Vi beklager, dette tilbud er desværre udløbet.

 • Med fly
 • Med indkvartering

Sydafrikas højdepunkter: Cape Town & safari

Rundrejse 12 overnatninger Sydafrika

per person fra kr. 16.799,-
baseret på 2 personer
Kunne disse tilbud friste i stedet?
Dette var tilbuddet

10 overnatninger i Sydafrika fordelt i Cape Town og vildreservatet Madikwe Game Reserve inkl. 5 safarier, fly tur-retur fra København eller Hamborg, morgenmad og al transport undervejs

Tag med på en uforglemmelig rejse til Sydafrika og oplev det bedste, landet kan byde på. Fra badende elefanter og løver, der slænger sig på savannen i Madikwe Game Reserve til summende byliv, farverige townships og bølgende vinmarker i Cape Town. På denne rejse har I mulighed for at opleve alt dette og mere til! I har i alt 10 overnatninger i Sydafrika, og fly, hele 5 safarier samt al transport på turen har vi sørget for, så det er bare med at gribe dagen og kameraet og komme afsted!

Inklusive
 • 1 overnatning i dobbeltværelse på Holiday Inn Johannesburg Airport inkl. morgenmad
 • 3 overnatninger i telt-suite i Thakadu River Camp i Madikwe Game Reserve inkl. halvpension
 • 6 overnatninger i dobbeltværelse på Inn on the Square i Cape Town inkl. morgenmad
 • 3x safari om eftermiddagen (dag 2, 3 & 4)
 • 2x safari om morgenen (dag 3 & 4)
 • Fly fra København eller Hamborg til Johannesburg (med Emirates)
 • Fly retur fra Cape Town til København eller Hamborg (med Emirates)
 • Idenrigsflyvning fra Johannesburg til Cape Town (med British Airways/Comair)
 • Al øvrig transport på rundrejsen
 • 2 overnatninger på flyet (1 hver vej)
 • 20 kg indchecket bagage
 • 7 kg håndbagage
Eksklusive
 • Rejse- og/eller afbestillingsforsikring
 • Bookinggebyr kr. 150,-
Tilvalg
 • Heldagsudflugt på Cape-halvøen
 • Heldagsudflugt til Winelands
 • Halvdagsudflugt til Table Mountain og byrundvisning
 • Heldagsudflugt på cykel ved Cape Point og Winelands
 1. Dag 1: Ankomst til Johannesburg

  I lander i Johannesburg Lufthavn, hvorfra I bliver kørt den korte tur til jeres første hotel. Her i Sydafrikas største by kan I eksempelvist gå på opdagelse i landets spændende men grusomme historie på Apartheidmuseet og Constitution Hill, hvor I får et indblik i folkets kamp mod apartheidsystemet. Er I trætte ovenpå den lange flyvetur, kan I selvfølgelig også bare slappe af på hotellet og snuppe en opkvikkende tur i poolen.

  pool

  Holiday Inn Johannesburg Airport

  Hotel Boksburg, Sydafrika

  Holiday Inn Johannesburg Airport ligger, som navnet antyder, nær lufthavnen. Det moderne hotel har en udendørs swimmingpool, fitnesscenter, en restaurant, room service og gratis WiFi. Værelserne: I bor på et dobbeltværelse med aircondition, fladskærms-TV, værdiboks, te- og kaffefaciliteter, minikøleskab samt et badeværelse med badekar, bruser, toilet, hårtørrer og toiletartikler.

  Læs mere
 2. Dag 2 - 4: Safari i Madikwe Game Reserve

  Efter morgenmaden sætter I kurs mod vildtreservatet Madikwe Game Reserve, hvor I kan se frem til 3 safarifyldte dage. I bliver hentet fra hotellet og kørt den ca. 4,5 time lange tur gennem den fascinerende afrikanske bush til Thakadu River Camp. Jeres ophold her byder på hele 5 safarier - 3 om eftermiddagen og 2 om morgenen - så der er gode chancer for at spotte en masse forskellige dyr og for at få taget de perfekte safaribilleder.

  Det malariafrie og private Madikwe Game Reserve ligger nær grænsen til Botswana og er med sine 750 km² et af Sydafrikas største vildtreservater. Dyrelivet her er ganske enestående, idet bestanden er ualmindeligt tæt og varieret. I har blandt andet mulighed for at opleve de berømte Big Five (elefant, løve, bøffel, næsehorn og leopard), giraffer, zebraer, den sjældne afrikanske vildhund, hyæner, antiloper samt nogle af de 350 forskellige fuglearter, der har hjemme i reservatet.

  Jeres første safari finder sted om eftermiddagen på dag 2, og de følgende 2 dage skal I på safari både morgen og eftermiddag. Turene foregår i en gruppe på mellem 2 og 8 personer og bliver ledt af en kyndig engelsktalende ranger, der lige ved, hvor I bedst spotter savannens beboere.

  terras

  Thakadu River Camp

  Hotel Ngaka Modiri Molema, Sydafrika

  Thakadu River Camp ligger ved bredden af floden Marico i den østlige del af Madikwe Game Reserve. Her er 12 telt-suiter, som alle har udsigt til floden, et gæstfrit personale, lounge i åbent plan, spiseareal, reception samt et flot bar- og poolområde, hvor I kan få jer et velfortjent hvil. Thakadu River Camp er designet til at blende sammen med omgivelserne og er en oase midt i den afrikanske bush. For ekstra forkælelse er der desuden mulighed for at tilkøbe massage. Værelserne: Jeres telt-suite er indrettet i safaristil og har alle fornødenheder, aircondition, te- og kaffefaciliteter samt eget badeværelse med hårtørrer.

  Læs mere
 3. Dag 5 - 11: Cape Town

  På dag 5 er det tid til at drage mod Cape Town, hvor I oplever en helt anden anden side af Sydafrika. I bliver afhentet fra Thakadu River Camp og kørt tilbage til Johannesburg Lufthavn, hvorfra I tager den godt 2 timer lange flyvetur til Cape Town. Herfra bliver I hentet af en chauffør og kørt til jeres hotel (ca. 30-45 min). De følgende dage kan I enten udforske den alsidige by på egen hånd eller deltage i de nedenstående valgfrie udflugter. Havnebyen Cape Town ligger på Sydafrikas sydvestlige kyst og er et af de mest populære turistmål i Afrika takket være det behagelige klima, den smukke natur, det varierede og farverige gadebillede, de lækre strande samt de mange kulturelle seværdigheder. Blandt de mest besøgte attraktioner er kabelbanen op til Table Mountains top, den livlige havn og bådene med kurs mod Robben Island i Table Bay. På øen findes det berygtede fængsel, hvor Nelson Mandela blev holdt fanget, og som i dag er omdannet til museum.

  Valgfri heldagsudflugt på Cape-halvøen (dag 7): Sørg for at pakke kameraet, for der er i den grad selfieværdige øjeblikke i vente på denne tur. Cape Point på Cape-halvøen er målet, men køreturen hertil er bestemt også noget for sig med stejle bjerge, bugter, strande, landsbyer og fiskerlejer. I kører langs atlanterhavskysten og gør holdt ved Hout Bay, der er en af Sydafrikas bedst bevarede hemmeligheder. Her kan I tage på en kort bådtur til Duiker Island (ikke inkluderet), hvor sydafrikanske pelssæler holder til. Herefter tager I til Cape Point Naturreservatet, hvor I blandt andet kan være heldige at spotte bavianer, zebraer og antiloper. I gør også holdt ved det berømte sted, hvor Atlanterhavet og Det Indiske Ocean mødes. På tilbagevejen besøger I Boulders Beach, hvor en koloni af de sjældne afrikanske pingviner har hjemme (entré ikke inkluderet). I tager også forbi fiskerbyen Fish Hoek, Muizenberg og den botaniske have Kirstenbosch. Turen varer fra kl. 9.00-17.00 og er inkl. transport og ekskl. frokost, bådtur til Duiker Island og entré til Boulders Beach.

  Valgfri heldagsudflugt til Winelands (dag 8): Sydafrika er velkendt for sine vine, og på denne tur kan I udforske nogle af de berømte vinruter. I lægger vejen forbi landets vigtigste vinruter Paarl, Stellenbosch og Franschhoek, og undervejs holder I en frokostpause. I Paarl får I en vinsmagning og bliver vist rundt i en vinkælder, mens I også i Franschhoek får en rundvisning og en vinsmagning på en lokal gård. I slutter turen i Stellenbosch, der er Sydafrikas næstældste by og det historiske hjerte i landets vinregion. Her smager I på de lokale dråber en sidste gang, inden I bliver kørt tilbage til Cape Town. Turen varer fra kl. 9.00-17.00 og er inkl. transport og ekskl. frokost.

  Valgfri halvdagsudflugt til Table Mountain og byrundvisning (dag 9): På denne tur lægger I vejen forbi de mest berømte seværdigheder i Cape Towns centrum, deriblandt fæstningen Castle of Good Hope, rådhuset, Adderley Street og det farverige township Bo-Kaap. Derefter fortsætter I til det storslåede Table Mountain. Hvis vejret tillader det, tager I kabelbanen til toppen (billet ikke inkluderet), hvor I kan se vilde blomster og selvfølgelig nyde den forrygende udsigt. På klare dage kan I endda se helt til Robben Island, hvor Nelson Mandela sad fængslet. Hvis der er tid, lægger I slutteligt vejen forbi Table Bay. Turen varer fra kl. 8-00-12.30 eller fra kl. 13.00-17.30 og er inkl. transport og ekskl. billet til kabelbanen.

  Valgfri heldagsudflugt på cykel ved Cape Point og Winelands (dag 10): Har I lyst til at tage på sightseeing på to hjul, så er det denne tur, I skal på. Den rolige cykeltur går gennem Cape Point Naturreservatets unikke landskaber, og I kommer også forbi pingvinkolonien Boulders Beach. I holder en frokostpause i smukke omgivelser, og herefter går turen videre til det historiske Constantia Winelands. Her står den på vinsmagning to steder, inden I atter vender tilbage til Cape Town. Turen varer fra kl. 9.45-17.00, og er inkl. transport til og fra centrum af Cape Town, leje af cykler og hjelme, vandflasker samt entré til Boulders Beach og Cape Point Naturreservat. Bemærk venligst, at denne tur afhænger af vejret.

  På dag 11 lakker jeres sydafrikanske eventyr mod enden, og det er tid til at pakke safaritøjet og vende snuden hjemad. I bliver kørt fra hotellet til lufthavnen i Cape Town, hvorfra I sætter kursen mod København eller Hamborg.

  hotel

  Inn on the Square

  Hotel Kapstaden, Sydafrika

  Det elegante hotel Inn On The Square har til huse i en af Cape Towns ældste bygninger og har udsigt til den centrale og livlige plads Greenmarket Square. Hotellet har et fitnesscenter, en restaurant med sydafrikanske retter og vine på menuen, roomservice samt en opvarmet swimmingpool på tagterrassen, hvor I kan nyde både en svømmetur og en skøn udsigt over byen og Table Mountain. I den døgnåbne receptionen giver personalet jer gerne information om Cape Towns attraktioner og hjælper med at arrangere udflugter. Værelserne: Jeres dobbeltværelse er udstyret med aircondition, værdiboks, kaffe- og tefaciliteter, gratis WiFi, satellit-TV, skrivebord samt et badeværelse med hårtørrer.

  Læs mere
Betaling

Hvis du booker dette tilbud 49 dage før afrejse, kan du vælge at betale i rater. Det første beløb vil være 35% af tilbuddets samlede pris plus bookinggebyr.

Vigtig information
Betingelser

TravelBird fungerer som den ansvarlige rejseagent. TravelBird Vilkår og Betingelser (A) er gældende for denne booking. Se venligst artikel 11 for vores afbestillingsbetingelser.

Prisændringer

Bemærk venligst, at flypriser kan ændre sig øjeblikkeligt og i forbindelse med bookingen. I tilfælde af prisændringer vil det altid oplyses i bookingprocessen

Check-ind

Fra 14.00 på alle hoteller

Check-ud

Holiday Inn Johannesburg Airport: Indtil 10.00
Thakadu River Camp: Indtil 12.00
Inn on the Square: Indtil 12.00

Pris

Prisen er per person

Værelseskapacitet

Dobbeltværelse: Maks. 2 personer

Solorejsende

Rejser du alene? Så betaler du et tillæg på ca. 4930 DKK for hotelophold (prisen er baseret på 2 voksne)

Tilgængelighed

Rejsen er desværre ikke egnet til kørestolsbrugere

Kæledyr

Det er ikke muligt at medbringe kæledyr

Internet

Holiday Inn Johannesburg Airport: Gratis WiFi
Thakadu River Camp: WiFi kan benyttes på fællesarealer mod gebyr
Inn on the Square: Gratis WiFi

Flere værelser

I bookingprocessen er det muligt at booke op til 2 værelser ad gangen, såfremt det er samme værelsestype (afhængigt af tilgængelighed)

Forplejning

Holiday Inn Johannesburg Airport: Morgenmad
Thakadu River Camp: Halvpension (morgenmad og aftensmad ekskl. drikkevarer)
Inn on the Square: Morgenmad

Valgfrie udflugter

Bemærk venligst, at prisen for de valgfrie udflugter er baseret på 2 rejsende

Information om grupperejser

På denne rundrejse kan I både komme til at rejse alene, og I kan komme til at rejse sammen med en gruppe. Dette afhænger af antal bookinger på den givne dato. Bemærk, at de andre rejsende i gruppen ikke nødvendigvis er danskere

Information om rejsevaccinationer

Inden afrejse til Sydafrika kan det være nødvendigt at blive vaccineret mod difteri og tetanus (stivkrampe), hepatitis A og malaria. Rejsende er selv forpligtet til at opsøge de officielle og opdaterede anbefalinger for vaccinationer, og dette kan gøres hos egen læge og/eller hos Statens Serums Institut, www.ssi.dk.

Information om rejsevisum

Ved indrejse til Sydafrika skal der ikke søges visum for ophold på under 90 dage. Turistvisum i indtil 90 dage udstedes ved ankomsten. Passet skal være i gyldigt minimum 30 dage ud over opholdets varighed. Der skal være mindst 2 blanke sider i passet og det skal være maskinlæsbart. Forlængede pas anerkendes ikke, da forlængelsen ikke er maskinlæsbar. Der er vedtaget nye regler for indrejse i Sydafrika med mindreårige. Det betyder, at børn (under 18 år) skal medbringe deres fødselsattest (på engelsk). Rejser barnet desuden kun med den ene eller uden begge forældre, kræves der også dennes/disses samtykke til rejsen på engelsk. Det anbefales, at man kontakter Sydafrikas ambassade for at få oplyst reglerne. Rejsende er selv forpligtet til at opsøge de officielle og opdaterede anbefalinger om visumkrav. For yderligere information henvises til udenrigsministeriets hjemmeside.

Personlige oplysninger

Sørg for at oplyse jeres personlige oplysninger, så de stemmer overens med dem i jeres pas. Hvis de ikke stemmer overens, vil I blive afvist ved gaten og kommer altså ikke med på flyet. I fald de personlige oplysninger ikke er udfyldt korrekt, og der derfor skal foretages ændringer, vil et gebyr forekomme. Er de personlige oplysninger ikke udfyldt indenfor 24 timer efter booking, vil jeres bestilling automatisk blive annulleret, jf. TravelBirds vilkår og betingelser

Flyinformation

- Lufthavne: Fly fra Københavns Lufthavn eller Hamborg Lufthavn til Johannesburg O. R. Tambo International Airport (JNB). Fly retur fra Cape Town International Airport (CPT) til Københavns Lufthavn eller Hamborg Lufthavn
- Bemærk, at der på både ud- og hjemrejse er en mellemlanding i Dubai (DXB) på 2½-5 timer
- Inkluderet i prisen: 20 kg indchecket bagage og 7 kg håndbagage (maks. 55x28x20 cm) per person
- Den forventede rejsetid er op til 19½ time inkl. mellemlanding på både ud- og hjemrejse
- I flyver med Emirates fra Københavns Lufthavn eller Hamborg Lufthavm (med forbehold for ændring)
- På jeres indenrigsflyvning fra Johannesburg til Cape Town flyver I med British Airways/Comair. Flyvetiden er ca. 2 timer
- TravelBird sender jer en e-mail med information om flyafgange, så snart de ligger fast, sammen med de andre rejsedokumenter
- Vi forsøger altid at finde den bedste flyafgang for jer. Det kan dog ske, at en flyafgang ikke længere er tilgængelig, og vi dermed er nødt til at tilbyde en alternativ flyafgang, hvilket kan påvirke længden på jeres ophold (for eksempel et aftenfly frem og et morgenfly tilbage)

Rejsens varighed

I har 10 overnatninger i Sydafrika og 2 overnatninger på flyet (1 hver vej). I skal derfor afsætte i alt 13 dage til denne rejse