Vi beklager, dette tilbud er desværre udløbet.

 • Med indkvartering

4-stjernet solferie i Toscana med halvpension og wellness

 • Solferie
 • 3, 4 eller 7 overnatninger
5 Anmeldelser
kr. 1.829,- -14%
Pris fra kr. 1.579,-
 • per person
 • baseret på 2 personer
Kunne disse tilbud friste i stedet?
Dette var tilbuddet

Oplev pragtfulde Maremma i Toscana: Tilbring 4, 5 eller 8 dage på 4-stjernet hotel Relais I Piastroni med halvpension, olivenoliesmagning og wellness

Velkommen til den smukkeste del af Toscana: Maremma. Her er landskabet vildt og frodigt, så tag traveskoene med og gå på opdagelse i den fantastiske natur! I er indlogeret på det 4-stjernede hotel Relais I Piastroni i 4, 5 eller 8 dage, hvor I bliver forkælet med halvpension. Og så skal I naturligvis også ud og smage på regionens stolthed, olivenolie. Derfor får I en smagning med i opholdet samt 10% rabat hos producenten Specialità Mucci. Jeres lækre hotel har et wellnessområde, som I får en adgangsbillet til. Men husk også at sætte tid af til et par strandture, for I er kun 22 km fra den smukke, norditalienske kystlinje.

Inklusive
 • Relais I Piastroni: 3, 4 eller 7 overnatninger
 • Med halvpension
 • 1x adgang til wellnessområde
 • 1x olivenoliesmagning hos Specialità Mucci
 • 10% rabat på køb af varer hos Specialità Mucci
 • WiFi
 • Fri afbenyttelse af pool og liggestole
Maremma i det sydlige Toscana

Toscana er en af danskernes absolutte favoritdestinationer, når turen går til Italien, og det er der rigtig mange gode grunde til. Det bakkede landskab, olivenlundene, maden og de mange solskinstimer gør regionen populær, og Maremma-området byder på en vidunderlig variation af blåt hav, lange strande, sorte klipper, termiske bade og historiske byer med gamle tårne, borge og slotte.

Relais I Piastroni

 • Hotel
 • Province of Pisa, Italien
Relais I Piastroni

Midt i Toscanas maleriske landskab finder I det dejlige 4-stjernede hotel, Relais I Piastroni, som blev bygget i 2007. Hver dag kan I starte dagen med en stor morgenmadsbuffet, og herefter kan I slappe af ved poolen eller køre en tur i det smukke område. Til aften kan I nyde en dejlig 3-retters middag. Hotellet råder desuden over et spa-område, som I får adgang til en af dagene.

 • facility icon
 • facility icon
 • facility icon
 • facility icon
 • +7
Læs mere
Zimmer

Dobbeltværelse

2 voksne per værelse

Jeres dobbeltværelse er elegant indrettet og råder over et privat badeværelse med bruser og hårtørrer. Der er desuden aircondition, telefon, TV, minibar og værdiboks på værelset.

hotel view

3-personersværelse

2 voksne per værelse

Det elegante 3-personersværelse råder over et privat badeværelse med bruser og hårtørrer. Der er desuden aircondition, telefon, TV, minibar og værdiboks på værelset.

room

Familieværelse

2 voksne per værelse

Familieværelset er elegant indrettet og råder over et privat badeværelse med bruser og hårtørrer. Der er desuden aircondition, telefon, TV, minibar og værdiboks på værelset.

Vi anbefaler

I er tæt på kysten, og en af de bedste strande i området er Calo Violina. Men trænger I til lidt afveksling fra hotelpoolen og stranden, kan I passende gå på opdagelse i den toscanske region!

 • Har I mod på noget sightseeing, så besøg f.eks. den charmerende fiskerlandsby Talamone, den betagende by Saturnia, der er kendt for sine termiske bade, eller Scarlino med dens velbevarede og smukt restaurerede fæstningsværk. Vil I på en lidt længere tur, kan I også tage færgen til øen Elba.
 • Trænger I til en travetur, så besøg Parco della Maremma, en park på ikke mindre end 9.000 hektar. Parken råder over 7 vandretruter i forskellige sværhedsgrader.
 • I kan også tage en tur med bilen gennem regionens maleriske landsbyer, som ikke kun byder på skønhed men også masser af historie: Lad turen gå til Sovana, Pitigliano og Volterra og dyk ned i den norditalienske kulturarv.
 • Mellem de to første landsbyer finder I etruskiske huler. Hulerne er nogle steder op til 20 meter høje, og det er endnu uvist den dag i dag, hvorledes hulerne opstod.
calendar illustration
Tjek priser og ledige datoer for dette tilbud
Eksklusive
 • Rejse- og/eller afbestillingsforsikring
 • Bookinggebyr kr. 150,-
 • Transport
Betaling

Hvis du booker dette tilbud 49 dage før afrejse, kan du vælge at betale i rater. Det første beløb vil være 35% af tilbuddets samlede pris plus bookinggebyr.

Vigtig information
Betingelser

Kombinationen af rejsetjenester, der tilbydes til dig, er en pakke i henhold til EU direktiv 2015/2302. Du vil derfor drage fordel af alle de EU-rettigheder, der gælder for pakkerejser. TravelBird B.V. er fuldt ansvarlig for den korrekte udførelse af pakkerejsen som helhed. TravelBird s generelle vilkår og betingelser (A) gælder for denne booking. Se Artikel 11 i de generelle rejsevilkår for vores afbestillingsregler. I henhold til loven er TravelBird B.V. også dækket i tilfælde af, at det skulle blive nødvendigt at refundere dine indbetalinger, samt i tilfælde, hvor transport er inkluderet i pakkerejsen, for dermed at sikre din hjemtransport. Yderligere oplysninger om dine rettigheder findes under Direktiv (EU) 2015/2302 i bilag I, del A.

Check-ind

Fra 15:00

Check-ud

Indtil 10:00

Pris

Prisen er per person

Kapacitet

Min. 2 personer og maks. 2 personer per Dobbeltværelse
Min. 2 personer og maks. 2 voksne og 1 barn op til 11 år per 3-personersværelse
Min. 2 personer og maks. 2 voksne og 2 børn op til 11 år per Familieværelse

Børnerabat

Børnerabat gælder kun ved min. 2 fuldtbetalende personer:
Børn mellem 0-6 år: får 100% rabat per ophold
Børn mellem 7-11 år: får 50% rabat per ophold

Babyseng

En babyseng kan lånes gratis (afhængigt af tilgængelighed). Kontakt venligst vores kundeservice

Solorejsende

100% af prisen for hotelværelset (prisen er baseret på 2 voksne)

Tilgængelighed

Hotellet er desværre ikke egnet til kørestolsbrugere

Kæledyr

Kæledyr (maks. 1 lille kæledyr) kan medbringes for 5 € per kæledyr per nat (betales på hotellet). Kontakt venligst vores kundeservice

Internet

Gratis WiFi på hotellet

Parkering

Gratis parkering (afhængigt af tilgængelighed)

Flere værelser

I bookingprocessen er det muligt at booke flere værelser ad gangen, såfremt det er samme værelsestype (afhængigt af tilgængelighed)

Halvpension

Halvpension omfatter morgenbuffet samt 3-retters aftensmenu af regionale råvarer ekskl. drikkevarer

Sted

Hotellet ligger i hjertet af Toscana, i den lille by Monteverdi Marittimo i Italien.

Kan vi hjælpe dig? Find svar på de oftest stillede spørgsmål eller kontakt os.
Til kundeservice