Vi beklager, dette tilbud er desværre udløbet.

 • Med fly
 • Med indkvartering

4-stjernet hotel i Kaunas i Litauen

Storbyferie 3 eller 4 overnatninger Kaunas

per person fra kr. 799,-
baseret på 2 personer
Kunne disse tilbud friste i stedet?
Dette var tilbuddet

Besøg Litauens næststørste by: 3 eller 4 overnatninger på 4-stjernet hotel i Kaunas inkl. morgenmad, 20% rabat i hotellets restaurant eller skønhedssalon og fly tur-retur fra København

Besøg Vilnius’ hyggelige lillesøster, Kaunas, som byder på farverige bygninger, et væld af museer og et livligt caféliv. I starter dagen med morgenmad på jeres 4-stjernede hotel, før I går på opdagelse i Kaunas' gamle bymidte. Her kan I besøge det spændende krigsmuseum, beundre udsigten fra tårnet i byens rådhus og spise jer igennem Litauens delikatesser. Fik vi nævnt, at det stadig er enormt billigt at spise ude i Litauen?

Inklusive
 • 3 eller 4 overnatninger i dobbeltværelse på Amberton Cozy hotel****
 • Morgenmad
 • 20% rabat i hotellets restaurant eller skønhedssalon
 • Fly tur-retur fra København (Ryanair)
 • Håndbagage (10 kg og maks. 55x40x20 cm)
Tilvalg
 • Transport mellem lufthavnen og hotellet tur-retur | 335 DKK per bil
Kaunas

Litauens næststørste by er ofte lidt overset i forhold til hovedstaden Vilnius, men er bestemt også et besøg værd. Også her mærker man landets hæsblæsende historie, og som mange af de andre tidligere Sovjetlande, har også Litauen oplevet en økonomisk og kulturel opblomstring de sidste 25 år. Gå tur på de brostensbelagte gader i den gamle bymidte med de fineste farverige huse. Besøg et af byens 40 museer og slå jer ned på en café og smag på en af de lækre litauiske kager. I må endelig huske at smage på en Sarkotis – en traditionel litauisk kage, som nærmest er et lille kunstværk i sig selv.

Amberton Cozy Hotel

Hotel Kaunas, Litauen
Restaurant

Som navnet antyder er her tale om et rigtig hyggeligt hotel. Den fine, gamle hotelbygning ligger centralt placeret og er indrettet i helt lyse farver. Restauranten byder på raffinerede europæiske retter og i baren kan I bestille drinks.

Læs mere
Room

Dobbeltværelse

2 voksne per værelse

I bor på et smagfuldt indrettet dobbeltværelse og her er hyggen virkelig i højsædet. I midten af rummet finder I en stor dobbeltseng omringet af møbler i elegant, mørkt træ. Værelserne er udstyret med minibar, pengeskab, TV, elkedel, aircondition og eget badeværelse med bruser, hårtørrer og toiletartikler.

Eksklusive
 • Rejse- og/eller afbestillingsforsikring
 • Bookinggebyr kr. 150,-
 • Transport mellem lufthavnen og hotellet (kan tilvælges ved booking)
 • Indchecket bagage (kan tilvælges i forbindelse med booking)
 • Turistskat på 0,50 € per person per overnatning
Betaling

Hvis du booker dette tilbud 49 dage før afrejse, kan du vælge at betale i rater. Det første beløb vill være 35% af tilbuddets samlede pris plus bookinggebyr.

Vigtig information
Betingelser

TravelBird fungerer som den ansvarlige rejseagent. TravelBird Travel Vilkår og Betingelser (A) er gældende for denne booking. Se venligst artikel 11 for vores afbestillingsbetingelser.

Check-ind

Fra 12:00

Check-ud

Indtil 12:00

Prisændringer

Bemærk venligst, at flypriser kan ændre sig øjeblikkeligt og i forbindelse med bookingen. I tilfælde af prisændringer vil det altid oplyses i bookingprocessen

Pris

Prisen er per person

Værelseskapacitet

Dobbeltværelse: min. og maks. 2 voksne

Tilgængelighed

Hotellet er ikke egnet til kørestolsbrugere

Kæledyr

Det er ikke muligt at medbringe kæledyr

Internet

Der er gratis WiFi på værelserne

Flere værelser

I bookingprocessen er det muligt at booke flere værelser ad gangen såfremt det er samme værelsestype (afhængigt af tilgængelighed)

Personlige oplysninger

Sørg for at oplyse jeres personlige oplysninger, så de stemmer overens med dem i jeres pas. Hvis de ikke stemmer overens, vil I blive afvist ved gaten og kommer altså ikke med på flyet. I fald de personlige oplysninger ikke er udfyldt korrekt, og der derfor skal foretages ændringer, vil et gebyr forekomme. Er de personlige oplysninger ikke udfyldt indenfor 24 timer efter booking, vil jeres bestilling automatisk blive annulleret, jf. TravelBirds vilkår og betingelser

Flyinformation

- Lufthavne: Fly fra Københavns Lufthavn til Kaunas Lufthavn (KUN)
- Inkluderet i prisen: 10 kg håndbagage (55x40x20 cm) per person
- Den forventede flyvetid er ca. halvanden time
- I flyver med Ryanair (med forbehold for ændring)
- TravelBird sender jer en e-mail med information om flyafgange, så snart de ligger fast, sammen med de andre rejsedokumenter
- Vi forsøger altid at finde den bedste flyafgang for jer. Det kan dog ske, at en flyafgang ikke længere er tilgængelig, og vi dermed er nødt til at tilbyde en alternativ flyafgang, hvilket kan påvirke længden på jeres ophold (for eksempel et aftenfly frem og et morgenfly tilbage)

Sted

Amberton Cozy Hotel har en helt perfekt og central beliggenhed omringet af caféer og restauranter og tæt ved floden, Neman, som deler byen.