• Med fly
 • Med indkvartering
 • Shuttlebus inkluderet

Solferie på Gran Canaria med all-inclusive

 • Solferie
 • 7, 10 eller 14 overnatninger
 • Maspalomas
Pris fra kr. 6.649,-
 • per person fra
 • baseret på 2 personer
Allerede booket 9 gange

Flyv med til den spanske sol på Gran Canaria: 7, 10 eller 14 overnatninger på Hotel Servatur Waikiki med all-inclusive og fly tur-retur fra København eller Hamborg

Leder I efter jeres næste ferie, hvor temperaturen er høj, vandet klart, drinksene kolde, og det hele er let som en leg? I behøver ikke lede længere — Gran Canaria har alt hvad I kan ønske jer af en dejlig solrig ferie. Tag familien eller din udkårne med til himmelske palmestrande, smuk natur, masser af butikker og smagfulde spanske retter i badebyen Playa del Inglés, hvor der er 20-25 grader hele året. Alt er sørget for jer, for I bliver forkælet med all-inclusive og 7, 10 eller 14 overnatninger på Hotel Servatur Waikiki. Flyet og transporten har vi selvfølgelig sørget for. Tilbage er der bare at læne jer tilbage og nyde ferien!

Inklusive
 • 7, 10 of 14 overnatninger i dobbeltværelse (til maks. 3 personer) på Hotel Servatur Waikiki***
 • All-inclusive
 • Fly tur-retur fra København eller Hamborg til Gran Canaria
 • Håndbagage
 • Transport mellem lufthavn og hotel tur-retur
Playa del Inglés på Gran Canaria

Gran Canaria er kendt og elsket af mange for sine lange, gyldne sandstrande, venlige lokalbefolkning og milde klima, som giver høje temperaturer året rundt. Ved Playa del Inglés får I det bedste af Gran Canaria: Strande, promenader med restauranter, shoppingmuligheder, diskoteker, aktiviteter for børn og voksne og underskøn natur. Bliver I trætte af at dase ved poolen eller svømme i de blå bølger, kan I tage på vandretur i området og nyde synet af nyudsprungne papayatræer, duften af friske blomster og den herlige atmosfære i Playa del Inglés. Vil I mærke lidt af Afrika, skal I tage på kamelridetur gennem Maspalomas' sandklitter, eller hvad med en forfriskende bådtur på Atlanterhavet? Rund dagen af med en cocktail på en café i livlige Playa del Inglés og mærk essensen af en rigtig afslapningsferie!

Hotel Servatur Waikiki

 • Hotel
 • Maspalomas, Spanien
Hotel Servatur Waikiki

Hotel Servatur Waikiki ligger omkring 1 km fra centrum af den livlige badeby Playa del Inglés, og byens kendte strand er der 1½ km til. På hotellet kan I slænge jer ved den store swimmingpool, og vil I holde formen ved lige under jeres ferie, kan I benytte sportsfaciliteterne, der inkluderer et fitnesscenter og en tennisbane. I kan se frem til at blive vartet op med all-inclusive og til forskellige aktiviteter for både børn og voksne, såsom volleyball, vandpolo og underholdningsprogram for de mindste.

Læs mere
Hotel Servatur Waikiki, room

Dobbeltværelse

3 voksne per værelse

Hotellets dobbeltværelser er moderne indrettet og er udstyret med en terrasse eller altan, værdiboks, satellit-TV, aircondition, telefon og et badeværelse med bruser og toilet. WiFi kan benyttes mod et gebyr på 5 € per dag.

All-incusive

All-inclusive omfatter:

 • Morgenbuffet fra kl. 07.00 til 10.00
 • Sen morgenmad i poolbaren fra kl. 10.00 til 12.00
 • Frokostbuffet fra kl. 13.00 til 17.00
 • Kaffe, te og kage fra kl. 10.00 til 18.00
 • Aftenbuffet fra kl. 17.30 til 20.45
 • Et udvalg af alkoholiske og ikke-alkoholiske drikkevarer indtil midnat
 • Underholdning og sportsaktiviteter
Vælg en afgangsdato
Eksklusive
 • Rejse- og/eller afbestillingsforsikring
 • Bookinggebyr kr. 150,-
Betaling

Hvis du booker dette tilbud 49 dage før afrejse, kan du vælge at betale i rater. Det første beløb vil være 35% af tilbuddets samlede pris plus bookinggebyr.

Vigtig information
Betingelser

TravelBird fungerer som den ansvarlige rejseagent. TravelBird Vilkår og Betingelser (A) er gældende for denne booking. Se venligst artikel 11 for vores afbestillingsbetingelser.

Check-ind

Fra 14:00

Check-ud

Indtil 12:00

Prisændringer

Bemærk venligst, at flypriser kan ændre sig øjeblikkeligt og i forbindelse med bookingen. I tilfælde af prisændringer vil det altid oplyses i bookingprocessen

Pris

Prisen er per person

Værelseskapacitet

Dobbeltværelse: Maks. 3 personer

Rabat

Rabatten gælder i forbindelse med 2 fuldtbetalende voksne per værelse:
Børn i alderen 0-1 år: Bor gratis på hotellet
Børn i alderen 2-12 år: 75% rabat på hotelværelset
En 3. person fra 13 år får 30% rabat på hotelværelset

Solorejsende

Rejser du alene? Så betaler du for den fulde pris for hotelværelset (prisen er baseret på 2 voksne)

Tilgængelighed

Hotellet er desværre ikke egnet til kørestolsbrugere

Kæledyr

Det er ikke muligt at medbringe kæledyr

Internet

WiFi kan benyttes mod et gebyr på 5 € per dag

Flere værelser

I bookingprocessen er det muligt at booke op til 2 værelser ad gangen (afhængigt af tilgængelighed)

Personlige oplysninger

Sørg for at oplyse jeres personlige oplysninger, så de stemmer overens med dem i jeres pas. Hvis de ikke stemmer overens, vil I blive afvist ved gaten og kommer altså ikke med på flyet. I fald de personlige oplysninger ikke er udfyldt korrekt, og der derfor skal foretages ændringer, vil et gebyr forekomme. Er de personlige oplysninger ikke udfyldt indenfor 24 timer efter booking, vil jeres bestilling automatisk blive annulleret, jf. TravelBirds vilkår og betingelser

Flyinformation

Vi opdaterer dagligt udvalget af fly i vores tilbud for at sikre vores kunder de bedste flyafgange. Udbudet af flyselskaber og flytider kan derfor variere fra dag til dag. I bookingprocessen kan I se jeres flytider, og hvilket flyselskab I rejser med. Såfremt I ikke kan tilvælge indchecket bagage i bookingprocessen, er dette inkluderet i prisen. I kan finde nærmere information om bagagens maksimale mål og vægt på det pågældende flyselskabs hjemmeside

Transport mellem lufthavnen og hotellet

I forbindelse med transport mellem lufthavnen og hotellet kan der forekomme op til 1 times ventetid

Sted

Hotel Servatur Waikiki ligger i badebyen Playa del Inglés på Gran Canarias sydkyst. Der er ca. 1½ km til Playa del Inglés' strand og godt 30 km til Gran Canarias Lufthavn.

Kan vi hjælpe dig? Find svar på de oftest stillede spørgsmål eller kontakt os.
Til kundeservice