Vi beklager, dette tilbud er desværre udløbet.

 • Med fly
 • Med indkvartering

Miniferie med fly i fantastiske London

 • Storbyferie
 • London
Pris fra kr. 2.369,-
 • per person
 • baseret på 2 personer
Kunne disse tilbud friste i stedet?
Dette var tilbuddet

Tag på en skøn storbyferie til livlige London! Tilbring 2, 3 eller 4 overnatninger med morgenmad og fly tur-retur fra København, Billund, Aarhus eller Aalborg

London er den ultimative storby, og en miniferie i den engelske hovedstad garanterer masser af sightseeing og minder for livet. I er indlogeret på det elegante boutiquehotel London Lodge, hvor I kan vælge 2, 3 eller 4 overnatninger med morgenmad. Hotellet ligger i hjertet af det victorianske Kensington, som er et af ​​de fineste områder af London. I er tæt på de berømte Natural History Museum, Science Museum samt koncerthuset Royal Albert Hall, der er et must for musikelskere! Skynd jer at pakke kufferten og flyv med til verdens bedste storby — I vælger selv, om I vil flyve fra København, Billund, Aarhus eller Aalborg!

Inklusive
 • 2, 3 eller 4 overnatninger i dobbeltværelse eller Superior dobbeltværelse på London Lodge Hotel***
 • Morgenmad
 • Fly tur-retur fra København, Billund, Aarhus eller Aalborg til London
 • Håndbagage
London calling!

London er en af ​​de mest spændende byer i verden. Storbyen er et stort, levende og evigt foranderligt sted, kendt for sin historie, pragt og arkitektur samt sine utallige restauranter, teatre, klubber og naturligvis sit pulserende natteliv. Med byens røde telefonbokse, idylliske grønne parker, majestætiske paladser og fascinerende historie er det umuligt ikke at blive forelsket i London! Den engelske hovedstad er altid et besøg værd, og uanset om det er jeres første tur, eller om I allerede har besøgt byen flere gange, vil der være rigeligt at opleve.

Hop på undergrundsbanen eller de røde dobbeltdækkerbusser, og udforsk Londons skjulte hjørner. Beundr udsigten over byen fra Primrose Hill, gå en tur langs kanalen ved Bethnal Green Gas Holders, eller brug en dag på at udforske kunsten på Victoria and Albert Museum efterfulgt af en kop varm te på museets café til lyden af dejlige klavertoner. Læg også vejen forbi de klassiske attraktioner i London som ikoniske Tower Bridge, det hyggelige Portobello Market i Notting Hill, eller tag på fint besøg på Buckingham Palace.

London Lodge Hotel

 • Hotel
 • London, Storbritannien
restaurant

Velkommen til London Lodge Hotel, hvor hver etage er inddelt i forskellige farvetemaer, og indretningen er klassisk victoriansk. Hotellet har nemlig til huse i et charmerende victoriansk hus fra 1880 og ligger i det stille og eksklusive kvarter Kensington i centrum af London, blot 15 minutters gang fra Hyde Park. Det venlige personale står klar til at sikre jer en behagelig ferie. I hotellet ligger Stephanies Café Bar, der har egen terrasse, og her kan I nyde jeres morgenmad hver morgen. Om aftenen er dette også et oplagt sted for en drink. Metrostationen Earl’s Court ligger 5 minutters gang fra hotellet, og I kan således nemt komme ud og opleve Londons mange spændende seværdigheder.

 • +-4
Læs mere
doubleroom twin

Dobbeltværelse

Jeres værelse er elegant indrettet i klassisk engelsk stil med luksuriøse møbler. Alle værelser har klimaanlæg, som I selv kan kontrollere, satellit-TV, telefon, minibar, skrivebord, gratis WiFi og eget badeværelse med hårtørrer. Værelset har enten en dobbeltseng eller to enkeltsenge.

superior doubleroom

Superior dobbeltværelse

Superior dobbeltværelset er til jer, der vil have lidt mere plads. Værelset er elegant indrettet i klassisk engelsk stil med luksuriøse møbler. Alle værelser har klimaanlæg, som I selv kan kontrollere, satellit-TV, telefon, minibar, skrivebord, gratis WiFi og eget badeværelse med hårtørrer. Værelset har enten en dobbeltseng eller to enkeltsenge.

Vi anbefaler

Er I klar til at opleve byen med de røde dobbeltdækkere? Her er vores bud på oplevelser, I absolut ikke må gå glip af:

 • Besøg Borough Market, som er kendt som “The Mother of all London’s food markets” og er Londons ældste madmarked. Far vild i de mere end 100 forskellige boder med råvarer fra hele verden og lokale britiske fristelser, og slå jer derefter ned med en kølig pint i hånden. Markedet er åbent fra onsdag til lørdag.
 • Uanset årstid byder London på nogle af verdens absolut smukkeste parker. Hyde Park og Kensington Gardens er de flestes favoritter, men I må endelig heller ikke gå glip af den japanskinspirerede have Kyoto Gardens i Holland Park. Nyd en gåtur blandt små vandfald, fiskedamme og ikke mindst farvestrålende påfuglene, som bor i haven.
 • Selv hvis I allerede har besøgt London flere gange, vil der stadig være en masse at opleve. Tag for eksempel til Wilton's Music Hall i Østlondon, hvor I på det gamle, men ikke mindst smukke varietéteater kan opleve alt fra sjove teaterstykker til jazzkoncerter.

Rejseguide Inklusive

Her finder I forskellige tips til seværdigheder, restauranter, museer og meget mere. Når I har booket rejsen, kan I se jeres Rejseguide på TravelBird-app'en.

calendar illustration
Tjek priser og ledige datoer for dette tilbud
Eksklusive
 • Rejse- og/eller afbestillingsforsikring
 • Bookinggebyr kr. 150,-
 • Transport mellem lufthavnen og hotellet
Betaling

Hvis du booker dette tilbud 49 dage før afrejse, kan du vælge at betale i rater. Det første beløb vil være 35% af tilbuddets samlede pris plus bookinggebyr.

Vigtig information
Betingelser

Kombinationen af rejsetjenester, der tilbydes til dig, er en pakke i henhold til EU direktiv 2015/2302. Du vil derfor drage fordel af alle de EU-rettigheder, der gælder for pakkerejser. TravelBird B.V. er fuldt ansvarlig for den korrekte udførelse af pakkerejsen som helhed. TravelBird s generelle vilkår og betingelser (A) gælder for denne booking. Se Artikel 11 i de generelle rejsevilkår for vores afbestillingsregler. I henhold til loven er TravelBird B.V. også dækket i tilfælde af, at det skulle blive nødvendigt at refundere dine indbetalinger, samt i tilfælde, hvor transport er inkluderet i pakkerejsen, for dermed at sikre din hjemtransport. Yderligere oplysninger om dine rettigheder findes under Direktiv (EU) 2015/2302 i bilag I, del A.

Prisændringer

Bemærk venligst, at flypriser kan ændre sig øjeblikkeligt og i forbindelse med bookingen. I tilfælde af prisændringer vil det altid oplyses i bookingprocessen

Pris

Prisen er per person

Værelseskapacitet

Maks. 2 voksne og 1 barn (0-3 år)

Børnerabat

Børnerabatten gælder i forbindelse med 2 fuldtbetalende voksne per værelse:
Børn i alderen 0-2 år: Bor på gratis på hotellet
Børn i alderen 3-18 år får rabat på hotelopholdet

Solorejsende

Rejser du alene? Så betaler du for den fulde pris af hotelværelset (prisen er baseret på 2 voksne)

Tilgængelighed

Hotellet er desværre ikke egnet til kørestolsbrugere

Kæledyr

Det er ikke muligt at medbringe kæledyr

Internet

Gratis WiFi på hele hotellet

Flere værelser

I bookingprocessen er det muligt at booke op til 2 værelser ad gangen, såfremt det er samme værelsestype (afhængigt af tilgængelighed)

Personlige oplysninger

Sørg for at oplyse jeres personlige oplysninger, så de stemmer overens med dem i jeres pas. Hvis de ikke stemmer overens, vil I blive afvist ved gaten og kommer altså ikke med på flyet. I fald de personlige oplysninger ikke er udfyldt korrekt, og der derfor skal foretages ændringer, vil et gebyr forekomme. Er de personlige oplysninger ikke udfyldt indenfor 24 timer efter booking, vil jeres bestilling automatisk blive annulleret, jf. TravelBirds vilkår og betingelser

Flyinformation

Vi opdaterer dagligt udvalget af fly i vores tilbud for at sikre vores kunder de bedste flyafgange. Udbudet af flyselskaber og flytider kan derfor variere fra dag til dag. I bookingprocessen kan I se jeres flytider, og hvilket flyselskab I rejser med. Såfremt I ikke kan tilvælge indchecket bagage i bookingprocessen, er dette inkluderet i prisen. I kan finde nærmere information om bagagens maksimale mål og vægt på det pågældende flyselskabs hjemmeside

Rejsedokumenter

I vil modtage jeres rejsedokumenter senest 5 dage før planlagt afrejse

Flytider

Bemærk venligst, at der kan optræde ændringer for fly afhængigt af flyselskab, og at flytiderne er foreløbige. Husk at tjekke dit flys afgangstider før afrejse på flyselskabets hjemmeside for at undgå misforståelser

Sted

London Lodge Hotel ligger centralt i det eksklusive kvarter Kensington i den vestlige del af indre London. Hotellet ligger 5 minutters gang fra metrostationen Earl's Court. Det tager mellem 35 minutter at komme til Victoria Station med Gatwick Express fra London Gatwick Airport. Flyver I til London Stansted Airport, kan I tage toget til London Liverpool Street, hvor I ankommer efter cirka 45 minutter. London Luton Airport har toge, der kører til centrum på omkring 25 minutter.

Kan vi hjælpe dig? Find svar på de oftest stillede spørgsmål eller kontakt os.
Til kundeservice