Vi beklager, dette tilbud er desværre udløbet.

 • Med indkvartering

Tyrol med all-inclusive

 • Solferie
 • Mariastein
13 Anmeldelser
kr. 2.679,- -36%
Pris fra kr. 1.739,-
 • per person
 • baseret på 2 personer
Kunne disse tilbud friste i stedet?
Dette var tilbuddet

Tag familien med til dejlige Tyrol! I tilbringer 6 eller 8 dage på det dejlige bjerghotel Alpenhof med all-inclusive og fri adgang til wellnessområde

Intet slår en ferie i Alperne! Pak bilen og tag familien eller din udkårne med til billedskønne Tyrol, hvor naturen er som taget ud af et postkort. I bydes velkommen med ægte tyrolsk gæstfrihed på det autentiske tyrolerhotel Alpenhof, hvor I forkæles med all-inclusive. Den betagende natur og friske bjergluft vil straks få roen til at sænke sig, og I kan nyde godt af mange smukke vandreruter, besøge en af de flotte historiske bjerglandsbyer eller stresse af i hotellets wellnessområde. Det kan kun blive en pragtfuld ferie

!

Inklusive
 • 5 eller 7 overnatninger i enkeltværelse, dobbeltværelse (til maks. 2 eller 3 personer) eller familieværelse (til maks. 2 voksne og 2 børn) på Hotel Alpenhof***
 • All-inclusive
 • Fri adgang til hotellets wellnessområde
 • Guidede vandreture
 • Gratis parkering (afhængigt af tilgængelighed)
Tyrol

Tyrol er fantastisk smuk og samtidig en feriedestination, som tilbyder et væld af aktiviteter for alle aldre. Her er det oplagt at tage på eventyr og udforske den storslåede natur på vandre- eller cykelture. Gå ikke glip af de mange sjove og spændende arrangementer, der finder sted i området hvert år. Tag til en ægte tyrolerfestival, se solopgangen på en guidet vandretur eller oplev en af de mange koncerter og forestillinger. Mariastein, hvor I skal bo, har desuden været en populær pilgrimsdestination siden det 15. århundrede, og området byder derfor på massevis af vandreruter og smukke gamle kirker. Gå ikke glip af et besøg i byens valfartskirke og slotstårn med tilhørende museum og kapel.

Hotel Alpenhof

 • Hotel
 • Mariastein, Østrig
Hotel Alpenhof

I bor på det autentiske tyrolerhotel Alpenhof, som ligger i den maleriske landsby Mariastein i Tyrol. Hotellet råder over en hyggelig restaurant, som ligger i en ombygget malkestue, hvor I nyder alle jeres måltider hver dag. Der er desuden en bar, hvor I kan få en drink eller en kop kaffe efter dagens eventyr, og om sommeren kan I drikke et køligt glas vin på hotellets terrasse. Desuden har I fri adgang til hotellets wellnessområde med finsk sauna, infrarød kabine og swimmingpool.

 • +-2
Læs mere
Single

Enkeltværelse

1 voksen per værelse

Enkeltværelserne er indrettet med en enkeltseng, radio, satellit-TV og eget badeværelse.

Hotel Alpenhof, room

Dobbeltværelse

2 voksne per værelse

Dobbeltværelserne er rustikt indrettet og hyggelige og fås både med dobbeltseng til 2 personer og med en ekstra seng, så der er plads til i alt 3 personer. Værelset har eget badeværelse, radio og satellit-TV. Nogle værelser har en altan.

Family

Familieværelse

2 voksne per værelse

Familieværelserne består af 2 separate værelser, der ligger ved siden af hinanden uden en dør, der forbinder de to værelser direkte. Værelset er ligeledes rustikt indrettet med dobbeltsenge, eget badeværelse, radio og satellit-TV. Nogle af værelserne har altan.

All-inclusive omfatter:

 • Morgenmadsbuffet fra kl. 08.00 til 10.00
 • Sen morgenmad fra kl. 10.00 til 11.00
 • Frokostsnacks fra kl. 12.00 til kl. 13.00 (såsom toast, pandekager, pommes frites og suppe)
 • Eftermiddagskaffe og -te med kage fra kl. 15.00 til 16.00
 • 4-retters middag med suppe og salatbuffet fra kl. 18.00 til 20.00
 • Drikkevarer fra kl. 10.00 til 23.00: Vand, kakao, te, kaffe, sodavand, øl, hvidvin, rødvin, whisky, vodka, gin, rom og snaps
calendar illustration
Tjek priser og ledige datoer for dette tilbud
Eksklusive
 • Rejse- og/eller afbestillingsforsikring
 • Bookinggebyr kr. 150,-
 • Transport
 • Turistskat: 1 € per person over 16 år per nat (betales på hotellet)
Betaling

Hvis du booker dette tilbud 49 dage før afrejse, kan du vælge at betale i rater. Det første beløb vil være 35% af tilbuddets samlede pris plus bookinggebyr.

Vigtig information
Betingelser

Kombinationen af rejsetjenester, der tilbydes til dig, er en pakke i henhold til EU direktiv 2015/2302. Du vil derfor drage fordel af alle de EU-rettigheder, der gælder for pakkerejser. TravelBird B.V. er fuldt ansvarlig for den korrekte udførelse af pakkerejsen som helhed. TravelBird s generelle vilkår og betingelser (A) gælder for denne booking. Se Artikel 11 i de generelle rejsevilkår for vores afbestillingsregler. I henhold til loven er TravelBird B.V. også dækket i tilfælde af, at det skulle blive nødvendigt at refundere dine indbetalinger, samt i tilfælde, hvor transport er inkluderet i pakkerejsen, for dermed at sikre din hjemtransport. Yderligere oplysninger om dine rettigheder findes under Direktiv (EU) 2015/2302 i bilag I, del A.

Check-ind

Fra 14:00

Check-ud

Indtil 10:00

Pris

Prisen er per person

Værelseskapacitet

Enkeltværelse: Maks. 1 person
Dobbeltværelse: Min. og maks. 2 personer
Dobbeltværelse med ekstra seng: Min. og maks. 3 personer
Familieværelse: Min. 2 voksne og 1 barn (0-17 år) og maks. 2 voksne og 2 børn (0-17 år)

Børnerabat

Rabatten gælder i forbindelse med 2 fuldtbetalende voksne per værelse:
Børn på 0-14 år: Gratis
Børn fra 15-17 år: 50% rabat

Tilgængelighed

Hotellet er desværre ikke egnet til kørestolsbrugere

Internet

Gratis WiFi på hotellet

Parkering

Gratis parkering ved hotellet (afhængigt af tilgængelighed)

Kæledyr

Det er ikke muligt at medbringe kæledyr

Flere værelser

I bookingprocessen er det muligt at booke flere værelser ad gangen, såfremt det er samme værelsestype (afhængigt af tilgængelighed)

Sted

Hotel Alpenhof ligger i den hyggelige landsby Mariastein i Tyrol. Herfra er der ca. 15 kilometer til den tysk-østrigske grænse og knap 100 kilometer til München.

Kan vi hjælpe dig? Find svar på de oftest stillede spørgsmål eller kontakt os.
Til kundeservice