Vi beklager, dette tilbud er desværre udløbet.

 • Med fly
 • Med indkvartering
 • Med oplevelse

Oplev elegante Rom og solrige Toscana

 • Storbyferie
 • Rom
Pris fra kr. 6.319,-
 • per person
 • baseret på 2 personer
Kunne disse tilbud friste i stedet?
Dette var tilbuddet

Rom og Toscana venter jer: Tilbring 3, 4 eller 5 overnatninger på 7 Inn Spanish Steps i hjertet af Rom og lige ved Den Spanske Trappe inkl. morgenmad, dagsudflugt i Toscana og fly tur-retur fra København eller Billund

Tag med på storbyferie i en af Europas mest fantastiske storbyer! Verdenskendte attraktioner, elegance, fremragende madoplevelser, brostensbelagte gader og en kulturarv uden lige. Rom har det hele! I bor på et centralt hotel lige ved Den Spanske Trappe, og I kan glæde jer til andendagen på jeres ophold, hvor I skal på en dagsudflugt rundt i den smukke Toscana-region. Så glæd jer til at opleve ikke blot én men to af Italiens smukke perler!

Inklusive
 • 3, 4 eller 5 overnatninger i dobbeltværelse på 7 Inn Spanish Steps****
 • Morgenmad
 • Guidet dagsudflugt rundt i Toscana på dag 2
 • Fly tur-retur fra København eller Billund til Rom
 • 10 kg håndbagage
 • 10% rabat på mad og drikkevarer
 • Gratis brug af iPad på værelset
 • Gratis adgang til træningsfaciliteter
På opdagelse i Rom

Rom er uden tvivl en af Europas mest storslåede og interessante hovedstæder. Colosseum, Vatikanet, Trevi-fontænen og Pantheon — det ene enorme monument er mere fantastisk end det næste, og ind i mellem det hele ligger hyggelige pladser, hvor I kan gå på opdagelse i italienske specialiteter eller nyde en forfriskende gelato. Den pulserende by byder på masser af spændende modebutikker samt caféer og restauranter, hvor I smage pizza, pasta og vin i den allerbedste kvalitet — og I vil hurtigt opdage, hvorfor italienerne er så stolte af deres kulinariske traditioner.

7 Inn Spanish Steps****

 • Hotel
 • Rom, Italien
7 Inn Spanish Steps, Jacuzzi

Det 4-stjernede 7 Inn Spanish Steps er et lille boutiquehotel, som åbnede i 2013 og ligger i hjertet af Rom. Som navnet også antyder, er hotellet beliggende ved Den Spanske Trappe og tilbyder gratis WiFi samt en restaurant, hvor I kan nyde jeres kontinentale morgenmad og får 10% rabat på yderligere måltider og drikkevarer. Hotellet er indrettet i en unik og moderne stil og ligger også i nærheden af Pladsen Piazza del Spagna samt mange shoppeområder — så bliver det ikke mere centralt!

Læs mere
7 Inn Spanish Steps, Double Room

Dobbeltværelse

2 voksne per værelse

Alle værelserne er udstyret med komfortable senge, gratis WiFi, LED-belysning samt eget badeværelse med bruser, toilet og hårtørrer. Derudover kommer værelset med en iPad, som I kan bruge gratis på værelset, samt en Smartphone Handy med ubegrænset internet, opkald til Italien, Belgien, Frankrig, Tyskland, Spanien og Storbritanien samt kort, som kan være jer behjælpelige, når I færdes i byen.

Den perfekte dag i Rom

 • Jeres hotel ligger lige ved Den Spanske Trappe, som er Roms smukke og berømte vartegn, og som uden tvivl burde være første stop på den perfekte dag i Rom! Start ud med en kop kaffe på en af de nærliggende caféer og gå igennem de maleriske gyder, hvorefter I ender ved trappen. I burde også slå et smut forbi trappen kort før solnedgang for at opleve de smukke farver på aftenhimmelen og den helt særlige stemning, som opstår ved denne tid.
 • Efterfølgende er det tid til at udforske byen. Slentr langs de maleriske gader i Roms historiske centrum, Centro Storico, hvor I kan lade jer imponere af de smukke bygninger, som stammer helt tilbage fra renæssancen og barokkens tid. I skal selvfølgelig også ønske ved den verdensberømte Trevi-fontæne, som ligger kun et kvarters gang fra jeres hotel.
 • Parken Villa Borghese er også i nærheden af ​​hotellet og er et perfekt tilflugtssted, hvis I længes efter en smule ro efter en spændende dag i den livlige by. Gå hånd i hånd i de smukke omgivelser, hvor I vil støde på blandt andet parkens museum, historiske monumenter, en malerisk sø og endda en zoologisk have.

Rejseguide Inklusive

Her finder I forskellige tips til seværdigheder, restauranter, museer og meget mere. Når I har booket rejsen, kan I se jeres Rejseguide på TravelBird-app'en.

Nyd en dag under den toskanske sol

Pantheon, Trevi-fontænen, Colosseum, Den Spanske Trappe, Peterskirken, Vatikanet, Piazza Navona... Der er ingen tvivl om, at Rom er en fantastisk by! Men man kan nu også få nok af det livlige byliv og trænge til at komme ud i naturen. Det er netop, hvad I kan se frem til under jeres tur til Rom.

På andendagen af jeres ophold skal I nemlig på en dagsudflugt rundt i den smukke Toscana-region. Under turen kommer I til at opleve alt det bedste, Toscana har at byde på fra smuk natur, idylliske middelalder landsbyer på bjergsider til hyggelige vingårde og ikke mindst fabelagtig vin. I starter jeres tur om morgenen, hvor I kører nordpå mod Montepulciano, der er kendt for sin storslåede udsigt og fantastiske vin. Næste stop er Montalcino, hvor I kan glæde jer til en traditionel 3-retters toscansk middag og vinsmagning på en af områdets vingårde. Turen sluttes af i Pienza, der er optaget på UNESCO verdensarvslisten, hvorefter I kører tilbage til Rom. Turen forventes at vare cirka 13 timer.

calendar illustration
Tjek priser og ledige datoer for dette tilbud
Eksklusive
 • Rejse- og/eller afbestillingsforsikring
 • Bookinggebyr kr. 150,-
 • Turistskat: 3,50 € per person per nat
 • Transport mellem lufthavnen og hotellet
 • Indchecket bagage (kan tilkøbes i forbindelse med booking)
Betaling

Hvis du booker dette tilbud 49 dage før afrejse, kan du vælge at betale i rater. Det første beløb vil være 35% af tilbuddets samlede pris plus bookinggebyr.

Vigtig information
Betingelser

Kombinationen af rejsetjenester, der tilbydes til dig, er en pakke i henhold til EU direktiv 2015/2302. Du vil derfor drage fordel af alle de EU-rettigheder, der gælder for pakkerejser. TravelBird B.V. er fuldt ansvarlig for den korrekte udførelse af pakkerejsen som helhed. TravelBird s generelle vilkår og betingelser (A) gælder for denne booking. Se Artikel 11 i de generelle rejsevilkår for vores afbestillingsregler. I henhold til loven er TravelBird B.V. også dækket i tilfælde af, at det skulle blive nødvendigt at refundere dine indbetalinger, samt i tilfælde, hvor transport er inkluderet i pakkerejsen, for dermed at sikre din hjemtransport. Yderligere oplysninger om dine rettigheder findes under Direktiv (EU) 2015/2302 i bilag I, del A.

Check-ind

Fra 15:00 - 18:00

Check-ud

Indtil 12:00

Prisændringer

Bemærk venligst, at flypriser kan ændre sig øjeblikkeligt og i forbindelse med bookingen. I tilfælde af prisændringer vil det altid oplyses i bookingprocessen

Pris

Prisen er per person

Værelseskapacitet

Dobbeltværelse: Maks. 2 voksne

Solorejsende

Rejser du alene? Så betaler du for den fulde pris for hotelværelset (prisen er baseret på 2 voksne)

Tilgængelighed

Hotellet er desværre ikke egnet til kørestolsbrugere

Kæledyr

Det er ikke muligt at medbringe kæledyr

Internet

Gratis WiFi på hotellet

Parkering

Gratis parkering

Dagsudflugt i Toscana

Jeres guidede rundtur i Toscana finder sted på opholdets 2. dag. Turen varer cirka 13 timer og begynder kl. 7.30 ved Piazza del Popolo. Frokost og vinsmagning er inkluderet.

Flere værelser

I bookingprocessen er det muligt at booke op til 2 værelser ad gangen (afhængigt af tilgængelighed)

Personlige oplysninger

Sørg for at oplyse jeres personlige oplysninger, så de stemmer overens med dem i jeres pas. Hvis de ikke stemmer overens, vil I blive afvist ved gaten og kommer altså ikke med på flyet. I fald de personlige oplysninger ikke er udfyldt korrekt, og der derfor skal foretages ændringer, vil et gebyr forekomme. Er de personlige oplysninger ikke udfyldt indenfor 24 timer efter booking, vil jeres bestilling automatisk blive annulleret, jf. TravelBirds vilkår og betingelser

Flyinformation

Vi opdaterer dagligt udvalget af fly i vores tilbud for at sikre vores kunder de bedste flyafgange. Udbudet af flyselskaber og flytider kan derfor variere fra dag til dag. I bookingprocessen kan I se jeres flytider, og hvilket flyselskab I rejser med. Såfremt I ikke kan tilvælge indchecket bagage i bookingprocessen, er dette inkluderet i prisen. I kan finde nærmere information om bagagens maksimale mål og vægt på det pågældende flyselskabs hjemmeside

Sted

7 Inn Spanish Steps ligger omkring 50 meter fra Den Spanske Trappe, i gåafstand til Spagna shoppingområdet og cirka 200 meter fra metrostationen Flaminio. Leonardo da Vinci-Fiumicino Lufthavnen er cirka 30 kilometer fra hotellet og Rom-Ciampino Lufthavnen ca. 20 km fra hotellet

Kan vi hjælpe dig? Find svar på de oftest stillede spørgsmål eller kontakt os.
Til kundeservice