• Med fly
 • Med indkvartering

Oplev stilfulde Milano på 4* hotel + fly

 • Storbyferie
 • 2, 3 eller 4 overnatninger
 • Milano
16 Anmeldelser
Pris fra kr. 1.249,-
 • per person
 • baseret på 2 personer
Allerede booket 59 gange

Tag på storbyferie i stilfulde Milano: 2, 3 eller 4 overnatninger på det 4-stjernede Hotel Sunflower inkl. morgenmad og fly tur-retur

Fashionabel, historisk, sofistikeret, festglad – norditalienske Milano er en alsidig og smuk storby, som tit forbigåes til fordel for klassiske Rom eller romantiske Venedig. Men Milano kan mere end de fleste – her venter jer både eventyrlig arkitektur og betagende monumenter, bugnende modebutikker og små gallerier, travle markeder og trendy restauranter. Så hvis I leder efter en lækker storbyferie med plads til kunst, mode, historie og god mad, så er Milano svaret! I tilbringer op til 4 overnatninger på et 4-stjernet hotel nord for centrum, hvor I hver dag står op til amerikansk morgenmad. Glæd jer til at udforske mageløse Milano!

Inklusive
 • Hotel Sunflower: 2, 3 eller 4 overnatninger
 • Med morgenmad
 • Fly fra København, Hamborg til Milano tur-retur
 • Håndbagage
Milano

Norditaliens ukronede dronning må være storbyen Milano. Byen er nok mest kendt for sine fantastiske modeshows, high-street modebutikker og stilfulde indbyggere, men Milano er meget mere end det. Kunstelskerne kan glæde sig til at gå på opdagelse i de mange flotte museer, og I den smukke kirke Santa Maria delle Grazie kan I se Leonardo da Vincis verdenskendte værk "Den Sidste Nadver".

Er I mere til shopping, så er en tur forbi det enorme (og utroligt flotte) shoppingcenter Quadrilitero d'Oro eller de eksklusive shoppinggader Via della Spiga eller Via Montenapoleone lige sagen. I kan også være heldige at finde store mærkevarer til mindre priser i nogle af byens mange outlets. Leder I efter lækre milanesiske specialiteter, bør I lægge vejen forbi et af byens mange madmarkeder, hvor I kan finde polenta og gorgonzola lavet på gedemælk.

Hotel Sunflower

 • Hotel
 • Milano, Italien
Hotel - breakfast

Det 4-stjernede hotel har en klassisk og hyggelig indretning med moderne faciliteter. Hotel Sunflower ligger ca. en halv time med offentlig transport fra Milanos sprudlende centrum, og I kan tage sporvognen, der afgår nær hotellet, eller benytte jer af den nærliggende togstation Bovisa. Hotellet har både gratis WiFi, døgnåben reception, en terrasse og en stue, og så serveres der en morgenbuffet hver morgen. Med andre ord er dette den ideelle base for en spændende storbyferie!

 • +4
Læs mere
Double room

Dobbeltværelse

2 voksne per værelse

Alle værelserne er indrettet med flotte træmøbler (dobbeltseng, skrivebord og stol) og råder over TV, WiFi og telefon. Der er desuden eget badeværelse med bruser, toilet og hårtørrer.

Vi anbefaler

 • Duomo | Den er ikke til at komme udenom – Milanos enorme katedral er et af byens største trækplastre, og med god grund. Den tog næsten 600 år at bygge, og man kan bruge flere timer (måske dage!) på at studere de mange fine detaljer. Tag de 150 trappetrin op på kirkens tag, hvor I vil blive belønnet med en fabelagtig udsigt over byen.
 • Markedet på Via San Marco | Dette er et af Milanos mere trendy markeder, hvor I kan gøre et kup på cashmeretrøjer, vintagefund og milanesiske lækkerier.
 • Navigli-kvarteret | Dette er et af Milanos mest romantiske kvarterer med sine lange kanaler, hyggelige caféer og små kunstgallerier. Tag en rundfart på kanalerne og oplev byen fra vandet, eller besøg antikmarkedet, der finder sted den sidste søndag i hver måned.

Rejseguide Inklusive

Her finder I forskellige tips til seværdigheder, restauranter, museer og meget mere. Når I har booket rejsen, kan I se jeres Rejseguide på TravelBird-app'en.

calendar illustration
Tjek priser og ledige datoer for dette tilbud
Eksklusive
 • Rejse- og/eller afbestillingsforsikring
 • Bookinggebyr kr. 150,-
 • Turistskat: 5 € per værelse per nat (betales på hotellet)
Betaling

Hvis du booker dette tilbud 49 dage før afrejse, kan du vælge at betale i rater. Det første beløb vil være 35% af tilbuddets samlede pris plus bookinggebyr.

Vigtig information
Betingelser

Kombinationen af rejsetjenester, der tilbydes til dig, er en pakke i henhold til EU direktiv 2015/2302. Du vil derfor drage fordel af alle de EU-rettigheder, der gælder for pakkerejser. TravelBird B.V. er fuldt ansvarlig for den korrekte udførelse af pakkerejsen som helhed. TravelBird s generelle vilkår og betingelser (A) gælder for denne booking. Se Artikel 11 i de generelle rejsevilkår for vores afbestillingsregler. I henhold til loven er TravelBird B.V. også dækket i tilfælde af, at det skulle blive nødvendigt at refundere dine indbetalinger, samt i tilfælde, hvor transport er inkluderet i pakkerejsen, for dermed at sikre din hjemtransport. Yderligere oplysninger om dine rettigheder findes under Direktiv (EU) 2015/2302 i bilag I, del A.

Check-ind

Fra 14:00

Check-ud

Indtil 11:00

Prisændringer

Bemærk venligst, at flypriser kan ændre sig øjeblikkeligt og i forbindelse med bookingen. I tilfælde af prisændringer vil det altid oplyses i bookingprocessen

Pris

Prisen er per person

Kapacitet

Maks. 2 voksne og 1 baby op til 2 år per værelse

Børnerabat

Børnerabat gælder kun ved min. 2 fuldtbetalende personer:
Børn mellem 0-2 år: overnatter gratis
Babyer fra 0 til 1 år får rabat på flybilletten, men bliver ikke tildelt eget sæde på flyet eller indtjekket bagage

Solorejsende

Solorejsende betaler et tillæg på kr. 807,- - kr. 1.421,- på opholdet

Tilgængelighed

Hotellet har værelser egnet til kørestolsbrugere. Kontakt venligst vores kundeservice

Kæledyr

Det er ikke muligt at medbringe kæledyr

Internet

Der er gratis WiFi på hotellet

Flere værelser

I bookingprocessen er det muligt at booke op til 2 værelser ad gangen (afhængigt af tilgængelighed)

Personlige oplysninger

Sørg for at oplyse jeres personlige oplysninger, så de stemmer overens med dem i jeres pas. Hvis de ikke stemmer overens, vil I blive afvist ved gaten og kommer altså ikke med på flyet. I fald de personlige oplysninger ikke er udfyldt korrekt, og der derfor skal foretages ændringer, vil et gebyr forekomme. Er de personlige oplysninger ikke udfyldt indenfor 24 timer efter booking, vil jeres bestilling automatisk blive annulleret, jf. TravelBirds vilkår og betingelser

Flyinformation

Vi opdaterer dagligt udvalget af fly i vores tilbud for at sikre vores kunder de bedste flyafgange. Udbudet af flyselskaber og flytider kan derfor variere fra dag til dag. I bookingprocessen kan I se jeres flytider, og hvilket flyselskab I rejser med. Såfremt I ikke kan tilvælge indchecket bagage i bookingprocessen, er dette inkluderet i prisen. I kan finde nærmere information om bagagens maksimale mål og vægt på det pågældende flyselskabs hjemmeside

Flytider

Bemærk venligst, at der kan optræde ændringer for fly afhængigt af flyselskab, og at flytiderne er foreløbige. Husk at tjekke dit flys afgangstider før afrejse på flyselskabets hjemmeside for at undgå misforståelser

Rejsedokumenter

I vil modtage jeres rejsedokumenter senest 5 dage før planlagt afrejse

Sted

Jeres flotte hotel ligger nord for Milanos centrum. I kan nå hertil med sporvogn, der afgår kun 5 minutters gang fra hotellet, eller med tog fra stationen Bovisa, som ligger ca. 10 minutters gang fra hotellet. Der er ca. 50 km fra lufthavnen til hotellet, og med tog tager det ca. 50 minutter at komme hertil.

Kan vi hjælpe dig? Find svar på de oftest stillede spørgsmål eller kontakt os.
Til kundeservice