Vi beklager, dette tilbud er desværre udløbet.

 • Med indkvartering

Natur og historie i Normandiet

 • Miniferie
 • Caen
4 Anmeldelser
kr. 549,- -37%
Pris fra kr. 349,-
 • per person
 • baseret på 2 personer
Kunne disse tilbud friste i stedet?
Dette var tilbuddet

Oplev Normandiets charme med 3, 4 eller 5 dage på hotellet Appart'City Caen, der ligger 12 km fra den smukke kyst, inkl. morgenmad

Normandiet fortryller med sine dramatiske klipper, brusende hav og smukke, grønne natur. Her ligger søvnige fiskerlejer side om side med historiske krigsmonumenter, middelalderborge og æbleplantager. Nu får I muligheden for at opleve dette charmerende hjørne af Frankrig. I bor i Caen, hvor I har det perfekte udgangspunkt for at udforske den vidunderlige natur, fordybe jer i Normandiets fascinerende historie, gå ture på stranden, og nyde de lange sommeraftener med et glas koldt hvidvin og specialiteter fra det franske køkken.

Inklusive
 • 2, 3 eller 4 overnatninger i studioværelse (maks. 2 voksne og 1 barn 0-2 år) på Appart'City Caen
 • Morgenmad
Caen i Normandiet

Velkommen til Caen! Denne historiske by blev næsten helt ødelagt ved slaget om Normandiet i 1944, men I kan stadig se nogle af byens ældste bygninger – fæstningen Château de Caen og de to klostre fra ca. år 1060. Her kan I også besøge de spændende museer Mémorial de Caen og Arromanches 360, som begge handler om Normandiets rolle under krigen. Mémorial de Caen omhandler det 20. århundredes store konflikter, især 2. verdenskrig og Slaget om Caen, mens der på det cirkulære biografmuseum Arromanches 360 vises en film om Slaget om Normandiet på 9 skærme.

Mellem Caen og Cherbourg ligger den meget besøgte amerikanske kirkegård, så benyt lejligheden til at holde et stop ved dette mindesmærke for 2. verdenskrig. Få skridt herfra finder I Omaha Beach og Omaha Beach-museet, hvor I kan høre historien om D-dag, den dag hvor de allierede gik i land i Normandiet.

Appart City Caen

 • Hotel
 • Caen, Frankrig
hotel

Det moderne hotel Appart'City Caen ligger udenfor Caens centrum. Herfra har I omkring 12 km til kysten og Sword Beach, der er et af de steder, hvor de allierede styrker gik i land på D-dag. På hotellet kan I starte dagen med at gå ombord i morgenbuffeten, der serveres i morgenmadsstuen. I kan frit benytte jer af WiFi i hotellets fællesområder.

 • facility icon
 • facility icon
 • facility icon
 • facility icon
Læs mere
room

Studioværelse

2 voksne per studio

I bor i et rummeligt studioværelse udstyret med tekøkken med opvaskemaskine, elkedel, komfur, mikroovn, køleskab og service. Der er desuden TV og eget badeværelse med bruser og hårtørrer.

calendar illustration
Tjek priser og ledige datoer for dette tilbud
Eksklusive
 • Rejse- og/eller afbestillingsforsikring
 • Bookinggebyr kr. 150,-
 • Transport
 • Turistskat: 0,80 € per person per nat
 • Parkering: 5 € per nat
Betaling

Hvis du booker dette tilbud 49 dage før afrejse, kan du vælge at betale i rater. Det første beløb vil være 35% af tilbuddets samlede pris plus bookinggebyr.

Vigtig information
Vores samarbejdspartners betingelser

TravelBird fungerer som rejseagent for vores samarbejdspartner Appart City Caen. Du indgår derfor direkte aftale med Appart City Caen. TravelBirds bookingbetingelser (B) og vores samarbejdspartners (rejse)betingelser gælder for dette tilbud. Det samlede rejsebeløb (eksklusive bookinggebyr) kan refunderes, hvis ordren annulleres indtil 1 dag før udrejsedagen. Der sker ingen refundering, hvis ordren annulleres efter den dag.

Pris

Prisen er per person

Værelseskapacitet

Studioværelse: Maks. 2 voksne og 1 barn på 0-2 år

Enkeltpersonstillæg

Hvis 1 person booker et dobbeltværelse, betales der for 2 personer

Børnerabat

Rabatten gælder i forbindelse med 2 fuldtbetalende voksne per værelse:
Børn i alderen 0-2 år: Gratis
Børn fra 3 år tæller som voksne og betaler fuld pris

Babyseng

I kan selv medbringe en babyseng eller leje en på hotellet for 5 € per nat. Kontakt venligst vores kundeservice, hvis I ønsker at leje en babyseng

Tilgængelighed

Hotellet er desværre ikke egnet til kørestolsbrugere

Kæledyr

1 kæledyr (maks. 30 kg) per værelse kan medbringes for 5 € per nat

Internet

Gratis WiFi i hotellets fællesområder

Parkering

Parkering ved hotellet koster 5 € per nat

Flere værelser

I bookingprocessen er det muligt at booke flere værelser ad gangen (afhængigt af tilgængelighed)

Sted

Appart'City Caen ligger i Caen, godt 12 km fra Normandiets kyst. Herfra er der lidt over 1 times kørsel til Le Havre og omkring 2½ time til Paris.

Kan vi hjælpe dig? Find svar på de oftest stillede spørgsmål eller kontakt os.
Til kundeservice