Vi beklager, dette tilbud er desværre udløbet.

 • Med fly
 • Med indkvartering

Skøn miniferie på 5-stjernet hotel i Bruxelles

 • Storbyferie
 • Bruxelles
5 Anmeldelser
Pris fra kr. 3.609,-
 • per person
 • baseret på 2 personer
Kunne disse tilbud friste i stedet?
Dette var tilbuddet

Flyv med til Bruxelles og tilbring 2 eller 3 overnatninger på lækkert 5-stjernet hotel i den belgiske hovedstad inkl. morgenmad og fly tur-retur fra København eller Billund

Turen går til Bruxelles! Lad jer overraske af EU-hovedstadens elegance, smukke parker og spændende museer. Spis jeg mætte i moules frites, vafler og den lækreste chokolade, og sæt prikken over i'et med et smukt 5-stjernet hotel med en central placering lige ved den berømte kongepark og det verdenskendte EU-kvarter. Efter et par dage i den belgiske hovedstad vil I opdage, at Bruxelles er andet og meget mere end politik og store beslutninger, så glæd jer til en storbyferie der kan byde på lidt af hvert.

Inklusive
 • 2 eller 3 overnatninger i club-værelse på Stanhope Hotel*****
 • Morgenmad
 • Gratis adgang til sauna og fitness
 • Sen check-ud til kl. 15.00
 • Fly tur-retur fra København eller Billund til Bruxelles
 • Håndbagage
Bruxelles

Bruxelles er mange ting — og store, poltiske processer og beslutninger er bestemt én af dem — men den belgiske hovedstad er også en helt masse andet. Her er for eksempel masser af lækkert til ganen på Rue des Bouchers, også kaldet 'Bruxelles mave', hvor I blandt andet kan sætte tænderne i den belgiske specialitet moules frites (muslinger og pommes frites), og gå på jagt efter byens bedste chokolader. I må endelig heller ikke snyde jer selv for at prøvesmage en belgisk øl eller to. Når det kommer til kultur, har Bruxelles også et stort udbud. Imponerende bygninger i jugendstil pryder byen, og er I interesseret i arkitektur, kan I besøge Musée Horta, der engang var den berømte arkitekt Victor Hortas hjem. Tintin-fans vil sætte pris på tegneseriemuseet Centre Belge de la Bande Dessinée. Den 100 meter høje stålkonstruktion Atomium og det imponerende Mini-Europa er bestemt også et besøg værd!

Stanhope Hotel

 • Hotel
 • Bruxelles, Belgien
Stanhope Hotel Brussel The Library Bar

Det luksuriøse og 5-stjernede boutique hotel Stanhope Hotel ligger centralt i Bruxelles og kun ca. halvanden km fra Grand Place og blot 250 meter fra den nærmeste metrostation, Trone. Hotellet er stilfuldt indrettet med smukke møbler og dekorationer, serverer god mad i den prestigefyldte resturant "Brighton" og drinks i den hyggelige "Library Bar". Her er desuden sauna og fitnessrum, og hvis vejret er til det, kan I slappe af på den dejlige terrasse.

 • +5
Læs mere
Stanhope Hotel Brussel Club Room

Club-værelse

2 voksne per værelse

I kommer til at bo på et af hotellets smukke og elegante club-værelser på ca. 30 m², som er udstyret med kingzise-seng, TV, telefon, værdiboks, kaffemaskine og gratis WiFi, og så har værelset naturligvis eget badeværelse.

Vi anbefaler

 • Kun omkring 500 meter fra jeres hotel ligger Place du Luxembourg, hvor I finder mange populære restauranter og barer, ligesom Europaparlamentet har hovedsæde her. Baren Beer Factory byder på typiske belgiske måltider og specialøl samt hyggelig stemning.
 • Ca. 1,5 km og kun nogle få stop med bussen fra hotellet ligger Place Eugéne, hvor I finder et hyggeligt marked med friske grøntsager, samt nogle af byens bedste fritter og vafler, som I kan tage med på en gåtur omkring de to fine søer, der præger det populære Ixelles-kvarter.
 • Har I taget turen rundt om søerne, kan I dreje ind ad Rue Lesbroussart for at komme til den fornemme Avenue Louise, der er en af de dyreste og mest prestigefyldte gader i Bruxelles. Gaden har både butikker og spændende historie - nr. 453 fungerede engang som belgisk Gestapo-hovedkvarter. Når I når til enden af gaden ved pladsen Louise, er I omkring 1 km fra jeres hotel.
 • Er I til skandinaviske fiskeretter, kan I besøge La Mer du Nord ved Place Sainte-Catherine og eventuelt slutte af med en kriek (belgisk kirsebærøl) på den hyggelige bar Monk ved siden af. Herfra kan I på små 10 minutter gå til Grand-Place, og herfra er I heller ikke langt fra den berømte lille statue Manneken Pis.
calendar illustration
Tjek priser og ledige datoer for dette tilbud
Eksklusive
 • Rejse- og/eller afbestillingsforsikring
 • Bookinggebyr kr. 150,-
 • Turistskat: 4,24 € per værelse per nat
 • Transport mellem lufthavnen og hotellet
Betaling

Hvis du booker dette tilbud 49 dage før afrejse, kan du vælge at betale i rater. Det første beløb vil være 35% af tilbuddets samlede pris plus bookinggebyr.

Vigtig information
Betingelser

Kombinationen af rejsetjenester, der tilbydes til dig, er en pakke i henhold til EU direktiv 2015/2302. Du vil derfor drage fordel af alle de EU-rettigheder, der gælder for pakkerejser. TravelBird B.V. er fuldt ansvarlig for den korrekte udførelse af pakkerejsen som helhed. TravelBird s generelle vilkår og betingelser (A) gælder for denne booking. Se Artikel 11 i de generelle rejsevilkår for vores afbestillingsregler. I henhold til loven er TravelBird B.V. også dækket i tilfælde af, at det skulle blive nødvendigt at refundere dine indbetalinger, samt i tilfælde, hvor transport er inkluderet i pakkerejsen, for dermed at sikre din hjemtransport. Yderligere oplysninger om dine rettigheder findes under Direktiv (EU) 2015/2302 i bilag I, del A.

Check-ind

Fra 14:00

Check-ud

Indtil 15:00

Prisændringer

Bemærk venligst, at flypriser kan ændre sig øjeblikkeligt og i forbindelse med bookingen. I tilfælde af prisændringer vil det altid oplyses i bookingprocessen

Pris

Prisen er per person

Værelseskapacitet

Maks. 2 voksne og 1 barn 0-2 år per værelse

Solorejsende

Rejser du alene? Så betaler du for den fulde pris for hotelværelset (prisen er baseret på 2 voksne)

Børnerabat

Børnerabatten gælder i forbindelse med 2 fuldtbetalende voksne per værelse:
- Børn 0-2 år overnatter gratis på hotellet

Internet

Gratis WiFi på hele hotellet

Kæledyr

Det er ikke muligt at medbringe kæledyr

Tilgængelighed

Hotellet råder over værelser egnede til kørestolsbrugere. Kontakt venligst vores kundeservice

Flere værelser

I bookingprocessen er det muligt at booke op til 2 værelser ad gangen (afhængigt af tilgængelighed)

Personlige oplysninger

Sørg for at oplyse jeres personlige oplysninger, så de stemmer overens med dem i jeres pas. Hvis de ikke stemmer overens, vil I blive afvist ved gaten og kommer altså ikke med på flyet. I fald de personlige oplysninger ikke er udfyldt korrekt, og der derfor skal foretages ændringer, vil et gebyr forekomme. Er de personlige oplysninger ikke udfyldt indenfor 24 timer efter booking, vil jeres bestilling automatisk blive annulleret, jf. TravelBirds vilkår og betingelser

Flyinformation

Vi opdaterer dagligt udvalget af fly i vores tilbud for at sikre vores kunder de bedste flyafgange. Udbudet af flyselskaber og flytider kan derfor variere fra dag til dag. I bookingprocessen kan I se jeres flytider, og hvilket flyselskab I rejser med. Såfremt I ikke kan tilvælge indchecket bagage i bookingprocessen, er dette inkluderet i prisen. I kan finde nærmere information om bagagens maksimale mål og vægt på det pågældende flyselskabs hjemmeside

Sted

Hotellet ligger godt placeret i Bruxelles' EU-kvarter og kun 250 meter fra den nærmeste metrostation, Trone.

Hvis I lander i Brussels Airport (BRU), kan I tage toget til stoppet Luxembourg, der ligger ca. 500 meter fra jeres hotel, og denne tur tager omkring 40 minutter.
Hvis I lander i Brussels South Charleroi (CRL), kan I tage bussen til Charleroi busstation (ca. 20 minutter) og fortsætte herfra til Gare Central (ca. 45 minutter). Der går også shuttlebusser fra lufthavnen til Brussels-South togstation, der ligger lige ved siden af Gare Du Midi (ca. 60 minutter), og herfra kan I tage metroen til Trone metrostation (ca. 10 minutter).
Alternativt kan I selvfølgelig også tage en taxa.

Kan vi hjælpe dig? Find svar på de oftest stillede spørgsmål eller kontakt os.
Til kundeservice