Vi beklager, dette tilbud er desværre udløbet.

 • Med fly
 • Med indkvartering
 • Rejseguide inkluderet

Lad jer fortrylle af skønne Barcelona

 • Storbyferie
 • 2, 3, 4 eller 5 overnatninger
 • Barcelona
11 Anmeldelser
Pris fra kr. 1.559,-
 • per person
 • baseret på 2 personer
Kunne disse tilbud friste i stedet?
Dette var tilbuddet

Bo 2, 3, 4 eller 5 overnatninger på hotel Amrey Sant Pau nær La Sagrada Familia inklusive morgenmad og fly tur-retur

Barcelona byder på den perfekte kombination af storby og strand. Lad jer fortrylle af byens dejlige stemning — I kan slappe af på stranden eller gå på opdagelse i de fantastiske bygninger, museer og butikker. Byen inviterer jer til at sætte farten ned og nyde hinanden, eventuelt i selskab med et godt glas vino og en lækker tapas-anretning. I bor på Amrey Sant Pau Hotel i hjertet af byen, hvorfra I nemt kan komme rundt til byens forskellige kvarterer. Så sæt kryds i kalenderen, og glæd jer til en dejlig ferie i skønne Barcelona!

Inklusive
 • Amrey Sant Pau: 2, 3, 4 eller 5 overnatninger
 • Med morgenmad
 • Fly fra Aalborg, Billund, København til Barcelona tur-retur
 • Håndbagage
Tilvalg
 • Transport med shuttlebus mellem lufthavnen og hotellet tur-retur | 170 DKK per person
På opdagelse i Barcelona

Barcelona byder på masser af kulturelle perler, lige fra fra Gaudí til street-food markeder, byen har det hele! Det er nemt at komme rundt i de forskellige kvarterer med metro, og det er værd at besøge flere områder af byen. I kan gå en tur på Ramblaen eller nyde havbrisen langs strandpromenaden. Lad jer fare vild i labyrinten af smalle gader i El Born og det Gotiske Kvarter, og gå på opdagelse i byens skjulte skatte. Tæt på jeres hotel ligger bydelen Gracía, der er et af de lidt mindre turistede områder i Barcelona. Det er en fantastisk kvarter med massevis af smukke bygninger, farverige huse, spændende butikker og lækre restauranter.

Amrey Sant Pau

 • Hotel
 • Barcelona, Spanien
Hotel Amrey Sant Pau

Jeres hotel ligger centralt i Barcelona kun 10 minutters gang fra La Sagrada Familia og den nærmeste metrostation er blot 300 m væk. Morgenmaden serveres i hotellets restaurant, som også tilbyder en a la carte-menu indtil midnat.

 • facility icon
 • facility icon
 • facility icon
 • facility icon
 • +1
Læs mere
room

Dobbeltværelse

2 voksne per værelse

Dette dobbeltværelse er indrettet med enten dobbeltseng eller to enkeltsenge. Derudover har værelset TV, aircondition og privat badeværelse hårtørrer.

Vores tips til Barcelona

 • Museu Nacional d'Art de Catalunya ligger i smukke omgivelser med udsigt over byen. Museet byder på en smuk kunstsamling i fantastiske arkitektoniske konstruktioner. Der er gratis entré hver lørdag efter kl. 15.00.
 • Efter en dag med masser af oplevelser kan en tur i Park Güell være en kærkommen pause fra byens summen. Parken kombinerer Gaudís værker med en fantastisk udsigt over byen — og det er muligt at gå rundt i store dele af området ganske gratis.
 • La Sagrada Familia ligger blot 10 minutters gang fra jeres hotel, og er et must når I er i Barcelona. Denne imponerende kirke er helt bestemt værd at se indefra også, men det er en god ide at bestille en billet online, så I ikke skal så i kø i timevis.
 • Barcelona vrimler med lækre restauranter og små hyggelige caféer. La Bona Sort ligger i det gotiske kvarter, og i stemningsfulde lokaler serveres alverdens lækre tapas, lige fra skaldyr og skinke til grillede grøntsager og lækre desserter. Hvis I har lyst til en lille pause fra de lækre tapas-restauranter, kunne sushi-restauranten Kitsune i Gracía-området være et bud. Lad jer ikke skræmme af at menukortet kun står på catalansk, betjeningen er hjælpsom og sammensætter gerne en fantastisk menu til jer.

Rejseguide Inklusive

Her finder I forskellige tips til seværdigheder, restauranter, museer og meget mere. Når I har booket rejsen, kan I se jeres Rejseguide på TravelBird-app'en.

calendar illustration
Tjek priser og ledige datoer for dette tilbud
Eksklusive
 • Rejse- og/eller afbestillingsforsikring
 • Bookinggebyr kr. 150,-
 • Transport mellem lufthavnen og hotellet (kan tilvælges i bookingprocessen)
 • Turistskat: 0,72 € per person per dag (betales på hotellet)
Betaling

Hvis du booker dette tilbud 49 dage før afrejse, kan du vælge at betale i rater. Det første beløb vil være 35% af tilbuddets samlede pris plus bookinggebyr.

Vigtig information
Betingelser

Kombinationen af rejsetjenester, der tilbydes til dig, er en pakke i henhold til EU direktiv 2015/2302. Du vil derfor drage fordel af alle de EU-rettigheder, der gælder for pakkerejser. TravelBird B.V. er fuldt ansvarlig for den korrekte udførelse af pakkerejsen som helhed. TravelBird s generelle vilkår og betingelser (A) gælder for denne booking. Se Artikel 11 i de generelle rejsevilkår for vores afbestillingsregler. I henhold til loven er TravelBird B.V. også dækket i tilfælde af, at det skulle blive nødvendigt at refundere dine indbetalinger, samt i tilfælde, hvor transport er inkluderet i pakkerejsen, for dermed at sikre din hjemtransport. Yderligere oplysninger om dine rettigheder findes under Direktiv (EU) 2015/2302 i bilag I, del A.

Check-ind

Fra 12:00

Check-ud

Indtil 12:00

Prisændringer

Bemærk venligst, at flypriser kan ændre sig øjeblikkeligt og i forbindelse med bookingen. I tilfælde af prisændringer vil det altid oplyses i bookingprocessen

Pris

Prisen er per person

Kapacitet

Maks. 2 personer per værelse

Solorejsende

100% af prisen for hotelværelset (prisen er baseret på 2 voksne)

Tilgængelighed

Hotellet råder over værelser egnede til kørestolsbrugere. Kontakt venligst vores kundeservice

Kæledyr

Det er ikke muligt at medbringe kæledyr

Parkering

Det er muligt at parkere ved hotellet mod et gebyr på 18 € (afhængigt af tilgængelighed). Kontakt venligst hotellet

Internet

Gratis WiFi på hotellet

Flere værelser

I bookingprocessen er det muligt at booke op til 2 værelser ad gangen (afhængigt af tilgængelighed)

Personlige oplysninger

Sørg for at oplyse jeres personlige oplysninger, så de stemmer overens med dem i jeres pas. Hvis de ikke stemmer overens, vil I blive afvist ved gaten og kommer altså ikke med på flyet. I fald de personlige oplysninger ikke er udfyldt korrekt, og der derfor skal foretages ændringer, vil et gebyr forekomme. Er de personlige oplysninger ikke udfyldt indenfor 24 timer efter booking, vil jeres bestilling automatisk blive annulleret, jf. TravelBirds vilkår og betingelser

Flyinformation

Sørg for at oplyse jeres personlige oplysninger, så de stemmer overens med dem i jeres pas. Hvis de ikke stemmer overens, vil I blive afvist ved gaten og kommer altså ikke med på flyet. I fald de personlige oplysninger ikke er udfyldt korrekt, og der derfor skal foretages ændringer, vil et gebyr forekomme. Er de personlige oplysninger ikke udfyldt indenfor 24 timer efter booking, vil jeres bestilling automatisk blive annulleret, jf. TravelBirds vilkår og betingelser

Flytider

Bemærk venligst, at der kan optræde ændringer for fly afhængigt af flyselskab, og at flytiderne er foreløbige. Husk at tjekke dit flys afgangstider før afrejse på flyselskabets hjemmeside for at undgå misforståelser

Rejsedokumenter

I vil modtage jeres rejsedokumenter senest 5 dage før planlagt afrejse

Sted

Hotel Amray Sant Pau ligger 5 minutter fra metrostationen Camp de l´Arpa i det centrale Barcelona. Hvis I tager en taxa i lufthavnen, skal I regne med ca. 30 minutters transporttid. Med offentlig transport tager det knap 1 time.

Kan vi hjælpe dig? Find svar på de oftest stillede spørgsmål eller kontakt os.
Til kundeservice