Vi beklager, dette tilbud er desværre udløbet.

 • Med indkvartering

Stilfuldt 4* hotel i Københavns centrum

 • Storbyferie
 • 2 eller 3 overnatninger
 • København
kr. 1.359,- -22%
Pris fra kr. 1.069,-
 • per person fra
 • baseret på 2 personer
Kunne disse tilbud friste i stedet?
Dette var tilbuddet

København, når det er allerbedst: Bo blot 300 meter fra Københavns Hovedbanegård på det flotte 4-stjernede First Hotel Mayfair i 3, 4 eller 5 dage inkl. morgenmad

Trænger I til et lille afbræk fra hverdagen, så var det måske noget med en rigtig københavnertur! Her bor I på et flot, 4-stjernet hotel blot 300 meter fra Københavns Hovedbanegård, så I har et godt udgangspunkt for en herlig ferie i hovedstaden. I har masser af tid til at sludre over en kop kaffe på en hip kaffebar, slentre ned af Strøget og kigge butikker, eller måske besøge et af de mange spændende museer. Byen viser sig fra sin bedste side især om foråret og sommeren, så kom og oplev den brusende storbystemning, spis en is i Nyhavn og nyd, at I har tid kun til jer selv og hinanden.

Inklusive
 • 2, 3 eller 4 overnatninger i superior dobbeltværelse (maks. 2 voksne, 1 barn 4-12 år og 1 barn 0-3 år) på First Hotel Mayfair****
 • Morgenmad
København

København er flere gange blevet udnævnt som verdens bedste by, og vores hovedstad er nu også noget helt særligt! Her er store, åbne grønne områder, cykelstier, der snor sig, et kæmpe udbud af gode spisesteder, en mangfoldig kultur og berømte monumenter og nationale landemærker. Tag f.eks. et smut ud forbi Den Lille Havfrue, se vagtskiftet på Amalienborg, eller få pulsen op ved et besøg i Rundetårn. I kan også leje cykler, og slå turen forbi iværksætterlivet på Vesterbro, Nørrebros mangfoldighed eller det hyggelige Christianshavn. I en by så lille, som vores hovedstad, bliver man aldrig helt væk, så det er bare om at gå på opdagelse!

First Hotel Mayfair****

 • Hotel
 • København, Danmark
facade

Det flotte, 4-stjernede First Hotel Mayfair har en ideel beliggenhed på Vesterbro. Herfra er der kun 300 m til Københavns Hovedbanegård, mens mange af byens museer og seværdigheder, såsom Tivoli og Strøget også er indenfor gåafstand. Hotellet har til huse i en nyligt renoveret bygning fra starten af 1900-tallet, og indendøre er indretningen moderne og smagfuld med originale danske, italienske og asiatiske kunstværker, der pryder væggene. First Hotel Mayfair har også restauranten Boston Bar & Grill, en døgnåben reception, et fitnessrum og en hyggelig gårdhave, hvor I kan slappe af ovenpå dagens sightseeing.

 • +6
Læs mere
superior

Superior dobbeltværelse

2 voksne per værelse

Superior dobbeltværelserne er omkring 18 m² store og byder på en elegant og moderne indretning. Her er en dobbeltseng, LCD-TV, skrivebord, kaffe- og tefaciliteter, gratis WiFi samt et badeværelse med bruser eller badekar, toilet og hårtørrer.

Vi anbefaler

 • Dyrehaven: Dyrehaven er en smart og retro café/bar på Vesterbro. Det gamle værtshus har beholdt den rå indretning og menuen byder på gedigen dansk mad med et frækt tvist.
 • Ny Carlsberg Glyptotek: På Glyptoteket kan I gå på opdagelse i årtusinders kunst- og kulturhistorie med værker fra blandt andet Antikken og dansk kunst. Tag også et hvil i den smukke have og nyd den gode udsigt fra Glyptotekets tagterrasse.
 • Ingolfs Kaffebar: I skal lidt langt ud på Amager, men det vil være hele turen værd. Ingolfs Kaffebar byder på kulørte lamper, en gårdhave, fed livemusik lejlighedsvist i weekenden og masser af hygge!
Eksklusive
 • Rejse- og/eller afbestillingsforsikring
 • Bookinggebyr kr. 49,-
 • Transport
Betaling

Hvis du booker dette tilbud 49 dage før afrejse, kan du vælge at betale i rater. Det første beløb vil være 35% af tilbuddets samlede pris plus bookinggebyr.

Vigtig information
Vores samarbejdspartners betingelser

TravelBird fungerer som rejseagent for vores samarbejdspartner First Hotel Mayfair. Du indgår derfor direkte aftale med First Hotel Mayfair. TravelBirds bookingbetingelser (B) og vores samarbejdspartners (rejse)betingelser gælder for dette tilbud. Det samlede rejsebeløb (eksklusive bookinggebyr) kan refunderes, hvis ordren annulleres indtil 2 dage før udrejsedagen. Der sker ingen refundering, hvis ordren annulleres efter den dag.

Check-ind

Fra 15:00

Check-ud

Indtil 12:00

Pris

Prisen er per person

Værelseskapacitet

Superior dobbeltværelse: Maks. 2 voksne, 1 barn på 4-12 år og 1 barn på 0-3 år

Bemærk, at børnene sover i forældrenes seng

Børnerabat

Rabatten gælder i forbindelse med 2 fuldtbetalende voksne per værelse:
Børn i alderen 0-12 år: Gratis (i forældrenes seng)
Børn fra 13 år tæller som voksne og betaler fuld pris

Babyseng

I kan medbringe jeres egen babyseng eller leje en på hotellet for 150 DKK per nat (betales på hotellet). Kontakt venligst vores kundeservice, hvis I ønsker at leje en babyseng på hotellet, da de kun har én til rådighed

Enkeltpersonstillæg

Hvis 1 person booker et dobbeltværelse, betales der for 2 personer

Tilgængelighed

Hotellet er desværre ikke egnet til kørestolsbrugere

Kæledyr

Det er ikke muligt at medbringe kæledyr

Internet

Gratis WiFi på hotellet

Parkering

Hotellets gæster får 25% rabat på parkering i P-huset Q-Park Vesterport på Nyropsgade 42, 1602 København. Rabatkortet kan hentes i hotellets reception

Flere værelser

I bookingprocessen er det muligt at booke flere værelser ad gangen (afhængigt af tilgængelighed)

Sted

First Hotel Mayfair ligger på Vesterbro, blot 300 m fra Hovedbanegården. Fra hotellet har I 450 m til Tivoli, 1 km til Indre By og 1,5 km til Christiansborg Slot.

Kan vi hjælpe dig? Find svar på de oftest stillede spørgsmål eller kontakt os.
Til kundeservice