Vi beklager, dette tilbud er desværre udløbet.

 • Med fly
 • Med indkvartering

Caribisk stemning i den Dominikanske Republik

 • Solferie
 • Punta Cana
Pris fra kr. 8.689,-
 • per person
 • baseret på 2 personer
Kunne disse tilbud friste i stedet?
Dette var tilbuddet

Besøg fantastiske Punta Cana i den Dominikanske Republik og nyd en ferie under tropiske himmelstrøg. I bor 7, 10 eller 14 nætter på det 4-stjernede hotel VIK Arena Blanca med all-inclusive og fly tur-retur fra København eller Hamborg

Hvide sandstrande så langt øjet rækker, turkisblåt hav og palmetræer der svajer blidt i vinden. Drømmer I om en ferie langt væk fra hverdagen under caribiske himmelstrøg? Ja, så er Punta Cana i den Dominikanske Republik den perfekte destination for jer. Her kan I nyde livet på stranden, gå på opdagelse i den smukke natur og drikke iskolde forfriskninger ved swimmingpoolen. I bor ved stranden Bávaro på det 4-stjernede hotel VIK Arena Blanca med all-inclusive. Så find jeres indre livsnydere frem og glæd jer til en ferie med masser af latinamerikansk stemning og ren afslapning!

Inklusive
 • Med all-inclusive
 • Fly fra København, Hamborg til Punta Cana tur-retur
 • Håndbagage
 • Underholdning og sportsaktiviteter
Tilvalg
 • Transport med shuttlebus mellem lufthavnen og hotellet tur-retur | 175 DKK per person
Caribisk ø-paradis

Den Dominikanske Republik udgør to tredjedele af den tropiske ø Hispaniola i det Caribiske Hav og grænser op til Haiti. Landet er omgiver af fantastisk natur med turkisblåt hav, hvide sandstrande, frodige bjerge og frugtbare dale. Øens imødekommende befolkning skaber en dejlig afslappet stemning, og i de små landsbyer kan I bl.a. se folk, der holder pause i skyggen af palmerne med et spil domino eller andre, der sælger kokosnødder og eksotiske frugter i små boder. Lad jer forføre af skønne latinamerikanske toner og kast jer ud i lokale danse som Merengue og Bachata eller slap af med en god bog og en iskold drink på stranden. Den Dominikanske Republik byder også på et fantastisk liv under havets overflade, og øen er en spændende destination for dykkere — alt efter årstiden gør det lune vand det muligt at opleve alverdens smukke havplanter, fisk, skildpadder og hvaler. Glæd jer til at opleve dette vidunderlige ø-paradis, god tur til Punta Cana!

VIK Arena Blanca

 • Hotel
 • Punta Cana, Dominikanske Republik
Hotel VIC Arena Blanca swimming pool

I bor på det 4-stjernede hotel VIK Arena Blanca blot få meter fra havet og stranden Bávaro. Her kan I for alvor slappe af under caribiske himmelstrøg, og med all-inclusive på hotellet skal I ikke tænkte på andet end at nyde solens stråler og iskolde forfriskninger ved swimmingpoolen. Hotellet tilbyder også underholdning og masser af sportsaktiviteter for både børn og voksne.

 • +3
Læs mere
Hotel VIC Arena Blanca Dobbeltværelse

Dobbeltværelse med udsigt til haven

Dette dobbeltværelse på ca. 30 m² har terrasse med udsigt til haven. Værelset er indrettet med privat badeværelse med hårtørrer og har aircondition, telefon, TV, mini-køleskab og værdiboks (kan benyttes mod et gebyr på 2 USD per dag).

Hotel VIC Arena Blanca Dobbeltværelse

Dobbeltværelse med havudsigt

Dette dobbelt på ca. 30 m² har terrasse med udsigt til havet. Værelset er indrettet med mini-køleskab, TV, telefon, aircondition og værdiboks (kan benyttes mod et gebyr på 2 USD per dag). Derudover har værelset privat badeværelse med hårtørrer.

All-inclusive inkluderer:

-Alle måltider, snacks og fastfood (Pizzaer, Hamburgers, Hotdogs, etc.), is, vand, sodavand, vin, øl og cocktails (nationale mærker) i barene og restauranterne.
-Kaffe, te og kage
-Håndklæder til swimmingpoolen
-Dykkerundervisning i poolen

Restauranter og barer:
-Morgenmad, frokost og middag i restaurant El Mirador.
-Snacks og fast food om eftermiddagen i restaurant El Bucanero
-Middag i a la carte-restauranten Trattoria med italienske specialiteter (det er ikke nødvendigt at bestille bord)
-Middag i a la carte-restauranten Estrella del Mar med internationale specialiteter (det er ikke nødvendigt at bestille bord)
Udenfor højsæsonen er a la carte-restauranterne ikke åbent på samme tid.

Fri adgang til hotellets 4 barer: Lobby Bar, Lounge Bar Calipso, Beach Bar Bucanero og Disco Fun Pub
-Stort udvalg af nationale drinks, sodavand, juice, øl, cocktails, kaffe, te og husets vin

Aktiviteter:
Underholdning i løbet af dagen og forskellige shows om aftenen
Aerobic, gymnastik, danseundervisning, lege i swimmingpoolen og på stranden
Miniklub for børn mellem 4-12 år
Bordtennis
Beachvolley
2 tennisbaner
Fitnesscenter

Vejret i den Dominikanske Republik

Laveste og højeste temperaturer i den Dominikanske Republik:

Januar: 19°C - 29°C
Februar: 19°C - 30°C
Marts: 20°C - 30°C
April: 21°C - 31°C
Maj: 22°C - 31°C
Juni: 22°C - 31°C
Juli: 23°C - 32°C
August: 23°C 32°C
September: 22°C - 32°C
Oktober: 22°C - 32°C
November: 21°C - 31°C
December: 20°C - 30°C

calendar illustration
Tjek priser og ledige datoer for dette tilbud
Eksklusive
 • Rejse- og/eller afbestillingsforsikring
 • Bookinggebyr kr. 150,-
 • Transport mellem lufthavnen og hotellet (kan tilvælges i bookingprocessen)
Betaling

Hvis du booker dette tilbud 49 dage før afrejse, kan du vælge at betale i rater. Det første beløb vil være 35% af tilbuddets samlede pris plus bookinggebyr.

Vigtig information
Betingelser

Kombinationen af rejsetjenester, der tilbydes til dig, er en pakke i henhold til EU direktiv 2015/2302. Du vil derfor drage fordel af alle de EU-rettigheder, der gælder for pakkerejser. TravelBird B.V. er fuldt ansvarlig for den korrekte udførelse af pakkerejsen som helhed. TravelBird s generelle vilkår og betingelser (A) gælder for denne booking. Se Artikel 11 i de generelle rejsevilkår for vores afbestillingsregler. I henhold til loven er TravelBird B.V. også dækket i tilfælde af, at det skulle blive nødvendigt at refundere dine indbetalinger, samt i tilfælde, hvor transport er inkluderet i pakkerejsen, for dermed at sikre din hjemtransport. Yderligere oplysninger om dine rettigheder findes under Direktiv (EU) 2015/2302 i bilag I, del A.

Prisændringer

Bemærk venligst, at flypriser kan ændre sig øjeblikkeligt og i forbindelse med bookingen. I tilfælde af prisændringer vil det altid oplyses i bookingprocessen

Værelseskapacitet

Dobbeltværelse med udsigt til haven: Min. 1 voksen og maks. 3 voksne + 1 barn 0-12 år og en baby 0-1 år
Dobbeltværelse med havudsigt: Maks. 3 voksne + 1 barn 0-12 år og en baby 0-1 år

Der er to dobbeltsenge per værelse

Børnerabat

Rabatten gælder i forbindelse med 2 fuldtbetalende voksne per værelse:
Børn i alderen 0-1 år: Sover i forældrenes seng og bor gratis på hotellet
Børn i alderen 2-12 år: 50 % på hotelopholdet

Solorejsende

Rejser du alene? Så betaler du et tillæg på hotelværelset. Prisen kan variere alt efter din afrejsedato

Tilgængelighed

Hotellet er desværre ikke egnet til kørestolsbrugere

Kæledyr

Det er ikke muligt at medbringe kæledyr

Internet

Det er muligt at benytte internet på hotellet mod et gebyr (betales på hotellet)

Flere værelser

I bookingprocessen er det muligt at booke op til 2 værelser ad gangen, såfremt det er samme værelsestype (afhængigt af tilgængelighed)

Information om rejsevaccinationer

Inden afrejse til den Dominikanske Republik kan det være nødvendigt at blive vaccineret mod hepatitis og difteri. Rejsende er selv forpligtet til at opsøge de officielle og opdaterede anbefalinger for vaccinationer, og dette kan gøres hos egen læge og/eller hos Statens Serums Institut, www.ssi.dk

Information om rejsevisum

For personer med dansk pas er den Dominikanske Republik visumfrit i indtil 90 dage for turistrejser. Rejsende er selv forpligtet til at opsøge de officielle visumkrav på udenrigsministeriets hjemmeside, www.um.dk. Alternativt kan I kontakte det pågældende lands ambassade.

Personlige oplysninger

Sørg for at oplyse jeres personlige oplysninger, så de stemmer overens med dem i jeres pas. Hvis de ikke stemmer overens, vil I blive afvist ved gaten og kommer altså ikke med på flyet. I fald de personlige oplysninger ikke er udfyldt korrekt, og der derfor skal foretages ændringer, vil et gebyr forekomme. Er de personlige oplysninger ikke udfyldt indenfor 24 timer efter booking, vil jeres bestilling automatisk blive annulleret, jf. TravelBirds vilkår og betingelser

Flyinformation

Vi opdaterer dagligt udvalget af fly i vores tilbud for at sikre vores kunder de bedste flyafgange. Udbudet af flyselskaber og flytider kan derfor variere fra dag til dag. I bookingprocessen kan I se jeres flytider, og hvilket flyselskab I rejser med. I kan finde nærmere information om bagagens maksimale mål og vægt på det pågældende flyselskabs hjemmeside. Bemærk venligst, at antallet af overnatninger, der ses i afsnittet ‘’Inklusive’’, er antallet af overnatninger på destinationen, men at der kan forekomme en overnatning på ud- og/eller hjemrejsen. Dette vil fremgå af flytiderne, som I ser i bookingprocessen

Transport mellem lufthavnen og hotellet

I bookingprocess er det muligt at tilkøbe transport mellem lufthavnen og hotellet mod et gebyr på 175 DKK. Transporttiden mellem lufthavnen og hotellet er ca. 30 min

Sted

Hotellet ligger ca. 20 km udenfor byen Punta Cana ved stranden Bávaro, ca. 200 km fra hovedstaden Santo Domingo og omkring 30 km fra lufthavnen Punta Cana International Airport.

Kan vi hjælpe dig? Find svar på de oftest stillede spørgsmål eller kontakt os.
Til kundeservice