Vi beklager, dette tilbud er desværre udløbet.

 • Med indkvartering

Hyggelig familietur til Harzen inkl. helpension

Miniferie 3, 4 eller 7 overnatninger Schulenberg im Oberharz

kr. 1.859,- -53%
per person fra kr. 889,-
baseret på 2 personer
Kunne disse tilbud friste i stedet?
Dette var tilbuddet

Ren afslapning i 4, 5 eller 8 dage midt i et smukt bjerglandskab i Tyskland, inkl. helpension, bowling og fri afbenyttelse af wellness-faciliteter!

Trænger I til en ferie fyldt med afslappende wellness og sjove aktiviteter? Så invitér vennerne eller familien med til Sporthotel Schulenberg i Tyskland, hvor I bl.a. kan glæde jer til at bowle og hygge jer i swimmingpoolen. Under opholdet forkæles I med helpension, og på en af dagene arrangerer hotellet en hyggelig sejltur på Okersee eller en smuk fakkelvandring. Book i dag og se frem til en sjov ferie i naturskønne omgivelser!

Inklusive
 • 3, 4 eller 7 overnatninger i dobbeltværelse eller dobbeltværelse med 2 ekstrasenge (til maks. 2 voksne og 2 børn 0-11 år) på Sporthotel Schulenberg***
 • Helpension
 • Fri afbenyttelse af wellness-faciliteter
 • Fri afbenyttelse af bowlingbaner
 • 1x sejltur på Okersee (gælder indtil slutningen af november)
 • 1x fakkelvandring (gælder fra slutningen af november)
 • Gratis lån af badekåbe og tøfler under opholdet
 • Gratis WiFi
Oberharz

I skal ikke langt (kun 4 timers kørsel fra grænsen) for at opleve Oberharz, der er placeret midt i et idyllisk bjerglandskab. Den bedste udsigt over det naturskønne område findes på toppen af Brocken, som er det højeste bjerg i Harzen. Følg en af de mange afmærkede ruter opad bjerget, eller besøg dammen Oker, hvor I, når sæsonen tillader det, kan svømme og sejle. I vil også finde mange hyggelige cykelstier i nærheden, så det er oplagt at udforske området på cykel. Er I mere til afslapning, smut da en tur i det store wellness-center Kristall "Heisser Brocken", der ligger små 10 km fra jeres hotel. Der tilbydes dog også wellness-faciliteter på hotellet, som I kan benytte uden beregning!

Sporthotel Schulenberg

(43 anmeldelser)
Hotel Schulenberg im Oberharz, Tyskland
Hotel

Sporthotel Schulenberg ligger i centrum af byen Schulenberg omringet af skove og bjerge. Hotellet råder over 25 værelser og en reception, hvor I altid kan hente frisk frugt. Den tilhørende restaurant byder på en a la carte-menu bestående af lokale og internationale retter, mens baren tilbyder forskellige drinks. Den mest attraktive del af hotellet er wellness-området, som er forsynet med en finsk sauna, en varm indendørs swimmingpool og et hyggeligt afslapningsrum. Trænger I til endnu mere wellness, kan der bestilles tid til skønhedsbehandlinger og massager. Hotellet byder desuden på mange andre aktiviteter, såsom bowling, tennis og bordtennis.

Læs mere
Double room

Dobbeltværelse

2 voksne per værelse

Disse lyse og rummelige værelser (ca. 18 m²) har dobbeltseng og er alle udstyret med telefon, fladskærms-TV og privat badeværelse med bruser og toilet. Dobbeltværelserne kan maks. rumme 2 voksne.

pillows

Dobbeltværelse med 2 ekstra senge

2 voksne per værelse

Værelserne har en størrelse på ca. 24 m² og er udstyret med de samme faciliteter som ovenstående dobbeltværelser. Denne type værelse har dog foruden en dobbeltseng 2 ekstra senge for børn op til 11 år.

Eksklusive
 • Rejse- og/eller afbestillingsforsikring
 • Bookinggebyr kr. 150,-
 • Transport
 • Turistskat: 1,50 € per person per dag
Vigtig information
Vores samarbejdspartners betingelser

TravelBird fungerer som rejseagent for vores samarbejdspartner Travel Partner. Du indgår derfor direkte aftale med Travel Partner. TravelBirds bookingbetingelser (B) og vores samarbejdspartners (rejse)betingelser gælder for dette tilbud. Det samlede rejsebeløb (eksklusive bookinggebyr) kan refunderes, hvis ordren annulleres indtil 2 dage før udrejsedagen. Der sker ingen refundering, hvis ordren annulleres efter den dag.

Check-ind

Fra 16:00

Check-ud

Indtil 10:00

Pris

Prisen er per person

Værelseskapacitet

Dobbeltværelse: Maks. 2 voksne
Dobbeltværelse med 2 ekstrasenge: Maks. 2 voksne og 2 børn (0-11 år)

Børnerabat

Rabatten gælder i forbindelse med 2 fuldtbetalende voksne per værelse:
Børn i alderen 0-11 år:
Det 1. barn bor gratis på hotellet
Det 2. barn får 50% rabat på hotelværelset
Børn fra 12 år tæller som voksne og betaler fuld pris

Enkeltpersonstillæg

Hvis 1 person booker et dobbeltværelse, betales der for 2 personer

Tilgængelighed

Hotellet er ikke egnet til kørestolsbrugere

Kæledyr

Det er tilladt at medbringe maks. 1 kæledyr for 10 € per nat (angives i forbindelse med booking, men betales på hotellet)

Parkering

Gratis parkering (afhænger af tilgængelighed)

Internet

Gratis WiFi på hotellet

Sted

Sportshotel Schulenberg er placeret midt i det smukke bjerglandskab i Oberharz, der ligger 500 meter over havets overflade. Det store wellness-center, Kristall "Heisser Brocken" ligger kun 10 km fra hotellet. Fra København tager turen ca. 6½ time i bil og små 4 timer fra den dansk-tyske grænse.