Vi beklager, dette tilbud er desværre udløbet.

 • Med fly
 • Med indkvartering

Egen lejlighed ved stranden på Phuket

 • Solferie
 • 8 eller 15 overnatninger
 • Rawai
Pris fra kr. 5.619,-
 • per person fra
 • baseret på 2 personer
Kunne disse tilbud friste i stedet?
Dette var tilbuddet

Nyd Thailands strålende sol og krystalklare vand: 7 eller 14 overnatninger i egen lejlighed på det 4-stjernede Rawai Imperial Private Residences på Phuket inkl. fly tur-retur fra København

Hvorfor nøjes med den danske sommer, som er så kort, når vinteren er så lang? På tropeøen Phuket i det thailandske øhav er tiden sat ud af spil, når I sipper til en kokosnød under palmerne, svømmer mellem tusindvis af farvestrålende fisk og koraller og udforsker templer i guld og pulserende markeder. Den thailandske natur er postkortsmuk, og kulturen er spændende og forførende — et besøg i dette charmerende land bliver sjældent det sidste! På denne pragtfulde rejse har vi sørget for 7 eller 14 overnatninger samt jeres egen lejlighed på det 4-stjernede lejlighedskompleks Rawai Imperial Private Residences tæt ved stranden. Så hop med, når flyet letter fra København, og lad det eksotiske eventyr begynde!

Inklusive
 • 7 eller 14 overnatninger i egen lejlighed (til maks. 2 personer) på Rawai Imperial Private Residences****
 • Fly tur-retur fra København (Aeroflot)
 • 10 kg håndbagage
 • 23 kg indchecket bagage
 • 1 overnatning på flyet på vej til Thailand
Tilvalg
 • Transport mellem lufthavnen og hotellet tur-retur | 195 DKK per person
Phuket

Det søde liv med kridhvide sandstrande, glitrende vand og palmer på en tropeø kombineret med et fantastisk smagfuldt køkken og hengemte gyldne templer i regnskoven — Thailands største ø Phuket er et af de smukkeste steder i verden, og livet her er som en drøm. Undgå mængden af turister og slå jer ned på øde palmestrande som Laem Ka og Nai Harn, som hensætter jer til Robinson Crusoes paradis.

Lad roen sænke sig og træk vejret dybt — et besøg i et af øens smukke templer giver tid til fordybelse. Praj en Tuk Tuk og sæt kursen mod det prægtige Wat Chalong-tempel ca. 10 kilometer nord for jeres hotel. Gå heller ikke glip af en bådtur langs øens portkortsmukke kyst. Sæt kursen mod den lille paradisø Koh Khao Phing Kan, eller "James Bond Island", som er berømt for sit eventyrlige naturreservat og sin medvirken i James Bond-filmen "The Man with the Golden Gun". Få den thailandske kultur ind under huden med en autentisk rød eller grøn karry-ret fra et af de mange gadekøkkener, eller hvad med et madlavningskursus? På øens mange markeder finder I friske råvarer, så I har også rig mulighed for selv at kaste jer ud i den ædle thai-madlavningskunst!

Rawai Imperial Private Residences****

 • Apartment
 • Rawai, Thailand
Bedroom - Rawai Imperial Residences

Et ophold i en af de flotte lejligheder på Rawai Imperial Private Residences er ren balsam for sjælen! Lejlighederne er en del af det 4-stjernede lejlighedshotel At The Tree Condominium Phuket, som er ideelt placeret blot en kort gåtur fra stranden og tæt på Phukets mange spændende attraktioner. Udover en dejlig lejlighed med egen altan sørger hotellet for at jeres ophold bliver pragtfuldt med udendørs swimmingpool, fitnesscenter, bibliotek, minigolfbane og bordtennis. Skal en af dagene stå på lidt ekstra selvforkælelse, kan I bestille en massage (mod betaling) på hotellet. Hotellet råder desuden over gratis WiFi. Det venlige personale i receptionen hjælper jer gerne med spørgsmål og forespørgsler til spændende udflugter på øen, så I kan få det bedste ud af jeres ophold på Phuket.

Læs mere
Bed - Rawai Imperial Residences

Lejlighed

2 voksne per lejlighed

Hotellets elegante lejligheder er alle udstyret med aircondition, fladskærms-TV, værdiboks, spiseplads og et tekøkken med elkedel, køleskab, brødrister og mikroovn. Lagner og håndklæder er naturligvis inkluderet. I kan nyde en dejlig udsigt over haven, swimmingpoolen eller havet fra lejlighedens egen altan. Tilmed har lejligheden eget badeværelse med bruser, toilet, toiletartikler og hårtørrer.

Eksklusive
 • Rejse- og/eller afbestillingsforsikring
 • Bookinggebyr kr. 150,-
 • Transport mellem lufthavnen og hotellet tur-retur (kan tilvælges i forbindelse med booking)
Betaling

Hvis du booker dette tilbud 49 dage før afrejse, kan du vælge at betale i rater. Det første beløb vil være 35% af tilbuddets samlede pris plus bookinggebyr.

Vigtig information
Betingelser

TravelBird fungerer som den ansvarlige rejseagent. TravelBird Vilkår og Betingelser (A) er gældende for denne booking. Se venligst artikel 11 for vores afbestillingsbetingelser.

Check-ind

Fra 15:00

Check-ud

Indtil 11:00

Prisændringer

Bemærk venligst, at flypriser kan ændre sig øjeblikkeligt og i forbindelse med bookingen. I tilfælde af prisændringer vil det altid oplyses i bookingprocessen

Pris

Prisen er per person

Kapacitet

Maks. 2 personer per lejlighed

Solorejsende

Rejser du alene? Så betaler du den fulde pris for lejligheden (prisen er baseret på 2 voksne)

Tilgængelighed

Lejlighederne er desværre ikke egnet til kørestolsbrugere

Kæledyr

Det er ikke muligt at medbringe kæledyr

Internet

Lejligheden råder over gratis WiFi

Parkering

Gratis parkering (afhængigt af tilgængelighed)

Flere lejligheder

I bookingprocessen er det muligt at booke op til 2 lejligheder ad gangen (afhængigt af tilgængelighed)

Personlige oplysninger

Sørg for at oplyse jeres personlige oplysninger, så de stemmer overens med dem i jeres pas. Hvis de ikke stemmer overens, vil I blive afvist ved gaten og kommer altså ikke med på flyet. I fald de personlige oplysninger ikke er udfyldt korrekt, og der derfor skal foretages ændringer, vil et gebyr forekomme. Er de personlige oplysninger ikke udfyldt indenfor 24 timer efter booking, vil jeres bestilling automatisk blive annulleret, jf. TravelBirds vilkår og betingelser

Flyinformation

- Lufthavne: Fly fra Københavns Lufthavn til Phuket International Airport (HKT) med mellemlanding i Moskva Sheremetyevo International Airport (SVO)
- Inkluderet i prisen: 10 kg håndbagage (55x40x20 cm) og 23 kg indchecket bagage per person
- Den forventede flyvetid er mellem 14½ og 15 timer (inkl. mellemlanding på mellem 2½ og 3 timer)
- I flyver med Aeroflot (med forbehold for ændring)
- TravelBird sender jer en e-mail med information om flyafgange, så snart de ligger fast, sammen med de andre rejsedokumenter
- Vi forsøger altid at finde den bedste flyafgang for jer. Det kan dog ske, at en flyafgang ikke længere er tilgængelig, og vi dermed er nødt til at tilbyde en alternativ flyafgang, hvilket kan påvirke længden på jeres ophold (for eksempel et aftenfly frem og et morgenfly tilbage)

Rejsens varighed

I har 7 eller 14 overnatninger i Thailand og en enkelt overnatning i flyet på vej til Thailand. Derfor skal I sætte 9 eller 16 dage af til rejsen i alt

Information om rejsevaccinationer

Inden afrejse til Thailand kan det være nødvendigt at blive vaccineret mod difteri og stivkrampe, hepatitis A og malaria. Rejsende er selv forpligtet til at opsøge de officielle og opdaterede anbefalinger for vaccinationer, og dette kan gøres hos egen læge og/eller hos Statens Serums Institut, www.ssi.dk

Information om rejsevisum

For personer med dansk pas er Thailand visumfrit i indtil 30 dage for turistrejser. Rejsende er selv forpligtet til at opsøge de officielle visumkrav på udenrigsministeriets hjemmeside, www.um.dk. Alternativt kan I kontakte det pågældende lands ambassade.

Sted

Jeres 4-stjernede lejlighedshotel ligger 500 meter fra stranden på Phukets sydlige spids. Fra Phuket International Airport er der 47 kilometer til jeres hotel.

Kan vi hjælpe dig? Find svar på de oftest stillede spørgsmål eller kontakt os.
Til kundeservice