Vi beklager, dette tilbud er desværre udløbet.

 • Med indkvartering

Solferie i lejlighed i Ligurien inkl. madlavningskursus

 • Solferie
 • Imperia
kr. 1.299,- -30%
Pris fra kr. 919,-
 • per person
 • baseret på 2 personer
Kunne disse tilbud friste i stedet?
Dette var tilbuddet

Oplev Liguriens kyst og smag på den norditalienske region: Tilbring 4, 5, eller 6 dage i egen lejlighed på Hotel Villa Giada med pool, morgenmad, cykeltur og madlavningskursus

Tag familien med på solferie i Ligurien og vis børnene, hvordan man lever La Dolce Vita i Italien! På denne tur får I både madlavningskursus og dagsudflugt på cykelryg, så I kommer helt tæt på den betagende, liguriske kyst. I er indlogeret i jeres egen lejlighed med adgang til hotelpoolen, som I kan nyde, efter I har spist jeres inkluderede morgenmad. Ligurien ligger mellem Middelhavet og Piemonte og byder på et enestående landskab, exceptionelt køkken og solskin året rundt!

Inklusive
 • 3, 4 eller 5 overnatninger i studiolejlighed (maks. 4 personer) på Hotel Villa Giada***
 • Daglig morgenbuffet
 • 1x madlavningskursus "Il Pesto" per person
 • 1x dagsudlfugt på cykel ved den liguriske kyst (inkl. cyklel og udstyr)
 • Fri afbenyttelse af pool
 • Sengetøj og håndklæder
Ligurien: Hvor Alperne møder Middelhavet

Ligurien er altid et besøg værd med sin vidunderlige blanding af smukke kystlandskaber, små billedskønne byer, lækre lokale retter og områdets udsøgte vine, ikke mindst. Her holder italienerne selv ferie! Regionens største attraktion er havet, de farverige landsbyer, Genovas middelalderarkitektur, de kulinariske lækkerier, den venlige lokalbefolkning og selvfølgelig nationalparken Cinque Terre med sine fem maleriske landsbyer Riomaggiore, Manarola, Corniglia, Vernazza og Monterosso. Og så er I havnet i den oplagte region, hvis I vil smage vin fra lokale vingårde. I kan også aflægge Museo dell'Olivo et besøg, som ligger knap 6 kilometer fra jeres hotel. Men allervigtigst: Snyd ikke jer selv for en gelato på stranden og et glas god vin i aftensolen — dét er La Dolce Vita i Ligurien.

Villa Giada Resort

 • Hotel
 • Imperia, Italien
Hotel

Det fine hotel Villa Giada ligger gemt på en storslået bjergskråning blot 5 kilometer fra den hyggelige by Imperia og den smukke italienske kyst. Der er lagt op til afslapning og solbadning, da I har fri adgang til både to swimmingpools og en privat strand blot 2 kilometer fra hotellet. Om aftenen kan I nyde den betagende udsigt over Middelhavet fra hotellets restaurant, mens I bliver forkælet med autentiske italienske lækkerier.

 • +6
Læs mere
Room

Studiolejlighed

2 voksne per værelse

Studiolejlighederne er hyggeligt indrettet i varme sommerfarver. De er udstyret med eget badeværelse med bruser og toiletartikler og fuldt udstyret køkkenniche. Nyd desuden solen hele dagen fra jeres private altan eller terrasse. Alle lejligheder har aircondition.

Madlavningskursus: "Il Pesto"

Glæd jer til at lære, hvordan man skaber ægte ligurisk madlavningskunst! Jeres ophold inkluderer et madlavningskursus, hvor I får en kort introduktion til det liguriske køkken samt undervises i, hvordan man imponerer sine gæster med en autentisk ligurisk ret. I vil blive guidet trin for trin i udarbejdelsen af regionens bedste retter. Sara, som er chefkok for kurset, vil lære jer hemmeligheder og tricks til at skabe den perfekte 'sugo' (sovs), og I vil få mulighed for undervejs at smage på og til slut nyde jeres måltid efter kurset — ledsaget af et glas god vin fra Ligurien. Buon appetito!

Kurset varer cirka 50 minutter.

calendar illustration
Tjek priser og ledige datoer for dette tilbud
Eksklusive
 • Rejse- og/eller afbestillingsforsikring
 • Bookinggebyr kr. 150,-
 • Transport
 • Parkering: 5 € per nat
 • Slutrengøring: 40 € (betales på hotellet)
Betaling

Hvis du booker dette tilbud 49 dage før afrejse, kan du vælge at betale i rater. Det første beløb vil være 35% af tilbuddets samlede pris plus bookinggebyr.

Vigtig information
Vores samarbejdspartners betingelser

TravelBird fungerer som rejseagent for vores samarbejdspartner Hotel Villa Giada (Le Perle di Giada S.A.S.). Du indgår derfor direkte aftale med Hotel Villa Giada (Le Perle di Giada S.A.S.). TravelBirds bookingbetingelser (B) og vores samarbejdspartners (rejse)betingelser gælder for dette tilbud. Det samlede rejsebeløb (eksklusive bookinggebyr) kan refunderes, hvis ordren annulleres indtil 7 dage før udrejsedagen. Der sker ingen refundering, hvis ordren annulleres efter den dag.

Check-ind

Fra 16:00 - 19:00

Check-ud

Indtil 09:00 - 10:00

Pris

Prisen er per person

Kapacitet

Min. 2 voksne og maks. 2 voksne og 2 børn (0-12 år)

Børnerabat

Rabatten gælder i forbindelse med 2 fuldtbetalende voksne per lejlighed:
Børn i alderen 0-3 år: Gratis
Børn i alderen 4-12 år betaler ca. 93 DKK per person per nat for opholdet

Tilgængelighed

Lejlighederne er desværre ikke egnet til kørestolsbrugere

Kæledyr

Det er ikke muligt at medbringe kæledyr

Internet

Gratis WiFi på hotellets fællesarealer

Parkering

5 € per nat (afhængigt af tilgængelighed)

Flere lejligheder

I bookingprocessen er det muligt at booke flere lejligheder ad gangen (afhængigt af tilgængelighed)

Sted

Villa Giada ligger blot 5 kilometer fra Imperia ved den italienske middelhavskyst. Hotellet ligger cirka 80 km fra Nice og knap 125 km fra Genova.

Kan vi hjælpe dig? Find svar på de oftest stillede spørgsmål eller kontakt os.
Til kundeservice