Vi beklager, dette tilbud er desværre udløbet.

 • Med fly
 • Med indkvartering
 • Med oplevelse

Ultimativ wellnessoplevelse i Budapest

 • Storbyferie
 • overnatninger
 • Budapest
26 Anmeldelser
Pris fra kr. 4.179,-
 • per person fra
 • baseret på 2 personer
Kunne disse tilbud friste i stedet?
Dette var tilbuddet

3, 4 eller 5 overnatninger på luksuriøst hotel inkl. fly tur-retur fra København, Billund eller Aalborg, 3-retters middag og fri adgang til wellnessområde

Forkæl jer selv med storbyluksus i Østeuropas Paris! I bor på et flot hotel lige ved floden Donau. Gå på opdagelse i den fortryllende by, der byder på et væld af shoppingmuligheder og kulturoplevelser. De sidste 25 år har byen gennemgået en gennemgribende modernisering, og i dag er Budapest en moderne storby i historiske kulisser. Hver morgen vågner I op til en overdådig morgenbuffet, og når I vender hjem til hotellet efter en dag i byen, kan I komme helt ned i gear i det store wellnessområde med termiske bade, sauna og boblebad!

Inklusive
 • 3, 4 eller 5 overnatninger i deluxe eller superior dobbeltværelse på The Aquincum Hotel Budapest
 • Fly tur-retur fra København, Billund eller Aalborg til Budapest
 • Morgenmad
 • 1x 3-retters middag på hotellet (ekskl. drikkevarer)
 • Fri adgang til hotellets wellnessområde
 • Lån af morgenkåbe
 • Transport mellem hotellet og centrum med shuttlebus (afhængigt af tilgængelighed)
 • Turistskat
 • Håndbagage
Budapest

Velkommen til Budapest – den smukkeste hovedstad i Østeuropa! Beliggende langs floden Donau med hyggelige øer og grønne parker er denne historiske storby ikke blot fuld af kulturelle oplevelser, men også præget af charmerende omgivelser. Gå på shopping på strøget Váci utca, nyd den friske luft i parken på Margaret-øen, se den kæmpemæssige parlamentsbygning, Buda-slottet og den smukke Stefanskirke, og tag til koncert i det storslåede operahus eller det nybyggede Kunstpalads. Og glem ikke at smage på lokale specialiteter som gulyás, lángos og en af de mange gode ungarske vine.

Rejseguide Inklusive

Her finder I forskellige tips til seværdigheder, restauranter, museer og meget mere. Når I har booket rejsen, kan I se jeres Rejseguide på TravelBird-app'en.

The Aquincum Hotel Budapest

447 Anmeldelser
 • Hotel
 • Budapest, Ungarn
The Aquincum Hotel Budapest - Front *****

Det fine The Aquincum Hotel har en ideel beliggenhed tæt på flere parker og seværdigheder på Buda-siden af byen. Hotellet ligger desuden lige ved floden Donau og tilbyder gode forbindelser til Budapests centrum. Besøg den stemningsfulde Ambrosia Restaurant, der serverer et udvalg af lækre ungarske og internationale retter, og snup en forfriskende drink i baren. For ekstra afslapning kan I glæde jer til at besøge det store wellnessområde.

Læs mere
The Aquincum Hotel Budapest - Superior room

Superior værelse

2 voksne per værelse

Superior værelserne er elegant indrettet og har komfortable møbler, aircondition, TV og minibar (mod betaling). Værelserne har også eget badeværelset med toilet, bruser, badekar, hårtørrer, makeup-spejl og toiletartikler.

The Aquincum Hotel Budapest - Deluxe Room

Deluxe værelse

2 voksne per værelse

Deluxe værelserne er elegant indrettet og har komfortable møbler, aircondition, TV og minibar (mod betaling). Værelserne har også eget badeværelset med toilet, bruser, badekar, hårtørrer, makeup-spejl og toiletartikler. Fra deluxe værelserne har I desuden en flot udsigt over Donau.

Vi anbefaler

 • Art Nouveau Museet: Den smukke bygning er dedikeret til den ungarske udgave af Art Nouveau-stilen, der var på sit højeste i starten af det forrige århundrede. Her kan I opleve museets unikke samling af malerier, møbler og brugskunst, og i den hyggelige café kan I slutte besøget af med en kop kaffe og et lækkert stykke kage.
 • Táskarádió Eszpresszó: Snup en espresso eller en drink på caféen Táskarádió Eszpresszó, der med sit gennemførte retrointeriør giver fornemmelsen af at træde lige ind i en 60'er-tidslomme.
 • Petöfi Csarnok-loppemarked: I weekenden forvandles Petöfi Csarnok-hallen til et kæmpe loppemarked, hvor I kan erhverve jer alt fra vintagetøj og smykker til gamle bøger og souvenirs fra den kolde krig.
Eksklusive
 • Rejse- og/eller afbestillingsforsikring
 • Bookinggebyr kr. 150,-
 • Transport mellem lufthavnen og hotellet
 • Depositum: 30 € per værelse i tilfælde af ekstra værelsesudgifter (roomservice, minibar, osv.)
Betaling

Hvis du booker dette tilbud 49 dage før afrejse, kan du vælge at betale i rater. Det første beløb vil være 35% af tilbuddets samlede pris plus bookinggebyr.

Vigtig information
Betingelser

TravelBird fungerer som den ansvarlige rejseagent. TravelBird Vilkår og Betingelser (A) er gældende for denne booking. Se venligst artikel 11 for vores afbestillingsbetingelser.

Check-ind

Fra 14:00

Check-ud

Indtil 11:00

Prisændringer

Bemærk venligst, at flypriser kan ændre sig øjeblikkeligt og i forbindelse med bookingen. I tilfælde af prisændringer vil det altid oplyses i bookingprocessen

Pris

Pris per person

Værelseskapacitet

Deluxe dobbeltværelse: Maks. 2 personer
Superior dobbeltværelse: Maks. 2 personer

Solorejsende

Rejser du alene? Så betaler du for den fulde pris for hotelværelset (prisen er baseret på 2 voksne)

Aphrodite Spa & Wellness Center

I har fri adgang til hotellets store wellnessområde, Aphrodite Spa & Wellness Center. Her finder I en indendørs swimmingpool, to termiske bassiner, et spabad, forskellige saunaer og et dampbad, så der er masser af muligheder for at få slappet af

Internet

Gratis WiFi på hotellet

Tilgængelighed

Hotellet har kørestolsvenlige værelser. Kontakt venligst vores kundeservice, hvis dette ønskes

Kæledyr

Kæledyr kan ikke medbringes

Flere værelser

I bookingprocessen er det muligt at booke flere værelser ad gangen, såfremt det er samme værelsestype (afhængigt af tilgængelighed)

Transport mellem hotel og centrum

Hotellet tilbyder transport med shuttlebus indtil centrum (afhængigt af tilgængelighed). Henvend jer venligst i receptionen dagen inden, I ønsker at benytte shuttlebussen for at booke

Personlige oplysninger

Sørg for at oplyse jeres personlige oplysninger, så de stemmer overens med dem i jeres pas. Hvis de ikke stemmer overens, vil I blive afvist ved gaten og kommer altså ikke med på flyet. Hvis I ikke har udfyldt de personlige oplysninger indenfor 24 timer efter booking, vil jeres bestilling automatisk blive annulleret, jf. TravelBirds vilkår og betingelser

Flyinformation

Vi opdaterer dagligt udvalget af fly i vores tilbud for at sikre vores kunder de bedste flyafgange. Udbudet af flyselskaber og flytider kan derfor variere fra dag til dag. I bookingprocessen kan I se jeres flytider, og hvilket flyselskab I rejser med. Såfremt I ikke kan tilvælge indchecket bagage i bookingprocessen, er dette inkluderet i prisen. I kan finde nærmere information om bagagens maksimale mål og vægt på det pågældende flyselskabs hjemmeside

Rejsedokumenter

I vil modtage jeres rejsedokumenter senest 5 dage før planlagt afrejse

Flytider

Bemærk venligst, at der kan optræde ændringer for fly afhængigt af flyselskab, og at flytiderne er foreløbige. Husk at tjekke dit flys afgangstider før afrejse på flyselskabets hjemmeside for at undgå misforståelser

Sted

Hotellet ligger omkring 10 minutters kørsel fra byens centrum og cirka halvanden times kørsel fra Budapest Lufthavn.

Kan vi hjælpe dig? Find svar på de oftest stillede spørgsmål eller kontakt os.
Til kundeservice