• Med indkvartering

4-stjernet solferie i Toscana med halvpension og wellness

 • Solferie
 • 3, 4 eller 7 overnatninger
kr. 1.829,- -14%
Pris fra kr. 1.579,-
 • per person fra
 • baseret på 2 personer
Allerede booket 16 gange

Oplev pragtfulde Maremma i Toscana: Tilbring 4, 5 eller 8 dage på 4-stjernet hotel Relais I Piastroni med halvpension, olivenoliesmagning og wellness

Velkommen til den smukkeste del af Toscana: Maremma. Her er landskabet vildt og frodigt, så tag traveskoene med og gå på opdagelse i den fantastiske natur! I er indlogeret på det 4-stjernede hotel Relais I Piastroni i 4, 5 eller 8 dage, hvor I bliver forkælet med halvpension. Og så skal I naturligvis også ud og smage på regionens stolthed, olivenolie. Derfor får I en smagning med i opholdet samt 10% rabat hos producenten Specialità Mucci. Jeres lækre hotel har et wellnessområde, som I får en adgangsbillet til. Men husk også at sætte tid af til et par strandture, for I er kun 22 km fra den smukke, norditalienske kystlinje.

Inklusive
 • 3, 4 eller 7 overnatninger i dobbelt, 3-personers- eller familieværelse på hotel Relais I Piastroni****
 • Daglig halvpension (morgenbuffet og 3-retters aftenmenu)
 • Fri afbenyttelse af pool og liggestole
 • 1x adgang til wellnessområde
 • 1x olivenoliesmagning hos Specialità Mucci
 • 10% rabat på køb af varer hos Specialità Mucci
Maremma i det sydlige Toscana

Toscana er en af danskernes absolutte favoritdestinationer, når turen går til Italien, og det er der rigtig mange gode grunde til. Det bakkede landskab, olivenlundene, maden og de mange solskinstimer gør regionen populær, og Maremma-området byder på en vidunderlig variation af blåt hav, lange strande, sorte klipper, termiske bade og historiske byer med gamle tårne, borge og slotte.

Relais I Piastroni

 • Hotel
 • Province of Pisa, Italien
Relais I Piastroni

Midt i Toscanas maleriske landskab finder I det dejlige 4-stjernede hotel, Relais I Piastroni, som blev bygget i 2007. Hver dag kan I starte dagen med en stor morgenmadsbuffet, og herefter kan I slappe af ved poolen eller køre en tur i det smukke område. Til aften kan I nyde en dejlig 3-retters middag. Hotellet råder desuden over et spa-område, som I får adgang til en af dagene.

 • +7
Læs mere
Zimmer

Dobbeltværelse

2 voksne per værelse

Jeres dobbeltværelse har plads til 2 voksne. Værelset er elegant indrettet og råder over et privat badeværelse med bad, toilet og hårtørrer. Der er desuden aircondition, telefon, TV, minibar og værdiboks på værelset.

hotel view

3-personersværelse

2 voksne per værelse

3-personersværelset har plads til 2 voksne og 1 barn på 0-14 år. Værelset er elegant indrettet og råder over et privat badeværelse med bad, toilet og hårtørrer. Der er desuden aircondition, telefon, TV, minibar og værdiboks på værelset.

room

Familieværelse

2 voksne per værelse

Familieværelset har plads til op til 2 voksne og 2 børn mellem 0 og 14 år. Værelset er elegant indrettet og råder over et privat badeværelse med bad, toilet og hårtørrer. Der er desuden aircondition, telefon, TV, minibar og værdiboks på værelset.

Vi anbefaler

I er tæt på kysten, og en af de bedste strande i området er Calo Violina. Men trænger I til lidt afveksling fra hotelpoolen og stranden, kan I passende gå på opdagelse i den toscanske region!

 • Har I mod på noget sightseeing, så besøg f.eks. den charmerende fiskerlandsby Talamone, den betagende by Saturnia, der er kendt for sine termiske bade, eller Scarlino med dens velbevarede og smukt restaurerede fæstningsværk. Vil I på en lidt længere tur, kan I også tage færgen til øen Elba.
 • Trænger I til en travetur, så besøg Parco della Maremma, en park på ikke mindre end 9.000 hektar. Parken råder over 7 vandretruter i forskellige sværhedsgrader.
 • I kan også tage en tur med bilen gennem regionens maleriske landsbyer, som ikke kun byder på skønhed men også masser af historie: Lad turen gå til Sovana, Pitigliano og Volterra og dyk ned i den norditalienske kulturarv.
 • Mellem de to første landsbyer finder I etruskiske huler. Hulerne er nogle steder op til 20 meter høje, og det er endnu uvist den dag i dag, hvorledes hulerne opstod.
calendar illustration
Tjek priser og ledige datoer for dette tilbud
Eksklusive
 • Rejse- og/eller afbestillingsforsikring
 • Bookinggebyr kr. 150,-
 • Transport
Betaling

Hvis du booker dette tilbud 49 dage før afrejse, kan du vælge at betale i rater. Det første beløb vil være 35% af tilbuddets samlede pris plus bookinggebyr.

Vigtig information
Betingelser

TravelBird fungerer som den ansvarlige rejseagent. TravelBird Vilkår og Betingelser (A) er gældende for denne booking. Se venligst artikel 11 for vores afbestillingsbetingelser.

Check-ind

Fra 15:00

Check-ud

Indtil 10:00

Pris

Prisen er per person

Værelseskapacitet

Dobbeltværelse: Maks. 2 personer
3-personersværelse: Min. og maks. 2 voksne og 1 barn (0-14 år)
Familieværelse: Min. og maks. 2 voksne og 2 børn (0-14 år)

Børnerabat

Rabatten gælder i forbindelse med 2 fuldtbetalende voksne per værelse:
Børn i alderen 0-6 år: Gratis
Børn i alderen 7-11 år: 50% rabat
Børn fra 12 år tæller som voksne og betaler fuld pris

Babyseng

En babyseng kan lånes gratis (afhængigt af tilgængelighed). Kontakt venligst vores kundeservice

Enkeltpersonstillæg

Hvis 1 person booker et dobbeltværelse, betales der for 2 personer

Tilgængelighed

Hotellet er desværre ikke egnet til kørestolsbrugere

Kæledyr

Kæledyr (maks. 1 lille kæledyr) kan medbringes for 5 € per kæledyr per nat (betales på hotellet). Kontakt venligst vores kundeservice

Internet

Gratis WiFi på hotellet

Parkering

Gratis parkering (afhængigt af tilgængelighed)

Flere værelser

I bookingprocessen er det muligt at booke flere værelser ad gangen, såfremt det er samme værelsestype (afhængigt af tilgængelighed)

Halvpension

Halvpension omfatter morgenbuffet samt 3-retters aftensmenu af regionale råvarer ekskl. drikkevarer

Sted

Hotellet ligger i hjertet af Toscana, i den lille by Monteverdi Marittimo i Italien.

Kan vi hjælpe dig? Find svar på de oftest stillede spørgsmål eller kontakt os.
Til kundeservice