Vi beklager, dette tilbud er desværre udløbet.

 • Med indkvartering

Solferie i egen lejlighed i Kroatien

 • Solferie
 • Monterol
kr. 4.029,- -43%
Pris fra kr. 2.309,-
 • per arrangement fra
Kunne disse tilbud friste i stedet?
Dette var tilbuddet

Tag på solferie ved adriaterhavskysten i Istrien, Kroatien: Tilbring 8 dage med mulighed for opgradering til halvpension i egen lejlighed på Apartments Sol Stella kun 5 minutters gang fra stranden

Dagdrømmer I om sol og badeferie i privat feriebolig? Så lad turen gå til solrige Kroatien. Tilbring 8 dage i kystbyen Umag i Istrien-regionen, hvor vandet vugger blidt mod de hvide sandstrande. I bliver indlogeret i jeres helt egen lejlighed med altan eller terrasse i idylliske omgivelser ved Adriaterhavet. Kombinationen af Kroatiens tusind år gamle verdensarvsbyer, den smukke og til tider rå klippenatur samt en kystlinje og et øhav med fantastiske strande har resulteret i en fantastisk soldestination, som endda skåner pengepungen. Glæd jer til en dejlig badeferie!

Inklusive
 • 7 overnatninger i 3- eller 4-personerslejlighed i Apartments Sol Stella***
 • Mulighed for at tilkøbe halvpension (morgenmad og aftensmad)
 • Fri afbenyttelse af udendørs saltvandspool og børnepool
 • Håndklæder og sengetøj
 • Slutrengøring
 • Apartments Sol Stella-aktiviteter for børn og unge
Umag

Umag er en by i det vestlige Kroatien i regionen Istrien på kysten til Adriaterhavet. Kroatien byder på imponerende naturoplevelser, så kig jer omkring, træk havluften dybt ned i lungerne og nyd en stemningsfuld gåtur langs Adriaterhavet. I er kommet til den ideelle destination for strandferien: Masser af sol, lange hvide strande og det fantastiske Adriaterhav, som ligger klar for jeres fødder. Derfor er det helt i orden at lægge sig på langs og holde strandferie. Skulle I få lyst til udforske byen, så tag ind til Umags centrum på kroatisk restaurant og smag på de lokale delikatesser. Eller sæt jer på en af de hyggelige barer og få en af landets nationalpilsnere. I Kroatien er madlavning en værdsat del af kulturen, og I kommer sjældent til at rejse jer skuffede fra et hjemmelavet måltid. Langs den kroatiske kyst, hvor I er indlogeret, spises der især fisk og skaldyr, og man drikker gerne øl til. Kroatien byder på en del nationalbryggerier: De mest kendte ølmærker er Karlovacko og Ozujsko, men der findes utallige typer og mærker. Prøv jer frem, og gå på opdagelse i kroatisk kultur!

Apartments Sol Stella ***

 • Apartment
 • Monterol, Kroatien
Hotel

Velkommen til Apartments Sol Stella. Her er badeferien garanteret med kun 5 minutter på gåben til den berømte Laguna strand. I bor lige ved Adriaterhavet kun 2 kilometer fra byen Umags centrum, som byder på hyggelige butikker og spisesteder. Umag tiltrækker mange sportsentusiaster og turister grundet den årlige tennisturnering ATP Croatia Open Umag. Skulle jeres ophold finde sted under turneringen, er tilskuerpladserne oplevelsen værd. Jeres lejlighedskompleks har en skøn saltvandspool, og der er desuden et postkontor, en hæveautomat, diverse butikker, et supermarked og en førstehjælpsstation samt en hyggelig restaurant.

 • +6
Læs mere
Apartments Sol Stella - Classic

3-personerslejlighed

3 voksne per lejlighed

Lejligheden har plads til maks. 3 voksne og har en størrelse på 28 m². Lejligheden har et soveværelse med to enkeltsenge og en stue med sofaseng samt køkken og bad. Lejligheden er udstyret med satellit-TV, telefon, aircondition og en hyggelig altan.

Apartments Sol Stella - Superior

4-personerslejlighed

4 voksne per lejlighed

Lejligheden har plads til maks. 4 voksne og har en størrelse på 28 m². Der er et soveværelse med to enkeltsenge, en stue med to sofasenge samt køkken og bad. Lejligheden er udstyret med satellit-TV, telefon, aircondition og en hyggelig altan.

Apartments Sol Stella - Premium

4-personerslejlighed med terrasse

4 voksne per lejlighed

Lejligheden har plads til maks. 4 voksne og har en størrelse på 30 m². Der er et soveværelse med to enkeltsenge, en stue med to sofasenge samt køkken og bad. Lejligheden er udstyret med satellit-TV, telefon, aircondition og en hyggelig terrasse, hvor I kan nyde solen og den friske havluft.

calendar illustration
Tjek priser og ledige datoer for dette tilbud
Eksklusive
 • Rejse- og/eller afbestillingsforsikring
 • Bookinggebyr kr. 150,-
 • Transport
Betaling

Hvis du booker dette tilbud 49 dage før afrejse, kan du vælge at betale i rater. Det første beløb vil være 35% af tilbuddets samlede pris plus bookinggebyr.

Vigtig information
Betingelser

Kombinationen af rejsetjenester, der tilbydes til dig, er en pakke i henhold til EU direktiv 2015/2302. Du vil derfor drage fordel af alle de EU-rettigheder, der gælder for pakkerejser. TravelBird B.V. er fuldt ansvarlig for den korrekte udførelse af pakkerejsen som helhed. TravelBird s generelle vilkår og betingelser (A) gælder for denne booking. Se Artikel 11 i de generelle rejsevilkår for vores afbestillingsregler. I henhold til loven er TravelBird B.V. også dækket i tilfælde af, at det skulle blive nødvendigt at refundere dine indbetalinger, samt i tilfælde, hvor transport er inkluderet i pakkerejsen, for dermed at sikre din hjemtransport. Yderligere oplysninger om dine rettigheder findes under Direktiv (EU) 2015/2302 i bilag I, del A.

Check-ind

Fra 14:00 - 18:00

Check-ud

Indtil 06:00 - 10:00

Pris

Prisen er per lejlighed ekskl. halvpension

Halvpension kan tilvælges for ca. 120-150 DKK per person per dag (tilkøbes i bookingprocessen)

Lejlighedskapacitet

3-personerslejlighed: Maks. 3 personer
4-personerslejlighed: Maks. 4 personer

Tilgængelighed

Lejlighederne er desværre ikke egnede til kørestolsbrugere

Kæledyr

Kæledyr kan medbringes for 13 € per dyr per nat. Kontakt venligst vores kundeservice

Internet

Gratis WiFi i lejlighedskompleksets fællesarealer

Parkering

Parkering er gratis

Flere lejligheder

I bookingprocessen er det muligt at booke flere lejligheder ad gangen, såfremt det er samme type (afhængigt af tilgængelighed)

Halvpension

Har I tilkøbt ophold med halvpension, får I serveret morgen- og aftenbuffet i hotelrestauranten hver dag

Babyseng

Det er muligt at låne en babyseng gratis. Kontakt venligst vores kundeservice

Sted

Jeres lejlighed ligger blot 450 meter fra stranden og kun 2 kilometer fra Umags centrum. Lejlighedskomplekset ligger i Istrien-regionen i Kroatien knap 100 km fra Trieste Airport (TRS) i Italien.

Kan vi hjælpe dig? Find svar på de oftest stillede spørgsmål eller kontakt os.
Til kundeservice