Vi beklager, dette tilbud er desværre udløbet.

 • Med fly
 • Med indkvartering
 • Med lejebil

Oplev Italiens fantastiske kyst i lejebil

 • Solferie
 • 4 overnatninger
 • Castellammare di Stabia
Pris fra kr. 5.339,-
 • per person
 • baseret på 2 personer
Kunne disse tilbud friste i stedet?
Dette var tilbuddet

Nyd livet ved kysten i Italien og tag på opdagelse i lejebil. I bor 4, 7 eller 14 overnatninger på Hotel Relais Manfredi ved Napoli-bugten inkl. morgenmad, velkomstdrink, 1x 3-retters middag, lejebil og fly tur-retur fra København

Glæd jer til at tage på opdagelse ved Italiens vidunderlige kyst. Her kan I lade batterierne op under sydlandske himmelstrøg, nyde hinandens selskab og de lækre italienske specialiteter med et godt glas vin. I bor på Hotel Relais Manfredi ved Castellammare di Stabia med udsigt over Napolibugten. Hotellet ligger både tæt på Napoli, Pompeii, Sorrento og Amalfi — og med jeres lejebil kommer I nemt omkring i området. I kan besøge de imponerende bygninger, spændende shoppinggader i Napoli, gå i historiens fodspor i Pompeii eller dase under solens stråler på de skønne strande. Så find jeres indre livsnydere frem, og glæd jer til at udforske Napoli-bugten og Amalfikysten!

Inklusive
 • 4, 7 eller 14 overnatninger i dobbeltværelse på Hotel Relais Manfredi***
 • Morgenmad
 • Velkomstdrink
 • 1x 3-retters middag ved 4 eller 7 overnatninger (ekskl. drikkevarer)
 • Lejebil (Fiat 500 eller tilsvarende)
 • Fly tur-retur fra København (Ryanair)
 • 12 kg håndbagage
 • Gratis parkering
Tilvalg
 • 15 kg indchecket bagage fra København
På opdagelse ved Napoli-bugten og Amalfikysten

På Italiens smukke kyst ligger flere populære destinationer som perler på snor. I jeres lejebil kommer I nemt rundt i området. I kan f.eks. køre en tur til Napoli, hvis historiske centrum i dag er på UNESCOs verdensarvsliste, og I vil hurtigt opdage hvorfor, når I går på opdagelse i de imponerende kirker, slotte, paladser og parker. Napoli er også kendt for sin vidunderlige madkultur, og det siges, at Italiens bedste pizza, pasta og kop kaffe kan nydes netop her. I kan køre til Amalfikysten, der med sine farverige huse pryder skråningerne ned til havet. Her finder I skønne badestrande, hvor I kan dase under solens stråler.
Det er bestemt også værd at slå et smut forbi Pompeii - og det er en god ide at tage på en guidet tur. Det der engang var en storslået romerby, er i dag de resterende ruiner, efter byen blev begravet i aske, da vulkanen Vesuv gik i udbrud. Pompeii fortæller, med sine mange spændende konstruktioner, statuer og freskoer, en utrolig historie om en tid, der i høj grad har sat sit præg på det moderne samfund, vi kender i dag.

Relais Manfredi

 • Hotel
 • Castellammare di Stabia, Italien
Hotel Terrasse

Hotel Relais Manfredi ligger i skønne omgivelser ved Napolibugten, tæt på byen Castellammare di Stabia. Hotellet er indrettet i en enkel middelhavsstil og fra terrassen får I en fantastisk udsigt over havet.

 • +4
Læs mere
Room

Dobbeltværelse

Hotel Relais Manfredi råder over 15 værelser. Dette dobbeltværelse er indrettet i en moderne stil med aircondition og TV og privat badeværelse.

sea view room

Dobbeltværelse med havudsigt

Jeres dobbeltværelse er indrettet i en moderne stil med aircondition og TV og privat badeværelse. Fra værelset har I udsigt over havet.

calendar illustration
Tjek priser og ledige datoer for dette tilbud
Eksklusive
 • Rejse- og/eller afbestillingsforsikring
 • Bookinggebyr kr. 150,-
 • 15 kg indchecket bagage (kan tilkøbes i bookingprocessen)
Betaling

Hvis du booker dette tilbud 49 dage før afrejse, kan du vælge at betale i rater. Det første beløb vil være 35% af tilbuddets samlede pris plus bookinggebyr.

Vigtig information
Betingelser

Kombinationen af rejsetjenester, der tilbydes til dig, er en pakke i henhold til EU direktiv 2015/2302. Du vil derfor drage fordel af alle de EU-rettigheder, der gælder for pakkerejser. TravelBird B.V. er fuldt ansvarlig for den korrekte udførelse af pakkerejsen som helhed. TravelBird s generelle vilkår og betingelser (A) gælder for denne booking. Se Artikel 11 i de generelle rejsevilkår for vores afbestillingsregler. I henhold til loven er TravelBird B.V. også dækket i tilfælde af, at det skulle blive nødvendigt at refundere dine indbetalinger, samt i tilfælde, hvor transport er inkluderet i pakkerejsen, for dermed at sikre din hjemtransport. Yderligere oplysninger om dine rettigheder findes under Direktiv (EU) 2015/2302 i bilag I, del A.

Check-ind

Fra 14:00

Check-ud

Indtil 11:00

Prisændringer

Bemærk venligst, at flypriser kan ændre sig øjeblikkeligt og i forbindelse med bookingen. I tilfælde af prisændringer vil det altid oplyses i bookingprocessen

Pris

Prisen er per person

Værelseskapacitet

Dobbeltværelse: Maks. 2 voksne + 1 baby 0-2 år

Solorejsende

Rejser du alene? Så betaler du for den fulde pris for hotelværelset (prisen er baseret på 2 voksne)

Børnerabat

Rabatten gælder i forbindelse med 2 fuldtbetalende voksne per værelse:
Børn i alderen 0-2 år: Bor gratis på hotellet

Tilgængelighed

Hotellet råder over værelser egnede til kørestolsbrugere. Kontakt venligst vores kundeservice

Kæledyr

Det er ikke muligt at medbringe kæledyr

Internet

Der er gratis WiFi på hotellet

Parkering

Gratis parkering ved hotellet

Personlige oplysninger

Sørg for at oplyse jeres personlige oplysninger, så de stemmer overens med dem i jeres pas. Hvis de ikke stemmer overens, vil I blive afvist ved gaten og kommer altså ikke med på flyet. I fald de personlige oplysninger ikke er udfyldt korrekt, og der derfor skal foretages ændringer, vil et gebyr forekomme. Er de personlige oplysninger ikke udfyldt indenfor 24 timer efter booking, vil jeres bestilling automatisk blive annulleret, jf. TravelBirds vilkår og betingelser

Flyinformation

- Lufthavne: Fly fra Københavns Lufthavn til Naples International Airport (NAP)
- Inkluderet i prisen: 12 kg håndbagage (57x54x15 cm) per person
- Den forventede flyvetid er ca. 2 timer og 30 minutter
- I flyver med Ryanair (med forbehold for ændring)
- TravelBird sender jer en e-mail med information om flyafgange, så snart de ligger fast, sammen med de andre rejsedokumenter
- Vi forsøger altid at finde den bedste flyafgang for jer. Det kan dog ske, at en flyafgang ikke længere er tilgængelig, og vi dermed er nødt til at tilbyde en alternativ flyafgang, hvilket kan påvirke længden på jeres ophold (for eksempel et aftenfly frem og et morgenfly tilbage)

Sted

Hotellet ligger ca. 3 km fra den hyggelige havneby Castellammare di Stabia og omkring 40 km fra lufthavnen i Napoli.

Kan vi hjælpe dig? Find svar på de oftest stillede spørgsmål eller kontakt os.
Til kundeservice