• Med fly
 • Med indkvartering

Storbyferie i hjertet af Budapest

Storbyferie 2, 3, 4 eller 5 overnatninger Budapest

per person fra kr. 1.209,-
baseret på 2 personer

Allerede booket 12 gange

Flyv med til Østeuropas perle Budapest: 2, 3, 4 eller 5 overnatninger på det centrale City Hotel Pilvax inkl. morgenmad og fly tur-retur fra København eller Billund

En tur til Budapest er en rejse tilbage i tiden og en romantisk pause fyldt med kultur, historie og velsmagende måltider. De gamle, brostensbelagte gader byder på eventyrlig arkitektur, og med floden, der løber gennem byen, er det ikke overraskende, at Ungarns hovedstad også kaldes for Østeuropas Paris. På denne ferie bor I på et hotel på en bilfri gade i byens centrum, så I har det perfekte udgangspunkt for at udforske fantastiske Budapest. Flybilletterne og morgenmad har vi også taget os af, så det er bare med at pakke kufferten og komme afsted!

Inklusive
 • 2, 3, 4 eller 5 overnatninger i dobbeltværelse (maks. 2 voksne og 1 barn på 0-11 år) på City Hotel Pilvax***
 • Fly tur-retur fra København eller Billund (Ryanair)
 • Morgenmad
 • 10 kg håndbagage
Tilvalg
 • Indchecket bagage (15 kg)
 • Transport ml. lufthavn og hotel t/r (tid: ca. 70 min og maks. 1 times ventetid) | 149 DKK per person
Budapest

Budapest er klassisk musik, wellness, smuk arkitektur, shopping, kurbade, en fascinerende historie, der strækker sig mere end 1000 år tilbage og selvfølgelig den berømte flod Donau. Floden deler byen i de to dele Buda og Pest, og derudover er byen inddelt i en række kvarterer, som hver har sin charme og sine attraktioner. Se det pragtfulde Buda-slot i den vestlige bydel, nyd den flotte udsigt over byen fra Fiskerbastionen, lad jer selv fare vild for en stund i de labyrintiske smågader, og slap af i en af de hyggelige parker. Tag herefter til den livlige østlige bydel, Pest, hvor de fleste af byens 80 museer ligger, og mærk den ægte storbystemning og gå på opdagelse i de mange fashionable butikker.

Tips til turen Inklusive

Her finder I forskellige tips til seværdigheder, restauranter, museer og meget mere. Når I har booket rejsen, kan I se jeres tips til turen på TravelBird-app'en.

City Hotel Pilvax

Hotel Budapest, Ungarn
City Hotel Pilvax

City Hotel Pilvax har den ideelle placering på en bilfri gade i Budapests centrum. Nær hotellet findes adskillige restauranter, barer og den populære shoppinggade Váci utca. Der er heller ikke mere end 300 meter til den nærmeste metrostation Ferenciek tere, hvorfra I nemt kommer rundt til alle byens største attraktioner.

Læs mere
Zimmer

Dobbeltværelse

2 voksne per værelse

Dobbeltværelserne er 20 m² store og er udstyret med en dobbeltseng eller to enkeltsenge, gratis WiFi, TV, køleskab, skrivebord, klimaanlæg samt et badeværelse med hårtørrer.

Vi anbefaler:

 • Cultivini: Få hundrede meter fra City Hotel Pilvax finder I vingalleriet Cultivini, hvor I kan forkæle ganen med en af Ungarns bedst bevarede hemmeligheder. Ungarn er måske ikke kendt for sine gode vine, men de er bestemt at finde, og på Cultivini kan I deltage i en vinsmagning af de lokale dråber til en ganske fornuftig pris.
 • Gellért Spa: Den historiske Gellért Spa er et af Budapests mest berømte og smukke kurbade. Her kombineres velvære med de smukkeste mosaikker, marmorsøjler, farverige glasvinduer og statuer. Med offentlig transport kan I nå Gellért Spa på 12 minutter fra hotellet.
 • Táskarádió Eszpresszó: 8 minutters gang fra jeres hotel finder I caféen Táskarádió Eszpresszó. Her kan I snuppe en espresso eller en drink omgivet af et gennemført retrointeriør, der giver fornemmelsen af at træde lige ind i en 60'er-tidslomme.
Vælg en afgangsdato
Eksklusive
 • Bookinggebyr kr. 150,-
 • Indchecket bagage (kan tilvælges i forbindelse med booking)
 • Transport mellem lufthavn og hotel (kan tilvælges i forbindelse med booking)
Betaling

Hvis du booker dette tilbud 49 dage før afrejse, kan du vælge at betale i rater. Det første beløb vill være 35% af tilbuddets samlede pris plus bookinggebyr.

Yderligere information
Betingelser

TravelBird fungerer som den ansvarlige rejseagent. TravelBird Travel Vilkår og Betingelser (A) er gældende for denne booking. Se venligst artikel 11 for vores afbestillingsbetingelser.

Check-ind

Fra 15:00

Check-ud

Indtil 11:00

Pris

Prisen er per person

Værelseskapacitet

Dobbeltværelse: Maks. 2 voksne og 1 barn på 0-11 år

Børnerabat

Rabatten gælder i forbindelse med 2 fuldtbetalende voksne per værelse:
Børn i alderen 0-10 år: Bor gratis på hotellet
Børn fra 11 år tæller som voksne og betaler fuld pris

Solorejsende

Rejser du alene? Så betaler du for den fulde pris for hotelværelset (prisen er baseret på 2 voksne)

Tilgængelighed

Hotellet er desværre ikke egnet til kørestolsbrugere

Kæledyr

Det er ikke muligt at medbringe kæledyr

Internet

Gratis WiFi på hele hotellet

Flere værelser

I bookingprocessen er det muligt at booke op til 2 værelser ad gangen (afhængigt af tilgængelighed)

Personlige oplysninger

Sørg for at oplyse jeres personlige oplysninger, så de stemmer overens med dem i jeres pas. Hvis de ikke stemmer overens, vil I blive afvist ved gaten og kommer altså ikke med på flyet. I fald de personlige oplysninger ikke er udfyldt korrekt, og der derfor skal foretages ændringer, vil et gebyr forekomme. Er de personlige oplysninger ikke udfyldt indenfor 24 timer efter booking, vil jeres bestilling automatisk blive annulleret, jf. TravelBirds vilkår og betingelser

Flyinformation

- Lufthavne: Fly fra Københavns Lufthavn eller Billund Lufthavn til Budapest Ferenc Liszt Internationale Lufthavn (BUD)
- Inkluderet i prisen: 10 kg håndbagage (55x40x20 cm) per person
- Den forventede flyvetid er ca. 2 timer
- I flyver med Ryanair (med forbehold for ændring)
- TravelBird sender jer en e-mail med information om flyafgange, så snart de ligger fast, sammen med de andre rejsedokumenter
- Vi forsøger altid at finde den bedste flyafgang for jer. Det kan dog ske, at en flyafgang ikke længere er tilgængelig, og vi dermed er nødt til at tilbyde en alternativ flyafgang, hvilket kan påvirke længden på jeres ophold (for eksempel et aftenfly frem og et morgenfly tilbage)

Sted

City Hotel Pilvax ligger i centrum af Budapest, blot 300 meter fra nærmeste metrostation Ferenciek tere, hvorfra I nemt når rundt til alle byens største seværdigheder.

City Hotel Pilvax
Pilvax Köz 1-3
1052 Budapest
Ungarn