken, Vatikanet, Piazza Navona... Der er ingen tvivl om, at Rom er en fantastisk by! Men man kan nu også få nok af det livlige byliv og trænge til at komme ud i naturen. Det er netop, hvad I kan se frem til under jeres tur til Rom.

På andendagen af jeres ophold skal I nemlig på en dagsudflugt rundt i den smukke Toscana-region. Under turen kommer I til at opleve alt det bedste, Toscana har at byde på fra smuk natur, idylliske middelalder landsbyer på bjergsider til hyggelige vingårde og ikke mindst fabelagtig vin. I starter jeres tur om morgenen, hvor I kører nordpå mod Montepulciano, der er kendt for sin storslåede udsigt og fantastiske vin. Næste stop er Montalcino, hvor I kan glæde jer til en traditionel 3-retters toscansk middag og vinsmagning på en af områdets vingårde. Turen sluttes af i Pienza, der er optaget på UNESCO verdensarvslisten, hvorefter I kører tilbage til Rom. Turen forventes at vare cirka 13 timer.

Rejseguide Inklusive

Her finder I forskellige tips til seværdigheder, restauranter, museer og meget mere. Når I har booket rejsen, kan I se jeres Rejseguide på TravelBird-app'en.

7 Inn Spanish Steps

Hotel Rom, Italien
7 Inn Spanish Steps, Jacuzzi

Det 4-stjernede hotel er beliggende lige ved Den Spanske Trappe og tilbyder gratis WiFi samt en døgnåben café, hvor I kan nyde jeres morgenmad. Hotellet ligger også i nærheden af Pladsen Piazza del Spagna og shoppeområdet. Så bliver det ikke mere centralt!

Læs mere
7 Inn Spanish Steps, Double Room

Dobbeltværelse

2 voksne per værelse

Alle værelser er udstyret med komfortable senge, gratis WiFi, LED-belysning samt eget badeværelse med bruser, toilet og hårtørrer. Derudover kommer værelset med en iPad, som I kan bruge gratis på værelset, samt en Smartphone Handy med ubegrænset internet, opkald til Italien, Belgien, Frankrig, Tyskland, Spanien og Storbritanien samt kort, som kan være jer behjælpelige, når I færdes i byen.

Den perfekte dag i Rom

 • Jeres hotel ligger lige ved Den Spanske Trappe, som er Roms smukke og berømte vartegn, og som uden tvivl burde være første stop på den perfekte dag i Rom! Start ud med en kop kaffe på en af de nærliggende caféer og gå igennem de maleriske gyder, hvorefter I ender ved trappen. I burde også slå et smut forbi trappen kort før solnedgang for at opleve de smukke farver på aftenhimmelen og den helt særlige stemning, som opstår ved denne tid.
 • Efterfølgende er det tid til at udforske byen. Slentr langs de maleriske gader i Roms historiske centrum, Centro Storico, hvor I kan lade jer imponere af de smukke bygninger, som stammer helt tilbage fra renæssancen og barokkens tid. I skal selvfølgelig også ønske ved den verdensberømte Trevi-fontæne, som ligger kun et kvarters gang fra jeres hotel.
 • Parken Villa Borghese er også i nærheden af ​​hotellet og er et perfekt tilflugtssted, hvis I længes efter en smule ro efter en spændende dag i den livlige by. Gå hånd i hånd i de smukke omgivelser, hvor I vil støde på blandt andet parkens museum, historiske monumenter, en malerisk sø og endda en zoologisk have.
Hvad rejsende siger om TravelBird
Vælg en afgangsdato
Eksklusive
 • Rejse- og/eller afbestillingsforsikring
 • Bookinggebyr kr. 150,-
 • Turistskat: 3,50 € per person per nat
 • Transport mellem lufthavnen og hotellet
 • Indchecket bagage (kan tilkøbes i forbindelse med booking)
Betaling

Hvis du booker dette tilbud 49 dage før afrejse, kan du vælge at betale i rater. Det første beløb vill være 35% af tilbuddets samlede pris plus bookinggebyr.

Vigtig information
Betingelser

TravelBird fungerer som den ansvarlige rejseagent. TravelBird Travel Vilkår og Betingelser (A) er gældende for denne booking. Se venligst artikel 11 for vores afbestillingsbetingelser.

Check-ind

Fra 15:00 - 20:00

Check-ud

Indtil 12:00

Prisændringer

Bemærk venligst, at flypriser kan ændre sig øjeblikkeligt og i forbindelse med bookingen. I tilfælde af prisændringer vil det altid oplyses i bookingprocessen

Pris

Prisen er per person

Værelseskapacitet

Dobbeltværelse: Maks. 2 voksne

Solorejsende

Rejser du alene? Så betaler du for den fulde pris for hotelværelset (prisen er baseret på 2 voksne)

Tilgængelighed

Hotellet er desværre ikke egnet til kørestolsbrugere

Kæledyr

Det er ikke muligt at medbringe kæledyr

Internet

Gratis WiFi på hotellet

Parkering

Gratis parkering

Dagsudflugt i Toscana

Jeres guidede rundtur i Toscana finder sted på opholdets 2. dag. Turen varer cirka 13 timer og begynder kl. 7.30 ved Piazza del Popolo. Frokost og vinsmagning er inkluderet.

Flere værelser

I bookingprocessen er det muligt at booke op til 2 værelser ad gangen (afhængigt af tilgængelighed)

Personlige oplysninger

Sørg for at oplyse jeres personlige oplysninger, så de stemmer overens med dem i jeres pas. Hvis de ikke stemmer overens, vil I blive afvist ved gaten og kommer altså ikke med på flyet. I fald de personlige oplysninger ikke er udfyldt korrekt, og der derfor skal foretages ændringer, vil et gebyr forekomme. Er de personlige oplysninger ikke udfyldt indenfor 24 timer efter booking, vil jeres bestilling automatisk blive annulleret, jf. TravelBirds vilkår og betingelser

Flyinformation

- Lufthavne: Fly fra Københavns Lufthavn eller Billund Lufthavn til Ciampino–G. B. Pastine International Airport (CIA)
- Inkluderet i prisen: 10 kg håndbagage (55x40x20 cm) per person
- Den forventede flyvetid er ca. 2 timer og 45 minutter
- I flyver med Ryanair (med forbehold for ændring)
- TravelBird sender jer en e-mail med information om flyafgange, så snart de ligger fast, sammen med de andre rejsedokumenter
- Vi forsøger altid at finde den bedste flyafgang for jer. Det kan dog ske, at en flyafgang ikke længere er tilgængelig, og vi dermed er nødt til at tilbyde en alternativ flyafgang, hvilket kan påvirke længden på jeres ophold (for eksempel et aftenfly frem og et morgenfly tilbage)

Sted

Hotellet ligger omkring 50 meter fra Den Spanske Trappe, i gåafstand til Spagna shoppingområdet og cirka 200 meter fra metrostationen Flaminio. Lufthavnen Ciampino–G. B. Pastine International Airport er cirka 20 kilometer fra hotellet.