Vi beklager, dette tilbud er desværre udløbet.

 • Med fly
 • Med indkvartering

Rundrejse inkl. udflugter i Indonesien

 • Rundrejse
 • 16 overnatninger
 • Indonesien
10 Anmeldelser
Pris fra kr. 14.419,-
 • per person fra
 • baseret på 2 personer
Kunne disse tilbud friste i stedet?
Dette var tilbuddet

Rundrejse i Indonesien: 13 på 8 forskellige hoteller med morgenmad, udflugter, transport på rejsen, fly fra København, Aalborg el.Billund med bagage

Til vands, til lands og i luften – gør jer klar til at opleve det fantastiske Indonesien! Med denne øhopsrejse kommer I vidt omkring, og får både set hellige templer, brusende vandfald, tropiske fisk og farverig natur. I bor på 8 forskellige hoteller, som alle sørger for at I bliver forkælet, når I ikke er på farten. Lad jer forføre af farverne, duftene og følelsen af at være i paradis, for den her tur er uden tvivl en slags paradis på jord.

Inklusive
 • 13 overnatninger i dobbeltværelse ( maks. 2 voksne og 1 barn på op til 11 år) på 8 hoteller fordelt i Sanur, Bedugul, Lovina, Ubud, Candidasa, Gili Meno, Senggigi og Nusa Lembongan
 • Fly tur-retur fra København, Aalborg eller Billund til Bali
 • Morgenmad hver dag
 • Al transport på rundrejsen (undtaget Gili Meno)
 • Udflugter med lokal chauffør
 • Indchecket bagage
 • Håndbagage
Tilvalg
 • Rafting (på dag 6)
 • Mountainbiking (på dag 5)
 • Trekking i junglen (på dag 4)
 1. Dag 1 & 2: Sanur

  I ankommer til Denpasar, og bliver kørt til jeres første hotel, hvor I skal overnatte. Når I vågner næste morgen, venter der jer morgenmad i hotellets restaurant. Dagen kan bruges på at slappe af på hotellet, og nyde de dejlige omgivelser.

  Room 2 - Ari Putri Hotel Bali

  Ari Putri Hotel eller tilsvarende

  • Hotel
  • Bali, Indonesien
  Room 2 - Ari Putri Hotel Bali

  Hotellet råder over en udendørs swimmingpool og ligger kun 600 m fra Sanut Strand. Der er gratis WiFi i hotellets fællesområder. I bor på et standard dobbeltværelse, der er udstyret med aircondition, kabel-TV og køleskab.

  Læs mere
 2. Dag 3: Bedagul

  Når I har indtaget jeres morgenmad, og er klar til dagens oplevelser, går turen afsted mod Balis berømte havtempel Tanah Lot. Herefter går turen til Jati Luwih, hvorfra I kan få en helt exceptionel udsigt ud over rismarker og billedskønne bjerge. Turen går videre, og næste stop er bjerglandsbyen Bedugul, og undervejs er der stop ved Pacung, hvor I kan tage billeder af den fantastiske panoramaudsigt.

  Strawberry Hill Hotel And Restaurant + Room

  Strawberry Hill eller tilsvarende

  • Hotel
  • Bali, Indonesien
  Strawberry Hill Hotel And Restaurant + Room

  På dette nytænkende hotel er den indonesiske natur inkorporeret i indretningen, og I får en fornemmelse af at være helt tæt på naturen. Hotellet råder over egen restaurant, hvor der serveres indonesiske specialiteter. Det er også i restauranten, at morgenmaden serveres. Der er 17 værelser, som alle er opkaldt efter et bjerg i Indonesien, og disse værelser indeholder alle telefon, TV og altan samt eget badeværelse med toilet og bad.

  Læs mere
 3. Dag 4: Lovina

  Endnu en dag med spændende eventyr venter. Efter morgenmaden startes dagen med et besøg på Candi Kuning, som er et lokalt frugtmarked. Dagen fortsætter med besøg til smukke templer, bl.a. Ulun Danu Temple, og så videre til Brantan Lake. Der vil være et stop i abeskoven med udsigt over Tamblingan-søerne, hvor I kan få taget nogle smukke billeder. Bemærk venligst, at I selv skal betale entré til Monkey Forest.

  Valgfrit: Trekking i junglen inkl. transport. Her på dag 4 har I mulighed for at tilvælge denne udflugt. Efter en kort sikkerhedsinstruktion, er det tid til at komme afsted. I trekker gennem noget af Balis mest berømte regnskov, hvor I kan beundre den smukke flora og fauna, og indånde den friske højlandsluft. Jeres guide fortæller entusiastisk om de tropiske planter, og om hvordan nogle af disse benyttes i dagligdagen til medicinske formål af balineserne. Jeres trekking-eventyr fortsætter op til Lake Tamblingan, hvorfra I krydser vandet i en kano. Dette er en aktivitet for enhver eventyrer, der gerne vil være i ét med naturen. Selve trekking i junglen varer 1,5 time, og med transport varer udflugten i alt 7 timer.

  Adi Assri Beach Resort & Spa eller tilsvarende

  • Hotel
  • Bali, Indonesien

  Med en fremragende udsigt så langt øjet rækker, er dette hotel helt fantastisk at bo på. Hotellet kendetegnes af den afslappende og gæstfrie atmosfære. Jeres rummelige værelse er indrettet med mørke træmøbler, og har et charmerende udendørs bad, som giver en autentisk, balinesisk oplevelse.

  Læs mere
 4. Dag 5: Ubud

  Denne morgen skal I tidligt ud af fjerene og afsted. Kl. 5.00 er der afgang til en helt unik oplevelse - delfin tour! Grunden til den tidlige afgang er, at chancen for at opleve delfinerne er større om morgenen. Nyd solopgangen, delfinerne i havet og den larmende tavshed midt på vandet. Med denne fantastiske start på dagen, kan resten af dagen kun blive god, når turen går videre til et vulkanbjerg og Batur Lake. I besøger også de hellige kilder ved Tirta Empul-templet, og kører via Tegalalangs smukke rismarker til Ubud.

  Valgfrit: Mountainbiking inkl. frokost, vand og transport. Prøv jeres benmuskler af og kom på denne mountainbiking-tur. I bliver hentet på hotellet og kørt hen til Kintamani, hvor I suser forbi balinesiske landsbyer, smukke rismarker, bambusskove og elefantparker. Udflugten varer 7 timer, og I kan også vælge at tage på den på dag 2.

  Saren Indah Hotel eller tilsvarende

  • Hotel
  • Bali, Indonesien

  Velkommen til jeres lille oase. Her kan I tilbringe tiden ved poolen eller i restauranten, og der er gratis WiFi på hele hotellet, så I kan poste et billede til familien derhjemme, som kan se misundeligt til. Værelserne indeholder TV, aircondition, kaffe- og tefaciliteter samt minibar. Der er desuden eget badeværelse med toilet, badekar og hårtørrer.

  Læs mere
 5. Dag 6: Candidasa

  Efter morgenmaden i hotellets restaurant, skal I bl.a. besøge et elefanttempel, en fiskerlandsby og en flagermusgrotte. Fiskerlandsbyen er kendt for sin saltproduktion, og flagermusgrotten siges at være hellig, så der er lidt af hvert på programmet.

  Valgfrit: Bali rafting inkl. frokost og transport. Er I nogle vovehalse, så tilvælg denne udflugt, hvor I skal prøve at rafte forbi banantræer, palmetræer og tropiske planter. Selve raftingen varer 2 timer, og med transport varer udflugten i alt 6 timer. I kan også vælge at tage på denne udflugt på dag 2.

  pool

  Rama Shinta Candidasa eller tilsvarende

  • Hotel
  • Bali, Indonesien
  pool

  Rama Shinta Candidasa er et tyskejet hotel på det østlige Bali. Hotellet er beliggende i uforstyrrede omgivelser, med en fortryllende udsigt så langt øjet rækker. Indretningen er traditionelt balinesisk, og jeres værelse har aircondition, minibar, kaffe- og tefaciliteter, værdiboks og gratis WiFi. Der er desuden egen altan samt badeværelse med toilet og bad.

  Læs mere
 6. Dag 7 & 8: Gili Meno

  I dag skal oplevelserne foregå til vands. Efter morgenmaden bliver I kørt til havnen i Padangbay, hvor en speedbåd venter på jer. Båden afgår kl. 9.30, og I får muligheden for at prøve kræfter med snorkling, hvor I kan opleve de smukke koraller på helt nært hold.

  På dag 8 kan I tage ud og udforske og dykke i nærheden af Giliøerne. Dette område huser tusindvis af uberørte arter, som I på denne udflugt får mulighed for at komme helt tæt på.

  Bemærk venligst, at bådture kan variere i tid afhængigt af tidevandet.

  Pool

  Seri Resort Gili Meno eller tilsvarende

  • Hotel
  • West Nusa Tenggara, Indonesien
  Pool

  På Seri Resort Gili Meno kommer I næsten ikke tættere på strand og vand. Resortet har sin egen restaurant og en swimmingpool med direkte udsigt til havet. Resortet har et spaområde og tilbyder også yogaundervisning. I bor i hyggelige 1-værelses hytter med udsigt over vandet fra jeres private terrasse. Der er desuden aircondition, TV, telefon, minibar og værdiboks i hytterne.

  Læs mere
 7. Dag 9 & 10: Lombok

  Fuld fart på speedbåden! I dag sejler I til Lombok og kører gennem det smukke landskab til Senaru. I skal se Sindang Gila-vandfaldet og landsbyen Lomboknese. På vej mod Senggigi er der stop på Malimbu Hill, hvor I vil have en enestående udsigt over Giliøerne og Mount Agung.

  På dag 10 besøger I en landsby på Lomboks sydlige spids. Her kan I bl.a. se hvordan der bliver vævet traditionelt Ikat-tøj. Derefter går turen videre til Penujak, som er kendt for at have enestående keramik, så her er det ideelt at finde en lille souvenir at tage med hjem. Dagens program tager jer også til Kuta Beach, med hvide sandstrande så langt øjet rækker. Fra Tanjung Aan har I en fantastisk udsigt over grønne bakker og Kuta Beach-bugten.

  Puri Mas Beach Resort eller tilsvarende

  • Hotel
  • West Nusa Tenggara, Indonesien

  Dette hotel byder på lyse farver, kombineret med det mørke, balinesiske træ, som giver en stilfuld og behagelig indretning. Jeres værelse har udsigt til vandet og indeholder bl.a. et elegant badeværelse med badekar og bruser. Hotellet råder desuden over flere swimmingpools, hvor I kan svømme rundt, dase i solen, og bare nyde livet.

  Læs mere
 8. Dag 11 & 12: Nusa Lembongan

  Fra morgenmad på hotellet og videre til speedbåden, for turen går til Lembongan Island. Her er der mange sjove aktiviteter, I kan give jer til, bl.a. kan I prøve kræfter med snorkling, hvor I kan se på den forunderlige verden under havets overflade.

  På dag 12 kan I slappe af på hotellet. Omgivelser indbyder til fordybelse og afslapning, og er der noget bedre end kolde drinks, bagende sol og så en god bog?

  room

  Dinatah Lembongan Villas eller tilsvarende

  • Hotel
  • Klungkung Regency, Indonesien
  room

  Dinatah Lembongan Villas består af hyggelige små hytter, der er bygget med inspiration fra traditionelle balinesiske huse. Hytterne ligger omgivet af tropiske haver, og der er en swimmingpool, I kan køle af i. Alle hytter har trægulv, aircondition, fladskærms-TV, minibar, te- og kaffefaciliteter, værdiboks samt et badeværelse med toilet, bruser og hårtørrer.

  Læs mere
 9. Dag 13: Sanur

  Når I har spist morgenmad på dag 13, går turen med speedbåd til Sanur. Når I ankommer på hotellet, har I tiden til fri afbenyttelse, så I kan lave lige hvad I har lyst til. Dagen efter er jeres indonesiske eventyr slut, og det er tid til at vende hjem mod Danmark.

  Bemærk venligst, at bådture kan variere i tid afhængigt af tidevandet.

  Room 2 - Ari Putri Hotel Bali

  Ari Putri Hotel eller tilsvarende

  • Hotel
  • Bali, Indonesien
  Room 2 - Ari Putri Hotel Bali

  Hotellet råder over en udendørs swimmingpool og ligger kun 600 m fra Sanut Strand. Der er gratis WiFi i hotellets fællesområder. I bor på et standard dobbeltværelse, der er udstyret med aircondition, kabel-TV og køleskab.

  Læs mere
Eksklusive
 • Rejse- og/eller afbestillingsforsikring
 • Bookinggebyr kr. 150,-
 • Visum
 • Ekstra udflugter
 • Transport på Gili Meno
 • Drikkepenge
 • Turistskat: 60.000 Rp (betales på Padangbay havn)
Betaling

Hvis du booker dette tilbud 49 dage før afrejse, kan du vælge at betale i rater. Det første beløb vil være 35% af tilbuddets samlede pris plus bookinggebyr.

Vigtig information
Betingelser

TravelBird fungerer som den ansvarlige rejseagent. TravelBird Vilkår og Betingelser (A) er gældende for denne booking. Se venligst artikel 11 for vores afbestillingsbetingelser.

Prisændringer

Bemærk venligst, at flypriser kan ændre sig øjeblikkeligt og i forbindelse med bookingen. I tilfælde af prisændringer vil det altid oplyses i bookingprocessen

Pris

Prisen er per person

Kapacitet

Dobbeltværelse: Maks. 2 voksne og 1 barn på op til 11 år

Enkeltpersonstillæg

Rejser du alene? Så betaler du et tillæg på 2708 DKK for hotelværelset (prisen er baseret på 2 voksne)

Tilgængelighed

Rejsen er desværre ikke egnet til kørestolsbrugere

Kæledyr

Det er ikke muligt at medbringe kæledyr

Internet

Der er WiFi på nogle af hotellerne

Flere værelser

I bookingprocessen er det muligt at booke op til 2 værelser ad gangen (afhængigt af tilgængelighed)

Grupperejser

På denne tur rejser I med en gruppe bestående af min. 2 og maks. 6 personer. Alle i gruppen rejser med TravelBird og følger dermed samme program

Information om rejsevaccinationer

Inden afrejse til Indonesien kan det være nødvendigt at blive vaccineret mod difteri og tetanus (stivkrampe) og hepatitis A. Rejsende er selv forpligtet til at opsøge de officielle og opdaterede anbefalinger for vaccinationer, og dette kan gøres hos egen læge og/eller hos Statens Serums Institut, www.ssi.dk.

Information om rejsevisum

Danske statsborgere kan mod gebyr få udstedt et visum ved indrejse i Indonesien. Rejsende er selv forpligtet til at opsøge de officielle visumkrav på udenrigsministeriets hjemmeside, www.um.dk. Alternativt kan I kontakte det pågældende lands ambassade.

Personlige oplysninger

Sørg for at oplyse jeres personlige oplysninger, så de stemmer overens med dem i jeres pas. Hvis de ikke stemmer overens, vil I blive afvist ved gaten og kommer altså ikke med på flyet. I fald de personlige oplysninger ikke er udfyldt korrekt, og der derfor skal foretages ændringer, vil et gebyr forekomme. Er de personlige oplysninger ikke udfyldt indenfor 24 timer efter booking, vil jeres bestilling automatisk blive annulleret, jf. TravelBirds vilkår og betingelser

Flyinformation

Vi opdaterer dagligt udvalget af fly i vores tilbud for at sikre vores kunder de bedste flyafgange. Udbudet af flyselskaber og flytider kan derfor variere fra dag til dag. I bookingprocessen kan I se jeres flytider, og hvilket flyselskab I rejser med. I kan finde nærmere information om bagagens maksimale mål og vægt på det pågældende flyselskabs hjemmeside. Bemærk venligst, at antallet af overnatninger, der ses i afsnittet ‘’Inklusive’’, er antallet af overnatninger på destinationen, men at der kan forekomme en overnatning på ud- og/eller hjemrejsen. Dette vil fremgå af flytiderne, som I ser i bookingprocessen

Flytider

Bemærk venligst, at der kan optræde ændringer for fly afhængigt af flyselskab, og at flytiderne er foreløbige. Husk at tjekke dit flys afgangstider før afrejse på flyselskabets hjemmeside for at undgå misforståelser

Rejsedokumenter

I vil modtage jeres rejsedokumenter senest 5 dage før planlagt afrejse

Kan vi hjælpe dig? Find svar på de oftest stillede spørgsmål eller kontakt os.
Til kundeservice