Vi beklager, dette tilbud er desværre udløbet.

 • Med fly
 • Med indkvartering
 • Med lejebil

På rundrejse og roadtrip i Skotland

Rundrejse overnatninger Storbritannien

per person fra kr. 4.399,-
baseret på 2 personer
Kunne disse tilbud friste i stedet?
Dette var tilbuddet

Kom på en eventyrlig rundrejse i det storslåede Skotland: Tilbring 7 overnatninger fordelt i landets største byer og mest berømte attraktioner inkl. daglig morgenmad, lejebil under opholdet og fly tur-retur fra København eller Hamborg

Oplev Skotlands mytiske landskaber og legendariske ruiner, som var I havnet i et af Shakespeares dramaer! Skotland byder på tågede moser, dybe søer, vilde øer og majestætiske slotte. Besøgende kommer fra hele verden for at opleve Loch Ness-uhyret, kvalitetswhisky, smukke kilte, skotskternede plaider og naturligvis nationalinstrumentet sækkepiben og dens sælsomme melodier. Jeres rundrejse starter i Edinburgh, hvor I får udleveret jeres lejebil. Glæd jer til at opleve Stirling, Edinburgh, Inverness, Oban og St. Andrews! Rundrejsen inkluderer morgenmad samt fly fra København eller Hamborg.

Inklusive
 • Indkvartering i dobbeltværelse på de følgende 3-stjernede hoteller:
 • 1 overnatning i Edinburgh på Haymarket Hub Hotel eller Hotel Brooks (eller tilsvarende)
 • 2 overnatninger i Oban på Hotel Rowantree or Kings Knoll (eller tilsvarende)
 • 1 overnatning i Skye på Sligachan Hotel eller Royal Hotel (eller tilsvarende)
 • 1 overnatning i Beauly på Hotel Priory Beauly eller The Steadingshotel (eller tilsvarende)
 • 1 overnatning i Perthshire på Fishers Hotel eller Kenmore Hotel (eller tilsvarende)
 • 1 overnatning i Edinburgh på Hotel Tune eller Hotel Brooks (eller tilsvarende)
 • Morgenmad på alle hoteller
 • Lejebil under hele rundrejsen: Fiat 500 (eller tilsvarende)
 • Fuld forsikring til lejebilen
 • Fly tur-retur fra København eller Hamborg til Edinburgh
 • Håndbagage
Tilvalg
 • Jacobite Freedom Cruise (voksen)
 • Rundtur på Glengoyne Destilleri
 • Jacobite Freedom Cruise (5-16 år)
 • Rundtur på Glengoyne Destilleri (barn)
 • Færge tur-retur fra Oban til Craignure
 • Færge (envejs) fra Mallaig til Armadale (Isle of Skye)
 1. Dag 1: Edinburgh

  Velkommen til Edinburgh! Den skotske hovedstad byder på brostensbelagte gader, imponerende slotte, gamle pubber og masser af skotsk kultur! Edinburgh er Storbritanniens mest besøgte destination efter London, og det skyldes de utallige seværdigheder og kulturbegivenheder, man kan opleve i byen. Nogle af byens skatte er blandt andre middelalderfortet Edinburgh Castle, Holyrood Palace fra 1600-tallet, den kongelige residens og naturligvis den berømte og betagende kirke St. Giles. Både slottet og St. Giles ligger i den gamle bydel, som figurerer på UNESCO's verdensarvliste grundet sin historiske betydning. Det er ligeledes i den gamle bydel at I finder de to moderne attraktioner National Museum of Scotland og det skotske parlament. Nationalmuseet byder på en interessant samling (og kombination) af egyptiske mumier og flere af Elton Johns kostumer.

  Edinburgh Airport -> Haymarket Hub Hotel 15.7 km

  Lobby - Haymarket Hub Hotel

  Haymarket Hub Hoteleller tilsvarende

  Hotel Edinburgh, Storbritannien

  I bor på Haymarket Hub Hotel, der ligger fint placeret kun cirka 15 minutter fra det historiske Edinburgh Slot. Receptionen er åben døgnet rundt, indretningen er moderne og funktionel, og her er gratis WiFi i hele bygningen.

  Læs mere
 2. Dag 2: Stirling

  Næste morgen, på rundrejsens 2. dag går rejsen til Stirling, "Gateway to the Highlands", som var en af de vigtigste byer i historien om Skotland, og stedet for utallige kampe om skotsk uafhængighed. Ruten tager ikke mere end omkring 45 minutter, så indlæg gerne en afstikker til den klare fjord Forth af Firth. For eksempel er den røde bro ved Queensferry et ganske særligt syn. Stirling var engang hovedstad i Skotland, og dit besøg her bør fokusere på den middelalderlige bymidte, og en af ​​Skotlands fineste slotte ligger på en vulkansk klippe, hvor I kan nyde en fantastisk udsigt over omgivelserne. Tag en spadseretur gennem den historiske gamle bydel, besøg det majestætiske Stirling Castle og monumentet til ære for nationalhelten William Wallace. Når aftenen nærmer sig, kan I tage på pub og smage på nationalretten haggis, den traditionelle black pudding og den lækre dessert cranachan.

  Haymarket Hub Hotel -> Hotel Rowantree Oban 192.9 km

  Chambre

  Hotel Rowantreeeller tilsvarende

  Hotel Oban, Storbritannien

  På hovedgaden i Oban kun 200 meter fra vandet finder I det moderne Rowantree Hotel. Glæd jer til at nyde en bøf i hotelrestauranten og lad jer forkæle af det gæstfri personale, ej at forglemme jeres traditionelle skotske morgenmadsbuffet. Jeres dobbeltværelse er lyst, hyggeligt og udstyret med TV, WiFi og eget badeværelse med badekar og bruser.

  Læs mere
 3. Dag 3: Oban & Isle of Mull

  På rundrejsens 3. dag sættes kursen mod vest til den maleriske by Oban, som byder et væld af turister velkommen hvert år. Byen centrerer sig om et whiskydestilleri etableret i 1794, som i dag er et af ​​Skotlands mindste producenter. Fra havnen i Oban kan I tage færgen over til Isle of Mull. Øen har tre små slotte, som er et besøg værd, her i blandt Duart Slot på øens nordøstlige hjørne. Slottet var hjemsted for MacLean-klanen, og det er her filmen Entrapment fra 1999 blev indspillet med Sean Connery, som på sin mors side har rødder i MacLean-klanen. Slottet har en smuk udsigt over vandet.

  Lige ved siden af ​​Isle of Mull, på den sydvestlige kyst, ligger den lille ø Iona, som er berømt for sit kloster Iona Abbey. Klostret blev grundlagt helt tilbage i 563, og har en fantastisk historie samt en kirkegård, hvor selveste Macbeth ligger begravet. Klostrets betydning for den skotske pilgrimsfærd og kongelige gravsteder gør Iona Abbey til en turistattraktion, I ikke skal snyde jer selv for at opleve.

  Chambre

  Hotel Rowantreeeller tilsvarende

  Hotel Oban, Storbritannien

  På hovedgaden i Oban kun 200 meter fra vandet finder I det moderne Rowantree Hotel. Glæd jer til at nyde en bøf i hotelrestauranten og lad jer forkæle af det gæstfri personale, ej at forglemme jeres traditionelle skotske morgenmadsbuffet. Jeres dobbeltværelse er lyst, hyggeligt og udstyret med TV, WiFi og eget badeværelse med badekar og bruser.

  Læs mere
 4. Dag 4: Fort William & Isle of Skye

  På jeres 4. dag sætter I kompasset stik nord mod det dramatiske landskab ved Glen Coe i Fort William. Området Fort William ligger direkte ud til havsøen Loch Linnhe. Landskabet er dramatisk med bjerge, der tårner sig op mod øst og vest, og området er ideelt til nogle aktive timer i den friske luft. Her kan I udforske det skotske højland, og I er ikke mere end en halv times kørsel fra Storbrittaniens højeste bjerg, Ben Nevis. Det var desuden i højlandet, at den tragiske massakre af MacDonald-klanen i 1600-tallet fandt sted. I dag byder Glen Coe på charmerende caféer og spisteder.

  Efter en bid mad fortsætter jeres rejse længere nordpå til Mallaig, hvor I kan vælge mellem at krydse broen, der forbinder Kyle of Lochalsh til Isle of Skye, eller tage færgen fra Mallaig. Isle of Skye er den største ø i Hebriderne, hvor I finder et naturliv, I aldrig glemmer. Landskabet er emblematisk for Skotland, og øen er en af de få steder i landet, hvor beboerne endnu taler gælisk. Flere film er optaget her, ligesom forfattere og malere i århundreder har fundet inspiration fra øens mytiske stemning. Den ikoniske MacLeod-klan havde hovedsæde på Dunvegan Slot: Klanen styrede øen med hård hånd, og legenderne fortæller om vikinger, stor rigdom og magtkampe.

  Hotel Rowantree Oban -> Sligachan Hotel 229.8 km

  Sligachan Hotel

  Hotel Skotland, Storbritannien

  Det fine Sligachan Hotel kombinerer komfort med gæstfrihed, og har en beliggenhed, som er ideel for jer, der ønsker at udforske Isle of Skyes smukke landskab. Hotellet har egen bar, restaurant og have. Den historiske bygning er fra 1800-tallet, hvilket I kommer til at nyde, når I sidder med en drink foran den hyggelige pejs. Værelserne er nyrenoverede med WiFi.

  Læs mere
 5. Dag 5: Eilean Donan Castle & Loch Ness

  På jeres rundrejses 5. dag skal I møde Skotlands største legende: Loch Ness-uhyret! Start turen ved at køre østpå til Eilean Donan Castle. Dette ikoniske slot har optrådt i en lang række film og TV-serier, og ligger lige uden for den lille landsby Dornie. Herfra går ruten videre mod Inverness, hvor I har jeres vigtigste stop ved Urquhart Castle, en slotsruin smukt beliggende ved bredden af ​​Loch Ness-søen. Her er atmosfæren nærmest magisk, og det er let at se inspirationen bag myten om uhyret Loch Ness. Har I lyst til en udflugt, kan I tilkøbe en sejltur på den berømte sø — men husk at lade teleonen op, så I kan fange et billede af Nessie, hvis hun kommer op til overfladen! I tilbringer natten i Inverness, som I er klar til udforske efter en god nats søvn.

  Sligachan Hotel -> Hotel Priory Beauly 151.8 km

  Chambre

  Hotel Priory Beaulyeller tilsvarende

  Hotel Beauly, Storbritannien

  Velkommen til det charmerende Hotel Priory Beauly i hjertet af det maleriske Beauly. Personalet er servicemindet og giver gerne gode tips til spændende oplevelser i området. Morgenmad serveres hele formiddagen, og I kan checke ud sent, hvis I trænger til en rolig morgen. Jeres dobbeltværelse har TV, WiFi og eget badeværelse med badekar.

  Læs mere
 6. Dag 6: Inverness

  På rundrejsens 6. dag vågner I i Inverness, porten til Højlandet. Denne charmerende skotske by byder på masser af traditionelle pubber, museet Titanic Inverness Maritime Museum og et imponerende slot. Inverness er en del af det skotske højland og ligger ca. 2 timers kørsel fra Onich. I Inverness kan I vandre mellem gamle stenbygninger og over hængebroer, der spænder over den sagnomspundne sø, inden det bliver tid til at snuppe en stiv whisky på en af byens mange destillerier. En spadseretur i byen er anbefalelsesværdig og et tiltrængt skift fra bilsædet. Efter at have strukket benene fortsætter turen sydpå gennem Aviemore, ind i hjertet af Cairngorms National Park, som byder på betagende bjerge.

  Efter en skøn dag i højlandet kører I til den lille by Pitlochry i regionen Perthshire. Pitlochry er en charmerende perle, hvor I kan se victoriansk arkitektur og besøge Scottish Hydro Electric Visitor Centre's berømte 'fisketrappe' (Salmon Ladder), hvor I med egne øjne kan se laks svømme opad en trappe som illustration på laskens rejse fra sit fødested til højlandsfloderne og tilbage igen. Efter en oplevelsesrig dag kan I spise en god middag på et af byens hyggelige, lokale spisesteder og afslutningsvis tjekke ind på dagens hotel.

  Hotel Priory Beauly -> Fishers Hotel Pitlochry 158.0 km

  Chambre

  Fishers Hotel Pitlochryeller tilsvarende

  Hotel Pitlochry, Storbritannien

  Det er umuligt at kede sig på Fischers Hotel Pitlochry, hvor det venlige personale sørger for at arrangere koncerter og tema- og spilleaftener. Hotellet råder desuden over bar og restaurant. Jeres dobbeltværelse med udsigt over hotelhaven eller det omkringliggende landskab. De rummelige værelser har TV og WiFi.

  Læs mere
 7. Dag 7: St. Andrews

  Den sidste etape af rundrejsens 7. dag fører jer til St. Andrews — fødestedet for golf! Byens beboere har spillet golf siden 1400-tallet — sådan lyder fortællingen i hvert fald. Byens mest berømte vartegn er selvfølgelig St. Andreas-katedralen med sin smukke ruin, der engang var Skotlands højeste bygning. Det anslås, at tårnet var 119 meter højt, og er stadig den dag i dag et imponerende syn.

  Efter en dag i smukke St. Andrews kører I tilbage til Edinburgh, hvor jeres sidste overnatning finder sted. Vi anbefaler ruten langs fiskerbyerne Elie og Pittenweem, hvorefter I krydser Forth Bridge og ser udsigten over "The Black River" (Firth of Forth). I afslutter rejsen tilbage i Edinburgh, hvor I tilbringer jeres sidste overnatning.

  Fishers Hotel Pitlochry -> Haymarket Hub Hotel 110.8 km

  Lobby - Haymarket Hub Hotel

  Haymarket Hub Hoteleller tilsvarende

  Hotel Edinburgh, Storbritannien

  I bor på Haymarket Hub Hotel, der ligger fint placeret kun cirka 15 minutter fra det historiske Edinburgh Slot. Receptionen er åben døgnet rundt, indretningen er moderne og funktionel, og her er gratis WiFi i hele bygningen.

  Læs mere
 8. Dag 8: 'There and back again' i Edinburgh

  Efter 7 dages roadtrip i Skotlands mytiske omgivelser er det på tide at sige farvel til den naturskønne, vejrbidte og stolte nation. På jeres sidste overnatning i Edinburgh kan I nyde en god middag i hovedstaden og få shoppet de sidste souvenirs, og måske besøge et af de museer, I ikke nåede på første del af rejsen.

  Haymarket Hub Hotel -> Edinburgh Airport 13.6 km

Lejebil inklusive

Nyd friheden ved at have egen bil på rejsen. Vi finder den rette størrelse bil til dig, og vi sørger for, at afhentning og aflevering af lejebilen passer til dit flys afgang- og ankomsttider.

 • Fuld forsikring
 • Fri kilometer
Læs mere

Vigtigt at tjekke

 • I får en Vauxhall Corsa eller tilsvarende model afhængigt af antal rejsende.
 • Bemærk venligst, at den primære chauffør skal være indehaver af et kreditkort i eget navn med et rådighedsbeløb, der kan dække depositum på maks. € 2500,-. Depositummets størrelse kan variere og afhænger af biltypen. Bemærk venligst, at et Dankort/VisaDankort IKKE kan benyttes til at betale depositum. Medbring i stedet et kreditkort, f.eks Mastercard
 • Den primære chauffør skal besidde et gyldigt kørekort, som er min. 2 år gammelt.
Se alle betingelser
Eksklusive
 • Rejse- og/eller afbestillingsforsikring
 • Bookinggebyr kr. 150,-
 • Benzin og eventuelle parkeringsafgifter
 • Færgebilletter til Isle of Mull, Isle of Iona og Isle of Skye er ikke inkluderet i tilbudet (I vil modtage en bekræftelse på færgetiderne sammen med resten af jeres rejsedokumenter)
Betaling

Hvis du booker dette tilbud 49 dage før afrejse, kan du vælge at betale i rater. Det første beløb vill være 35% af tilbuddets samlede pris plus bookinggebyr.

Vigtig information
Betingelser

TravelBird fungerer som den ansvarlige rejseagent. TravelBird Vilkår og Betingelser (A) er gældende for denne booking. Se venligst artikel 11 for vores afbestillingsbetingelser.

Prisændringer

Bemærk venligst, at flypriser kan ændre sig øjeblikkeligt og i forbindelse med bookingen. I tilfælde af prisændringer vil det altid oplyses i bookingprocessen

Check-ind på hoteller

Fra kl. 15.00

Check-ud fra hoteller

Til kl. 10.00

Pris

Pris per person

Værelseskapacitet

Dobbeltværelse: Maks. 2 voksne

Børnerabat

Rabatten gælder i forbindelse med 2 fuldtbetalende voksne per værelse:
Børn i alderen 0-2 år: Bor gratis på hotellet
Børn i alderen 3-11 år: 50% rabat på hotelværelset
Børn fra 12 år tæller som voksne og betaler fuld pris

Solorejsende

Rejser du alene? Så betaler du for den fulde pris for hotelværelset (prisen er baseret på 2 voksne)

Tilgængelighed

Rundrejsen er ikke egnet til kørestolsbrugere

Kæledyr

Det er ikke muligt at medbringe kæledyr

Internet

WiFi findes på størstedelen af hotellerne og koster cirka 5£ per døgn

Parkering

Parkering findes nær hotellerne med varierende parkeringsafgift på omkring 15 £ per døgn

Flere værelser

I bookingprocessen er det muligt at booke op til 2 værelser ad gangen (afhængigt af tilgængelighed)

Personlige oplysninger

Sørg for at oplyse jeres personlige oplysninger, så de stemmer overens med dem i jeres pas. Hvis de ikke stemmer overens, vil I blive afvist ved gaten og kommer altså ikke med på flyet. I fald de personlige oplysninger ikke er udfyldt korrekt, og der derfor skal foretages ændringer, vil et gebyr forekomme. Er de personlige oplysninger ikke udfyldt indenfor 24 timer efter booking, vil jeres bestilling automatisk blive annulleret, jf. TravelBirds vilkår og betingelser

Flyinformation

Vi opdaterer dagligt udvalget af fly i vores tilbud for at sikre vores kunder de bedste flyafgange. Udbudet af flyselskaber og flytider kan derfor variere fra dag til dag. I bookingprocessen kan I se jeres flytider, og hvilket flyselskab I rejser med. Såfremt I ikke kan tilvælge indchecket bagage i bookingprocessen, er dette inkluderet i prisen. I kan finde nærmere information om bagagens maksimale mål og vægt på det pågældende flyselskabs hjemmeside

Hoteller

Bemærk venligst, at vi ikke kan garantere nedenstående hoteller, men at I uanset hvad vil bo på hoteller af lignende standard.