Vi beklager, dette tilbud er desværre udløbet.

 • Med fly
 • Med indkvartering
 • Shuttlebus inkluderet

Bo centralt i Krakow

 • Storbyferie
 • 2, 3, 4 eller 5 overnatninger
 • Krakow
9 Anmeldelser
Pris fra kr. 3.179,-
 • per person fra
 • baseret på 2 personer
Kunne disse tilbud friste i stedet?
Dette var tilbuddet

Flyv med til historiske Krakow: Tilbring 2, 3, 4 eller 5 overnatninger på Aparthotel Pergamin midt i byen inkl. morgenmad og fly tur-retur fra København eller Hamborg

Flyv med til historiske Krakow! En storbyferie i Polens andenstørste by byder på en fantastisk kombination af kultur, historie og afslapning. Gå på opdagelse i Krakows gamle bydel, beundr den betagende arkitektur eller slå jer ned på en af de mange hyggelige caféer. I er indlogeret på Aparthotel Pergamin kun fem minutters gang fra byens store markedsplads i den gamle bydel, og så flyver I tur-retur fra København eller Hamborg. Transport mellem lufthavnen og hotellet har vi også sørget for, så I behøver kun at pakke kufferten, tage hinanden i hånden og glæde jer til nogle spændende dage i Krakow!

Inklusive
 • 2, 3, 4 eller 5 overnatninger i dobbeltværelse på Aparthotel Pergamin***
 • Morgenmad
 • Fly tur-retur fra København eller Hamborg til Krakow
 • Håndbagage
 • Transport mellem lufthavn og hotellet tur-retur
Oplev historiske Krakow

Oplev historiens vingesus i Krakow! Byen har i flere århundreder haft en spændende historie fyldt med store konger og ikke mindst store krige. Sidstnævnte er nok den del, som vi danskere kender bedst til. Til trods for at have været centrum for en lang række grufuldheder under 2. Verdenskrig, står langt størstedelen af byens bygninger og monumenter som før krigen. I dag fungerer den gamle kongeby som Polens intellektuelle og kulturelle midtpunkt, mens byens historiske og nostalgiske udtryk endnu vidner om en svunden tid. Gå på opdagelse i Krakows majestætiske kirker, brostensbelagte gader i den gamle bydel, det gamle jødiske kvarter og spændende museer eller slap af i byens grønne parker og på hyggelige caféer.

ApartHotel Pergamin

36 Anmeldelser
 • Hotel
 • Krakow, Polen
Hôtel

ApartHotel Pergamin har den perfekte beliggenhed til at udforske alt det bedste, Krakow har at byde på. Hotellet har en smuk beliggenhed i hjertet af byen og kun 5 minutters gang til byens store markedsplads i den gamlebydel. På hotellet finder I en døgnåben reception samt en restaurant.

Læs mere
Chambre double

Dobbeltværelse

2 voksne per værelse

Jeres 25 m² store dobbeltværelse kommer med aircondition, gratis WiFi, TV, værdiboks, minibar, te og kaffe faciliteter, samt et moderne badeværelse med hårtørrer og toiletartikler. Værelset har enten dobbeltseng eller to enkeltsenge.

Vi anbefaler

 • Enhver gåtur gennem Krakows gamle bydel bør at starte ved Rynek Glowny, som er et af Europas største markedspladser fra middelalderen. Torvet fungerer som byens pulserende centrum, og herfra kan I opleve mange af Krakows mest populære seværdigheder som for eksempel rådhustårnet og Mariakirken.
 • Trænger I til et pusterum fra den livlige by, kan I gå forbi Planty Park. Parken har erstattet den daværende bymur og danner en smuk grøn ramme omkring den gamle bydel. Under jeres tur vil I gå forbi porten Floriańska Gate og Barbican, som er de eneste rester af den gamle bymur.
 • Skal I på en dagstur fra Krakow, må I endelig ikke gå glip af et besøg i den daværende koncentrationslejr Auschwitz, som blev brugt under 2. Verdenskrig. Koncentrationslejren var den største og mest berygtede af alle koncentrationslejre under krigen, og fungerer i dag som et museum, der giver et indblik i den rædsel, som I hidtil kun har læst om i historiebøgerne.
Eksklusive
 • Rejse- og/eller afbestillingsforsikring
 • Bookinggebyr kr. 150,-
Betaling

Hvis du booker dette tilbud 49 dage før afrejse, kan du vælge at betale i rater. Det første beløb vil være 35% af tilbuddets samlede pris plus bookinggebyr.

Vigtig information
Betingelser

TravelBird fungerer som den ansvarlige rejseagent. TravelBird Vilkår og Betingelser (A) er gældende for denne booking. Se venligst artikel 11 for vores afbestillingsbetingelser.

Check-ind

Fra 14:00

Check-ud

Indtil 12:00

Prisændringer

Bemærk venligst, at flypriser kan ændre sig øjeblikkeligt og i forbindelse med bookingen. I tilfælde af prisændringer vil det altid oplyses i bookingprocessen

Pris

Prisen er per person

Værelseskapacitet

Dobbeltværelse: Maks. 2 voksne og 1 barn (0-2 år)

Børnerabat

Børn i alderen 0-2 år: Bor gratis på hotellet
Børn i alderen 2-6 år: 50% rabat på hotelværelset.
Børn fra 6 år tæller som voksne og betaler fuld pris

Solorejsende

Rejser du alene? Så betaler du for den fulde pris for hotelværelset (prisen er baseret på 2 voksne)

Tilgængelighed

Hotellet er desværre ikke egnet til kørestolsbrugere

Kæledyr

Det er ikke muligt at medbringe kæledyr

Internet

Gratis WiFi på værelset

Flere værelser

I bookingprocessen er det muligt at booke op til 2 værelser ad gangen (afhængigt af tilgængelighed)

Personlige oplysninger

Sørg for at oplyse jeres personlige oplysninger, så de stemmer overens med dem i jeres pas. Hvis de ikke stemmer overens, vil I blive afvist ved gaten og kommer altså ikke med på flyet. I fald de personlige oplysninger ikke er udfyldt korrekt, og der derfor skal foretages ændringer, vil et gebyr forekomme. Er de personlige oplysninger ikke udfyldt indenfor 24 timer efter booking, vil jeres bestilling automatisk blive annulleret, jf. TravelBirds vilkår og betingelser

Flyinformation

Vi opdaterer dagligt udvalget af fly i vores tilbud for at sikre vores kunder de bedste flyafgange. Udbudet af flyselskaber og flytider kan derfor variere fra dag til dag. I bookingprocessen kan I se jeres flytider, og hvilket flyselskab I rejser med. Såfremt I ikke kan tilvælge indchecket bagage i bookingprocessen, er dette inkluderet i prisen. I kan finde nærmere information om bagagens maksimale mål og vægt på det pågældende flyselskabs hjemmeside

Transport mellem lufthavnen og hotellet

I forbindelse med transport mellem lufthavnen og hotellet kan der forekomme ventetid på op til 1 time. Køreturen varer 1 time

Sted

ApartHotel Pergamin ligger 15 km fra den internationale lufthavn Johannes Paul II Balice og kun 5 minutters gang fra byens store markedsplads i den gamle bydel. Fra hotellet er der kun 10 minutters gang til Krakow Railway Station (Krakow Główny).

Kan vi hjælpe dig? Find svar på de oftest stillede spørgsmål eller kontakt os.
Til kundeservice