Vi beklager, dette tilbud er desværre udløbet.

 • Med indkvartering

4* ferielejlighed ved Gardasøen

 • Solferie
7 Anmeldelser
kr. 1.949,- -28%
Pris fra kr. 1.419,-
 • per arrangement fra
Kunne disse tilbud friste i stedet?
Dette var tilbuddet

Hold sommerferie med udsigt over Gardasøen: Tilbring 4 eller 8 dage i egen lejlighed beliggende i det 4-stjernede feriekompleks Residence Borgo degli Ulivi med lækker udendørs pool og tæt på vandet

Det er tid til at planlægge sommerferien, og Gardasøen er et oplagt valg! Her bor I i en 4-stjernet lejlighed med plads til op til 6 personer, og feriekomplekset ligger nær kysten og har en skøn udsigt over landskabet. På jeres ferie kan I hygge jer ved swimmingpoolen, hoppe en tur ud i søen, tage på udflugter i det billedskønne landskab eller dyrke nogle af områdets mange vandsportsaktiviteter. Men husk nu også bare at slappe af og holde ferie i hinandens gode selskab!

Inklusive
 • 3 eller 7 overnatninger i 3-, 4- eller 6-personers lejlighed på Residence Borgo degli Ulivi****
 • Lån af 1 sæt håndklæder og sengelinned per person
 • Forbrug af el, vand og gas
 • Aircondition
 • Slutrengøring
 • Parkering i garage (afhængigt af tilgængelighed)
Gardasøen

Ved foden af de imponerende bjerge, mellem Milano og Venedig, ligger Italiens største sø, Gardasøen. Her kan I gå på opdagelse blandt grønne oliventræer, citronplantager og vinmarker, og i de omkringliggende byer kan I smage på udsøgte specialiteter fra regionen. Er I til det aktive, findes der masser af vandsportsaktiviteter langs søbredden, men det er også helt, helt i orden bare at solbade og nyde livet.

Residence Borgo Degli Ulivi

 • Apartment
 • Province of Brescia, Italien
building

Dette 4-stjernede feriekompleks ligger idyllisk placeret på en bakketop i en enorm park med middelhavets flora, og her følger panoramaudsigt over søen med. På ejendommen finder I en swimmingpool, børnebassin, legeplads og vaskeri. Derudover er der restaurant, snackbar og en solterrasse. Ønsker I forkælelse, har lejlighedskomplekset en aftale med et nærliggende wellness-center. Spørg personalet for nærmere information.

 • +-2
Læs mere
Apartment

3-personers lejlighed

3 voksne per lejlighed

Jeres 3-personerslejlighed har plads til maks. 3 voksne. Alle lejligheder er forsynet med tekøkken, altan eller terrasse, TV, værdiboks, aircondition (i soveværelset) samt privat badeværelse med hårtørrer.

bedroom

4-personers lejlighed

4 voksne per lejlighed

Jeres 4-personers lejlighed har plads til min. og maks. 4 personer. Alle lejligheder er forsynet med tekøkken, altan eller terrasse, TV, værdiboks, aircondition (i soveværelset) samt privat badeværelse med hårtørrer.

kitchen

6-personers lejlighed

6 voksne per lejlighed

Jeres 6-personers lejlighed har plads til min. 5 voksne og maks. 6 voksne. Alle lejligheder er forsynet med tekøkken, altan eller terrasse, TV, værdiboks, aircondition (i soveværelset) samt privat badeværelse med hårtørrer.

Vi anbefaler

Trænger I til lidt afveksling fra solbadning og svømning, har vi et par tips til jer her:

 • Jeres lejlighed ligger 5 minutters kørsel fra den kendte Gardone Riviera, hvor I kan promenere langs vandet, shoppe i butikker, tage på en sejltur eller besøge det lille og skønne historiske bycentrum. Rivieraen er også perfekt til en doven eftermiddag med et glas vin i hånden over en skøn udsigt.
 • I kan også besøge byen Verona, som ligger godt en times kørsel væk. Byen siges at være en af Italiens mest romantiske byer, for det var nemlig her, Shakespeare lod Romeo og Julies kærlighedshistorie udspille sig. Desuden byder byen på en smuk bykerne med historiske seværdigheder og moderne butikker – når benene bliver trætte, kan I finde skygge på en fortovscafé og smage på regionens dejlige polenta.
calendar illustration
Tjek priser og ledige datoer for dette tilbud
Eksklusive
 • Rejse- og/eller afbestillingsforsikring
 • Bookinggebyr kr. 150,-
 • Turistskat: 1,80 € per person per nat (betales på destinationen)
 • Depositum: 130 € per lejlighed (betales på destinationen ved ankomst)
Betaling

Hvis du booker dette tilbud 49 dage før afrejse, kan du vælge at betale i rater. Det første beløb vil være 35% af tilbuddets samlede pris plus bookinggebyr.

Vigtig information
Betingelser

Kombinationen af rejsetjenester, der tilbydes til dig, er en pakke i henhold til EU direktiv 2015/2302. Du vil derfor drage fordel af alle de EU-rettigheder, der gælder for pakkerejser. TravelBird B.V. er fuldt ansvarlig for den korrekte udførelse af pakkerejsen som helhed. TravelBird s generelle vilkår og betingelser (A) gælder for denne booking. Se Artikel 11 i de generelle rejsevilkår for vores afbestillingsregler. I henhold til loven er TravelBird B.V. også dækket i tilfælde af, at det skulle blive nødvendigt at refundere dine indbetalinger, samt i tilfælde, hvor transport er inkluderet i pakkerejsen, for dermed at sikre din hjemtransport. Yderligere oplysninger om dine rettigheder findes under Direktiv (EU) 2015/2302 i bilag I, del A.

Check-ind

Fra 16:00

Check-ud

Indtil 10:00

Pris

Prisen er per lejlighed

Lejlighedskapacitet

3-personers lejlighed: Maks. 3 personer
4-personers lejlighed: Min. og maks. 4 personer
6-personers lejlighed: Min. 5 og maks. 6 personer

Babyseng

En babyseng kan lånes gratis (afhængigt af tilgængelighed). Kontakt venligst vores kundeservice

Tilgængelighed

Lejlighederne er desværre ikke egnet til kørestolsbrugere

Kæledyr

Det er ikke muligt at medbringe kæledyr

Internet

Gratis WiFi i fællesarealer

Parkering

Gratis parkering

Flere lejligheder

I bookingprocessen er det muligt at booke flere lejligheder ad gangen, såfremt det er samme lejlighedstype (afhængigt af tilgængelighed)

Sted

Residence Borgo Degli Ulivi ligger 2½ km fra Gardone Rivieras centrum og cirka 70 km fra Verona.

Kan vi hjælpe dig? Find svar på de oftest stillede spørgsmål eller kontakt os.
Til kundeservice