Vi beklager, dette tilbud er desværre udløbet.

 • Med indkvartering

Aktiv familieferie i Tyskland inkl. middag

 • Miniferie
 • 2 overnatninger
 • Nossentiner Hütte
kr. 1.659,- -38%
Pris fra kr. 1.039,-
 • per person fra
 • baseret på 2 personer
Kunne disse tilbud friste i stedet?
Dette var tilbuddet

Ferie i idyllisk natur resort: 3 dage i moderne lejlighed eller feriehytte for op til 6 personer med morgenmad, 1x aftensmad med udsigt over søen Drewitzer, adgang til swimmingpool og sauna og meget mere

Besøg et lille stykke af paradis! Riv et par dage ud af kalenderen og tag på en afslappende ferie for to eller hele familien i den uspolerede natur omkring søen Drewitzer i Tyskland. I en hyggelig lejlighed eller feriehytte i skoven kan I lukke al hverdagens stress ude og koble fuldstændigt af. Her har I både mulighed for at være aktive i den omkringliggende natur eller svede alle bekymringer ud i saunaen. Uanset hvad, så er I garanteret afslapning i første klasse!

Inklusive
 • 2 overnatninger i lejlighed (maks. 2 voksne og 1 barn 0-12 år) eller feriehytte (maks. 4 voksne og 2 børn 0-12 år) på Van der Valk Nature Resort**** Drewitz
 • Daglig morgenbuffet
 • 1x velkomstdrink
 • 1x middag (3-retters menu eller buffet) i à la carte-restaurant på ankomstdagen
 • Daglig adgang til swimmingpool og sauna
 • Slutrengøring
 • El, vand og varme
 • Sengelinned og håndklæder
 • Gratis parkering
Drewitzer Sø

Van der Valk Resort Nature**** Drewitz er stedet for naturelskere og for dem, der ønsker at komme langt væk fra hverdagens stress og jag. Der er utallige afslapningsmuligheder under et ophold ved Drewitzer Sø. Man må især ikke gå glip af den fantastiske natur, som omringer søen. Gå en tur langs vandet eller i skoven, tag en rotur på søen eller hop på cyklen og sus igennem skoven. Efter en dag i naturen kan I gøre brug af swimmingpoolen efterfulgt af en tur i sauna.

Området byder desuden på spændende aktiviteter tilpasset til hver sæson lige fra guidede vandreture og svampejagt til middagskoncerter. I kan også tage familien med på en omgang moderne skattejagt – geocaching. Med sin maleriske beliggenhed midt i naturparken Nossentiner-Schwinzer Hede fungerer feriestedet både som en ren oase af ro, men også som det ideelle udgangspunkt til at udforske for eksempel Mecklenburg eller Østersøkysten (ca. 70 km).

Van der Valk Nature Resort **** Drewitz

4 Anmeldelser
 • Apartment
 • Nossentiner Hütte, Tyskland
Pool © Van der Valk Naturresort Drewitz

Halvvejs mellem Berlin og Rostock, direkte ved Drewitzer Sø finder I Van der Valk Nature Resort Drewitz. Feriestedet dækker et areal på 14 hektar og råder over 48 moderne lejligheder og feriehytter spredt ud over det omkringliggende skovområde.

Hovedbygningen og bådehuset byder på blandt andet mødelokaler for op til 80 personer, en restaurant med solterrasse og udsigt over søen samt en indendørs pool og en sauna til fri afbenyttelse. Der er desuden mulighed for udlejning af cykler, robåde og fiskeudstyr til at fuldende jeres ophold. Til at komplimentere de grønne omgivelser, byder restauranten på mad lavet på lokale og friske råvarer og urter fra egen køkkenhave.

Læs mere
Apartment © Van der Valk Naturresort Drewitz

Lejlighed

2 voksne per lejlighed

De 45 m² store lejligheder er moderne og hyggeligt indrettede. Stueetagen har en moderne stue med pejs (brænde tillæg på 10 €), sofa, spiseplads, fuldt udstyret køkken (ovn, 2 kogeplader, køleskab, kaffemaskine, elkedel, brødrister), TV og terrasse havemøbler (sæsonbestemt). Ovenpå er der også et soveværelse med en dobbeltseng og et badeværelse med bruser og toilet.

room

Feriehytte

4 voksne per lejlighed

Feriehytterne er også moderne og komfortabelt indrettede og cirka 95 m² store. I stueetagen finder I et moderne opholdsrum, med pejs, spiseplads og køkken (ovn, 2 kogeplader, køleskab, kaffemaskine, elkedel, brødrister, opvaskemaskine), TV og et soveværelse med dobbeltseng eller queensize-seng, gæstetoilet og en terrasse med havemøbler (sæsonbestemt). Ovenpå har I to soveværelser med en dobbeltseng og et badeværelse med bruser og toilet.

Eksklusive
 • Rejse- og/eller afbestillingsforsikring
 • Bookinggebyr kr. 150,-
 • Transport
Betaling

Hvis du booker dette tilbud 49 dage før afrejse, kan du vælge at betale i rater. Det første beløb vil være 35% af tilbuddets samlede pris plus bookinggebyr.

Vigtig information
Betingelser

TravelBird fungerer som den ansvarlige rejseagent. TravelBird Vilkår og Betingelser (A) er gældende for denne booking. Se venligst artikel 11 for vores afbestillingsbetingelser.

Check-ind

Fra 16:00

Check-ud

Indtil 10:00

Pris

Prisen er per person

Værelseskapacitet

Lejlighed: Min 2 personer og maks 2 voksne og 1 barn (0-12 år)
Feriehytte: Min. 3 personer og maks. 4 voksne og 2 børn (0-12 år)

Børnerabat

Rabatten gælder i forbindelse med 2 fuldtbetalende voksne per værelse:
- Børn i alderen 0-3 år gratis (sover i forældres seng)
- Børn i alderen 4-12 år betaler en fast pris på 379 DKK
- Børn fra 13 år tæller som voksne og betaler fuld pris

Barneseng

En barneseng forefindes på anmodning og afhængig af tilgængelighed for 12€ (betales på hotellet). Kontakt venligst vores kundeservice

Tilgængelighed

Hotellet er desværre ikke egnet til kørestolsbrugere

Parkering

Gratis parkering

Internet

Gratis WiFi på hotellet

Kæledyr

Kæledyr kan medbringes for 10 € per kæledyr per nat (betales på hotellet). Kontakt venligst vores kundeservice før booking

Swimmingpool åbningstider

Swimmingpoolen er åben mandag fra kl. 14.00 til 22.00 og tirsdag til søndag fra kl. 08.00 til 22.00

Flere ferieboliger

I bookingprocessen er det muligt at booke flere ferieboliger ad gangen, såfremt det er samme type feriebolig (afhængigt af tilgængelighed)

Sted

Jeres skønne feriehytte og resort ligger lige ved søen Drewitzer See i naturparken Nossentiner-Schwinzer Hede. I bil fra grænsen tager turen hertil ca. 3½ time. Fra København tager turen ca. 5 timer.

Kan vi hjælpe dig? Find svar på de oftest stillede spørgsmål eller kontakt os.
Til kundeservice