Vi beklager, dette tilbud er desværre udløbet.

 • Med fly
 • Med indkvartering
 • Med lejebil

Roadtrip i Canada

 • Rundrejse
 • 13 overnatninger
 • Canada
Pris fra kr. 15.719,-
 • per person fra
 • baseret på 2 personer
Kunne disse tilbud friste i stedet?
Dette var tilbuddet

Tag med på en uforglemmelig rundrejse gennem den enestående natur i det vestlige Canada: 12 eller 15 overnatninger på hoteller i blandt andet Vancouver, Revelstoke, Banff og Jasper inkl. lejebil og fly tur-retur fra København

Er I klar til jeres livs rundrejse? I storslåede Canada oplever I verdens mest imponerende landskaber fulde af glitrende dybe søer, store skove og sneklædte bjergtinder. I indtager vejene i det vestlige Canada med lejebil i jeres eget tempo, og ruten er lagt, så I får det hele med: Fra Vancouvers farvestrålende byliv til de storslåede nationalparker i Banff og Jasper gennem de canadiske Rocky Mountains forbi eventyrlige Duffey Lake, vandfald, landsbystemning i Whistler og meget mere. Hotellerne er fastlagt med 12 eller 15 overnatninger, så det eneste, I skal gøre, er at starte bilen og lade jer indtage af den helt specielle følelse af frihed, som kun findes i Canada

Inklusive
 • 3 overnatninger på Century Plaza Hotel & Spa*** i Vancouver
 • 1 overnatning på The Coast Hillcrest Hotel*** i Revelstoke
 • 2 overnatninger på Banff Rocky Mountain Resort*** (eller tilsvarende i eller udenfor nationalparken) i Banff
 • 2 overnatninger på Maligne Lodge*** (eller tilsvarende i eller udenfor nationalparken) i Jasper
 • 1 overnatninger på Sandman Inn** i Blue River
 • 1 overnatning på Sun Peaks Grand Hotel & Conference Centre**** i Sun Peaks
 • 2 overnatninger på Delta Hotels by Marriott Whislter Village Suites**** i Whistler
 • Fly tur-retur fra København til Vancouver
 • Håndbagage
 • Lejebil (Hyundai Accent eller tilsvarende)
 • Indgang til alle nationalparker
 • Ved udvidelse til 15 overnatninger:
 • 2 overnatninger på Best Western Tin Wis Resort Lodge*** i Tofino
 • 1 overnatning på Coast Vancouver Airport Hotel*** i Vancouver
Tilvalg
 • Udflugt til Vancouvers største seværdigheder (dag 3) | 432 DKK per person
 • Udflugt til Vancouvers største seværdigheder (dag 3) for børn 3-12 år | 256 DKK per person
 • Udflugt til Capilano Suspension Bridge Park (dag 3) | 243 DKK per person
 • Udflugt til Capilano Suspension Bridge Park (dag 3) for børn 6-12 år | 98 DKK per person
 1. Dag 1 - 3: Vancouver

  Velkommen til Canada! Når I er landet og har fået jeres bagage, er det tid at afhente jeres lejebil og køre mod hotellet, som ligger 14 kilometer fra lufthavnen. Her får I mulighed for at genoplade batterierne ovenpå en lang flyvetur, så I med fornyet energi er klar til at starte jeres rejse for alvor. Mageløse Vancouver venter nemlig på jer! Dag 2 og 3 af jeres rejse bruger I på at udforske denne spændende by. Tag på shopping i de mange butikker på Granville Island eller Robson Street, gå en tur i den gigantiske Stanley Park, eller udforsk det historiske Gaslamp Quarter. Vancouver er en helt unik storby, som med sin beliggenhed ved kysten på English Bay byder på et mildt klima. Bybilledet fuldendes med imponerende bjerge i baggrunden.

  På dag 3 har I muligheden for at vælge mellem 2 spændende udflugter:
  Grib chancen og tag med på en fascinerende bustur, hvor I ser Vancouvers absolut smukkeste og mest berømte seværdigheder. På den 4 timer lange tur kommer I forbi den storslåede Stanley Park samt det moderne shoppingdistrikt Granville Island. I får muligheden for at tage elevatoren op i det 170 meter høje udsigtstårn Vancouver Lookout, hvorfra I kan nyde en imponerende 360 graders udsigt over bybilledet, og så besøger I også den grønne oase, Queen Elizabeth Park. I bliver samlet op på hotellet og sat af her igen efter turen, som koster 432 DKK per person og 256 DKK for børn 3-12 år.

  I kan også vælge at tage på en naturskøn og mavekriblende udflugt til den smukke Capilano Suspension Bridge med tilhørende rundtur i området. Denne imponerende hængebro er 140 meter lang og hænger halsbrækkende 70 meter over skoven og på tværs af Capilano-floden. Tør I krydse den vaklende bro tværs over skoven? I sørger selv for transporten hertil, og udflugten inkluderer en guidebog, så I får det bedste ud af jeres besøg i området. Turen koster 243 DKK per person og 98 DKK for børn 6-12 år.

  Vancouver International Airport -> Century Plaza Hotel & Spa 14.0 km

  room

  Century Plaza Hotel & Spa

  • Hotel
  • Vancouver, Canada
  room

  Centralt i Vancouver blot 10 minutters gang fra de største shoppingområder finder I det elegante Century Plaza Hotel & Spa. Hotellet tilbyder faciliteter som swimmingpool og wellnessområde med dampbad, fitnessrum, restaurant, lounge og gratis parkering.
  Hotellets dobbeltværelser er stilfuldt indrettet og råder over en dobbeltseng, TV, gratis WiFi og eget badeværelse med bruser eller badekar.

  Læs mere
 2. Dag 4: Revelstoke

  Let's hit the road! Det er nu blevet tid til at forlade Vancouver og suse afsted mod Canadas nationalparker i jeres lejebil. År 2017 markerer Canadas 150 års fødselsdag, og indgangen til alle landets nationalparker er derfor gratis! I kører til Revelstoke, som ligger ved Columbia River mellem Selkirk Mountains og Monashee-bjergkæden. I læste rigtigt: I er kommet til et bjergrigt område, som selvsagt byder på imponerende udsigter til sneklædte bjerge. Her starter I med at besøge den (for Canada) relativt lille nationalpark Mount Revelstoke, som med sine 260 km² ikke desto mindre er betagende smuk. Snup turen gennem parkens skov, som er fuld af enorme velduftende fyrretræer, som er karakteristiske for dette område. Tag på opdagelse på det lokale marked i landsbyen Revelstoke, hvor I kan smage ægte canadisk ahornsirup, eller få et historisk indspark med et besøg på Revelstoke Railway Museum.

  Century Plaza Hotel & Spa -> The Hillcrest Hotel a Coast Resort 568.3 km

  room

  The Coast Hillcrest Hotel eller tilsvarende

  • Hotel
  • Revelstoke, Canada
  room

  The Coast Hillcrest Hotel byder jer varmt velkommen i hyggelige og hjemlige omgivelser i naturskønne Revelstoke. Hotellet har egen restaurant, som serverer både lokale og internationale retter til en enestående udsigt til områdets bjerge, og I kan nyde en afslappende eftermiddag i hotellets wellnessafdeling (mod betaling), som råder over boblebad og sauna. Hotellet tilbyder tilmed gratis WiFi og gratis parkering.
  Hotellets hyggelige værelser er indrettet i træ og råder over en komfortabel dobbeltseng samt eget badeværelse med bruser eller badekar.

  Læs mere
 3. Dag 5 & 6: Banff National Park

  Eventyret fortsætter, og i dag kører I mod byen Banff, som er beliggende i den ældste nationalpark i Canada. På vejen kører I gennem det spektakulære Rogers Pass, som fører jer lige igennem den underskønne Glacier National Park. Mens I snor jer gennem landskabet kan I nyde den smukke udsigt over bjerge og dybe dale. Undervejs vil I møde masser af udsigtspunkter, hvor I kan gøre stop og snuppe et par billeder af det fantastiske område. På turen kommer I tilmed gennem Yoho National Park: En mindre park med imponerende broer, vandfald, glitrende søer og landsbyen Field. Til sidst ankommer I til den tilstødende Banff National Park, som også er åndeløst smuk. Jeres endelige destination er Banff, hvor I velankommet til det fine hotel kan slappe af og bearbejde alle indtrykkene fra dagen.

  Næste dag er det tid til at udforske byen Banff nærmere. Den charmerende landsby ligger i hjertet af de canadiske Rocky Mountains, og her er der rig mulighed for at tage på opdagelse i kajak, leje cykler eller snøre støvlerne og tage på vandretur. Nyd at slentre langs Banff Avenue, landsbyens hovedgade, hvor I vil støde på mange barer, restauranter og butikker. Majestætiske Cascade Mountain giver bybilledet en ganske enestående baggrund, der fuldender indtrykket af ægte canadisk charme. Har I lyst, er storbyen Calgary ca. 125 kilometer væk også klart et besøg værd.

  The Hillcrest Hotel a Coast Resort -> Banff Rocky Mountain Resort 283.7 km

  room

  Banff Rocky Mountain Resort eller tilsvarende

  • Hotel
  • Division No. 15, Canada
  room

  Lige ved Banff Rocky Mountain National Park finder I Banff Rocky Mountain Resort, som med sin rustikke indretning i træ og jordfarver straks leder tankerne hen på en hyggelig bjerghytte — I er jo trods alt placeret i de smukkeste bjergrige omgivelser. Når I ikke udforsker den enestående natur omkring hotellet, kan I nyde godt af hotellets to restauranter, cocktaillounge, pejsestue, boblebad og indendørs swimmingpool eller snuppe en turnering på tennisbanen. Hotellet tilbyder både gratis WiFi og gratis parkering.
  Hotellets værelser er indrettet med dobbeltsenge eller enkeltsenge samt eget badeværelse med badekar.

  Læs mere
  • +2
 4. Dag 7 & 8: Jasper National Park

  I har forhåbentligt ikke fået nok af den friske bjergluft endnu, for I bliver i Rocky Mountains lidt endnu! I dag kører I videre nordpå til Jasper National Park. Ruten hertil er en af de mest spektakulære i hele Canada, for Icefields Parkway snor sig langs den azurblå Lake Louise og den lige så idylliske Bow Lake. Undervejs kan I også krydse Mistaya Canyon og Athabasca Glacier af listen.

  På dag 8 af jeres rejse har I mulighed for at opdage naturen i Jasper National Park. Parken er en imponerende kombination af fredfyldte søer og grønne enge, der står i skarp kontrast til de skarpe snehvide tinder på de omkringliggende bjerge. I kommer ikke til at kede jer her, for de smukke omgivelser indbyder til masser af aktiviteter, såsom kanosejlads, rafting eller ridning. Måske er I heldige at få et glimt af en hjort eller en bjørn! Fra kanten af ​​Medicine Lake kan I drømme jer væk i de bedårende omgivelser og glem endelig ikke at skyde et par selfies med søen og de storslåede bjerge i baggrunden.

  Banff Rocky Mountain Resort -> Maligne Lodge 291.2 km

  hotel

  Maligne Lodge eller tilsvarende

  • Hotel
  • Jasper, Canada
  hotel

  Maligne Lodge ligger for enden af Jaspers hovedgade og er det perfekte sted at slappe af efter en begivenhedsrig dag i byen og området. Her er nemlig en indendørs pool, udendørs boblebad, sauna og et fitness-område. Hotellets reception har åbent 24 timer i døgnet, og her er desuden gratis parkering og gratis WiFi.
  Hotellet råder over 98 værelser, der alle har et minikøleskab, kabel-TV, kaffemaskine og badeværelse med hårtørrer.

  Læs mere
  • +1
 5. Dag 9: Blue River

  Det er blevet tid til igen at forlade Jasper National Park og køre tilbage vestpå. Yellowhead Highway fører jer til byen Blue River, og på vejen hertil nyder I en smuk udsigt over Mount Terry Fox og Mount Robson, det højeste bjerg og den som regel tågeindhyllede top af de canadiske Rocky Mountains. Hotellet, som I nu skal bo på, ligger langs motorvejen og sikrer jer den ultimative road trip-følelse! Nu lever I det frie liv. Føl jer lokale med et besøg på en af byens traditionelle dinere, og få tanket bilen op, så I igen er klar til at ramme asfalten.

  Maligne Lodge -> Sandman Inn Blue River 211.3 km

  hotel

  Sandman Inn eller tilsvarende

  • Hotel
  • Blue River, Canada
  hotel

  Placeret lige ved motorvejen møder I det autentiske Sandman Inn, som garanterer jer en følelse af ægte roadtrip-stil. Hotellet tilbyder dog en nydelig reception, som har åben 24 timer i døgnet.
  Hotellets værelser er alle indrettet med komfortable senge, fladskærms-TV, skrivebord og kaffemaskine samt eget badeværelse med bruser eller badekar og gratis toiletartikler.

  Læs mere
 6. Dag 10: Sun Peaks

  Det er igen tid at gribe rattet og vende snuden fra Blue River mod Sun Peaks. Gør stop undervejs med et besøg til Yellowhead Museum i Clearwater, hvor I kan lære om områdets geologi og udforske stedets spændende kulturhistorie. I Sun Peaks vil I blive modtaget med en varm velkomst. Om vinteren er Sun Peaks oversvømmet af vintersportsentusiaster, mens diverse udendørsmennesker kan nyde godt af cykel- og vandreture under deres ophold her i de varmere måneder. Der er fuld af liv i Sun Peaks på alle tidspunkter af året, og her bliver hyppigt afholdt festivaler og koncerter. Gå ikke glip af en osetur i de mange forskellige butikker — og husk nu at få et glas af den delikate ahornsirup med hjem: I er jo trods alt i Canada!

  Sandman Inn Blue River -> Sun Peaks Grand Hotel & Conference Centre 239.2 km

  hotel

  Sun Peaks Grand Hotel & Conference Centre eller tilsvarende

  • Hotel
  • Thompson-Nicola, Canada
  hotel

  Sun Peaks Grand Hotel & Conference Centre er beriget med 4 stjerner, og når man ser selve hotellet samt dets enestående beliggenhed, ved man hurtigt hvorfor. Beliggende midt i den enestående natur er hotellet med sin udendørs opvarmede swimmingpool, sauna, fitnesscenter og charmerende indretning det perfekte sted at slappe af ovenpå en dag fuld af indtryk i den canadiske natur. Hotellet tilbyder parkering og gratis WiFi.
  Værelserne er alle elegant indrettet og råder over fladskærms-TV, komfortable senge og eget badeværelse med bruser eller badekar.

  Læs mere
 7. Dag 11 & 12: Whistler

  Eventyret går nu mod den hyggelige by Whistler! Ruten hertil vil ikke skuffe. Under den 358 kilometer lange køretur må I endelig ikke glemme at holde ind ved den underskønne Duffey Lake, som vil efterlade jer åndeløse. På vejen kan I også besøge byen Pemberton, som takket være sin beliggenhed nyder godt af et dejligt lunt klima. Det giver gode vilkår for områdets vinbønder, som netop derfor kan producere landets mest velsmagende vine. Hvad med en flaske canadisk vin som souvenir? Det er der med garanti ikke mange derhjemme, der kan konkurrere med!

  Dag 12 bruger I på at opdage, hvad Whistler har at tilbyde. Tag på vandretur mod de magiske Brandywine Falls, som byder på et 70 meter højt glitrende vandfald. Snup et hvil og en picnic i naturen — er I helt stille, kan I måske få øje på en af områdets smukke ørne. Afslut dagen med en traditionel canadisk middag på en af de mange restauranter i centrum af Whistler.

  Sun Peaks Grand Hotel & Conference Centre -> Delta Hotels by Marriott Whistler Village Suites 357.9 km

  room

  Delta Hotels by Marriott Whistler Village Suites eller tilsvarende

  • Hotel
  • Whistler, Canada
  room

  Elegante 4-stjernede Delta Hotels by Marriott Whistler Village Suites er beliggende blot 8 minutters gang fra det storslåede Whistler Mountain og samtidig tæt på Whistlers livlige butikker og restauranter. Det stilfulde hotel byder på egen bar og restaurant, fitnessområde, sauna og 24-timers åben reception.
  Hotellets værelser er alle udstyret med fladskærms-TV, mikroovn, mini-køleskab og kaffemaskine samt eget badeværelse med bruser eller badekar.

  Læs mere
  • +3
 8. Dag 13: Tilbage til Danmark — eller lad rejsen fortsætte!

  Desværre har alt jo en ende. I kan nu se tilbage på en helt uforglemmelig rejse, hvor I har oplevet alt det bedste, som det vestlige Canada har at byde på. I dag kører I fra Whistler tilbage til Vancouver International Airport, hvor I afleverer bilen. Flyet tager jer tilbage til Danmark, som nu vil synes meget lille og flad, men minderne om jeres canadiske eventyr vil vare ved.

  ELLER: Har I valgt rejsen med i alt 15 overnatninger, er jeres eventyr langt fra slut endnu. I kører derimod mod Horseshoe Bay, hvor I tager færgen til Nanaimo på Vancouver Island. Færgebilletterne er ikke inkluderet, og de koster omkring 17,20 canadiske dollar per person (børn 0-11 år er gratis) og 57 canadiske dollar per køretøj hver vej. Fra Nanaimo kører I mod Best Western Tin Wis Resort i Tofino på øens eventyrlige vestkyst — en køretur på ca. 200 kilometer.

  Delta Hotels by Marriott Whistler Village Suites -> Vancouver International Airport 134.2 km

 9. Dag 14 & 15: Vancouver Island (kun ved udvidelse til 15 overnatninger)

  På dag 14 udforsker I Tofino, som er kendt for sit milde klima, lange sandstrande, kunstgallerier og træhytter i ægte canadisk stil. Overalt i byen møder I smukke gamle cedertræer, og slentrer I ned ad de krogede gader, møder I mange fine butikker og restauranter. Her på øen har I den unikke mulighed for at tage på hval-sightseeing i bugten, hvor I kan se de spektakulære spækhuggere svømme i flok (turen er ikke inkluderet i rejsen).

  Best Western Tin Wis Resort -> Coast Vancouver Airport Hotel 289.0 km

  Best Western Tin Wis Resort + Room

  Best Western Tin Wis Resort

  • Hotel
  • Tofino, Canada
  Best Western Tin Wis Resort + Room

  Beliggende blot 9 minutters gang fra stranden finder I det hyggelige Best Western Tin Wis Resort. Hotellet byder på en betagende udsigt over Stillehavet, og af faciliteter kan hotellet tilbyde boblebad, bistro, gratis parkering og 85 dejlige værelser.
  Hotellets rummelige dobbeltværelser er indbydende indrettet med en dobbeltseng, TV, altan med havudsigt samt eget badeværelse med bruser eller badekar.

  Læs mere
 10. Dag 16: Tilbage til Vancouver og hjem til Danmark (kun ved udvidelse til 15 overnatninger)

  Turen går nu med færgen tilbage til Horseshoe Bay i Vancouver via Nanaimo, hvor I har jeres sidste overnatning. Sæt prikken over i'et på en fantastisk rejse med en middag på restauranten Bridges, hvorfra I kan nyde en enestående udsigt over Vancouvers bybillede og bjergene langs den betagende kyst. Restaurantens specialitet er en pizza med lokalrøget canadisk laks.

  Når I vågner næste morgen, er det for alvor blevet tid til at vende snuden hjem til Danmark igen. Kør den korte tur til lufthavnen, aflevér jeres tro følgesvend gennem de sidste 2 uger, lejebilen, og sæt jer ind i flyet, mens I tænker tilbage på de mange uforglemmelige oplevelser, Canada har givet jer.

  Coast Vancouver Airport Hotel -> Vancouver International Airport 4.5 km

  Coast Vancouver Airport Hotel

  • Hotel
  • Vancouver, Canada

  Det komfortable Coast Vancouver Airport Hotel ligger blot 4,5 kilometer fra Vancouver Airport. Hotellet tilbyder to restauranter: White Spot Restaurant and Hudson's Landing Pub. Herudover tilbyder hotellet fitnessrum, parkering og gratis WiFi.
  Hotellets dobbeltværelser er udstyret med aircondition, te- og kaffefaciliteter, TV og eget badeværelse med bruser eller badekar samt hårtørrer.

  Læs mere
Eksklusive
 • Rejse- og/eller afbestillingsforsikring
 • Bookinggebyr kr. 150,-
 • Alle måltider
Betaling

Hvis du booker dette tilbud 49 dage før afrejse, kan du vælge at betale i rater. Det første beløb vil være 35% af tilbuddets samlede pris plus bookinggebyr.

Vigtig information
Betingelser

TravelBird fungerer som den ansvarlige rejseagent. TravelBird Vilkår og Betingelser (A) er gældende for denne booking. Se venligst artikel 11 for vores afbestillingsbetingelser.

Prisændringer

Bemærk venligst, at flypriser kan ændre sig øjeblikkeligt og i forbindelse med bookingen. I tilfælde af prisændringer vil det altid oplyses i bookingprocessen

Pris

Prisen er per person

Værelseskapacitet

Dobbeltværelse: Maks. 4 personer

Rabat

Rabatten gælder i forbindelse med 2 fuldtbetalende voksne per værelse:
Børn i alderen 0-11 år: Bor gratis på hotellerne
En 3. og 4. person får mellem 30% og 40% rabat på rejsen (afhængigt af afrejsedato)

Solorejsende

Rejser du alene? Så betaler du for den fulde pris for hotelopholdene (prisen er baseret på 2 voksne)

Tilgængelighed

Denne rundrejse er desværre ikke egnet til kørestolsbrugere

Kæledyr

Det er ikke muligt at medbringe kæledyr

Internet

WiFi er tilgængeligt på alle hoteller. Gebyrer kan forekomme

Flere værelser

I bookingprocessen er det muligt at booke op til 2 værelser ad gangen (afhængigt af tilgængelighed)

Visum (ETA)

I skal søge om indrejsetilladelse (ETA - Electronic Travel Authorization) for at kunne besøge Canada. Læs om reglerne for indrejse til Canada på Udenrigsministeriets hjemmeside, www.um.dk.

Personlige oplysninger

Sørg for at oplyse jeres personlige oplysninger, så de stemmer overens med dem i jeres pas. Hvis de ikke stemmer overens, vil I blive afvist ved gaten og kommer altså ikke med på flyet. I fald de personlige oplysninger ikke er udfyldt korrekt, og der derfor skal foretages ændringer, vil et gebyr forekomme. Er de personlige oplysninger ikke udfyldt indenfor 24 timer efter booking, vil jeres bestilling automatisk blive annulleret, jf. TravelBirds vilkår og betingelser

Flyinformation

Vi opdaterer dagligt udvalget af fly i vores tilbud for at sikre vores kunder de bedste flyafgange. Udbudet af flyselskaber og flytider kan derfor variere fra dag til dag. I bookingprocessen kan I se jeres flytider, og hvilket flyselskab I rejser med. I kan finde nærmere information om bagagens maksimale mål og vægt på det pågældende flyselskabs hjemmeside. Bemærk venligst, at antallet af overnatninger, der ses i afsnittet ‘’Inklusive’’, er antallet af overnatninger på destinationen, men at der kan forekomme en overnatning på ud- og/eller hjemrejsen. Dette vil fremgå af flytiderne, som I ser i bookingprocessen

Hotellerne

Hvis et eller flere af de nævnte hoteller er fuldt booket, vil I blive indkvarteret på et tilsvarende hotel.
På grund af et begrænset antal hoteller i de national parker I skal besøge, kan det ske, at det hotel I bliver inkvarteret på ligger et stykke fra de nævnte hoteller og udenfor nationalparken

Kan vi hjælpe dig? Find svar på de oftest stillede spørgsmål eller kontakt os.
Til kundeservice