Vi beklager, dette tilbud er desværre udløbet.

 • Med indkvartering

Familieferie i Gøteborg med entré til Liseberg

 • Forlystelsespark
 • 1 eller 2 overnatninger
 • Göteborg
kr. 1.219,- -51%
Pris fra kr. 599,-
 • per person fra
 • baseret på 2 personer
Kunne disse tilbud friste i stedet?
Dette var tilbuddet

Tag familien med på miniferie i Gøteborg: Tilbring 2 eller 3 dage på First Hotel Kviberg Park i Gøteborg inkl. morgenmad og dagsbillet til den svenske forlystelsespark Liseberg

Tag familien med til Nordens største forlystelsespark, Liseberg! Her vil I finde utallige karruseller, rutsjebaner, aktiviteter og boder, så I kommer helt sikkert ikke til at kede jer. I er indlogeret i 2 eller 3 dage med morgenmad på First Hotel Kviberg i dejlige Gøteborg, hvor I kan nyde en drink i hotelbaren efter en aktiv dag i forlystelsesparken. Har I lyst til at udforske Gøteborg, er der masser af lækre fiskerestauranter samt mulighed for bådture i den smukke skærgård.

Inklusive
 • 1 eller 2 overnatninger i familieværelse (til maks. 4 personer) på First Hotel Kviberg Park***
 • Morgenmad
 • Dagsbillet til Liseberg forlystelsespark til 2 voksne og 2 børn (ekskl. turpas)
Lisebergs forlystelsespark

I Liseberg forlystelsespark finder I både vilde karruseller, sjove forlystelser og susende rutsjebaner samt restauranter, spillehaller og meget mere. I dette tilbud er der inkluderet en hel dags entré til parken (bemærk: ekskl. turpas), så både børn og barnlige sjæle kan få tilfredsstillet deres eventyrlyst og opnå deres adrenalinsus. Fra hotellet kan I tage sporvogn 6, som går direkte til forlystelsesparken — så bliver det næsten ikke nemmere!

First Hotel Kviberg Park

 • Hotel
 • Göteborg, Sverige
Hotel

Det flotte First Hotel Kviberg Park er etableret i 2015. Her kan I benytte jer af spaområde med sauna og 2 boblebade (mod gebyr), en restaurant, hvor I nyder jeres morgenmad, samt gratis WiFi overalt. Vil I røre jer, har hotellet også eget fitnesscenter. Hotellet ligger cirka 7 km fra Gøteborgs centrum, og I kommer nemt dertil med sporvogn nr. 6.

Læs mere
Family room

Familieværelse

4 voksne per værelse

I bor på et familieværelse med plads til maks. 4 personer. Værelserne har opholdsområde, fladskærms-TV med satellit-kanaler og et skrivebord. Der er desuden eget badeværelse med toilet og bad. I har gratis WiFi på hele hotellet.

Gøteborg & Liseberg

På den svenske vestkyst, hvor den smukke Göta-elv har sit udløb i Kattegat, finder I Gøteborg.
Siden middelalderen har Gøteborg været Sveriges vestlige havn, og har derfor haft en vigtig rolle i Sveriges historie. Byen er kendt for sin gæstfri lokalbefolkning, sine mange lækre restauranter og caféer og sin smukke skærgård, der består af hundredvis af øer og rev. Det er da også en af Sveriges største byer, og det er grunden til, at der er en vis storbystemning, der summer i gaderne. Siden Liseberg forlystelsespark åbnede i 1923 har det dog også være et af de helt store trækplastre — især for børnefamilier.

Eksklusive
 • Rejse- og/eller afbestillingsforsikring
 • Bookinggebyr kr. 150,-
 • Transport
Betaling

Hvis du booker dette tilbud 49 dage før afrejse, kan du vælge at betale i rater. Det første beløb vil være 35% af tilbuddets samlede pris plus bookinggebyr.

Vigtig information
Vores samarbejdspartners betingelser

TravelBird fungerer som rejseagent for vores samarbejdspartner Kviberg Park Hotel & Conference. Du indgår derfor direkte aftale med Kviberg Park Hotel & Conference. TravelBirds bookingbetingelser (B) og vores samarbejdspartners (rejse)betingelser gælder for dette tilbud. Det samlede rejsebeløb (eksklusive bookinggebyr) kan refunderes, hvis ordren annulleres indtil 2 dage før udrejsedagen. Der sker ingen refundering, hvis ordren annulleres efter den dag.

Check-ind

Fra 15:00 - 22:00

Check-ud

Indtil 11:00

Pris

Prisen er per person

Værelseskapacitet

Familieværelse: Min. 2 personer og maks. 4 personer

Rabat

Rabatten gælder i forbindelse med 2 fuldtbetalende voksne per værelse:
Børn i alderen 0-11 år: Gratis
Personer over 12 år betaler ca. 200 DKK per nat

Enkeltpersonstillæg

Hvis 1 person booker et familieværelse, betales der for 2 personer

Tilgængelighed

Hotellet råder over værelser egnet til kørestolsbrugere. Kontakt venligst vores kundeservice

Internet

Gratis WiFi på hotellet

Kæledyr

Det er ikke muligt at medbringe kæledyr

Parkering

Parkering udendørs: 30 SEK per døgn
Parkering i garage: 160 SEK per døgn

Betales på hotellet

Flere værelser

I bookingprocessen er det muligt at booke flere værelser ad gangen (afhængigt af tilgængelighed)

Sted

Jeres hotel ligger cirka 7 kilometer fra det centrale Gøteborg og forlystelsesparken Liseberg, som I nemt når med sporvogn 6.

Kan vi hjælpe dig? Find svar på de oftest stillede spørgsmål eller kontakt os.
Til kundeservice