Vi beklager, dette tilbud er desværre udløbet.

 • Med indkvartering
 • Med oplevelse

Storbyferie i altid dejlige Hamborg

 • Miniferie
 • Hamborg
10 Anmeldelser
kr. 890,- -57%
Pris fra kr. 389,-
 • per person
 • baseret på 2 personer
Kunne disse tilbud friste i stedet?
Dette var tilbuddet

Oplev storbyen lige syd for grænsen: 2, 3 eller 4 dages ophold på Amedia Hotel Hamburg Moorfleet inkl. morgenmad og Hamborgkort med massevis af rabatter

Nordtysklands perle tiltrækker rejsende fra hele verden med imponerende arkitektur og historie, farverigt café- og natteliv, massevis af butikker og prægtige kirker. Og så gør det jo heller ikke noget, at Hamborgs bybillede i sig selv er fantastisk smukt at se på. I denne skønne tyske hansestad og havneby får I med garanti en skøn storbyferie blot et par timer fra den dansk-tyske grænse! Tilbring 2, 3 eller 4 dage på hotel inkl. morgenmad og Hamborgkort, som giver jer rabat på transport såvel som massevis af dejlige oplevelser i byen!

Inklusive
 • 1, 2 eller 3 overnatninger i dobbeltværelse (til maks. 3 personer) på Amedia Hotel Hamburg Moorfleet***
 • Morgenmad
 • Hamborgkort gældende i 1 dag per person
Hamborg

Hamborg er en by, der skal opleves! Uanset om I er til shopping, kultur, musicals eller gastronomi i særklasse, har Hamborg noget at byde på for enhver smag. Når I er i Hamborg, må I ikke gå glip af en tur forbi byens charmerende havn, HafenCity, hvor I kan købe friske fisk af de venlige nordtyskere. Læg også vejen forbi det store marked ved byens overdådige Rathaus, eller det imponerende Speicherstadt, der er indehaver af titlen verdens største varehuskompleks, og, ej at forglemme, den livlige og farverige Reeperbahn. Hamborg er samtidig et sandt mekka for shoppe-elskere: I de mange trendy butikker vil I se de nyeste modetendenser fra hele verden. Og for natteravne er Hamborg ganske enkelt et eldorado med bydele som Schanzenviertel og Skt. Pauli, der aldrig sover.

Amedia Hotel Hamburg Moorfleet

 • Hotel
 • Hamborg, Tyskland
hotel

Jeres moderne hotel ligger i den sydøstlige del af Hamborg ikke langt fra Elben. I bliver forkælet med morgenmad hver morgen, og bliver I lækkersultne, kan I købe en snack eller en kølig drink i hotellets døgnåbne lobbybar. I kan læne jer tilbage og slappe af efter en hektisk dag i storbyen på hotellets haveterrasse. 700 meter fra hotellet finder I Billwerder-Moorfleet S-Bahn Togstation, hvorfra I kommer til Hamborg centrum på 10 minutter. Kører I hertil, ligger hotellet blot 2 minutters kørsel fra A1-motorvejen.

 • +-2
Læs mere
room

Dobbeltværelse

3 voksne per værelse

Hotellets moderne dobbeltværelser er 20 m² store og lyst indrettet. Værelserne råder over en dobbeltseng og en enkeltseng eller 3 enkeltsenge samt TV, værdiboks, siddeområde og eget badeværelse med badekar eller bruser, toilet og hårtørrer.

Vi anbefaler

 • Har I lyst til at se Hamborg fra oven, skal I besøge den prægtige Skt. Michaels Kirke og tage turen op ad trappen til kirketårnet. Her kan I snuppe et selfie med en panoramaudsigt over hele Hamborg fra 102 meters højde i baggrunden. Kirken har tilmed en spændende og begivenhedsrig historie og er fortsat en af de mest imponerende bygninger i hele hansestaden.
 • Hagenbeck Zoo, der åbnede i 1907, er den sidste store zoologiske have i Tyskland, der stadig er familiedrevet — og haven er bestemt et besøg værd. I dag kan I opleve over 1850 dyr fra alle verdens kontinenter — heriblandt Europas største elefantflok. Parken har gjort særligt meget ud af det visuelle og skabt en spændende kulisse at gå på opdagelse i.
 • Er vejret godt, kan I snuppe en kanalrundfart på Hamborgs charmerende kanaler. Byen tager sig fantastisk smukt ud fra vandsiden selv på en overskyet dag, og med en du holder af i hånden kan dagen i den tyske storby da kun blive fuldendt.
calendar illustration
Tjek priser og ledige datoer for dette tilbud
Eksklusive
 • Rejse- og/eller afbestillingsforsikring
 • Bookinggebyr kr. 150,-
 • Transport
Betaling

Hvis du booker dette tilbud 49 dage før afrejse, kan du vælge at betale i rater. Det første beløb vil være 35% af tilbuddets samlede pris plus bookinggebyr.

Vigtig information
Betingelser

Kombinationen af rejsetjenester, der tilbydes til dig, er en pakke i henhold til EU direktiv 2015/2302. Du vil derfor drage fordel af alle de EU-rettigheder, der gælder for pakkerejser. TravelBird B.V. er fuldt ansvarlig for den korrekte udførelse af pakkerejsen som helhed. TravelBird s generelle vilkår og betingelser (A) gælder for denne booking. Se Artikel 11 i de generelle rejsevilkår for vores afbestillingsregler. I henhold til loven er TravelBird B.V. også dækket i tilfælde af, at det skulle blive nødvendigt at refundere dine indbetalinger, samt i tilfælde, hvor transport er inkluderet i pakkerejsen, for dermed at sikre din hjemtransport. Yderligere oplysninger om dine rettigheder findes under Direktiv (EU) 2015/2302 i bilag I, del A.

Check-ind

Fra 15:00

Check-ud

Indtil 11:00

Pris

Prisen er per person

Værelseskapacitet

Maks. 3 personer

Børnerabat

Rabatten gælder i forbindelse med 2 fuldtbetalende voksne per værelse:
Børn i alderen 0-5 år: Gratis
Børn i alderen 6-11 år: 50% rabat
En 3. person fra 12 år tæller som voksen og betaler fuld pris

Enkeltpersonstillæg

Hvis 1 person booker et dobbeltværelse, betales der for 2 personer

Tilgængelighed

Hotellet råder over værelser egnet til kørestolsbrugere. Kontakt venligst vores kundeservice

Parkering

Parkering ved hotellet koster 5 € per dag (betales på hotellet)

Internet

Gratis WiFi på hotellet

Kæledyr

Kæledyr kan medbringes for 10 € per kæledyr per nat (betales på hotellet). Kontakt venligst vores kundeservice

Hamborgkort

Med Hamborgkort kan I udforske Hamborg med bus, tog og via båd (HVV) i en hel dag, og I får rabat på over 150 forskellige turistattraktioner. Medbring jeres værdibevis og hent Hamborgkortet på Hamborg Informationscenter på Hamborg hovedbanegård:
Man-lør: 09.00 til 19.00
Søn+fre: 10.00 til 18.00
02.01.17 fra 11.00 til 18.00

Flere værelser

I bookingprocessen er det muligt at booke flere værelser ad gangen (afhængigt af tilgængelighed)

Barneseng

I kan gratis låne en barneseng på hotellet (afhængigt af tilgængelighed). Kontakt venligst vores kundeservice

Sted

Jeres hotel er beliggende i den sydøstlige del af Hamborg, 700 meter fra Billwerder-Moorfleet S-Bahn Togstation, hvorfra I kommer til Hamborg centrum på 10 minutter. Kører I hertil, ligger hotellet blot 2 minutters kørsel fra A1-motorvejen.

Kan vi hjælpe dig? Find svar på de oftest stillede spørgsmål eller kontakt os.
Til kundeservice