Vi beklager, dette tilbud er desværre udløbet.

 • Med indkvartering

Miniferie i skønne omgivelser i Esbjerg

 • Miniferie
 • 2 eller 3 overnatninger
 • Esbjerg
Pris fra kr. 1.219,-
 • per person fra
 • baseret på 2 personer
Kunne disse tilbud friste i stedet?
Dette var tilbuddet

Tag på miniferie i Esbjerg: 3 eller 4 dage på ECH Park Hotel inkl. morgenmad, 1x middag og en udflugt til enten Fiskeri- og Søfartsmuseet eller Vadehavscenteret

Glæd jer til en skøn miniferie i Danmarks 5. største by. Esbjerg byder på masser af spændende kultur, historiske bygninger og et moderne byliv med restauranter og butikker. I bor på ECH Park Hotel centralt i Esbjerg, og herfra kan I nemt komme rundt til områdets seværdigheder. I kan f.eks. nyde noget af Danmarks smukkeste natur i Nationalparken Vadehavet. I kan også besøge idylliske Fanø eller slå et smut forbi Ribe. I har også mulighed for at nyde en dag i Esbjerg spa- and wellnesscenter. Så sæt kryds i kalenderen og tag på opdagelse omkring Esbjerg!

Inklusive
 • 2 eller 3 overnatninger i dobbeltværelse (maks. 2 voksne + 2 børn 0-12 år) på ECH Park Hotel***
 • Morgenmad
 • Middag på ankomstdagen
 • 1x adgangsbillet per person til Fiskeri- og Søfartsmuseet eller Vadehavscenteret (I vælger selv, hvilken af de to attraktioner I ønsker billetter til ved ankomst på hotellet)
 • 1 flaske vin per værelse ved ankomst
 • Parkering
På opdagelse omkring ECH Park Hotel

Esbjerg byder på masser af historie, smukke gamle bygninger, den store industrihavn samt enestående naturoplevelser lige om hjørnet. Esbjerg er placeret i smukke omgivelser ud til Vesterhavet, og byens kunstneriske vartegn ligger netop her, nemlig den ni meter høje monumentale skulptur Mennesket ved Havet, der skuer ud over Ho Bugt. Der er også et spændende kunstmuseum i byen og flere interessante skulpturerer spredt rundt i bybilledet. I Esbjerg finder I også Danmarks længste gågade med små specialbutikker, møbelhuse og hyggelige caféer. I kan slå et smut forbi Ribe, der blot ligger omkring 30 km fra jeres hotel, eller I kan tage på udflugt til hyggelige Fanø.

ECH Park

 • Hotel
 • Esbjerg, Danmark
Hotel

ECH Park Hotel er beliggende centralt i Esbjerg i dejlige omgivelser tæt på søer, skov og Esbjerg centrum med restauranter og shopping. I nyder jeres morgenmad og middag i hotellets restaurant, hvor maden følger sæson og kvalitet. Trænger I til en gåtur i smukke omgivelser, skal I blot besøge hotellets 'baghave', hvor I finder Vognsbølparken. Her kan I nyde den skønne natur, hinandens selskab og slappe af i parkens stole ved søen eller benytte de gode løbestier.

Læs mere
Room

Dobbeltværelse

2 voksne per værelse

Jeres lyse og rummelige dobbeltværelse er indrettet med fokus på komfort og afslapning. Hotellets 63 værelser er indrettet i en moderne stil med klassiske toner og skønt lysindfald. Alle værelserne har eget badeværelse med hårtørrer og gratis toiletartikler. I har desuden inkluderet WiFi og fladskærms-TV.

Udflugt til Fiskeri- og Søfartsmuseet eller Vadehavscenteret

Inkluderet i dette tilbud er en adgangsbillet til enten Fiskeri- og Søfartsmuseet eller til Vadehavscenteret, I bestemmer selv hvilken attraktion I ønsker at besøge, når I ankommer til hotellet.

 • Fiskeri- og Søfartsmuseet fortæller en historie om områdets kultur og spændende undervandsliv. Museet blev åbnet for publikum i april 1968 og i 1989 indviede man første etape af en frilandsudstilling, som siden er blevet udbygget. I 1994 oprettede museet en forskningsenhed, som siden 2000 har været drevet i samarbejde med Syddansk Universitet. I 2002 åbnede et nyindrettet og udvidet saltvandsakvarium, i juni 2013 blev et moderniseret sælarium indviet, og i 2014 åbnede en nyetableret Vadehavspavillon — der er masser at opleve her.
 • Nationalparken Vadehavet er et af Danmarks mest fantastiske naturområder — så fantastisk at det er kommet på UNESCOs Verdensarvsliste. For at fortælle områdets interessante historie åbnede man den 3. februar 2017 Vadehavscenteret. I den spændende nye bygning med mere end 1000 kvadratmeters udstilling kan I bl.a. få indblik i områdets fantastiske fugleliv på udstillingen Trækfuglenes Vadehav.
Eksklusive
 • Rejse- og/eller afbestillingsforsikring
 • Bookinggebyr kr. 49,-
 • Transport
 • Wellness i Esbjerg spa- and wellnesscenter (kan tilkøbes på hotellet)
Betaling

Hvis du booker dette tilbud 49 dage før afrejse, kan du vælge at betale i rater. Det første beløb vil være 35% af tilbuddets samlede pris plus bookinggebyr.

Vigtig information
Vores samarbejdspartners betingelser

TravelBird fungerer som rejseagent for vores samarbejdspartner ECH Park. Du indgår derfor direkte aftale med ECH Park. TravelBirds bookingbetingelser (B) og vores samarbejdspartners (rejse)betingelser gælder for dette tilbud. Det samlede rejsebeløb (eksklusive bookinggebyr) kan refunderes, hvis ordren annulleres indtil 2 dage før udrejsedagen. Der sker ingen refundering, hvis ordren annulleres efter den dag.

Check-ind

Fra 14:00 - 22:00

Check-ud

Indtil 07:00 - 11:00

Pris

Prisen er per person

Værelseskapacitet

Dobbeltværelse: Min. 1 og maks. 2 voksne + 2 børn 0-12 år

Børnerabat

Rabatten gælder i forbindelse med 2 fuldtbetalende voksne per værelse:
Børn i alderen 0-2 år: Gratis
Børn i alderen 3-12 år: 142,50 DKK per barn per nat
Børn fra 13 år tæller som voksne og betaler fuld pris

Enkeltpersonstillæg

Hvis 1 person booker et dobbeltværelse, betales der for 2 personer

Tilgængelighed

Hotellet er desværre ikke egnet til kørestolsbrugere

Kæledyr

Det er ikke muligt at medbringe kæledyr

Internet

Gratis WiFi på hotellet

Parkering

Gratis parkering ved hotellet

Flere værelser

I bookingprocessen er det muligt at booke flere værelser ad gangen (afhængigt af tilgængelighed)

Esbjerg Spa & Wellness

I har mulighed for at besøge Esbjerg Spa & Wellness. Her kan I nyde sundhedsbehandlinger samt velkendte kurbadstraditioner. I har mulighed for at købe billetter på hotellet

Sted

ECH Park Hotel ligger centralt i Esbjerg og tæt ved skønne naturområder som Fanø og Vadehavet. Der er omkring 30 km til Ribe fra hotellet.

Kan vi hjælpe dig? Find svar på de oftest stillede spørgsmål eller kontakt os.
Til kundeservice