Vi beklager, dette tilbud er desværre udløbet.

 • Med fly
 • Med indkvartering
 • Shuttlebus inkluderet

4-stjernet storbyferie i Sofia med fly

 • Storbyferie
 • Sofia
9 Anmeldelser
Pris fra kr. 1.809,-
 • per person
 • baseret på 2 personer
Kunne disse tilbud friste i stedet?
Dette var tilbuddet

Hold storbyferie i Sofia: 2, 3 eller 4 overnatninger på det 4-stjernede Hill Hotel Sofia i Bulgariens hovedstad med morgenmad, fly fra København, håndbagage og transport mellem lufthavnen og hotellet

Velkommen til Sofia: Bulgariens betagende hovedstad! Storbyen emmer af kulturrigdomme og er en imponerende smeltedigel af sovjetisk historie, romerske ruiner, ottomanske moskeer og et ungt, pulserende natteliv. I er indlogeret på det 4-stjernede Hill Hotel Sofia tæt på offentligt transport, hvor I bliver forkælet med morgenmad samt adgang til hotellets wellnessafdeling. Glæd jer til at udforske en af Europas skjulte skatte i 3, 4 eller 5 dage — jeres bulgarske eventyr er kun en flyvetur væk!

Inklusive
 • 2, 3 eller 4 overnatninger i dobbeltværelse på Hill Hotel Sofia****
 • Daglig morgenmad
 • Fly tur-retur fra København (Wizzair)
 • Håndbagage: 10 kg og 42x32x25 cm
 • Transport mellem lufthavnen og hotellet
På opdagelse i Sofia

Bulgariens hovedstad er fuld af mytiske spor fra grækere, romere, osmannerne og Alexander den Store. Og så ligger der livlige shoppinggader og caféer midt mellem de historiske seværdigheder. Sofia kan desuden bryste sig af et hipt natteliv! Som kronen på værket tilføjer byens sporvogne lidt ekstra stemning til gadebilledet. Sofias turistattraktioner kan let nås til fods, da centrum er lille — og så er Sofia endnu ikke overrendt af turister, så I slipper for lange køer. Attraktionerne stammer fra flere historiske perioder, som også fortæller den europæiske historie: fra romertiden til kommunisme, fra islam og jødedom til ortodoks kristendom. De lokale er venlige, og I kan gå på opdagelse i de mange butikker i byens centrum. Sofia er relativt billig, hvilket betyder, at der er plads i budgettet til lækre middage og en tur i Sofia Operaen! Glæd jer til at opleve Bulgariens hovedstad — Sofia er den perfekte destination til en storbyferie!

Hill Hotel Sofia

 • Hotel
 • Sofia, Bulgarien
hotel

Hill Hotel Sofia ligger på den højeste bakke i den bulgariske hovedstad Sofia. Hotellet har udsigt til centrum og til Vitosha-bjerget. Det 4-stjernede hotel er perfekt for jer, som skal på storbyferie i Sofia, da bycentrum kun er cirka 3 kilometer væk, og så er der kun få hundrede meter til den nærmeste metrostation. Hotellet har eget fitnessrum og wellness-afdeling samt en lobby, hvor I kan nyde en cocktail efter en indtryksmættet dag i den pulserende hovedstad.

 • +-4
Læs mere
room

Dobbeltværelse

Jeres dobbeltværelse er moderne, lyst og rummeligt med udsigt til byen. Værelset har enten to enkeltsenge eller en dobbeltseng. Der er skrivebord og stol, fladskærms-TV, telefon, værdiboks og eget badeværelse med bruser eller badekar samt hårtørrer, toiletartikler og kosmetikspejl.

Vi anbefaler

 • Alexander Nevsky-katedralen: Bulgarsk-ortodoks katedral i neobyzantisk stil — og en af de største ortodokse katedraler i verden.
 • St. Sofia Kirken (Tsarkva Sveta Sofia): Betagende byzantinsk kirke fra det 6. århundrede samt navngiveren til hovedstaden.
 • National History Museum: ​​Bulgariens største museum med en imponerende samling af arkæologisk og etnografisk viden, levn og værker.
 • Vitosha Boulevard: Livlig shoppinggade med hyggelige caféer og spisesteder.
 • Plovdiv: Tag en dagstur til den historiske by og oplev ruiner fra Romerriget og Antikken. Bonusinfo: Plovdiv er Europas Kulturhovedstad 2019!
 • Tsentralni Hali: Elegant torvehal med frugt-, kage- og vinboder samt masser af hyggelige caféer og spisesteder.
calendar illustration
Tjek priser og ledige datoer for dette tilbud
Eksklusive
 • Rejse- og/eller afbestillingsforsikring
 • Bookinggebyr kr. 150,-
 • Indchecket bagage med Wizzair (kan tilkøbes i forbindelse med bookingen)
 • Turistskat: under 10 DKK per person per nat (betales på hotellet)
Betaling

Hvis du booker dette tilbud 49 dage før afrejse, kan du vælge at betale i rater. Det første beløb vil være 35% af tilbuddets samlede pris plus bookinggebyr.

Vigtig information
Betingelser

Kombinationen af rejsetjenester, der tilbydes til dig, er en pakke i henhold til EU direktiv 2015/2302. Du vil derfor drage fordel af alle de EU-rettigheder, der gælder for pakkerejser. TravelBird B.V. er fuldt ansvarlig for den korrekte udførelse af pakkerejsen som helhed. TravelBird s generelle vilkår og betingelser (A) gælder for denne booking. Se Artikel 11 i de generelle rejsevilkår for vores afbestillingsregler. I henhold til loven er TravelBird B.V. også dækket i tilfælde af, at det skulle blive nødvendigt at refundere dine indbetalinger, samt i tilfælde, hvor transport er inkluderet i pakkerejsen, for dermed at sikre din hjemtransport. Yderligere oplysninger om dine rettigheder findes under Direktiv (EU) 2015/2302 i bilag I, del A.

Prisændringer

Bemærk venligst, at flypriser kan ændre sig øjeblikkeligt og i forbindelse med bookingen. I tilfælde af prisændringer vil det altid oplyses i bookingprocessen

Pris

Prisen er per person

Værelseskapacitet

Dobbeltværelse: Maks. 2 voksne

Solorejsende

Rejser du alene? Så betaler du for den fulde pris for hotelværelset (prisen er baseret på 2 voksne)

Tilgængelighed

Hotellet er desværre ikke egnet til kørestolsbrugere

Kæledyr

Det er ikke muligt at medbringe kæledyr

Internet

Gratis WiFi på hotellet

Flere værelser

I bookingprocessen er det muligt at booke op til 2 værelser ad gangen (afhængigt af tilgængelighed)

Personlige oplysninger

Sørg for at oplyse jeres personlige oplysninger, så de stemmer overens med dem i jeres pas. Hvis de ikke stemmer overens, vil I blive afvist ved gaten og kommer altså ikke med på flyet. I fald de personlige oplysninger ikke er udfyldt korrekt, og der derfor skal foretages ændringer, vil et gebyr forekomme. Er de personlige oplysninger ikke udfyldt indenfor 24 timer efter booking, vil jeres bestilling automatisk blive annulleret, jf. TravelBirds vilkår og betingelser

Flyinformation

- Lufthavne: Fly fra Københavns Lufthavn til Sofia Airport (SOF)
- Inkluderet i prisen: 10 kg håndbagage (42x32x25 c m) per person
- Den forventede flyvetid er ca. 2½ time
- I flyver med Wizzair (med forbehold for ændring)
- TravelBird sender jer en e-mail med information om flyafgange, så snart de ligger fast, sammen med de andre rejsedokumenter
- Vi forsøger altid at finde den bedste flyafgang for jer. Det kan dog ske, at en flyafgang ikke længere er tilgængelig, og vi dermed er nødt til at tilbyde en alternativ flyafgang, hvilket kan påvirke længden på jeres ophold (for eksempel et aftenfly frem og et morgenfly tilbage)

Hill Fitness & Spa Center

Hotellet har fitnessrum og en wellness-afdeling og med mulighed for at booke massage- og skønhedsbehandlinger. Wellness-afdelingen har både spa, sauna, hamam og dampbad

Transport mellem lufthavnen og hotellet

I forbindelse med transport mellem lufthavnen og hotellet kan der forekomme ventetid på op til 1 time

Sted

Hill Hotel Sofia ligger cirka 10 km fra Sofia Airport i Bulgariens hovedstad. Hotellet ligger cirka 3 kilometer fra bycentrum, og den nærmeste metro ligger et par hundrede meter væk.

Kan vi hjælpe dig? Find svar på de oftest stillede spørgsmål eller kontakt os.
Til kundeservice