Vi beklager, dette tilbud er desværre udløbet.

 • Med indkvartering
 • Med oplevelse

Kanalrundfart og miniferie i København

 • Storbyferie
 • 1 eller 2 overnatninger
 • København
kr. 1.163,- -35%
Pris fra kr. 759,-
 • per person fra
 • baseret på 2 personer
Kunne disse tilbud friste i stedet?
Dette var tilbuddet

Tag på miniferie i Kongens København: Tilbring 1, 2, 3 eller 4 overnatninger på Hotel Christian IV med morgenmad og fortryllende kanalrundfart

København er altid dejlig, og denne gang kan I kombinere storbyturen med en fortryllende kanalrundfart! Tag på miniferie i vores charmerende hovedstad og nyd godt af Københavns glæder. Her finder I landets bedste restauranter, smukkeste bygninger og masser af kulturbegivenheder. Glæd jer til at opleve Nyhavns farverige bindningsværkshuse fra vandet, og få en introduktion til købstadens historie. I er indlogeret ved Kgs. Nytorv på Hotel Christian IV, hvor I bliver forkælet med morgenmad. Glæd jer til en skøn miniferie i hjertet af København!

Inklusive
 • 1, 2, 3 eller 4 overnatninger i dobbeltværelse på Hotel Christian IV***
 • Morgenmad
 • Kanalrundfart med guide
København

Kom på storbyferie i Danmark med en skøn miniferie i København. Der er butikker til alle aldre på Strøget og i Købmagergade, og med en kort gåtur kommer I til Langelinje, hvor hele Danmarks lille Havfrue venter på jer. I kan også tage toget nordpå og aflægge museet Louisiana et besøg — udstillingerne fanger tidens fænomener, og sender jer hjem med stof til eftertanke. Har I aldrig gået tur på voldene på Christianshavn, kan I passende tage en gåtur til Christiania og nyde de naturskønne omgivelser midt i byen. Har I børnene med, er det oplagt med en tur i Tivoli eller på Bakken. Kort sagt: Mulighederne er mange, og kun antallet af feriedage, som sætter grænser for oplevelserne!

Hotel Christian IV

 • Hotel
 • København, Danmark
Hotel Christian IV

Hotellet har en fantastisk beliggenhed i hjertet af København. Der er kun 20 minutters gang til Tivoli, og I er få hundrede meter fra Strøget. Hotellets venlige personale hjælper jer gerne med tips til jeres besøg i København, og der er desuden gratis WiFi og dagens aviser, kaffe te og frugt til rådighed. Om morgenen får I serveret morgenmadsbuffet.

Læs mere
Hotel Christian IV dubbelrum

Dobbeltværelse

3 voksne per værelse

Hotellet råder over 42 værelser med en unik og smagfuld indretning. I bor på et dejligt dobbeltværelse, som har eget badeværelse med bruser og toilet. Værelset er desuden udstyret med lydisolerede vinduer, fladskærms-TV, skrivebord og lænestole.

Kanalrundfart med guide

Sightseeing er den bedste måde at lære en by at kende! Og hvad er bedre end at se byen, mens I bliver vugget blidt gennem Københavns romantiske kanaler? I sejler forbi Amalienborg Slot, Den lille havfrue og Operahuset. Sejlturen passerer gennem Christianshavn og Nyhavn, og jeres guide vil underholde jer med informative fortællinger om købstaden undervejs. Båden afgår ved Nyhavn eller Gammel Strand kun 5-10 minutter på gåben fra jeres hotel.

 • Turen er inkluderet i prisen for opholdet
 • Turen varer i 60 minuter
 • Båden afgår fra Gammel Strand eller Nyhavn (adressen er noteret på billetten)
 • Båden afgår flere gange om dagen, så I kan vælge den afgang, der passer jer bedst
 • Billetten bliver sendt til jer på mail efter bookingen
Eksklusive
 • Rejse- og/eller afbestillingsforsikring
 • Bookinggebyr kr. 49,-
 • Transport
Betaling

Hvis du booker dette tilbud 49 dage før afrejse, kan du vælge at betale i rater. Det første beløb vil være 35% af tilbuddets samlede pris plus bookinggebyr.

Vigtig information
Vores samarbejdspartners betingelser

TravelBird fungerer som rejseagent for vores samarbejdspartner Hotel Christian IV. Du indgår derfor direkte aftale med Hotel Christian IV. TravelBirds bookingbetingelser (B) og vores samarbejdspartners (rejse)betingelser gælder for dette tilbud. Det samlede rejsebeløb (eksklusive bookinggebyr) kan refunderes, hvis ordren annulleres indtil 1 dag før udrejsedagen. Der sker ingen refundering, hvis ordren annulleres efter den dag.

Check-ind

Fra 14:00

Check-ud

Indtil 11:00

Pris

Prisen er per person

Værelseskapacitet

Dobbeltværelse: Maks. 3 voksne

Rabat

Rabatten gælder i forbindelse med 2 fuldtbetalende voksne per værelse:
Børn i alderen 0-3 år: Gratis
En 3. person fra 4 år får rabat på hotelopholdet

Babyseng

En babyseng kan lejes for 75 DKK per nat. Kontakt venligst vores kundeservice

Enkeltpersonstillæg

Hvis 1 person booker et dobbeltværelse, betales der for 2 personer

Tilgængelighed

Hotellet er desværre ikke egnet til kørestolsbrugere

Kæledyr

Det er ikke muligt at medbringe kæledyr

Internet

Gratis WiFi på hotellet

Parkering

Hotellet tilbyder parkering i parkeringshuset Onepark for 225 DKK per bil per nat

Flere værelser

I bookingprocessen er det muligt at booke flere værelser ad gangen (afhængigt af tilgængelighed)

Sted

Hotellet ligger midt i København, lige ved Kongens Have og kun 20 minutters gang fra Tivoli og Hovedbanegården. Fra Københavns Lufthavn tager det blot 25 minutter med offentlig transport til jeres hotel.

Kan vi hjælpe dig? Find svar på de oftest stillede spørgsmål eller kontakt os.
Til kundeservice