Vi beklager, dette tilbud er desværre udløbet.

 • Med fly
 • Med indkvartering

By og strand i skønne Alicante

 • Storbyferie
 • Alicante
5 Anmeldelser
Pris fra kr. 2.569,-
 • per person
 • baseret på 2 personer
Kunne disse tilbud friste i stedet?
Dette var tilbuddet

Nyd livet i Alicante på Costa Blanca: 3, 4 eller 5 overnatninger på det 4-stjernede Abba Centrum Alicante Hotel inkl. morgenmad, wellness og fly tur-retur fra København eller Billund

Alicante - en herlig kombination af by og strand. Her kan I nyde den spanske stemning i fulde drag, om det er på en lille hyggelig tapasbar i centrum med et godt glas vino, eller om det er på de hvide sandtrande langs kysten. I bor tæt på både by og strand på det 4-stjernede Abba Centrum Alicante Hotel, hvor I også kan lade batterierne op i hotellets wellness-område. Så sæt kryds i kalenderen og glæd jer til en dejlig ferie under spanske himmelstrøg!

Inklusive
 • 3, 4 eller 5 overnatninger i enkeltværelse, dobbeltværelse eller 3-personersværelse på Abba Centrum Alicante Hotel****
 • Morgenmad
 • Adgang til wellness-område med sauna og tyrkisk bad
 • Fly tur-retur fra København eller Billund til Alicante
 • Håndbagage
Tilvalg
 • Transport med shuttlebus mellem lufthavnen og hotellet tur-retur | 320 DKK per person
By, strand og masser af spansk stemning

Alicante, Costa Blancas hovedby, byder på spændende oplevelser hele året rundt. Byen ligger i smukke omgivelser ved Middelhavet omgivet af bjerge og krystalklart vand. I byen kan I gå på opdagelse i de historiske bygninger, smukke pladser og hyggelige tapascaféer, og I kan slentre af sted langs strandpromenaden. I kan f.eks. besøge Alicantes spændende Arkæologiske Museum eller Tyrefægtermuseet på Plaza de Toro, hvor I får et indblik i den omdiskuterede traditions historie og i Alicantes mest berømte toreadorer. I kan også tilbringe dagen ved havet på en af de skønne strande, der er at vælge imellem.

abba Centrum Alicante Hotel

 • Hotel
 • Alicante, Spanien
bar

Det 4-stjernede Abba Centrum Alicante Hotel ligger centralt i byen og kun ca. 15 minutters gang fra stranden. Hotellet er indrettet med en restaurant hvor I spiser jeres morgenmad. Derudover finder I et bibliotek, fitnessrum, solterrasse og et wellness-område med sauna og tyrkisk bad.

 • +4
Læs mere
Enkeltværelse

Enkeltværelse

Dette enkeltværelse på ca. 19 m² er indrettet med TV, aircondition og minibar (mod betaling). Derudover har værelset privat badeværelse med hårtørrer.

Dobbeltværelse

Dobbeltværelse

Dette dobbeltværelse på ca. 27 m² er indrettet i en moderne stil med privat badeværelse med hårtørrer. Derudover har værelset aircondition, minibar (mod betaling) og TV.

3-personersværelse

3-personersværelse

Dette 3-personersværelse på ca. 27 m² er indrettet med privat badeværelse med hårtørrer. Derudover har værelset aircondition, TV og minibar (mod betaling).

Oplevelser i Alicante

 • El Barrio er Alicantes gamle bydel, som I finder ved foden af den smukke San Nicolas de Bari-katedral. Den gamle bydel er et hyggeligt kvarter med smalle stræder, gamle charmerende huse, små butikker og barer.
 • Når I er i Alicante er Catillo de Santa Bárbara, den store middelalderborg og -fæstning, helt bestemt et besøg værd. Borgen ligger på Benacantil-bjerget lige nord for byen. I kan gå en tur gennem fortiden blandt kanoner, fangekældre, ruiner, og borgens voldgrav og fra toppen får I en vidunderlig udsigt over Alicante og Middelhavet.
 • Hvis I er til golf kan I godt glæde jer — fra Alicante til Torrevieja ligger nogle af Spaniens bedste golfbaner. F.eks. ligger Alicante Golf, som er designet af Seve Ballesteros, kun 8 km fra centrum, og banen er kendt som en af de smukkeste i området.
calendar illustration
Tjek priser og ledige datoer for dette tilbud
Eksklusive
 • Rejse- og/eller afbestillingsforsikring
 • Bookinggebyr kr. 150,-
 • Privat transport mellem lufthavnen og hotellet (kan tilvælges i bookingprocessen)
 • Indchecket bagage
Betaling

Hvis du booker dette tilbud 49 dage før afrejse, kan du vælge at betale i rater. Det første beløb vil være 35% af tilbuddets samlede pris plus bookinggebyr.

Vigtig information
Betingelser

Kombinationen af rejsetjenester, der tilbydes til dig, er en pakke i henhold til EU direktiv 2015/2302. Du vil derfor drage fordel af alle de EU-rettigheder, der gælder for pakkerejser. TravelBird B.V. er fuldt ansvarlig for den korrekte udførelse af pakkerejsen som helhed. TravelBird s generelle vilkår og betingelser (A) gælder for denne booking. Se Artikel 11 i de generelle rejsevilkår for vores afbestillingsregler. I henhold til loven er TravelBird B.V. også dækket i tilfælde af, at det skulle blive nødvendigt at refundere dine indbetalinger, samt i tilfælde, hvor transport er inkluderet i pakkerejsen, for dermed at sikre din hjemtransport. Yderligere oplysninger om dine rettigheder findes under Direktiv (EU) 2015/2302 i bilag I, del A.

Prisændringer

Bemærk venligst, at flypriser kan ændre sig øjeblikkeligt og i forbindelse med bookingen. I tilfælde af prisændringer vil det altid oplyses i bookingprocessen

Pris

Prisen er per person

Værelseskapacitet

Enkeltværelse: Maks. 1 voksen
Dobbeltværelse: Maks. 2 voksne
3-personersværelse: Min. 2 og maks. 3 voksne

Rabat

Rabatten gælder i forbindelse med 2 fuldtbetalende voksne per værelse:
Børn i alderen 0-2 år: Bor gratis på hotellet
Børn i alderen 3-12 år: 75% rabat på hotelopholdet
Personer over 12 år: 50% rabat på hotelopholdet

Tilgængelighed

Hotellet råder over værelser egnede til kørestolsbrugere. Kontakt venligst vores kundeservice

Kæledyr

Det er ikke muligt at medbringe kæledyr

Internet

Der er gratis WiFi på hotellet

Parkering

Det er muligt at parkere ved hotellet mod et gebyr på 14 € per dag. Kontakt venligst vores kundeservice

Personlige oplysninger

Sørg for at oplyse jeres personlige oplysninger, så de stemmer overens med dem i jeres pas. Hvis de ikke stemmer overens, vil I blive afvist ved gaten og kommer altså ikke med på flyet. I fald de personlige oplysninger ikke er udfyldt korrekt, og der derfor skal foretages ændringer, vil et gebyr forekomme. Er de personlige oplysninger ikke udfyldt indenfor 24 timer efter booking, vil jeres bestilling automatisk blive annulleret, jf. TravelBirds vilkår og betingelser

Flyinformation

Vi opdaterer dagligt udvalget af fly i vores tilbud for at sikre vores kunder de bedste flyafgange. Udbudet af flyselskaber og flytider kan derfor variere fra dag til dag. I bookingprocessen kan I se jeres flytider, og hvilket flyselskab I rejser med. Såfremt I ikke kan tilvælge indchecket bagage i bookingprocessen, er dette inkluderet i prisen. I kan finde nærmere information om bagagens maksimale mål og vægt på det pågældende flyselskabs hjemmeside

Transport mellem lufthavnen og hotellet

I bookingprocessen er det muligt at tilvælge privat transport mellem lufthavnen og hotellet mod et gebyr på 320 DKK

Kan vi hjælpe dig? Find svar på de oftest stillede spørgsmål eller kontakt os.
Til kundeservice