Vi beklager, dette tilbud er desværre udløbet.

 • Med fly
 • Med indkvartering
 • Med lejebil

4-stjernet solferie i egen lejlighed på Sardinien

 • Solferie
 • Palau
Pris fra kr. 5.099,-
 • per person
 • baseret på 2 personer
Kunne disse tilbud friste i stedet?
Dette var tilbuddet

Kom på drømmerejse i det nordlige Sardinien! Tilbring 7 eller 14 overnatninger i egen lejlighed i det 4-stjernede Palau Green Village med lejebil og fly fra København eller Hamborg

Sardinien er en af Italiens smukkeste og mest oplagte sommerferiedestinationer. Her skinner solen fra en skyfri himmel, havet er lyseblåt og den summende middelhavsstemning kan formilde ethvert gråvejrsramt sind. Glæd jer til at tilbringe 7 eller 14 overnatninger i jeres egen 2-værelses lejlighed i det 4-stjernede feriekompleks Palau Green Village kun 150 meter fra stranden. Alle lejligheder har enten egen have eller altan, og I har fri adgang til den lækre pool. Vi har desuden inkluderet lejebil og fly fra København eller Hamborg, så I ikke skal bekymre jer om andet end solcreme og strandsko!

Inklusive
 • 7 eller 14 overnatninger i 2-værelses lejlighed (maks. 4 personer) i Palau Green Village****
 • Elektricitet, vand, gas, aircondition og sengetøj
 • Fly tur-retur fra København eller Hamborg til Sardinien
 • Håndbagage
 • Fri afbenyttelse af pool og solsenge
 • Fri afbenyttelse af legeplads og udendørs fællesgrill
 • Lejebil (Fiat Panda eller tilsvarende til 2 personer. Rejser I 4 personer sammen, anbefaler vi, at I opgraderer til en VW Polo ved at kontakte vores kundeservice)
Tilvalg
 • Komfortpakke til voksne
 • Komfortpakke til børn (3-11 år)
Palau og Sardinien

Sardinien er én af de mest populære ferieøer i Middelhavet - og med god grund! Udover sit fantastiske solrige klima er øen kendt for sine smukke badestrande og flotte, farverige dykkersteder. Er I heldige kan I se både delfiner, blæksprutter og muræner! Det er værd at udforske Sardiniens mangfoldige natur med alt fra høje bjerge til åbne landskaber fyldt med olivenlunde og kastanjetræer. Palau er en af de mest kendte områder i det nordlige Sardinien med sin 24 km lange kyststrækning. Siden det 14. århundrede har fiskere og i dag turister og lokale søgt læ i den smukke havneby, som byder på noget nær perfekte forhold til en solsikker strandferie. Palau byder på mere end 20 strande — og den tætteste på jeres lejlighed er Spiaggia dell’Isolotto, som især er god for jer, der holder af at snorkle.

Befinder I jer i Palau mellem den 15. juni og den 15. september, kan I opleve markedet for kunsthåndværk "Mostra Mercato dell'artigianato Artistico". Den 1. søndag i september fejrer byen "Nostra Signora del Mare e di San Mauro" i en festlig kombination af højtidelige parader, imponerende kostumer og sardinsk kultur!

Har I lyst til at udforske den historiske ø La Maddalena, kan I nemt tage færgen fra Palau. Øen er kendt for sine betagende strande og fortryllende stenformationer. Der er flere ruiner på øen, og for historieinteresserede er den et oplagt udflugtsmål. Færger til La Maddalena afgår flere gange i timen, og sejlturen dertil er kort og billig.

Palau Green Village

 • Apartment
 • Palau, Italien
Accommodation

Jeres 4-stjernede lejlighedskompleks ligger i Palau på Sardinien kun 150 meter fra stranden. Komplekset byder på komfortable stuelejligheder med have eller lejligheder på 1. sal med altan. Komplekset råder over en stor swimmingpool med solsenge samt cykler, som kan lejes mod betaling. Palau Green Village er perfekt til jer, der ønsker en solrig sommerferie i skønne, private omgivelser.

 • +-2
Læs mere
Apartments

2-værelseslejlighed

4 voksne per lejlighed

I bor i en skøn 2-værelseslejlighed med plads til op til 4 personer. Lejligheden har et soveværelse med dobbeltseng og en stue med sovesofa. Hver lejlighed er udstyret med TV, tekøkken, køleskab, mikrobølgeovn, service, eget badeværelse med brusebad og hårtørrer, aircondition samt strygejern og strygebræt.

Vejret på Sardinien

Laveste og højeste temperaturer på Sardinien:
Januar: 6°C - 14°C
Februar: 6°C - 15°C
Marts: 7°C - 16°C
April: 9°C - 19°C
Maj: 12°C - 23°C
Juni: 16°C - 27°C
Juli: 19°C - 30°C
August: 19°C - 30°C
September: 17°C - 27°C
Oktober: 14°C - 23°C
November: 10°C - 18°C
December: 7°C - 15°C

calendar illustration
Tjek priser og ledige datoer for dette tilbud
Eksklusive
 • Rejse- og/eller afbestillingsforsikring
 • Bookinggebyr kr. 150,-
 • Måltider
 • Depositum: 200 € per lejlighed (betales på destinationen, refunderes ved check-ud)
 • Slutrengøring: 60 € per lejlighed (betales på destinationen)
 • Rengøring af køkken, hvis det ikke efterlades i samme stand som ved ankomst: 50 € (betales på destinationen)
 • Skift af sengetøj: 10 € per person per ophold (betales på destinationen)
 • Skift af håndklæder: 10 € per person per ophold (betales på destinationen)
Betaling

Hvis du booker dette tilbud 49 dage før afrejse, kan du vælge at betale i rater. Det første beløb vil være 35% af tilbuddets samlede pris plus bookinggebyr.

Vigtig information
Betingelser

Kombinationen af rejsetjenester, der tilbydes til dig, er en pakke i henhold til EU direktiv 2015/2302. Du vil derfor drage fordel af alle de EU-rettigheder, der gælder for pakkerejser. TravelBird B.V. er fuldt ansvarlig for den korrekte udførelse af pakkerejsen som helhed. TravelBird s generelle vilkår og betingelser (A) gælder for denne booking. Se Artikel 11 i de generelle rejsevilkår for vores afbestillingsregler. I henhold til loven er TravelBird B.V. også dækket i tilfælde af, at det skulle blive nødvendigt at refundere dine indbetalinger, samt i tilfælde, hvor transport er inkluderet i pakkerejsen, for dermed at sikre din hjemtransport. Yderligere oplysninger om dine rettigheder findes under Direktiv (EU) 2015/2302 i bilag I, del A.

Check-ind

Fra 17:00 - 20:00

Check-ud

Indtil 10:00

Prisændringer

Bemærk venligst, at flypriser kan ændre sig øjeblikkeligt og i forbindelse med bookingen. I tilfælde af prisændringer vil det altid oplyses i bookingprocessen

Pris

Prisen er per person

Lejlighedskapacitet

2-værelses lejlighed: Min. 2 og maks. 4 personer

Bemærk venligst, at rejser I 4 personer sammen, anbefaler vi, at I opgraderer til en VW Polo ved at kontakte vores kundeservice

Sen ankomst

Hvis I ankommer efter kl. 20.00, skal I meddele sen ankomst i forvejen. Kontakt venligst vores kundeservice for at meddele sen ankomst

Ankommer I efter kl. 20.00 uden at melde sen ankomst, skal I betale et gebyr på 20 €
Ankommer I efter kl. 24.00 uden at melde sen ankomst, skal I betale et gebyr på 50 €

Gebyr betales på hotellet

Rabat

3. og 4. person betaler for fly og lejebil, men bor gratis i lejligheden

Solorejsende

Rejser du alene? Så betaler du for den fulde pris for lejligheden (prisen er baseret på 2 voksne)

Babyseng

Det er muligt at leje en babyseng for 35 € per ophold. Kontakt venligst vores kundeservice

Tilgængelighed

Lejlighederne er desværre ikke egnet til kørestolsbrugere

Kæledyr

Det er ikke muligt at medbringe kæledyr

Internet

Gratis WiFi i lejligheden

Parkering

Gratis (afhængigt af tilgængelighed)

Flere lejligheder

I bookingprocessen er det muligt at booke op til 2 lejligheder ad gangen (afhængigt af tilgængelighed)

Personlige oplysninger

Sørg for at oplyse jeres personlige oplysninger, så de stemmer overens med dem i jeres pas. Hvis de ikke stemmer overens, vil I blive afvist ved gaten og kommer altså ikke med på flyet. I fald de personlige oplysninger ikke er udfyldt korrekt, og der derfor skal foretages ændringer, vil et gebyr forekomme. Er de personlige oplysninger ikke udfyldt indenfor 24 timer efter booking, vil jeres bestilling automatisk blive annulleret, jf. TravelBirds vilkår og betingelser

Flyinformation

Vi opdaterer dagligt udvalget af fly i vores tilbud for at sikre vores kunder de bedste flyafgange. Udbudet af flyselskaber og flytider kan derfor variere fra dag til dag. I bookingprocessen kan I se jeres flytider, og hvilket flyselskab I rejser med. Såfremt I ikke kan tilvælge indchecket bagage i bookingprocessen, er dette inkluderet i prisen. I kan finde nærmere information om bagagens maksimale mål og vægt på det pågældende flyselskabs hjemmeside

Komfortpakke

Komfortpakken kan tilkøbes i forbindelse med bookingen for ophold der finder sted mellem 3. juni og 16. september:

- 1 parasol
- 1 håndklæde per betalende person
- Velkomstmorgenmad
- Brug af pool, aquagym og svømmelektioner til børn
- Cykelleje (kræver depositum)
- Toiletartikler
- 1 indkøbsnet

I kan også vælge at enkeltvis tilkøbe følgende varer på destinationen:

- Badehåndklæde: 5 €
- Rengøring af lejlighed ekskl. køkken: 20 €
- Skift af sengetøj: 10 € per person
- Skift af håndklæder: 10 € per person
- Ekstra seng: 70 € per uge
- Højstol: 70 € per uge
- Barnevogn: 10 € per uge
- Kaffemaskine eller kedel: 10 € per uge

Sted

Jeres lejlighed ligger i Palau på Sardinien i Italien og er en del af lejlighedskomplekset Palau Green Village. Lejlighedskomplekset ligger knap 50 km fra lufthavnen i Olbia.

Kan vi hjælpe dig? Find svar på de oftest stillede spørgsmål eller kontakt os.
Til kundeservice