Vi beklager, dette tilbud er desværre udløbet.

 • Med indkvartering

Tysk natur & familieferie i egen hytte

 • Feriepark
 • Faßberg
6 Anmeldelser
kr. 1.100,- -20%
Pris fra kr. 889,-
 • per arrangement fra
Kunne disse tilbud friste i stedet?
Dette var tilbuddet

Pak kufferten, hop i bilen og tag familien med på en hyggelig familieferie i Tyskland. Tilbring 4, 5 eller 8 dage i en hytte i ferieparken Heidesee, hvor I har rig mulighed for at slå jer løs i ferieparkens mange sjove faciliteter. Prisen er per hytte!

Tag hele familien med på en skøn ferie til en supersjov feriepark i Lüneburger Heide i det nordlige Tyskland, som I længe vil huske tilbage på! I bor i jeres egen hytte med plads til 2, 4 eller 6 personer, så der er plads til hele familien. Her er masser at give sig til i al slags vejr, uanset om I er mest til brætspil eller svømning – pjask rundt i swimmingpoolen, tag et spil bordtennis eller begiv jer ud i den smukke natur, der omgiver parken. Hvad venter I på?

Inklusive
 • 3, 4 eller 7 overnatninger i 2-personershytte, 4-personershytte eller 6-personershytte i Ferienpark Heidesee
 • Slutrengøring
 • Sengelinned (for 2 personer i 2-personershytte eller 4-personershytte og for 4 personer i 6-personershytte)
 • Fri benyttelse af ferieparkens faciliteter
 • Gratis parkering
Lüneburger Heide

Oplev et af Tysklands smukkeste og mest berømte naturområder! Lüneburger Heide er fuld af oplevelser uanset årstid: Oplev heden på to hjul, fra hesteryg eller på en spændende vandretur! Med en køretur på bare 2½ time fra grænsen skal I ikke rejse særligt langt for at nå denne charmerende naturperle, der helt sikkert er et besøg værd. For de historieinteresserede kan området byde på smukke gamle slotte, klostre og møller, mens de naturinteresserede kan udforske lyngheden i Naturpark Lüneburger Heide eller se vilde og eksotiske dyr i dyreparken Serengeti-Park i Hodenhagen. Her er altså masser af sjove aktiviteter for både store og små!

Ferienpark Heidesee

 • Holidaypark
 • Faßberg, Tyskland
Ferienpark Heidesee

Ferieparken ligger omringet af den smukkeste natur, og så finder I blandt andet en privat strand ved søen og en udendørs swimmingpool med en kæmpe rutsjebane (kun åben om sommeren). Der er masser at tage sig til i Ferienpark Heidesee: Tag en svømmetur i den 10x25 m store swimmingpool med solterrasse og en kæmpe rutsjebane, eller hvad med en forfriskende dukkert i den idylliske sø? Der ligger desuden et væld af spændende aktiviteter i nærheden af ferieparken såsom en go-kartbane, safariparken Serengeti Park og flere naturparker, hvor I finder et væld af dyre- og fugleliv.

 • +-2
Læs mere
4-Perosn

2-personershytte

2 voksne per hytte

I bor i en hyggelig 2-personershytte af typen Tessin. Udenfor hytten har I en lille have, mens I indenfor hytten vil finde et køkken udstyret med køkkenredskaber, kaffemaskine, gryder, pander, kedel, brødrister og komfur, en sofa, satellit-TV samt et separat soveværelse med en dobbeltseng. Derudover har I et badeværelse med bruser og toilet.

2-Person

4-personershytte

4 voksne per hytte

I bor i en hyggelig 4-personershytte af typen Toscana. De komfortable hytter er beliggende i udkanten af ​​parken og vil danne rammerne for en afslappende ferie. Udenfor hytterne finder I en terrasse med en græsplæne og en parkeringsplads. Hytterne er udstyret med satellit-TV, sovesofa, et soveværelse med en dobbeltseng eller to enkeltsenge og et fuldt udstyret køkken. Derudover har I et badeværelse med bruser og toilet.

6-Person

6-personershytte

6 voksne per hytte

I bor i en hyggelig 6-personershytte af typen Venezia. I hytten finder I en stue med satellit-TV og sofa, et køkken udstyret med service, køleskab, kaffemaskine, gryder, pander, kedel, brødrister, komfur og ovn, 2 soveværelser og et badeværelse med bruser og toilet. Jeres bil kan parkeres på parkeringspladsen foran huset.

calendar illustration
Tjek priser og ledige datoer for dette tilbud
Eksklusive
 • Rejse- og/eller afbestillingsforsikring
 • Bookinggebyr kr. 150,-
 • Transport
 • Sengelinned til 3. og 4. person i en 4-personershytten og for 5. og 6. person i en 6-personershytte (betales i ferieparken)
 • Håndklædepakke (4,50 € per person. Der er mulighed for dagligt skift af håndklæderne mod betaling)
Betaling

Hvis du booker dette tilbud 49 dage før afrejse, kan du vælge at betale i rater. Det første beløb vil være 35% af tilbuddets samlede pris plus bookinggebyr.

Vigtig information
Vores samarbejdspartners betingelser

TravelBird fungerer som rejseagent for vores samarbejdspartner Ferienpark Heidesee GmbH. Du indgår derfor direkte aftale med Ferienpark Heidesee GmbH. TravelBirds bookingbetingelser (B) og vores samarbejdspartners (rejse)betingelser gælder for dette tilbud. Det samlede rejsebeløb (eksklusive bookinggebyr) kan refunderes, hvis ordren annulleres indtil 1 dag før udrejsedagen. Der sker ingen refundering, hvis ordren annulleres efter den dag.

Check-ind

Fra 15:00

Check-ud

Indtil 10:30

Pris

Prisen er per hytte

Kapacitet

2-personershytte: Maks. 2 personer
3-personershytte: Maks. 4 personer
6-personershytte: Maks. 6 personer

Enkeltpersonstillæg

Hvis 1 person booker en 2-personershytte, betales den fulde pris for hytten

Barneseng

En barneseng kan bestilles gratis. Kontakt venligst vores kundeservice

Tilgængelighed

Ferieparken råder over 6-personershytter egnet til kørestolsbrugere. Kontakt venligst vores kundeservice

Parkering

Gratis parkering ved hytterne

Internet

WiFi er tilgængelighed mod et gebyr på 3 € per dag (betales i ferieparken)

Kæledyr

Maks. 2 kæledyr kan medbringes for 4,25 € per kæledyr per nat (betales i ferieparken). Kontakt venligst vores kundeservice

Swimmingpool og badesø

Bemærk, at svømmefaciliteterne kun er åbne om sommeren og ved godt vejr

Flere værelser

I bookingprocessen er det muligt at booke flere hytter ad gangen, såfremt det er samme type (afhængigt af tilgængelighed)

Sted

Ferienpark Heidesee ligger i udkanten af naturparken Naturpark Südheide, bare 225 km fra den dansk-tyske grænse, dvs. ca. 2½ time i bil.

Kan vi hjælpe dig? Find svar på de oftest stillede spørgsmål eller kontakt os.
Til kundeservice