Vi beklager, dette tilbud er desværre udløbet.

 • Med fly
 • Med indkvartering

Luksuriøs solferie på 4* hotel på Costa del Sol

 • Solferie
 • 7, 9 eller 14 overnatninger
 • Estepona
Pris fra kr. 4.179,-
 • per person fra
 • baseret på 2 personer
Kunne disse tilbud friste i stedet?
Dette var tilbuddet

7, 9 eller 14 overnatninger inkl. enten halvpension, helpension eller all-inclusive på 4-stjernede H10 Estepona Palace lige ved stranden samt fly tur-retur fra København, Billund eller Aalborg

Drømmer I jer væk mod sol, strand og varmere himmelstrøg? Så hop på flyveren til Costa del Sol, hvor den både står på alle tre ting krydret med godt med ægte spansk stemning. Jeres hotel ligger lige ved vandet og byder på masser af afslapning og flotte udsigter over det funklende Middelhav, så glæd jer til både at dase ved stranden og til at sidde på jeres altan og se den spanske sol gå ned med et glas sangria i hånden. Med dette tilbud kan I stykke ferien sammen, som I vil. I kan nemlig vælge mellem både 7, 9 og 14 overnatninger, og om opholdet skal være med halvpension, helpension eller — hvis den skal have hele armen — all-inclusive. Rigtig god tur!

Inklusive
 • 7, 9 eller 14 overnatninger i dobbeltværelse (maks. 3 voksne) på H10 Estepona Palace****
 • Halvpension (mulighed for at tilkøbe helpension eller all-inclusive i forbindelse med booking)
 • 1x adgang til spa per person per ophold
 • Velkomstdrink
 • Fly tur-retur fra København, Aalborg eller Billund (Ryanair eller Norwegian)
 • 10 kg håndbagage
Tilvalg
 • Transport mellem lufthavnen og hotellet (shuttle, ca. 90 min.) | 419 DKK per person
Estepona på Costa del Sol

Med 320 solskinsdage om året er der god grund til, at området omkring Malaga har fået navnet Costa del Sol — Solkysten. Udover strande og det behagelige klima er området også kendt for sine kulturelle seværdigheder, de idylliske bjerglandsbyer, de mange golfbaner og den flotte natur. Jeres hotel ligger i udkanten af den populære kystby Estepona, der byder på sandstrande, gode muligheder for at dyrke vandsport, masser af butikker og hyggelige restauranter.

Byens dejlige strand La Rada strækker sig ud over mere end 2 kilometer, og vil I prøve noget andet end at ligge ved stranden, kan I f.eks. besøge det spændende Orchidarium Estepona — en bygning fyldt med mere end 5000 planter og flere end 1300 forskellige slags orkideer. I kan også gå en tur i det historiske centrum af Estepona, hvor mange af husmurene er prydet af de fineste kunstværker, og slå jer ned med en kold cerveza og en omgang tapas på hyggelige Plaza de Flores.

H10 Estepona Palace

 • Hotel
 • Málaga, Spanien
hotel pool

Det flotte 4-stjernede H10 Estepona Palace ligger skønt placeret lige ved havet og med direkte adgang til stranden. Traditionel andalusisk arkitektur er på fin vis blandet med moderne design, og fra hotellet har I en smuk udsigt over Middelhavet. I kan nyde både lokale og internationale retter i de to restauranter (Alborán Restaurant er åben året rundt, Thalassa Bar Restaurant er åben om sommeren), og i lobbybaren kan I nyde en drink, mens I kan slappe af på den lækre Chill-Out terrasse. Året rundt er der underholdning for de voksne, og i højsæsonen er der miniklub for de 4-12-årige og mange andre sjove ting planlagt for børnene.

 • +9
Læs mere
double room

Dobbeltværelse

3 voksne per værelse

De flotte dobbeltværelser har plads til 2 voksne og 1 barn eller 3 voksne og er udstyret med dobbeltseng eller enkeltsenge. Alle værelser har møbleret terrasse eller altan, LCD-TV med internationale kanaler, minibar og værdiboks (mod gebyr) og centraliseret aircondition. Herudover har alle værelser eget badeværelse med hårtørrer og kosmetikspejl.

double room sea view

Dobbeltværelse med havudsigt

3 voksne per værelse

For lidt ekstra forkælelse kan I booke et dobbeltværelse med havudsigt. Værelset er ligesom de almindelige dobbeltværelser udstyret med dobbeltseng eller enkeltsenge og har LCD-TV med internationale kanaler, minibar og værdiboks (mod gebyr) samt centraliseret aircondition. Herudover har alle værelser eget badeværelse med hårtørrer og kosmetikspejl, og som prikken over i'et kan I fra den møblerede altan eller terrasse nyde en smuk udsigt over havet.

Forplejning

I har mulighed for at vælge, om I vil have halvpension, helpension eller all-inclusive.

Halvpension omfatter morgenmad og aftensmad (ekskl. drikkevarer), helpension omfatter morgenmad, frokost og aftensmad (ekskl. drikkevarer) og all-inclusive omfatter følgende:

 • Morgenmad fra 07.30 til 10.30 i Alborán Restaurant og fra 10.30 til 12.00 i lobbybaren
 • Frokost fra 13.00 til 15.30 i Alborán Restaurnat
 • Snacks (sandwiches) fra 12.00 til 19.00 i lobbybaren
 • Kaffe, te og kage fra 15.30 til 19.00 i lobbybaren
 • Aftensmad fra 18.30 til 21.30 i Alborán Restaurant
 • Stort udvalg af drikkevarer til morgenmad, frokost og aftensmad. Yderligere drikkevarer (f.eks. bestemte vine) kan tilkøbes på stedet
Vejret på Costa del Sol

Laveste og højeste temperaturer på Costa del Sol:
Januar: 6°C - 15°C
Februar: 7°C - 16°C
Marts: 8°C - 18°C
April: 10°C - 19°C
Maj: 12°C - 23°C
Juni: 16°C - 27°C
Juli: 19°C - 30°C
August: 19°C - 30°C
September: 17°C - 27°C
Oktober: 13°C - 22°C
November: 10°C - 18°C
December: 7°C - 15°C

Eksklusive
 • Rejse- og/eller afbestillingsforsikring
 • Bookinggebyr kr. 150,-
 • Indchecket bagage (kan tilkøbes i forbindelse med booking)
 • Transport mellem lufthavnen og hotellet (kan tilvælges i forbindelse med booking)
Betaling

Hvis du booker dette tilbud 49 dage før afrejse, kan du vælge at betale i rater. Det første beløb vil være 35% af tilbuddets samlede pris plus bookinggebyr.

Vigtig information
Betingelser

TravelBird fungerer som den ansvarlige rejseagent. TravelBird Vilkår og Betingelser (A) er gældende for denne booking. Se venligst artikel 11 for vores afbestillingsbetingelser.

Check-ind

Fra 14:00

Check-ud

Indtil 05:00 - 12:00

Prisændringer

Bemærk venligst, at flypriser kan ændre sig øjeblikkeligt og i forbindelse med bookingen. I tilfælde af prisændringer vil det altid oplyses i bookingprocessen

Pris

Prisen er per person

Værelseskapacitet

Maks. 3 voksne per værelse

Rabat

Rabatten gælder i forbindelse med 2 fuldtbetalende voksne per værelse:
- Børn i alderen 0-6 år: Gratis på hotellet
- Børn i alderen 7-12 år: 50% rabat på hotellet
- Personer over 12 år: 30% rabat på hotellet

Solorejsende

Rejser du alene? Så betaler du for den fulde pris for hotelværelset (prisen er baseret på 2 voksne)

Tilgængelighed

Hotellet råder over værelser egnede til kørestolsbrugere. Kontakt venligst vores kundeservice

Kæledyr

Det er ikke muligt at medbringe kæledyr

Internet

Gratis WiFi på hotellet

Flere værelser

I bookingprocessen er det muligt at booke op til 2 værelser ad gangen, såfremt det er samme værelsestype (afhængigt af tilgængelighed)

Forplejning

I kan vælge mellem halvpension, helpension og all-inclusive
- Halvpension omfatter morgenmad og aftensmad (ekskl. drikkevarer)
- Helpension omfatter morgenmad, frokost og aftensmad (ekskl. drikkevarer)
- All-inclusive omfatter: alle måltider samt snacks og drikkevarer

Personlige oplysninger

Sørg for at oplyse jeres personlige oplysninger, så de stemmer overens med dem i jeres pas. Hvis de ikke stemmer overens, vil I blive afvist ved gaten og kommer altså ikke med på flyet. I fald de personlige oplysninger ikke er udfyldt korrekt, og der derfor skal foretages ændringer, vil et gebyr forekomme. Er de personlige oplysninger ikke udfyldt indenfor 24 timer efter booking, vil jeres bestilling automatisk blive annulleret, jf. TravelBirds vilkår og betingelser

Flyinformation

- Lufthavne: Fly fra Københavns Lufthavn, Billund Lufthavn eller Aalborg Lufthavn til Malaga Lufthavn (AGP)
- Inkluderet i prisen: 10 kg håndbagage (55x40x20 cm) per person
- Den forventede flyvetid er mellem 3 og 4 timer
- I flyver med Ryanair
- TravelBird sender jer en e-mail med information om flyafgange, så snart de ligger fast, sammen med de andre rejsedokumenter
- Vi forsøger altid at finde den bedste flyafgang for jer. Det kan dog ske, at en flyafgang ikke længere er tilgængelig, og vi dermed er nødt til at tilbyde en alternativ flyafgang, hvilket kan påvirke længden på jeres ophold (for eksempel et aftenfly frem og et morgenfly tilbage)

Sted

H10 Estepona Palace ligger lige ved Middelhavet i byen Estepona på Costa del Sol. Malaga, hvor lufthavnen ligger, kommer I til på cirka en time i bil.

Kan vi hjælpe dig? Find svar på de oftest stillede spørgsmål eller kontakt os.
Til kundeservice