Vi beklager, dette tilbud er desværre udløbet.

 • Med fly
 • Med indkvartering
 • Taxa inkluderet

4-stjernet storbyferie i hjertet af Budapest

 • Storbyferie
 • Budapest
33 Anmeldelser
Pris fra kr. 1.649,-
 • per person
 • baseret på 2 personer
Kunne disse tilbud friste i stedet?
Dette var tilbuddet

Oplev mageløse Budapest: tilbring 2, 3, 4 eller 5 overnatninger på 4-stjernede Atrium Fashion Hotel i hjertet af byen inkl. morgenmad, velkomstdrink og fly tur-retur fra København, Billund eller Aalborg

"Østens Paris", "Karpaternes Perle", "Dronningen af Donau"; Budapest har gennem årene haft mange dejlige kælenavne, og det er med god grund. Med sin betagende udsigt og spektakulære solnedgange reflekterende på Donau-floden er den ungarske hovedstad den ideelle destination, hvis I trænger til et romantisk afbræk fra den travle hverdag. Slap af i et af de storslåede bade, gå på opdagelse i byens mange markeder eller lad jer betage af den imponerende arkitektur. Skynd jer at pakke kufferten og flyv med til Østens Paris— I vælger selv, om I vil flyve fra København, Billund eller Aalborg, og om I vil tilbringe 2, 3, 4 aller 5 overnatninger i byen!

Inklusive
 • 2, 3, 4 eller 5 overnatninger på Atrium Fashion Hotel****
 • Morgenmad
 • Fly tur-retur fra København, Billund eller Aalborg til Budapest
 • Håndbagage
 • Transport mellem lufthavn og hotellet tur-retur
 • Gratis forfriskninger og snacks i hotellets lobby
Budapest

Budapest er fuld af spændende oplevelser: Smuk arkitektur og fascinerende historie, massevis af shoppingmuligheder, koncertsteder og kurbade — og selvfølgelig den berømte flod Donau. Floden deler byen i to dele: Buda og Pest. Se det pragtfulde Buda-slot i den vestlige bydel, nyd den flotte udsigt over byen fra Fiskerbastionen, og slap af i en af de hyggelige parker. Tag herefter til den østlige bydel, Pest, og mærk den ægte storbystemning, og gå på opdagelse i de mange fashionable butikker.

Atrium Fashion Hotel Budapest

 • Hotel
 • Budapest, Ungarn
hotel 2

Atrium Fashion Hotel er et intimt boutique-hotel i hjertet af byen. Hotellet tilbyder den perfekte blanding af moderne og frisk design og klassisk ungarsk arkitektur. Unikt for Atrium Fashion Hotel er den glasoverdækkede gård, som alle værelser har udsigt til. Her kan I starte jeres dag med morgenbuffet, hvortil I kan få serveret mousserende vin, og afslutte dagen med et lækkert glas vin under stjernerne.

 • +2
Læs mere
room

Dobbeltværelse

I kommer til at bo på et moderne værelse, som er udstyret med en stor dobbeltseng eller to enkeltsenge, eget badeværelse med hårtørrer og te- og kaffefaciliteter.

Vi anbefaler

 • Mindre end ti minutters gang fra hotellet finder I den berømte New York Café, som med garanti vil få jeres mundvand til at løbe. Caféen er udsmykket i forgyldte dekorationer, et malerisk loft og masser af marmor. Tidligere var caféen kun for kunstnere og folk af højere rang, men i dag har enhver mulighed for at få en bid af de lækre kager, som serveres her.
 • Gå på opdagelse i Budapests største indendørs marked, Központi Vasarcsarnok. Her kan I finde et hav af ​​lokale delikatesser såsom pølser, ost og krydderurter. På første sal kan I også slå her løs i håndlavede kunstværker, souvenirs og tilbehør.
 • Budapest er kendt for de mange badehuse, som opstod tilbage i romertiden. Her kan I slappe i de varme kilder efter en spændende dag i den livlige by. I kan vælge mellem en række ældgamle, men også moderne badehuse. Et af de mest populære og dyre badehuse ligger ved foden af ​​Gellert Hill. For en mindre pris kan I besøge til Rudasbaden, som mest af alt minder om en tyrkisk hammam, eller det berømte Széchenyi Bath, som er et stort kompleks med swimmingpools, saunaer og termiske bade.

Rejseguide Inklusive

Her finder I forskellige tips til seværdigheder, restauranter, museer og meget mere. Når I har booket rejsen, kan I se jeres Rejseguide på TravelBird-app'en.

calendar illustration
Tjek priser og ledige datoer for dette tilbud
Eksklusive
 • Rejse- og/eller afbestillingsforsikring
 • Bookinggebyr kr. 150,-
 • Turistskat (1,20 € per person per nat)
Betaling

Hvis du booker dette tilbud 49 dage før afrejse, kan du vælge at betale i rater. Det første beløb vil være 35% af tilbuddets samlede pris plus bookinggebyr.

Vigtig information
Betingelser

Kombinationen af rejsetjenester, der tilbydes til dig, er en pakke i henhold til EU direktiv 2015/2302. Du vil derfor drage fordel af alle de EU-rettigheder, der gælder for pakkerejser. TravelBird B.V. er fuldt ansvarlig for den korrekte udførelse af pakkerejsen som helhed. TravelBird s generelle vilkår og betingelser (A) gælder for denne booking. Se Artikel 11 i de generelle rejsevilkår for vores afbestillingsregler. I henhold til loven er TravelBird B.V. også dækket i tilfælde af, at det skulle blive nødvendigt at refundere dine indbetalinger, samt i tilfælde, hvor transport er inkluderet i pakkerejsen, for dermed at sikre din hjemtransport. Yderligere oplysninger om dine rettigheder findes under Direktiv (EU) 2015/2302 i bilag I, del A.

Prisændringer

Bemærk venligst, at flypriser kan ændre sig øjeblikkeligt og i forbindelse med bookingen. I tilfælde af prisændringer vil det altid oplyses i bookingprocessen

Pris

Prisen er per person

Værelseskapacitet

Dobbeltværelse: Maks. 3 voksne

Børnerabat

Rabatten gælder i forbindelse med 2 fuldtbetalende voksne per værelse:
Børn i alderen 0-1 år: Bor gratis på hotellet

Solorejsende

Rejser du alene? Så betaler du for den fulde pris for hotelværelset (prisen er baseret på 2 voksne)

Tilgængelighed

Hotellet er desværre ikke egnet til kørestolsbrugere

Kæledyr

Det er ikke muligt at medbringe kæledyr

Internet

Gratis WiFi på hotellet

Personlige oplysninger

Sørg for at oplyse jeres personlige oplysninger, så de stemmer overens med dem i jeres pas. Hvis de ikke stemmer overens, vil I blive afvist ved gaten og kommer altså ikke med på flyet. I fald de personlige oplysninger ikke er udfyldt korrekt, og der derfor skal foretages ændringer, vil et gebyr forekomme. Er de personlige oplysninger ikke udfyldt indenfor 24 timer efter booking, vil jeres bestilling automatisk blive annulleret, jf. TravelBirds vilkår og betingelser)

Flyinformation

Vi opdaterer dagligt udvalget af fly i vores tilbud for at sikre vores kunder de bedste flyafgange. Udbudet af flyselskaber og flytider kan derfor variere fra dag til dag. I bookingprocessen kan I se jeres flytider, og hvilket flyselskab I rejser med. Såfremt I ikke kan tilvælge indchecket bagage i bookingprocessen, er dette inkluderet i prisen. I kan finde nærmere information om bagagens maksimale mål og vægt på det pågældende flyselskabs hjemmeside

Transport mellem lufthavnen og hotellet

I forbindelse med transport mellem lufthavnen og hotellet vil køretiden være 70 minuter. I vil blive sat af ved stoppestedet Budapest City Centre.

Sted

Atrium Fashion Hotel ligger i nærheden af et af de vigtigste knudepunkter for offentlig transport i Budapest; Blaha Lujza Square. Herfra kan I til fods eller med metro besøge alle de historiske seværdigheder og mange shopping-områder. I kan komme herfra med sporvogn 4 og 6, M2 metroen og mange buslinjer. Hotellet ligger desuden ved siden af Grand Boulevard.

Kan vi hjælpe dig? Find svar på de oftest stillede spørgsmål eller kontakt os.
Til kundeservice